Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Breskens Groede
Ruud   18-08-2019 19:25  Twitter Google+ Facebook Email

Ben er vrijdag geweest, voor het eerst. Niet zo een schitterend weer, maar wel warm genoeg voor een duik in de zee. Het was dus zeer rustig, wat ik wel het liefst heb. Mijn hond heeft er ook van genoten.😁😀.
Ik kom er zeker terug, het was heerlijk.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
stelnaaktstrand   18-08-2019 09:20  Twitter Google+ Facebook Email

https://naaktstrandje.nl/gastenboek/Gastenboek.php?strand=529


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Manon   18-08-2019 08:45  Twitter Google+ Facebook Email

Ralf het lijkt er op dat die John de man is die bij mij lag. Ik ben van jouw verhaal niet vrolijker geworden. Als je als vrouw alleen niet lastig gevallen wil worden moet je dus bij de man in het karretje gaan liggen?

Wij krijgen dus een mooie droge Zonneweide, maar die moeten wij wel delen met andere activiteiten.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Anoniempje   17-08-2019 15:17  Twitter Google+ Facebook Email

Oostplas Goirle.
Is er iemand bekend met naakt recreatie/seksen op de oostplas in Goirle. En waar moeten we dan precies zijn?


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Bas   17-08-2019 14:54  Twitter Google+ Facebook Email

Ronny: Je bent wie je bent en een ieder mag daar trots op zijn. Kijken doet iedereen. Gewoon gezellig naar Galder komen en genieten van het bloot (kunnen en mogen) zijn. Je hoeft je zeker niet te generen.
Alvast veel plezier!


Naaktstrand Renesse
Alfredo   17-08-2019 13:24  Twitter Google+ Facebook Email

Toch leuk dat er behalve trekvogels (...grrr) nu ook weer strandplevieren te zien zijn op dit strand. Hulde voor de bezoekers. Nieuws van nos, vandaag:
https://nos.nl/artikel/2297864-zeldzame-strandplevier-leeft-op-in-renesse.htmlNaaktstrand Galderse Meren (Breda)
Ronny   17-08-2019 12:43  Twitter Google+ Facebook Email

Goedendag ,ik zou graag eens naar het naaktstrandje komen, maar ben nogal groot geschapen ook in normale toestand , zou ik niet extra bekeken worden want dat zou ik beetje genant vinden denk ik?


Naaktstrand Wijk aan Zee / Heemskerk
Thea   15-08-2019 23:14  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo!

Ik kom vaak zelf op het naaktstrand op Bloemendaal maar heb daar af en toe last van gluurders in de duinen.

Hoe zit dat op dit strand? Zijn er minder mensen die vanuit de duinen staren?

gr Thea


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Ralf   15-08-2019 10:23  Twitter Google+ Facebook Email

John je staat er gekleurd op. Goede actie Manon.

Het Amsterdamse Bos heeft de afgelopen jaren enorm moeten bezuinigen. Dat is ook te zien. Bruggen en paden zijn al jaren afgesloten.
Er is een nieuwe directeur gekomen. Zij heeft zich tot doel gesteld meer eigen middelen te genereren. Nu gaat men voor een enorm bedrag de Zonneweide opknappen. Voor naaktrecreatie is het niet nodig om dit te doen. Als de Zonneweide drassig is, is het slecht weer of winter. Dus niet nodig. De picknick tafel is stuk en bord beschadigd, deze moeten opgeknapt worden, maar is niet zo kostbaar.
Gezien het aantal bezoekers bezoekers op de Zonneweide (Een paar mannen, die ook nog vaak voor andere dingen komen, vrouwen zie er amper en kinderen al helemaal niet) kan het niet veel prioriteit hebben. De sportvelden een stukje verderop worden veel intensiveer gebruik ook in de winter en zijn ook drassig. Dus zou je dus dit een veel hogere prioriteit geven voor enorme investering.
Gezien de directeur meer middelden wil generen uit het Amsterdamse Bos, denk ik dat wij de Zonneweide moeten gaan delen met andere activiteiten, die meer middelen genereren. Naaktrecreatie kost alleen maar geld.

John jij hebt het over nummer noteren. Hier is in deze gastenboek al meerdere malen iets gezegd.
Een paar jaar geleden werd ik benaderd door de dikke man met gouden ketting. Wat hij en zijn vrienden en dat waren er vele volgens hem, met deze man gingen doen, was niet bepaalt fris en hielden ernstige bedreigingen in en dit vooral uit populistische overwegingen. Ik distantieer mij met klem hier van.

Manon deze man spreek mannen aan op schennis, zoals bij jouw. De meeste vrouwen liggen ook bij hem. Je ziet wat er dan met zo'n iemand gebeurd en dat is ook bewust de reden, dat niemand die man bij jouw aansprak. Ik kan mij ook voorstellen, dat de man, die ernstig wordt bedreigd wordt, nummers van de bedreigers noteert en doorgeeft.


Naaktstrand Berendonck
samenplezier   15-08-2019 09:51  Twitter Google+ Facebook Email

gastenboek is toch voor gasten . wie bepaalt waar wij iets neer zetten , maar de waarheid zal wel verteld worden. wij reageren teminste onder onze eigen naam en geen fake naamNaaktstrand Engelgaarde
Naturist   13-08-2019 11:15  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Mark stk,
Misschien een idee om eerst te beginnen ergens op een rustige plek, zoals op het eiland. Of ga zo vroeg mogelijk naar de plas toe, zodat je op je eigen tempo kan wennen.
Succes!
P.S. naakt zijn is heel fijn.👌Naaktstrand Berendonck
Roald   12-08-2019 16:12  Twitter Google+ Facebook Email

@samenplezier
Wilt u stoppen met het lukraak reageren op alle gastenboeken van deze site. Dat begint nu heel erg vervelend te worden.
Probeer het voor de verandering eens op de NFN site.

Wordt ondertussen tijd voor een ban.
De gastenboeken hier zijn primair bedoeld voor de bezoekers van de desbetreffende strandjes.


Naaktstrand Berendonck
samenplezier   12-08-2019 10:24  Twitter Google+ Facebook Email

ton@ ben jij een beheerder van deze site ? in het verhaal lijkt het weer van een bezoeker van Naaktstrand Berendonck . Honden op een naaktstrand gedogen . komen we nergens tegen zelfs niet langs de kust waar veel meer ruimte is .


Naaktstrand Berendonck
Ton   11-08-2019 01:47  Twitter Google+ Facebook Email

Nu het wat drukker wordt in onze groep recreanten, wordt het misschien tijd om meer aandacht te schenken aan een paar do's and don'ts.

De Don'ts:

Een aantal keren heb ik berichten en uiteindelijk leden moeten verwijderen vanwege reclame en aanbieden van artikelen. Dit kan en wil ik niet tolereren: dit is geen Marktplaats.

Dit is k geen datingsite en naaktrecreatie op het strandje aan de Berendonck heeft niets met seks te maken. Ook berichten met die strekking in dit forum worden verwijderd en de schrijver geroyeerd.😳

De Do's:

Als je onverhoopt een belangenconflict ervaart of je ergens over ergert, stap dan naar degene toe met wie je van mening verschilt en leg uit wat wringt; de ervaring leert dat we er vaak samen uit komen. Vaak is diegene van goede wil en bereid om je tegemoet te komen en in ieder geval bestaat er op het veld een gemoedelijke sfeer van mensen die bereid zijn te bemiddelen.

De mensen van 'ons' veldje zijn - historisch gegroeid - een tolerante groep die blij is met de - nu vele - nieuwkomers en die graag aan het hart sluit. Ik refereer naar deze groep als naar 'wij' en 'ons', omdat ik er zelf toe behoor. Overigens een ieder die vaker komt zal merken dat hij/zij 'wij' wordt en tot 'ons' behoort..

* Een Do-voorbeeld: Een baasje/vrouwtje neemt een hond mee naar het veld. Dat mag van Leisurelands niet, maar wordt door ons al jaren getolereerd mits de handdoeken schoon en droog blijven en geen vervelende situaties ontstaan. In deze voor ons nieuwe situatie, dat er een Gedragscode geldt voor ons veldje, staan wij op het standpunt dat wij niet als BOA's hoeven op te treden om het reglement van Leisurelands te handhaven, waar wij zlf geen last ervaren. Onredelijke eisen van hondenhaters zullen geen gehoor krijgen; redelijke eisen van mensen die rust en comfort zoeken en daarin gestoord worden kunnen rekenen op begrip.

* Afval, nog een Do-voorbeeld: Wat je meeneemt kun je ook weer terug naar huis nemen waar je het gescheiden kunt aanbieden. Wat je hier in de silo gooit wordt niet gescheiden ingezameld, maar komt in de categorie 'restafval'.
Voor de rokers: sigaretten peuken horen niet in de natuur maar horen bij het restafval; neem iets van een verzamel blikje/doosje mee en zorg dat het daar terecht komt - mag dus in de silo !

"We can work it out !" 😉

Behandel elkaar vriendelijk en met respect. Wat dat betreft hebben wij nog weinig te klagen gehad !


Naaktstrand Groene Ster
willem   11-08-2019 00:33  Twitter Google+ Facebook Email

afgelopen woensdag heb ik 'die nacktwander'route in Undeloh gelopen: leuke ervaring of voor herhaling vatbaar.Aan het begin is het nog wat twijfelen ( zeker in mijn geval want ik bleek de route van achter naar voor te lopen)maar echt een aanrader vanaf het moment dat je gele ziet staan is er geen twijfel meer.


Naaktstrand Vrouwenpolder
Hans   10-08-2019 13:55  Twitter Google+ Facebook Email

Op het strand van Neeltje Jans zijn ligbedden en windschermen te huur. Maar dan moet je wel zo'n 500 meter lopen naar het naturistendeel


Naaktstrand Vrouwenpolder
Alf Redo   10-08-2019 12:05  Twitter Google+ Facebook Email

Ik heb eens een strandcabine bij de VVV van Oostkapelle gehuurd. Daar stonden twee strandstoelen in.


Naaktstrand Vrouwenpolder
samenplezier   10-08-2019 09:56  Twitter Google+ Facebook Email

Dat zal niet meevallen meeste strandpavalion's mag en niet naakt zijn en liggen vaak een stukje van het naaktstrand af, wij denken dat je op groede een kans hebt ,maar zou eerst even bellen


Naaktstrand Scheveningen
Barry   10-08-2019 09:49  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag is het helaas geen weer voor het naaktstrand. Afgelopen zondag heb ik nog heerlijk naakt van de zon genoten, in de duintjes tussen Scheveningen en Wassenaar. De rust daar is echt heel fijn!


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Manon   10-08-2019 08:57  Twitter Google+ Facebook Email

Gerbe dank voor jouw bericht en steun. Ik ken het Twiske en kom er met enige regelmaat, maar soms komt het even niet uit. Dan is de Zonneweide een alternatief, maar na deze ervaring niet echt meer.
Er heeft zich een man gemeld, die vanaf de ingang een foto van hem heeft gemaakt. Deze is nu aan de melding toegevoegd. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend