Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op woensdag 18 mei 2022 om 00.01 uur

Vannacht opklaringen. Overdag eerst bewolkt, later zon. Meest droog

Vannacht zijn er opklaringen, maar later trekken vanuit het zuidwesten enkele wolkenvelden het land binnen met in het zuidwesten kans op een bui, mogelijk met onweer. De minimumtemperatuur ligt rond 14C. De wind is zwak tot matig en draait naar zuidoost.

Overdag is er eerst vrij veel bewolking, maar in de middag komt er meer ruimte voor de zon. In de loop van de middag kan in het (uiterste) oosten lokaal een bui ontstaan. De middagtemperatuur ligt tussen 20C aan zee en 27C in het oosten van het land. De wind is zwak tot matig en draait van zuid naar west. In de avond wordt de wind oostelijk.

In de nacht naar donderdag is er eerst weinig bewolking, maar gedurende de nacht neemt van het westen uit de bewolking toe en kunnen in het westen enkele stevige (onweers)buien voorkomen, mogelijk met windstoten tot 60 km/uur. Het koelt niet verder af dan naar 17 graden. De wind is zuidelijk en zwak tot matig.

Donderdag overdag trekken de buien in de ochtend naar het noordoosten weg. Daarna breekt de zon door, maar in de middag ontstaan er vooral in het oosten en zuidoosten stevige onweersbuien met kans op hagel en windstoten rond 60 km/uur. De maximumtemperatuur ligt tussen 20C aan zee tot 30C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig en draait naar een westelijke richting waardoor het 's middags overal afkoelt. (Bron: KNMI)


Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend