Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
gerbe   25-09-2021 09:22  Twitter Google+ Facebook Email

Het moet toch niet erger worden !!


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Hanna   25-09-2021 09:06  Twitter Google+ Facebook Email

Mieke ik heb daar ook ervaring mee. Een gezette man met kaal hoofd op een fiets wachtte mij op. Hij blokkeerde bijna het hele pad. Erg bedreigd. Er waren geen andere vrouwen op de Zonneweide. Ik heb de man in een scootmobiel gevraagd om mee te gaan. Dat heeft hij gedaan. De opwachtende man had dat kennelijk ook gezien, wand hij was al verdwenen.
De man op scootmobiel is heel vaak op de Zonneweide en daar liggen vaak ook vrouwen in de buurt.


Naaktstrand Zandvoort
Frits   24-09-2021 21:35  Twitter Google+ Facebook Email

Het artikel in het HD waar Peter aan refereert is te vinden op de facebook pagina van A&E.

De kop van het artikel suggereert dat enorme verpreutsing de oorzaak is van de verkoop van A&E. De werkelijke reden waarom het naaktstrand van Zandvoort is veranderd in een textielstrand houdt verband met de overname van paviljoens door (privť)investeerders die niets te maken willen hebben met naaktrecreatie en het verbieden.
Daarom is de doelgroep van het naaktstrand nu nog slechts te vinden bij A&E, het drukste paviljoen en op terras en strand nagenoeg iedereen bloot!

Voor de hand liggende vragen worden in het artikel niet gesteld:
Waarom biedt Bodhi Beach een bedrag voor het naastgelegen paviljoen dat kennelijk de waarde ervan overstijgt?
Wie financiert de overname? (Het Privť Paviljoen, ook eigenaar van Bodhi Beach.)

Wie een voorproefje wil van het komend seizoen kan nu al terecht bij Bodhi Beach. Beschik je niet over een zeewaardige speedboot, geen nood. Tijdens mijn laatste bezoek enkele weken geleden reden vier grote terreinwagens af en aan over het strand om de gasten heen en weer te rijden. Volgens A&E is dat de dagelijkse praktijk.
Wat die gasten zoal komen doen is te lezen op de sites waar Bodhi Beach zich presenteert:

"...Ben je jarig, een familiedag, een vrijgezellenfeest of heb je gewoon zin in een feestje? Bodhi stemt alle feesten en partijen op jouw wensen af. Wist je dat je Bodhi helemaal af kunt huren voor een feestje of bedrijfsevenement? Geen andere gasten maar alleen jouw genodigden in een unieke setting aan zee.
Wil je de gehele organisatie uit handen geven? Dan zorgen wij voor een prachtig diner, de lekkerste hapjes, die leuke DJ of een mooie cocktailbar. Een team building dag, bruiloft, kookworkshop, borrel of BBQ, alles is mogelijk. We denken graag met je mee!
Het is ook mogelijk om Bodhi Beach voor een dagje af te huren zelf te zorgen voor catering. Je eigen strandtent voor een dag! ..."

Het nu ontstane kartel heeft dus niets maar dan ook helemaal niets te zoeken op het naaktstrand.

Regisseur van dit alles is de gemeente Zandvoort. In de nieuwe maatschappij zoals deze nu door de overheid wordt uitgerold is geen plaats meer voor het individu of naturisme. Middels de salami tactiek wordt stukje bij beetje alles weggesaneerd.

Midden op het naaktstrand de bestemming veranderen in kitesurfstrand, zwemverbod, zuidelijk deel aanwijzen als natuurgebied, vergunnen aan textiel paviljoens, verwaarlozen en sluiten van de fietsenrekken bij de opgang van het naaktstrand, storten van bouwpuin aldaar, groepen tegen elkaar opzetten en uitspelen...de landelijke trukendoos is nog veel uitgebreider en te lang om hier te bespreken.

Vanaf komend seizoen is het laatste stukje naaktrecreatie te vinden ten noorden van paal 68, net voor A&E. Sinds jaar en dag vindt daar vanaf zo'n 250 meter voor het officiŽle naaktstrand op mooie dagen naaktrecreatie plaats op deze daartoe uiterst geschikte plek.
Ik eet mijn schoen op als gemeente Zandvoort de bestemming ervan niet gaat veranderen en het dan ongeschikt zal verklaren voor naaktrecreatie. Strandhuisjes, vakantiepaviljoen voor jeugd...

Tja, wat dan overblijft is Bodhi Beach (of A&E?) dat we met een club naturisten voor een dagje kunnen "terug huren". Ik ben benieuwd hoe ze dan gaan reageren.
Of middels crowdfunding een nieuw 'bloot'paviljoen beginnen. We zullen zelf iets moeten gaan ondernemen want de naaktrecreatie loopt nu als zand door onze vingers.


Naaktstrand Vlietland
Sander   24-09-2021 19:56  Twitter Google+ Facebook Email

Zegt de man die zich "GEKKE HENKIENIE" noemt.


Naaktstrand Hoornse Plas
jonge nudist   23-09-2021 19:15  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom hier eens in de zoveel weken, liefst als het rustig is want dan vind ik het fijner. Vind het alleen jammer dat een voetpad dwars door het nudisten plekje loopt,
veel mensen die hier langs lopen hoor ik tegen elkaar fluisteren ''viezerikken'' en nog meer dingen waardoor ik zelf niet meer graag daar kom.
zou fijner zijn als een pad er om heen maken.Naaktstrand Amsterdamse Bos
Mieke   23-09-2021 18:50  Twitter Google+ Facebook Email

De laatste tijd worden vrouwen bij het verlaten van de Zonneweide gestalkt.
Ga terug naar de Zonneweide en vraag een andere vrouw om even met je mee te gaan. Met zijn twee√ęn ben je sterker en je hebt een getuigen.
Altijd de Boswachters bellen om een klacht in te dienen. Telefoon nummer: 06-29081628.
Graag signalement ook doorgeven.


Naaktstrand Brouwersdam
J&B   22-09-2021 23:34  Twitter Google+ Facebook Email

Begin september zijn wij diverse malen naar dit strand geweest.
Genoten van dit mooie en op zich rustige strand. Jammer van een aantal zoekende mannen op zoek naar mannelijk contacten. Tevens enige ergernis ondervonden van name man met bruine baseball pet met witte (sauna) omslagdoek die duinen afstruint naar mannelijke contacten. Veder aan deze locatie niets aan te merken.


Naaktstrand Brielse Maas
Jan Wiersma.   22-09-2021 17:09  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben in augustus op de Brielse Maas geweest, maar heb niks gemarkt van sexueele activiteiten daar. Op het grote grasveld liggen stelletjes, gezinnen met kinderen, alleengaande mannen en vrouwen, enfin, van alles wat. Er heerst een goede relaxte sfeer het is er schoon, geen afval op het gras.
Zeker de moeite waard om er vaker te komen.


Naaktstrand Bussloo
Jop   22-09-2021 15:19  Twitter Google+ Facebook Email

Wel leuk die varkentjes op het oude gedeelte naaktstrand!


Naaktstrand Isabellagriend
Stellimburg   21-09-2021 21:15  Twitter Google+ Facebook Email

Okť bezoeker,
Sorry wanneer ik het op de verkeer plaats drop. Dit zijn gewoon onze bevindingen / ervaringen van dit mooie gebied. Ik dacht dat iedereen het wel op prijs stelt dat ervaringen worden gedeeld. Zo hou je een objectieve waardevolle site. Het zal toch niet alleen de bedoeling zijn om alleen positieve zaken te melden..
En nee we hebben geen interesse in bestuursfunctie. Hebben al erg druk met werk en kids en sociaal leven. Je moet immers keuze maken. Zodra we meer tijd hebben zullen we er zeker over nadenken.
Groetjes van ons stellimburg


Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
JvD   21-09-2021 20:02  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo, waar we bang voor waren is uiteindelijk toch gebeurt
Politie op het Waalstrand, als mensen zich niet een beetje aan de regels
Houden en of zich onfatsoenlijk gedragen dan is dat het resultaat.
Wij vinden het jammer we kwamen er graag, we wonen niet echt in de buurt
Maar het was de kilometers heen en terug meer dan waard.
We wensen jullie allemaal het beste en veel plezier wij gaan op zoek naar een andere plek
GroetenNaaktstrand Pannekoekenplas
Niels   21-09-2021 07:31  Twitter Google+ Facebook Email

Pannekoekenplas bezoekers zijn gewoon asociale bezoekers. Check de rommel die ze achter laten. Check de bordjes die ze zogenaamd niet kunnen lezen met de tekst: VERBODEN TOEGANG. Is het afgezet met prikkeldraad ? Ja dan zijn wij bevoegd om het weer te verwijderen en het terrein te betreden. Nou ik kan je zeggen. Ik ga elke dag nu de politie bellen en meldingen maken. Zodat de bezoekers beboet worden. Wie niet horen wil moet het maar voelen.


Naaktstrand Engelermeer
Stephan   19-09-2021 22:17  Twitter Google+ Facebook Email

@WP,

Klopt wat je zegt. Ik ben ook heel blij met die sociale controle. Soms doen ze wel iets te graag alsof het strand van hun is, maar alsnog zie ik dit liever dan dat je zo'n drama krijgt zoals bij Galder, waar je niet rustig meer kunt liggen als jong koppel.

Uit alle stranden waar ik geweest ben die niet aan de zee liggen, was deze het beste. Als ik een fietstocht maak, en het weer zit mee, dan zorg ik er altijd voor dat deze heerlijke plek op mijn route ligt.


Naaktstrand Bussloo
Mary en Arnold   19-09-2021 21:15  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo klagers van het naaktstrand op 20-9-2021 is een raadsvergadering aanvang 19.30 uur in MFC te Klarenbeek
en juist op deze vergadering zie je de schreeuwers niet
laat staan de de DRUGSHANDELAREN dus mond houden of na de
raadsvergadering


Naaktstrand Isabellagriend
bezoeker   19-09-2021 17:29  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo stellimburg.
Zoals u hier schrijft benaderd het bestuur nooit iemand maar wel de paar nep bestuursleden.
Als jullie het allemaal zo goed weten en kunnen waarom geef je, je niet op als bestuurslid jullie zijn jong. En meld je klacht waar ze thuis hoort en niet hier, deze site heeft niets met de stichting te doen.

zon groet.


Naaktstrand Isabellagriend
Stellimburg   19-09-2021 13:56  Twitter Google+ Facebook Email

Ja word echt tijd voor vernieuwing en vooral jonger bestuur. Die paar die er nog zijn doen goed hun best. Dank hiervoor ziet er altijd netjes uit. Helaas lopen ze er wel rond als politie agenten, en dat is nou ook weer niet nodig. Zitten vast geroest of te wel erg ouderwets. Iedereen in zijn waarde laten is ook een kunst.
Wij zijn stel veertigers komen al jaren in Ool maar ook her en der op naaktstranden in Europa, zo gluurderige toezichthouders zie je echt nergens. Wij lagen gewoon in hoge gras achter de bootjes met parasol een stukje van het pad, komt opeens een van die bestuursleden het hoekje omkijken. Ik zeg ene en hij zegt ja ik ben Ad van stichting issabellagriend. Ik houd toezicht. Ik zeg ja en. U mag hier geen seks hebben. Ik zeg doen we dat dan, waarop hij zich omdraait en wegloopt.. Dat is wat ik bedoel. Wij komen niet voor seks daar. En al zou het zo zijn. Iedereen weet dat achter door langs Maas wel gesekst wordt. Ze doen maar ik hoef dat niet te zien dus ga er niet heen en lopen zeuren eroverZo simpel is dat. Wij liggen gewoon stukjes n pad af met parasol voor onze privacy normaal te zonnen en geen zin in pottekijkers..


Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen(Cuijk)
Hendrik   18-09-2021 19:02  Twitter Google+ Facebook Email

Prima plek om lekker vrij te recreŽren, groot grasveld met een aantal plekjes met schaduw.
Het water was lekker om ff in te zwemmen!


Naaktstrand Noord Aa
Michael   18-09-2021 16:13  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor het eerst op het naaktstrandje geweest.

Het Was zeer relax er waren mannen vrouwen en stelletjes die allemaal aan het genieten waren van het mooie weer.

Zelf ook leuke gespreken gehad met mensen daar.

Volgende keer weer!


Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
Kenneth   17-09-2021 20:07  Twitter Google+ Facebook Email

@Hans: Zo gaat dat altijd. Vorig jaar hadden wij bij de Waalstrandjes in een keer veel overlast van hangjongeren, drugsdealers, zwerfafval etc. En om in plaats daarvan gewoon te gaan handhaven en de specifieke overlastgevers aan te pakken, besloot de burgemeester maar om de betreffende Waalstrandjes te sluiten en tot No-Go area te bestempelen.


Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
Hans   17-09-2021 14:25  Twitter Google+ Facebook Email

Het vreemde zit dus bij de agenten die ontoelaatbare activiteiten gelijkstellen aan nudisme. Het is alsof de politie op de snelweg constateert dat er te hard wordt gereden en niet alleen de hardrijders bekeurt maar ook meteen alle zwarte auto's van de weg af haalt, want die zouden wel eens hard kunnen rijden. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend