Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op vrijdag 18 oktober 2019 om 15.07 uur

Vandaag enkele buien en veel wind

Het is wisselend bewolkt en vooral in het westen en noorden komen enkele buien voor, onweer is daarbij niet uitgesloten. De maximumtemperatuur ligt rond 15C. De wind is zuidwest en is matig tot vrij krachtig, 4-5 Bft, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft. Vooral bij buien kunnen windstoten voorkomen van 60-70 km/uur, vlak aan zee mogelijk tot 80 km/uur. Later in de avond neemt de wind iets af.

Komende nacht is er langs de westkust aanhoudend kans op een (onweers)bui, mogelijk nog met windstoten rond 70 km/uur. Landinwaarts blijft het droog en zijn er, op velden hoge bewolking na, brede opklaringen. De minimumtemperatuur ligt rond 9C bij een zwakke tot matige zuid(oost)elijke wind. Langs de kust is de wind (vrij) krachtig.

Zaterdagochtend neemt de bewolking van het zuiden uit toe en gaat het van tijd tot tijd regenen, vooral in het oosten en zuidoosten. Later in de middag en avond wordt het droger met enkele opklaringen. Langs de kust is echter aanhoudend kans op een bui. Het wordt niet veel warmer dan een graad of 13. De wind draait in de loop van de dag naar het zuidwesten en is matig, langs de kust vrij krachtig. (Bron:KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend