Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op dinsdag 17 september 2019 om 03.38 uur

Van het noorden uit opklaringen

In het zuiden van het land is het aanvankelijk nog bewolkt maar de opklaringen breiden zich geleidelijk zuidwaarts uit. In de zuidoostelijke helft kan vannacht lokaal een mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7C plaatselijk landinwaarts tot 12C vlak aan zee. De wind komt uit richtingen tussen west en noordwest en is boven land zwak, langs de kust matig tot vrij krachtig, in het Waddengebied later mogelijk krachtig, 6 Bft.

Overdag is het wisselend bewolkt met vooral in de noordoostelijke helft enkele buien. De maximumtemperatuur ligt rond 17C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige noordwestenwind. In het Waddengebied is de wind krachtig, 6 Bft.

In de nacht naar woensdag is er een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4C lokaal in het oosten en zuidoosten en 10C vlak aan zee. Landinwaarts is de wind zwak west tot noordwest. Langs de kust en op het IJsselmeer staat er een matige wind uit noord tot noordwest.

Woensdag overdag is het wisselend bewolkt en vooral in het noordoosten kan er een bui voorkomen. In de middag komt er steeds meer ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt rond 17C. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend