Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op vrijdag 22 januari 2021 om 05.53 uur

Overdag af en toe zon en droog. Zaterdag kans op een (winterse) bui

Overdag zijn er op de meeste plaatsen perioden met zon. In het uiterste oosten en in het zuidoosten blijft er meer bewolking aanwezig. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond 7C. De zuidwestelijke wind is matig, aan de kust vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied krachtig. In de loop van de avond wordt de wind zuidelijk, zwak tot matig.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en vooral later komt er een enkele bui voor met kans op natte sneeuw. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3C vlak aan zee tot iets onder het vriespunt in het oosten. De wind is zuidelijk, zwak tot matig.

Zaterdag overdag is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in de ochtend trekt een gebied met (buiige) regen over. Vooral in het noorden en oosten is er dan ook kans op wat (natte) sneeuw. In de middag valt plaatselijk nog wat regen of een lichte bui. In de loop van de avond neemt in het zuidoosten de kans op regen of natte sneeuw toe. De middagtemperatuur wordt ongeveer 5C en de zuidwestelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend