Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op maandag 16 december 2019 om 04.34 uur

Opklaringen en droog. Vanmiddag en vanavond af en toe regen

Vannacht zijn er flinke opklaringen en het is en blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 5C. De wind is zuid tot zuidwest, matig, aan de kust (vrij) krachtig.

Overdag is er in eerste instantie alleen (dunne) hoge bewolking. In de loop van de ochtend wordt de bewolking van het zuiden uit dikker en kan hier en daar wat regen vallen. In de avond valt vooral in de noordelijke helft van het land af en toe regen of motregen. De middagtemperatuur ligt rond 9C. De wind is eerst zuidelijk, zwak tot matig, aan de kust eerst nog (vrij) krachtig. In de namiddag en avond draait de wind naar oost tot zuidoost.

In de nacht naar dinsdag is het eerst bewolkt met in het noordwesten en noorden eerst nog af en toe regen. Later klaart het van het zuiden uit op. De temperatuur daalt niet of nauwelijks en ligt rond 9C. De wind is zuidoost tot zuid, zwak tot matig.

Dinsdag overdag is het op wat hoge bewolking na zonnig. Met maxima van 10C in het Waddengebied tot 15C in het zuiden is het zacht. Dinsdagavond komt er in het westen bewolking en daar valt dan later af en toe regen. De wind is zuidelijk, matig, in het noordwestelijk kustgebied later vrij krachtig.(Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend