Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op maandag 13 juli 2020 om 02.54 uur

Sluierwolken, vooral in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.

Er is vrij veel sluierbewolking aanwezig, die geleidelijk minder wordt. Met name in het noorden kan lokaal een mistbank ontstaan. De minima lopen uiteen van lokaal 5C in het noorden tot 10C in het zuiden. De wind is zwak en komt uit een noord tot noordoostelijke richting, in het noorden komt deze uit uiteenlopende richtingen.

Overdag ontstaan er stapelwolken, maar is er ook volop ruimte voor de zon. Het blijft droog. In de avond neemt de bewolking in het noordwesten toe. De temperatuur stijgt naar waarden tussen 19C op de Wadden en lokaal 25C in het zuidoosten. De wind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig en komt uit overwegend westelijke richtingen. In de avond draait de wind naar zuid tot zuidwest.

In de nacht naar dinsdag breidt de bewolking zich verder over het land uit, alleen in het zuidoosten en oosten blijven er opklaringen aanwezig. In het noordwesten en westen valt er regen. De temperatuur daalt naar waardes tussen 11C in het zuidoosten en 15C in het westen. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige zuidwestenwind.

Dinsdag overdag breidt de regen zich over het hele land uit. In de tweede helft van de middag wordt het van het westen uit droog en klaart het deels op. In het oosten gebeurt dit pas aan het einde van de avond. De maxima lopen uiteen van 16C aan zee tot 19C plaatselijk in het oosten en zuidoosten. De zuidwestenwind neemt 's ochtends overal toe naar matig. Vlak nadat het droog wordt draait de wind naar noordwest en neemt landinwaarts weer af naar zwak. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend