Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zondag 18 april 2021 om 06.10 uur

Dichte mist. Overdag zonnige perioden

De ochtend begint in het midden en noorden van het land mistig, lokaal is er zelfs sprake van dichte mist waarvoor code geel van kracht is. In de loop van de ochtend lost de mist op waarna de zon gaat schijnen. Van het oosten uit trekken echter ook af en toe wolkenvelden over het land. In het zuidoosten is later in de middag een enkele bui mogelijk. Aanvankelijk is de wind veranderlijk en zwak, in de middag noordelijk en overwegend matig. Langs de westkust draait de wind in de middag weer tijdelijk naar noordwest. De middagtemperatuur loopt op naar 12C langs de westkust tot lokaal 15C in het oosten.

Komende nacht zijn er wolkenvelden en opklaringen. Vooral in de oostelijke helft is een enkele regenbui mogelijk. De minimumtemperatuur varieert van 3C in opklaringsgebieden tot omstreeks 5C onder de bewolking. Er staat een zwakke, aan zee af en toe matige noordelijke wind.

Maandag overdag is het wisselend bewolkt en komen er vooral in het zuiden enkele buien voor. In de middag kan bij deze buien onweer voorkomen. De maximumtemperatuur komt uit tussen 15 en 17C. De zwakke, aan zee matige wind komt uit richtingen tussen noord en oost en kan in de middag tijdelijk van zee waaien. (bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend