Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op vrijdag 17 augustus 2018 om 12.49 uur

Perioden met zon en vrijwel droog, morgen meer bewolking

Vanmiddag zijn er perioden met zon en blijft het vrijwel overal droog. Alleen in het uiterste zuidoosten is er eerst nog veel bewolking aanwezig. Het wordt ongeveer 22C. Er staat een matige wind uit richtingen tussen west en noord. Vanavond neemt de wind weer af en draait dan naar zuidwest tot west.

Komende nacht zijn er opklaringen, afgewisseld door enkele wolkenvelden. Aan het begin van de nacht kan er in het oosten een mistbank vormen. De minima variren van 9C in het oosten tot 15C aan zee. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige, zuidwestenwind.

Zaterdagochtend begint op veel plaatsen met zon, maar van het westen uit neemt de bewolking toe en lokaal kan er wat lichte motregen vallen. In de avond volgen opklaringen en blijft het droog. De middagtemperaturen lopen uiteen van 21C aan zee tot 24C in de oostelijke provincies. De zuidwestenwind trekt aan naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig. In de middag draait de wind naar west, in de avond weer naar zuidwest en neemt landinwaarts af naar zwak. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend