Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Bussloo
Apeldoorn   21-01-2021 18:14  Twitter Google+ Facebook Email

En wat vinden al die andere gemeenten die aandeelhouder zijn. Misleiding, besluiten erdoor jassen tijdens vakantie en Corona, en zich niet houden aan doelstelling 1 van Leisurelands zelf. Ronduit schandalig! Kom op aandeelhouders van Leisureland, vergeet niet dat jullie door ons gekozen zijn. Gemeenteraden.... corrigeer dit!
Stefan is trouwens de persvoorlichter van Leisureland.


Naaktstrand Bussloo
   21-01-2021 18:01  Twitter Google+ Facebook Email

@Stefan. Ik vrees dat de gemeenteraadsleden van Voorst dit gastenboek helaas niet lezen. Het besluit is op zeer korte termijn, tijdens de vakanties,genomen, zodat inspraak nauwelijs mogelijk was. Hele slechte zaak qua democratie. De reacties hier zijn van een paar trouwe bezoekers, die zich volledig aan de kant gezet voelen.Heel veel anderen denken er net zo over, maar reageren hier niet. @Stefan, misschien kun jij de gemeenteraad van Voorst vragen de reacties hier eens te lezen. Oh ja, laat ze dan meteen het kaartje even bestuderen. Dan zien ze meteen dat het artikel in De Stentor en bij Omroep Gelderland van geen kanten klopt. Niets uitbreiding of compensatie! Ik vraag me af wat de belangengroep, (waarvan ik overigens nergens op internet ook maar iets kan teurgvinden-wie zitten daar in, hoe melden wij ons aan???) heeft zitten doen tijdens de overleggen. Of zijn die wellicht ook omgekocht?


Naaktstrand Bussloo
Stefan   21-01-2021 16:47  Twitter Google+ Facebook Email

Ik begrijp niet zo goed waarom in de reacties hieronder aan de gemeente(n) en gemeenteraadsleden wordt gevraagd om er iets aan te doen. Het zijn namelijk juist de gemeenteraadsleden van de gemeente Voorst die in juni vorig jaar besloten hebben om het bestemmingsplan van Thermen Bussloo aan te passen. Vooral vanuit 'GemeenteBelangen Voorst' staat men hier pal achter. Zij hebben 9 van de 19 zetels in Voorst. VVD 4 zetels en die staan er ook helemaal achter. Dus ja...


Naaktstrand Bussloo
Steph   21-01-2021 14:54  Twitter Google+ Facebook Email

En dat alleen omdat de directie van Leisurelands geld wil verdienen, om de eigen bonus bovenop het inkomen van 150.000 euro weer te regelen. Misdadig. En de gemeenten, de aandeelhouders van Leisurelands, doen niets.


Naaktstrand Bussloo
   21-01-2021 08:56  Twitter Google+ Facebook Email

2 hectare eraf en een uniek stuk natuur vernietigd. Fantastisch mooie bomen die al decennia groeien, tal van beesten alles moet wijken om auto’s te kunnen parkeren.....en dit terwijl er rond de sauna, bv aan de overkant gewoon grasland ligt?? Is niet te begrijpen dit.


Naaktstrand Bussloo
Maurice   21-01-2021 00:18  Twitter Google+ Facebook Email

....en dan zie je op tal van plaatsen dat Leisurelands Bussloo en b.v. Bloot gewoon die onze belangen zouden moeten behartigen zich op de borst kloppen en een bericht verspreiden dat het naaktstrand verbeterd en vergroot wordt 😕 hoe dan??


Naaktstrand Bussloo
Marijke   20-01-2021 22:40  Twitter Google+ Facebook Email

Doelstelling 1 van Leisureland:
Leisurelands voert haar activiteiten uit op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Leisurelands heeft oog voor haar omgeving, maatschappelijke doelen en evenwichtige belangenbehartiging en gaat duurzaam om met materialen en de omgeving.
NOU..... HIER HOUDEN ZE ZICH DUS NIET AAN! Verzoek aan Gemeenteraadsleden om integrijpen


Naaktstrand Bussloo
Henk   20-01-2021 21:37  Twitter Google+ Facebook Email

@Johan: ik snap dat je als rechtgeaarde ondernemer denk vanuit het winst model. ik begrijp niet dat je het lef hebt om namens de 11 gemeentes te spreken. De gemeentes zijn wij nml. Dus ook namens mij een oproep aan de wethouders en raadsleden. Winst te genereren ten koste van natuur en ons geld is ongepast.


Naaktstrand Bussloo
Johan   20-01-2021 17:42  Twitter Google+ Facebook Email

En die 11 gemeentes vinden dat Leisurelands het heel goed doet. Belangrijkste is dat Leisurelands financieel de eigen broek ophoud , en gemeentes niet niet hoeven bijspringen wegens tekorten. Als je nou weet dat groen en natuur alleen geld kost, kun je ook beter begrijpen dat Leisurelands de andere aktiviteiten zoals exploitatie van onroerend goed en saunacomplexen nodig heeft om inkomsten te genereren. Ook uitbreiding van bestaande complexen horen daar bij.


Naaktstrand Bredene
Peter   20-01-2021 15:08  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo
zal Bredene dit jaar terug gesloten zijn ? al iemand naar Nederland geweest ? welke zijn de beste ?


Naaktstrand Bussloo
   20-01-2021 14:57  Twitter Google+ Facebook Email

Vroeger was Bussloo een en al groen, een schitterend gebied om te wandelen en recreëren”.. ,,Maar alles is ingepikt voor commerciële doeleinden. Alles draait om geld.” En dan te bedenken dat 11 gemeenten aandeelhouder zijn en de
gemeenten Leisureland 10 jaar geleden veel geld hebben gegeven. En nu wordt de natuur zo verpest. Wethouders, raadsleden..... wordt wakker en pik dit niet meer!


Naaktstrand Bussloo
Maurice   20-01-2021 00:16  Twitter Google+ Facebook Email

Compensatie hoe dan? We leveren opnieuw een groot stuk in. Hiervoor in de plaats gooien ze op een paar plaatsen bij de oever wat extra zand wat dan strand genoemd gaat worden. Niet met een kluitje maar met wat zand in het riet gestuurd. Ronduit belachelijk dat zo’n mooi uniek stukje natuur opgeofferd moet worden voor parkeerplaatsen, en dat terwijl er grond genoeg tegenover de sauna ligt....maar deze zal ongetwijfeld duurder dan die van Leisure land geweest zijn. Echt niet te geloven dat een uniek stukje natuur aan het water moet wijken voor parkeerplaatsen. Opnieuw wint het grote geld. Kijk naar wat er in Wijchen met de Berendonck gebeurd is....ook door dezelfde eigenaren. Het naakt gedeelte was op zonnige dagen al veel te klein en wordt nu nog kleiner. Ik hoop dat Leisure lands een dezer dagen op het matje geroepen wordt en deze beslissing mag uitleggen want werkelijk niets kan dit besluit rechtvaardigen. De enige die hier baat bij heeft is de sauna omdat ze zo goedkope grond hebben.


Naaktstrand Bussloo
Els   19-01-2021 23:18  Twitter Google+ Facebook Email

Bizar..... eerst heeft de sauna/ Leisureland veel bomen gekapt aan de linkerkant van de sauna voor meer parkeerplaatsen. hierna heeft de sauna hier enkele sauna’s neergezet. Gevolg meer mensen en dus minder parkeerplek. rupsje nooit genoeg gaat nu aan de naturistenzijde verder. Eerst meer parkeerplek en straks sauna erbij..... en zo zal dit doorgaan. De natuur en naturisten leggen het loodje en de directie van leisureland, sauna en Stephan? Vullen zakken.


Naaktstrand Bussloo
Hans   19-01-2021 17:11  Twitter Google+ Facebook Email

Sauna's zijn tegenwoordig volledig in zichzelf gekeerde enorme gebouwencomplexen met zware machinerie voor hun warmte en koude en hebben enorme parkeerlaatsen. Wat doen die in hemelsnaam in een landschappelijk gebied? Zulke bedrijven horen op bedrijventereinen! Wanneer komen overheden en organisaties daar eens achter?


Naaktstrand Bussloo
Marijke   19-01-2021 15:32  Twitter Google+ Facebook Email

wat een schandalig en waardeloos resultaat. Ene Stephan van Beurden staat met veren te pronken in de krant terwijl NIETS is bereikt. Fase 2 is ook al in bewerking Endstra zijn huisjes aan de noordkant en zuidkant.Wilde Leisureland eerder ook al.
Van de zomer volgt hard protest door het blokkeren van de toegang naar de SAUNA.


Naaktstrand Bussloo
Pim   19-01-2021 14:20  Twitter Google+ Facebook Email

Ongelooflijk! Wat heeft de Belangenclub Behoud Naaktstrand Bussloo zich laten inpakken! Bekijk het kaartje maar eens. Er verdwijnt 2 hectare naaktstrand, terwijl het in de hoogzomer al hutje-mutje vol ligt en wat krijgen we er voor terug? Een paar vrachtwagens zand. Wat meer zandstrand waar je het water in kunt. Maar dat was echt niet het probleem. Met een kluitje het riet in gestuurd dus. Riet dat er al lang niet meer staat overigens. Net als alle omgezaagde bomen. Ja, ze worden herplant met boompjes die na 1 jaar een beetje schaduw gaan geven. Gelukkig heeft Bussloo veel meer stranden, waar nauwelijks iemand ligt en je dus prima naakt kunt recreeren.


Naaktstrand Bussloo
Johan   19-01-2021 13:27  Twitter Google+ Facebook Email

Mooi resultaat voor de aktie groep Behoud Naturistenstrand Bussloo, en geeft maar weer eens aan dat je met overleg meer bereikt kan worden dan met dreigen naar de Raad van State te stappen. Dat is vaak een langdurige zaak , en nu kan het wellicht voor de zomer in orde zijn.Onbegrijpelijk dat sommige mensen hier klagen over een paar meter riet dat verloren gaat, en is zoooo veel riet in de provincie. En ook ook die bomen worden herplant. Mooi resultaat met steun van NFN


Naaktstrand Bussloo
Eric   18-01-2021 22:46  Twitter Google+ Facebook Email

Zoals eerder aangegeven; Er komt GEEN compensatie in oppervlakte; het totale strand wordt kleiner. Op het noordelijke deel wordt een stukje zandstrand aangelegd ipv riet. Dat is het.

Veel logischer zou zijn als de parkeerplaatsen van de sauna en het strand werden gecombineerd. Beiden staan nooit vol; in de zomer is het druk op het strand, in de winter is het druk in de sauna. Waarom worden de parkeerterreinen niet gecombineerd? Dat is ook nog eens beter voor de natuur.


Naaktstrand Bussloo
Leida   18-01-2021 21:22  Twitter Google+ Facebook Email

“ De naturisten krijgen er strand bij. Tegelijkertijd begint Thermen Bussloo met de aanleg van een parkeerplaats.” Dit is blijkbaar besloten.. Bomenkap.... riet en natuur wordt vernield en er wordt zand gestort op plekken waar voorheen de water vogels zwommen. De NFN heeft hier blijkbaar mee ingestemd. Niet te geloven deze aktie van Leisurelands en NFN. Uit de Stentor 18-1-21


Naaktstrand Isabellagriend
rob   18-01-2021 01:02  Twitter Google+ Facebook Email

fijn kan ik weer lekker komen wandelen in m,n blootje
ben wel als man alleen mar doe mijn rondje en verder niks wel een praatje met iemand als dat kan vind het fijn om naakt rond te lopen 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend