Laatst bezocht:30-06-2018

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek  Noord-Holland   Nederland      Deutsch   France


Naaktstrand Zandvoort
Foto's

 


P-Zuid, betaald parkeren. Het terrein is in 2011 door de gemeente Zandvoort overgenomen. Helaas zijn de tarieven flink verhoogt.Parkeren langs de Boulevard, hier kan nog met muntgeld worden betaald.Strandopgang 1C. Links is het naaktstrand op ongeveer 600 meter afstand. Bekijk hier het infobord.Op een drukke stranddag wordt al ruim voor het officiŽle begin van het naaktstrand naakt gerecreŽerd. (ongeveer vanaf waar het bord staat waar op staat aangegeven dat het naaktstrand over 250 meter begint).De strandopgang bij strandpaal 67,75 (250 meter voor het naaktstrand).Hier gezien vanaf de zijde van het fietspad. Er is hier geen echte fietsenstalling.
Bekijk hier het infobord.Het begin van het naaktstrand, bij hoogwater.Ligbedjes op het strand.De regels voor de kite-zone tussen de strandpaviljoens Azzurro OntSpanje en Strand Privť.Eťn van de vlaggen die de kite-zone afbaken. Als deze vlaggen er staan geldt er een zwemverbod in de kitz-zone.De eerste drie strandpaviljoens.Zicht op Zandvoort vanaf het naaktstrand.De strandopgang ter hoogte van paal 68,75. (strandzijde)Ter hoogte van paal 68,75, hier is geen echte fietsenstalling meer aanwezig.
Bekijk hier het infobord. Op dit bord staat de kite-zone onjuist aangegeven; deze ligt tussen de strandpaviljoens "Azzurro OntSpan" en "Strand Privť".

Gezicht op Zandvoort, vanaf de standopgang bij paal 68,75.Het prachtige duinlandschap ter hoogte van paal 68,75Het naaktstrand voorbij de strandpaviljoens, kijkrichting Zandvoort.De strandopgang ter hoogte van paal 69.De strandopgang ter hoogte van paal 69. Hier is geen fietsenstalling aanwezig.
Bekijk hier het infobord.Het naaktstrand voorbij de strandpaviljoens.Het einde van het naaktstrand, bij paal 71. Op het rustige strandgedeelte richting het officiŽle naaktstrand van Noordwijk (paal 73) wordt ook veel naakt gerecreŽerd.Op 1 januari 2013 vond de eerste NFN Nieuwjaarsduik plaats op het strand van Zandvoort. Met 150 deelnemers een groot succes. Helaas was de editie van 2014 (voorlopig) de laatste georganiseerd door de NFN. Toch wordt er elk jaar nog gedoken door een groep enthousiaste naturisten.


 
Op 14 juni 2013 vond er een wereldrecord poging Skinny Dip plaats. Met slechts 153 deelnemers werd de minimaal benodigde 413 deelnemers lang niet gehaald
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend