Laatst bezocht: 03-08-2015

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Zeeland   Nederland   English   Deutsch   France
 

Naaktstrand Domburg
Foto's
Gratis parkeren (voorgrond), of betaald parkeren op een nabij gelegen weiland (overzijde weg).Naar het strand.Het pad over de duinen naar het strand.Bij de eerste strandopgang het strand op. Bekijk hier het infobord.Het strandpaviljoen "Brooklyn Beach", direct bij de strandopgang naar het naaktstrand.
70 meter naar rechts is het naaktstrand.Het naast het strandpaviljoen "Brooklyn Beach"  staan strandslaaphuisjes. Aan de andere zijde van het paviljoen ligt het naaktstrand.Strandpaviljoen "Brooklyn Beach"  Het naaktstrand op een drukke zomerdag.Het naaktstrand.Het naaktstrand aan de zijde van het paviljoen.Het naaktstrand.De palenrijen in zee.Het naaktstrand aan de zijde van strandopgang Golflinks Oost.

Het naaktstrand op een drukke zomerdag.

Het toilet op de duinovergang 51, Golflinks OostDuinovergang 51, Golf Links Oost.In het oosten Domburg, met de karakteristieke watertoren.


Hier onder enkele foto's van Domburg.Het geheel gerenoveerde Badpaviljoen in Domburg.De Manteling van Walcheren aan de Oostzijde van Domburg.Aan de rand van de Manteling van Walcheren ligt het 13-eeuwse kasteel Westhove, compleet met torens en een slotgracht. Tegenwoordig is het een Stayokay hostel.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend