Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op vrijdag 25 september 2020 om 01.16 uur

Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind

Vannacht is het overwegend bewolkt met af en toe regen, later klaart het van het zuiden uit breed op. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8C in het zuiden tot 11C aan zee. De wind komt uit zuidoost tot zuid en is zwak tot matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Overdag zijn er zonnige perioden, in het zuiden kan een enkele bui ontstaan, in het uiterste zuidwesten komen er in de middag mogelijk meer buien. De maximumtemperatuur ligt rond 15C. De wind is zuid tot zuidwest en zwak tot matig, in de kustgebieden eerst (vrij) krachtig. In de avond wordt de wind zwak en komt dan uit uiteenlopende richtingen. Aan de Zeeuwse kust steekt aan het einde van de middag of in de avond een krachtige tot harde (6-7 Bft) west- tot noordwestenwind op met zware windstoten van 75-90 km/uur, aan zee mogelijk 90-100 km/uur.

In de nacht naar zaterdag zijn er landinwaarts flinke opklaringen. Daar ontstaat plaatselijk mist. Aan de zuidwestkust en mogelijk westkust komen enkele buien voor met kans op onweer. De minimumtemperatuur ligt tussen 11C in Zeeland en 3C landinwaarts. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. Langs de Zeeuwse kust staat een krachtige tot harde (6-7 Bft), mogelijk stormachtige (8 Bft) west- tot noordwestenwind met zware windstoten van 75-90 km/uur, aan zee mogelijk 90-100 km/uur. Later in de nacht komen langs een deel van de Zuid-Hollandse kust waarschijnlijk ook zware windstoten voor.

Zaterdag overdag lost eventuele mist op en is het wisselend bewolkt met aan de westkust enkele buien, mogelijk met onweer. In de middag valt in het noorden en midden mogelijk enige tijd regen. In de avond gaat het van het oosten uit regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 15C. De wind is landinwaarts eerst zwak uit uiteenlopende richtingen, later wordt de wind overwegend matig uit noordelijke richtingen. Aan de zuidwest- en westkust is de wind eerst noordwestelijk en krachtig tot hard, mogelijk stormachtig (8 Bft) met uitschieters van 75-90 km/uur.

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend