Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op dinsdag 25 februari 2020 om 15.04 uur

Wisselend bewolkt en met (winterse) buien

Zon en stapelwolken wisselen elkaar af. Verder trekken er buien over het land, een enkele mogelijk met hagel en/of onweer. De maximumtemperatuur bedraagt ca. 8C. De west- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, 4-5 Bft, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, 6 Bft, in het Waddengebied hard, 7 Bft. Later in de middag en in de avond neemt de wind af.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien, de meeste in de zuidelijke helft. Plaatselijk is hagel, onweer en, vooral dieper landinwaarts, ook natte sneeuw mogelijk en daarbij kans op lokale gladheid. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4C vlak aan zee tot dicht bij het vriespunt in het noordoosten, met in het noordoosten ook kans op een mistbank. Boven land staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Aan zee komt de wind uit west tot noordwest en is vrij krachtig tot krachtig, langs de zuidwestkust mogelijk hard, 7 Bft.

Woensdag is er veel bewolking en zijn er talrijke buien. Vooral in de ochtend en avond hebben deze buien een winters karakter en zeer lokaal is ook onweer mogelijk. Plaatselijk is kortdurende gladheid mogelijk als gevolg van de winterse neerslag. De maximumtemperatuur ligt rond 6C. Tijdens winterse buien daalt de temperatuur naar 1-2C. De west- tot noordwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend