Laatst bezocht: 25-06-2016Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Zuid-Holland   Nederland   English   Deutsch   France
 

Naaktstrandje Noord AaNieuws i.v.m. verplaatsing naaktstrand.
Het naaktstrandje wordt verplaatst en zal in 2017 het oude naaktstrand vervangen.Het nieuwe naaktstrand in aanleg. Bekijk hier enkele foto's die een beeld geven van het nieuwe naaktstrand.

02-04-2016: Het nieuwe naaktstrand (vanaf 2017 in gebruik).


bron: gemeente Zoetermeer.

Begin mei wordt begonnen met de aanleg van het nieuwe naaktstrand aan de zuidoost zijde van het recreatiegebied. Op de onderstaande foto is de locatie van het naaktstrand ingetekend. De dam zal gedeeltelijk worden verwijderd en ook de brug komt te vervallen.
Het naaktstrand wordt aan de landzijde afgeschermd door een aardenwal (ongeveer 1,70 meter hoog) met een smalle onderbreking voor het toegangspad. Op het naaktstrand komt een toiletgebouw met een douche. Verder komt er ook een fietsenstalling.

Het homostrandje (rechtsonder op de foto) wordt aan de waterzijde verkleind, waardoor het zijn (zwem)water verliest. Het homo strandje zal alleen vanaf de AziŽweg toegankelijk zijn. Bekijk hier het complete herinrichtingsplan van het recreatiegebied. Tot 2017 zal het huidige naaktstrand in gebruik blijven; onduidelijk is nog wanneer van het nieuwe naaktstrand gebruik kan worden gemaakt.


 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend