Laatst bezocht: 20-07-2020Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Noord -Holland   Nederland   English   Deutsch   France

Naaktstrand Velsen
Foto's
Betaald parkeerterrein IJmuiderslag.Ook mogelijk parkeren aan de weg, let op, dicht bij de strandopgang zijn de parkeertarieven erg hoog.Bij de strandopgang staat het restaurant La Maranda.Het natuurgebied Kennemermeer.Via het Strandvonderpad naar het strand, op het strand naar links. Bekijk hier het infobord (zone 4 = het naaktstrand)Op het strand, bekijk hier het infobord.Op het strand.Het brede strand. Vooral aan de duinzijde wordt gerecreŽerd.Het brede strand van Velsen. Door de harde vlakke ondergrond wordt dit strand veel gebruikte voor kitebuggyen (laag karretje met drie wielen, voortgetrokken door een vlieger).

Het begin van het naaktstrand, bij strandzone 4.Het naaktstrand, met een centrale afvalbak.Ook in een gedeelte van de duinen is recreatie toegestaan.Het einde van het naaktstrand van Velsen, maar het begin van het naaktstrand van Bloemendaal.Van de andere kant (Bloemendaalse naaktstrand) bekeken.Het textielstrand van Velsen.Strandpaviljoen Beach-Inn op het textielstrand. (Noordzijde)Cruise schip verlaat het Noordzeekanaal.Hieronder enkele foto's van de Zuidpier van IJmuiden.De pier.Bijna op het uiteinde.Het opspattende water.Op het uiteinde van de Zuidpier.Boten spotten op de pier.

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend