Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op vrijdag 09 december 2022 om 18.44 uur

Mistig en gladheid door bevriezing

Waarschuwingen Plaatselijk kan het glad zijn door bevriezing. Verder komt met uitzondering van het oosten en zuidoosten plaatselijk dichte mist voor.

Vanavond valt in het kustgebied mogelijk een winterse bui. Verder is het droog en vooral in het westen en noorden van het land mistig. Bovendien vriest het op veel plaatsen licht waardoor het glad kan zijn door het bevriezen van natte weggedeelten. In het noorden staat er een zwakke tot matige wind uit het zuiden, verder waait het amper.

Komende nacht is er op veel plaatsen mist en kan het ook glad zijn door bevriezing van natte weggedeelten. In het noordwesten drijven enkele winterse buien over, waardoor eveneens gladheid kan ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen het vriespunt in het westen en plaatselijk -5'C in het oosten. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Morgenochtend komen in het noorden van het land enkele winterse buien voor, die naar het oosten toe in activiteit afnemen. Plaatselijk kan gladheid voorkomen door bevriezing of winterse neerslag. Verder is het lokaal mistig en is de zon in het oosten misschien af en toe te zien. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. Morgenmiddag overheerst de bewolking en komt mogelijk plaatselijk nog hardnekkige mist voor. Verder is er in de kustprovincies een enkele winterse bui mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 2 graden. Op plaatsen waar het de hele middag grijs blijft komt de temperatuur nauwelijks boven het vriespunt uit. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. Morgenavond is er in de kustprovincies kans op een enkele winterse bui. Verder is er veel bewolking en is er ook plaatselijk sprake van mist en gladheid. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten.(Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend