Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op woensdag 19 juni 2019 om 08.35 uur

Vanmorgen in het zuidwesten onweersbuien, vanmiddag ook elders

Vanochtend komen er in het zuidwesten en westen enkele pittige onweersbuien voor met kans op hagel en windstoten rond 60 km/uur. Deze buien nemen in de loop van de ochtend geleidelijk in activiteit af. Elders zijn er perioden met zon en blijft het in de ochtend waarschijnlijk nog droog. Vanmiddag en vanavond komen er verspreid over het land soms stevige onweersbuien voor. Deze buien gaan plaatselijk gepaard met hagel en windstoten tot ca. 75 km/uur. Vooral in het oosten bestaat de kans dat de buien nog zwaarder uitpakken. Landinwaarts wordt het op de meeste plaatsen zomers warm met een maximumtemperatuur die uiteenloopt van 23C aan zee tot lokaal 30C in het oosten. De wind is eerst overwegend oostelijk, draait in de loop van de dag naar west tot zuidwest en is zwak tot matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig.

In de nacht naar donderdag verlaten de (onweers)buien noordoostwaarts het land. Het is half tot zwaar bewolkt en plaatselijk is een bui of wat lichte regen mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 15C. De wind is zwak tot matig uit west tot zuidwest.

Donderdag overdag is er aanvankelijk vrij veel bewolking en valt er plaatselijk wat regen of een bui. In de middag komt er meer ruimte voor de zon maar ontstaan er ook stapelwolken die vooral landinwaarts opnieuw uitgroeien tot buien, plaatselijk met onweer. In de avond wordt het van het westen uit overal droog. Met maxima die uiteenlopen van 19C aan de kust tot 22C in het oosten en zuidoosten wordt het duidelijk koeler dan vandaag. De west- tot zuidwestenwind blijft zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend