Laatst bezocht: 11-08-2022Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Noord-Holland   Nederland   English   Deutsch   France

Naaktstrand Egmond aan Zee (Noord)
Foto's
Betaald parkeren aan de boulevard.Strandopgang 30, afgang Noord naar rechts voor het naaktstrand. Bekijk hier het infobord (geen info over naaktrecreatie)Strandpaviljoen de Zeester, vlak bij de strandopgang.Strandpaviljoen de Evi Beach .Alternatief is om via strandopgang 29 Six het strand op te gaan.Strandopgang 29: Six.

Het voetpad (achtergrond) naar de strandopgang. Hier is geen echte fietsenstalling, maar de fietsen worden tegen de afrastering gestald.Een eind voorbij de strandhuisjes begint het naaktstrand.Bij circa paal 36 begint het gedoogd gebied.Het naaktstrand.De opening in de duinenrij ter hoogte van paal 36.Het naaktstrand met een parazeiler.Het eerste Nederlandse windmolenpark, op 10 km uit de kust van Egmond.Het naaktstrand.Richting Bergen aan Zee, naaktrecreatie in de beschutting van de voorste duintjes.

Naar het strand via Bergen aan Zee.Betaald parkeren aan de weg, bij strandslag 27 Afgang Zuid.Strandslag 27 Afgang Zuid, op het strand naar links (Zuiden).
Bekijk hier het infobord bij de strandslag.De strandopgang.Strandpaviljoen Booming Beach dichtbij de strandslag 27.De botenclub voorbij.Net voorbij de boten vindt ook op beperkte schaal naaktrecreatie plaats.Per fiets of te voet is het strand ook bereikbar via strandslag 28: Woudweg.
Wel is deze strandslag alleen toegankelijk via het Noordhollands Duinreservaat hiervoor moet een duinkaart worden gekocht bij de automaat. Nog ongeveer 400 meter naar het naaktstrand.De strandslag vanaf de zijde van het Noordhollands Duinreservaat.
Bekijk hier het infobord.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend