Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op donderdag 23 maart 2023 om 00.14 uur

Wisselvallig

Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht vallen er enkele buien. De minimumtemperatuur wordt 10'C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig tot vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6 7.

Vanochtend schijnt de zon af en toe maar komen er ook buien voor. In het noorden en noordwesten blijft het overwegend droog. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. Vanmiddag kan er in het hele land weer een bui voorkomen. Tussen de buien door is de zon te zien. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12'C aan zee tot 15'C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. Vanavond zijn er perioden met regen. Soms regent het stevig door. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Komende nacht regent het soms stevig door. In de tweede helft van de nacht trekt de regen snel naar Duitsland weg en wordt het droog. Er staat veel wind. Boven land staat een vrij krachtige wind. Langs de kust en het IJsselmeer wordt de wind krachtig, windkracht 6. Er kunnen windstoten van 60-70 km/uur voorkomen. De wind komt eerst uit het zuidwesten, later uit het westen. De minimumtemperatuur wordt 9'C.

Morgenochtend zijn er perioden met zon. Met name in het oosten en zuiden is er kans op een bui. De wind uit het zuidwesten blijft stevig doorstaan en is boven land matig tot vrij krachtig. Aan zee staat een krachtige wind, windkracht 6. Morgenmiddag kunnen er in het zuiden en midden een paar stevige buien ontstaan. Daarbij is kans op onweer en windstoten. In het noorden blijft het droog met vrij veel zon. De maximumtemperatuur wordt 13'C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig boven land en krachtig langs zee. Morgenavond verdwijnen de meeste buien en is er eerst nog ruimte voor de zon. De wind uit het zuidwesten is matig tot vrij krachtig boven land. Aan zee is de wind krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend