Laatst bezocht: 11-08-2022

  Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Noord Holland   Nederland   English   Deutsch   FranceNaaktstrand Schoorl aan Zee
Foto's

 Per auto is het naaktstrand van Schoorl aan Zee (vrijwel) onbereikbaar.
Eventueel kan bij Hargen aan Zee worden geparkeerd en moet de grote loopafstand voor lief worden genomen.Op het parkeerterrein dichtbij de strandopgang staat een watertappunt.Over het fietspad naar Schoorl aan Zee (of over het strand).Via strandslag 20 het strand op. Hier staat het strandpaviljoen  HargenStrandslag 22 Schoorl aan Zee Zuid. Bekijk hier het infobord.De fietsenstalling op een drukke stranddag.
Het strand is alleen bereikbaar te voet of per fiets.Strandpaviljoen "paal 29", bij de strandslag 22, Schoorl aan Zee Zuid.Het officiŽle begin van het naaktstrand bij paal 29,5.Met tegenwoordig ook een naaktstrandbordje.Het naaktstrand dichtbij de strandopgang.Het mooie brede strand.Strekdam.
Het zwemmen dichtbij deze dammen is levensgevaarlijk.Het naaktstrand.De Kerf, een inham in de eerste duinenrij, bij paal 30,5.De Kerf.De Kerf  loopt ongeveer 400 meter voorbij de eerste duinenrij. Het is een geliefd gebied bij wandelaars en natuurliefhebbers. Ook hier is een strandopgang.Aan de andere zijde: Strandslag 23a De Kerf, hier kom je na een flinke wandeling direct op het naaktstrand. Ook is hier een uitzichtpunt met een verrassend mooi uitzicht over de Kerf en de Parnassiavallei.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend