Laatst bezocht: 16-08-2016Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Zuid-Holland   Nederland   English   Deutsch   France

Naaktstrand Hoek van Holland
Foto's


Klik hier, voor foto's van het oude strand (voor 2009)
Gratis parkeren aan de linkerzijde van de Helmweg. Hier is een parkeerplaats voor circa 150 auto's.

Aan de rechterzijde van de Helmweg bij de Zeetoren is sinds 2016 het parkeren ook gratis.. Hier is een parkeerterrein voor circa 425 auto's. Parkeer de auto aan het einde van het parkeerterrein; hier is een voetpad naar het naaktstrand. Bij het parkeerterrein staat een viskiosk.Het pad naar het strand.Het strandplein bij de strandopgang "Rechtestraat".Het strandpaviljoen Lodge 25 bij de strandopgang "Rechtestraat".Bij de strandopgang staat een toiletgebouwtje. Het toilet op het naaktstrand is sedert 2016 niet meer aanwezig.Een mooi verhardpad naar het naaktstrand.Strandslaaphuisjes op het naaktstrand (achter het hekje). Op het naaktstrand zullen 20 totaal strandslaaphuisjes worden geplaatst in het project "Naturo". De huisjes zijn te koop via Westlandstrandhuis.nl.Borden markeren de grenzen van het naaktstrand.Het naaktstrand met een kleine post van de Reddingsbrigade.Het naaktstrand.Helaas is het strandpaviljoen "Joehwill" na één jaar al weer verdwenen van het naaktstrand.Het naaktstrand.Het naaktstrand.Het naaktstrand nabij strandopgang Vlugtenburg.Het naaktstrand gezien vanaf de noordzijde.Strandpaviljoen "Elements Beach" op slechts 150 meter afstand vanaf de noordgrens.Strandopgang Stuifkenszand. Bekijk hier het infobord.
Vanaf de noordelijke parkeerplaats is het strand ook vanaf deze zijde bereikbaar.Naaktrecreatie in het oude duingebied, was al verboden, maar sinds 2012 is dit duingebied ook afgerasterd. Er wordt streng gecontroleerd!Ook via strandslag Vlugtenburg is het naaktstrand te bereiken. Op het strand naar links.
Bekijk hier het infobord.Strandpaviljoen "Zomertijd Strand" bij de strandopgang. Verder is hier ook een toilet en een watertappunt aanwezig.Uitzicht op de industrie op de Maasvlakte.Zonsondergang.


Hieronder enkele foto's van de pier van Hoek van Holland.
De pier ligt op 2400 meter vanaf de zuidgrens van het naaktstrand.Aan de linkerzijde de Nieuwe Waterweg, de poort van Europa.De Nieuwe Waterweg, kijkrichting Rotterdam.Op de pier.Op de pier.Het strand gezien vanaf de pier, helemaal links het naaktstrand.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend