Laatst bezocht: 01-08-2017
Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Noord-Holland   Nederland   English   Deutsch  France

 

Naaktstrand Egmond Binnen 
Foto's

 Betaald parkeren bij strandslag 34,  Kennedy Boulevard. Op het strand naar links..Het textielstrand bij strandslag
34. Bekijk hier het bord bij de strandopgand.De strandhuisjes op het textielstrand.Per fiets is het naaktstrand gemakkelijker bereikbaar (550 meter lopen), wel is een toegangskaart van het
Noordhollands Duinreservaat verplicht. Ook vanaf deze zijde is het strand bereikbaar per auto. Parkeren op het gratis parkeerterrein van PWN.De fietsenstalling aan de middenweg.Strandpaviljoen 't Zilverzand (niet naturistisch).Sinds 2017 is het naaktstrand ook met borden aangeduid. Helaas staat het bord niet bij de juiste strandpaal (40,75)Het begin van het naaktstrand, met op de achtergrond het strandpaviljoen.Het naaktstrand.Het naaktstrand.De duinen.De zee.De 40 meter hoge mast op het naaktstrand die ongeveer 20 jaar op het strand stond is in 2017 gesloopt.Het naaktstrand.Het naaktstrand eindigt 100 meter voor strandslag 36. Ook in het gebied tussen strandslag 36 en 37 (richting Castricum) wordt naakt gerecreŽerd.Strandpaviljoen "Bad Noord", op ongeveer 1000 meter zuidelijk van het naaktstrand, richting Castricum. Ook dichterbij het paviljoen wordt naakt gerecreŽerd.


Het naaktstrand is ook bereikbaar via strandopgang 36. Op het strand 100 naar rechts voor het naaktstand  Bekijk hier het info bord bij deze strandopgang.Zonsondergang op het strand van Egmond.


Alternatief: Via strandslag 35: Middenweg.Gratis parkeren op het PWN parkeerterrein aan de Oude Schulpweg.Bij de automaat een dagkaart kopen.Het prachtige natuurgebied
van het Noordhollands Duinreservaat, met aan het eind de strandslag 35: Middenweg. Wel enkele klimmen met een percentage van 10%.
Bekijk hier het infobord bij de strandopgang.

 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend