Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand
Daan   18-06-2019 19:15  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben het met Roel eens er lopen een paar 65+ers rons die hardpratend het over anderen roddelen op het strandje. Ik doe hiermee een oproep aan Leisureland dat er op het strandje hierop gecontroleerd gaat worden en deze mensen hopelijk worden verwijderd. Een link van de berichten hier zijn aan Leisureland toegezonden. Hopelijk houdt het snel op.


Naaktstrand Noord Aa
Arie   18-06-2019 16:34  Twitter Google+ Facebook Email

Zit nu heerlijk in t zonnetje de werkdag af te sluiten.
Wel jammer dat sommige mensen altijd luidkeels hun verhalen met iedereen terwijl vrijwel niemand interesse heeft.
Wellicht een beetje rekening houden met je omgeving en het volume afstemmen op je afstand tot je toehoorder(s).
Verder is het hier zeer fijn vertoeven op dit schone royale naaktstrand.


Naaktstrand Groene Ster
Beginneling   18-06-2019 12:54  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Lampaert Luc, het is nieuw niet meer verkrijgbaar, misschien op Marktplaats.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Peter   18-06-2019 10:15  Twitter Google+ Facebook Email

Erg mooi onderhouden veld. Rustig, relaxed. Kom er vaak tegen de avond. Dan wel veel hele kleine vliegjes (vlooien?) die vervelend bijten en jeuk geven. Weet niet of anderen dezelfde ervaring hebben.


Naaktstrand Groene Ster
Lampaert Luc   17-06-2019 19:05  Twitter Google+ Facebook Email

Waar kan ik het bloot boek
Kopen of bestellen bol.computer heeft het niet meer
GroetjesNaaktstrand Isabellagriend
E&B   17-06-2019 15:55  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren voor het eerst hier geweest met mijn vriendin, we hebben geen ervaring met naturisme dus was eerst een beetje onwennig, maar even later wandelden we al rond alsof we niets anders gewend waren. Wat een heerlijk vrij gevoel! Ook een mooi gebied om lekker relax rond te wandelen. Hebben ook nog een half uurtje aan het water gelegen. Ook enkele vriendelijke mensen tegengekomen waar we mee konden babbelen. We komen hier zeker terug!


Naaktstrand Berendonck
Marcel   17-06-2019 11:06  Twitter Google+ Facebook Email

Van de week geweest, er is geen water aangezet bij douche, toilet niet beschikbaar. En inderdaad veel puin rondom sanitair, douche en prullenbak. Suggesties: water aan(!), nieuwe zandlaag opbrengen op strand, traptreden van strand naar sanitair, water-entree maken (te steil), tegels/beton doorzetten naar prullenbak bij sanitair, fietsenstalling dichterbij zodat in zicht vanuit strand/grasveld, toilet niet afsluiten, steentjes verwijderen rondom gebouw weghalen en aardetoplaag aanbrengen en gras inzaaien.
Hoop dat iets van bovenstaande gaat lukken, want het is nog steeds een mooie plek...


Naaktstrand Egmond Binnen
Joma   17-06-2019 08:28  Twitter Google+ Facebook Email

Het naaktstrand lijkt te zijn opgeheven
, Zelfs het bord bij de opgang geeft alleen aan dat het een activiteiten strand is. Niets over gelezen in informatie van de gemeente Bergen.
Erg triest dit. Op het bord is nu handmatig bijgeschreven waar het naaktstrand is.
Naaktstrand Berendonck
Ton   15-06-2019 01:09  Twitter Google+ Facebook Email

De regenbuien van afgelopen dagen hebben een ravage aangericht. De helft van het zand op het strandje is weggespoeld en het grind dat er doorheen zat is achtergebleven..
Een nieuwe episode in een falend project ..


Naaktstrand Zilverstrand
JTW   14-06-2019 23:04  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen Mei geweest. Paar mensen, de meesten met badkleding aan...
Strandje was een modderpoel, zelfs na 2 weken droog en redelijk warm weer.
Hopelijk veranderd dat.


Naaktstrand Lickebaertbos
Kevin   14-06-2019 14:16  Twitter Google+ Facebook Email

Als ik zo de foto's zie kunnen fietsers en wandelaars nog makkelijk zien dat daar mensen bloot zijn?


Naaktstrand Vlietland
B   09-06-2019 18:14  Twitter Google+ Facebook Email

Vorige week zondag en vandaag heerlijk naakt van de zon genoten. Vandaag waren er helaas ook opdringerige gluurders die niks (normaals) zeggen en alleen met hun tong op de schoenen naar je kijken. Of op amper 2 meter afstand naast je gaan liggen terwijl nog mr dan genoeg ruimte was op het veld. Jammer maar hopelijk volgende keer beter.


Naaktstrand Pannekoekenplas
Marc   09-06-2019 12:53  Twitter Google+ Facebook Email

Waar is de gemoedelinkheid gebleven. Veel vaste bezoekers blijven volgens mij weg laatste tijd.
Weet iemand oferwat gaande is op deze heerlijke plek?


Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
Niels   09-06-2019 12:36  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk gewandeld vandaag, er was bijna niemand.
Maar jee wat is het veranderd. Zonde van de fijne plek. Ik ga zeker later in t seizoen weer eens kijken.


Naaktstrand Bussloo
Marijke   06-06-2019 21:41  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kan hetgeen peder petersen zegt wel onderschrijven en hieraan toevoegen dat je op nogal wat delen van het terrein berenklauw op de velden groeit. Voor je het weet het je brandwonden. Zelfs op het gras waar kinderen lopen groeien berenklauw plantjes. Ouders met kinderen opgelet dus en Leisureland: misschien kunt u even maaien. Vroeger werden we er al voor gewaarschuwd als we buiten gingen spelen. De plant ziet er helemaal niet uit alsof-ie zo gevaarlijk is, zeker niet met zijn mooie bloemetjes als de plant in de bloei staat. Toch is hij dat wel. Als de huid in aanraking komt met het sap van de bereklauw, kun je daar flinke brandwonden aan overhouden.
Heel veel mensen weten niet dat het bij inname dodelijk is, als het in je oog komt, Loop je kans op blindheid.


Naaktstrand De Potten Sneek
Anoniem   04-06-2019 17:54  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom nooit meer op het naaktstrand want door de slechte berichten die ik daar hoor ben je als je daar bent alleen maar bezig met mag je hier liggen of mag je hier op een bankje zitten je bent constant bezig met mag dit wel of niet en ik heb het gevoel steeds mensen die daar lopen met een hond of geen hond je proberen te pakken op dingen ook al doe je niks en dat is jammer want vroeger was het daar wel leuk maar nu niet meer en dat is jammer want het kan daar wel leuk zijn maar voor mij niet ik kom er niet meer het is daar niet meer gezellig


Naaktstrand Bussloo
Pieter   04-06-2019 00:22  Twitter Google+ Facebook Email

Onze complimenten aan Leisurelands het ligt er heel mooi bij! Marijke en ik hebben leuk gekletst met vnl twee oudere blote mannen die bij ons kwamen liggen. Tot de volgende keer!


Naaktstrand Ellerstrand
26 jaar   03-06-2019 21:28  Twitter Google+ Facebook Email

Vrijdag ochtend heerlijk naar het strand geweest. Lekker rustig! Prima strand. Kom zeker vaker!


Naaktstrand Rockanje
peter   03-06-2019 13:32  Twitter Google+ Facebook Email

hallo

ik had een vraagje
weet iemand waar het bord staat einde naakt strand
die bij het ruiter pad staat er
maar die andere bij het beschermd vogel gebied
waar die afgelopen jaren stond
staat ie nu niet ?

https://youtu.be/VO4Qa7ys6Zs

groetjesNaaktstrand Wijthmenerplas
Van Doornbosch   03-06-2019 12:58  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een onzin van dat jeu de boulen, ik kom er al jaren bijna dagelijks en heb dat nog nooit gezien hoor! En die 2 schreeuwende mannen komen niet uit Wapenveld maar eentje uit Zwolle (die kale dikke) en uit Kampen (die met dat witte haar). En een vrouw die blijft om de homo en bi mannen te pakken? Man waar heb je het in hemelsnaam over? Je hebt een levendige fantasie....

Maar je hebt helemaal gelijk dat die groep vaste oude mannen er voor zorgt dat mensen hier niet meer komen. Iedereen heeft er last van, sterker nog ze klagen zelfs over elkaar (die kale over die met dat witte haar dat hij te hard praat)...

Ik ben er zelf ook helemaal klaar mee en sta op het punt om het beheer van de plas in te lichten met de vraag of ze een strand verbod voor die 2 mannen kunnen aanvragen.

Die kale die zit de hele dag door aan het bier, soms verstopt in een papieren zak en dan denkend dat de rest van het strand het niet door heeft. Hij heeft een gebroken been en staat zich uitgebreid te wassen met water uit de plas (die anderen mogen halen voor hem) en wast dan met een washandje zijn hele lichaam op zo'n manier dat het zo sopt dat ze het aan de andere kant van het gras kunnen horen. Wijdbeens ook nog eens en tussen zijn ballen en bilspleet slaat hij ook niet over. Hou toch op met dat vieze gedoe kerel. En als je bukt ga door je knien in plaats van wijdbeens voorover te bukken zodat het hele strand in je sterretje kijkt.

En dan die vent uit kampen met dat witte haar die de hele dag door minstens 10x hetzelfde verhaal verteld aan verschillende mensen, en dan zo hard dat het hele strand dan ook 10x dat zelfde verhaal kan meeluisteren. Hij schijnt tegenwoordig een gehoor aparaat in te hebben maar doet dit niet in. Laatst ging hij ook weer bij mensen zitten die hij niet kent om weer een verhaal over zijn fiets te vertellen. Wederom kon het hele strand meegenieten. Het lijkt wel of hij dement is steeds diezelfde verhalen en steeds zo hard praten terwijk verschillende mensen hem er al op hebben aangesproken. het helpt gewoon niet.

Mijn vriendin wil niet eens meer meekomen naar dit strand vanwege die 2 enge kerels. Ga ergens anders mensen lastig vallen. Wij pikken het niet langer! Gaan ze zo door dan stappen we naar het beheer. Dit kan resulteren dat ze een strand verbod krijgen maar het zou erger zijn dat door de vele klachten ze het strandje helemaal gaan sluiten!
 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend