Laatst bezocht:23-06-2012Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek  Nieuws   Noord Holland   Nederland  
English   Deutsch   France
 

Naaktstrandje Spaarnwoude
Foto's
Gratis parkeren op het terrein bij informatieboerderij Zorgvrij. Bekijk de omgeving ook eens op StreetView. Voor het naaktstrand, ga in tegengestelde richting van de informatieboerderij Zorgvrij.

Informatieboerderij Zorgvrij.(met horeca voorziening).Het naaktrecreatie terrein staat aangegeven op de ANWB paddestoel.


Het naaktstrandje op Bing Maps vogelvlucht.Het pad naar het naaktstrandje.Het toegangspad naar het naaktstrandje.Het bord met de spelregels. Het is vreemd dat de beheerder denkt boven de wet te staan. Volgens art. 430a van het Wetboek van Strafrecht is naaktrecreatie toegestaan op geschikte locaties en is dit niet gerelateerd aan een bepaalde periode. Zeker met de klimaatsveranderingen kan het buiten de op het bord genoemde periode goed strandweer zijn.Het begin van het naaktstrandje.Het infobord, klik op de foto voor een vergroting.

De zwemplas.

Het naaktstrandje, met op de achtergrond de golfbaan.Het pad naar het strandgedeelte aan de overzijde. Er kan geen rondje langs de plas worden gelopen, dus moet dit pad ook voor de terugweg worden genomen.De ligweide aan de overzijde.Het naaktstrandje, gezien vanaf de overzijde (ook naaktstrand).Het kleine zandstrand langs de zwemplas.Het zandstrandje wordt slecht (of in het geheel) niet onderhouden, ondanks aanbevelingen in het Zwemwaterprofiel.Dat het recreatieschap regelmatig controleert op het naaktstrand is prima, maar of dat nu zo moet...Het naaktstrandje, met op de achtergrond het toiletgebouwtje dat uit kostenoverwegingen is gesloten.Het briefje op het toiletgebouw. Aan de tekst is duidelijk te merken dat dit soort beslissingen van achter het bureau worden genomen (dichtbij het toilet), door mensen die verblind zijn de door cijfertjes en weinig verstand hebben van strandrecreatie.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend