Tot 40% extra korting op winters assortiment!

 

Home

Skinny dip wereldrecord Zandvoort14-06-2013: Begin dit jaar was Zandvoort al het toneel van de eerste NFN Nieuwjaarsduik. Het perfect georganiseerd evenement trok toen meer dan 150 bezoekers. Het ziet er naar uit dat het vandaag minstens 10 graden warmer is, dus een verbetering van het wereldrecord Skinny dip dat op 413 deelnemers staat behoort zeker tot de mogelijkheden. Het evenement vindt plaats op het naaktstrand van Zandvoort bij het strandpaviljoen Paal69. Inschrijving is mogelijk vanaf 15:00 en de duik zelf vindt plaats om 17:00.  Voor de route klik hier.

Vanaf ongeveer 13:00u  zal op deze pagina een foto verslag worden gegeven van het evenement.Skinny dip 2013.De opbouw is begonnen en het zonnetje schijnt heerlijk.Media aandacht.Nog een klein uurtje.Nog een kwartiertje.Het kan nooit lang meer duren.De warming up.De duik.De helden.Het record is niet verbroken, maar het was erg leuk.

Helaas het leek zo gemakkelijk het record te verbeteren....
Slechts 153 deelnemers trokken de stoute schoenen aan en namen een duik voor het goede doel. Het had er nog één meer kunnen zijn, want ik had even andere verplichtingen en dat werd opgemerkt door mijn collega's van de NOS.Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend