Laatst bezocht: 12-08-2020Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Noord-Holland   Nederland   English   Deutsch   France

Naaktstrand Falga
Foto's

Het parkeerterrein bij strandslag 4, Falga.Het pad naar boven.De uitkijktoren.Direct bij de parkeerplaats ligt de mini-camping Hoeve Ons Lust (niet naturistisch).Strandslag 4, Falga. Bekijk hier het informatiebord.

Bekijk hier het informatiebord.De onbewaakte fietsenstalling, dicht bij het strand.Op het strand, direct links begint het naaktstrand.Het naaktstrandstrand staat nu ook op het strand aangegeven.Het nieuwe bord.Aan de zijde van de strandopgang Falga staat ook een zoekpaal.Het naaktstrand.Op mooie stranddagen komt de ijscotractor enkele keren per dag langs.Het naaktstrand.Het is verboden op in de duinen te recreŽren. De duinen zijn met helmgras beplant om het zand vast te houden. Door in de duinen te recreŽren verdwijnt het helmgras. De duinen komen dan kaal te liggen. Het zand wordt door de wind weggeblazen en de duinen verdwijnen. Alleen in de voorste duintjes kan wel worden gerecreŽerd.Langs het strand zijn strekdammen aanwezig, deze verdwijnen met hoogwater volledig onder water; dus oppassen!Het naaktstrand.

Het naaktstrand aan de zijde van de strandslag de "Zandloper".

Het nieuwe strandpaviljoen "Zee van Tijd" bij strandslag 5, De Zandloper.Naast het paviljoen staan 25 strandslaaphuisjes van RoompotDe reddingsbrigadepost Zandloper.Het infobord op het strand.Strandslag 5, De Zandloper. Bekijk hier een vergroting van het bord.De onbewaakte fietsenstalling bij de strandslag 5, De Zandloper.Julianadorp aan Zee.Parkeerterrein bij strandslag 5, Zandloper (Julianadorp aan Zee).

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend