Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Noord Aa
Bibi   20-04-2019 22:47  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Peter van Doorn ( grappig; zelfde naam als mijn lagere school jeugdvriendje...;)).
Ben het niet met je eens, helaas.
Ben oudste overgebleven bezoeker naturistenstrand Noord-AA. Vanaf 1982.
Heb veel ervaringen meegemaakt, leuk en minder leuk.
Oktober 2017 met een naturistenvriend en hond voor het eerst op de HOP. Want het nieuwe strand, stond net te koude wind. Was een fijne sfeer, ook al was het zeikens nat. Heb gelukkig altijd matje bij me.
Kwam vent naast ons liggen.
Begon zich in vol ornaat op mij (....?) af te trekken.
Heb het helaas genegeerd, omdat ik op dat moment erg slecht in mijn vel zat, zeg maar de grootste crisis in mijn leven. Ik zou dat nu niet meer pikken en hem aanspreken. Vriend zij ook niets. Maar ben daardoor ook niet meer bij de HOP geweest, ondanks dat je daar gehele jaar door met hond mag.
Maar ook geen toegang tot water of sanitair houdt me tegen. Verder aardige mensen met hondjes daar ;).

groet van Bibi. ( zie andere recensie van jaren geleden op oude strandje...).Naaktstrand Bussloo
Stefan   20-04-2019 21:22  Twitter Google+ Facebook Email

Het lijkt me niet zo vreemd om de rietkragen te onderhouden in het voorjaar. Dat groeit toch wel weer aan? Anders woekert het maar door.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Regelmatige bezoeker   20-04-2019 20:13  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag liep er weeral eens een groepje (allochtone) jongeren op het naaktstrand. Die hadden daar duidelijk niks te zoeken.
Toen ze uiteindelijk weggingen en bijna terug aan het begin van de naaktzone waren, bleven ze maar rondhangen...aan het wachten totdat 2 vrouwen zich zouden uitkleden. 1 van de 2 vrouwen stapte op hen af en gaf aan dat ze moesten ophoepelen en nog gingen ze niet weg.
Ook toen ik teken deed dat ze daar niks te zoeken hadden, werden ze nog arrogant ook en riepen ze vanalles in een taal die niet het Nederlands was.
Mega ergerlijk dergelijke hangjongeren!!


Naaktstrand Hemelrijk
Teleurgesteld stel   20-04-2019 20:07  Twitter Google+ Facebook Email

Geachte mede nudisten, vanaf weer op het strand geweest, wat een trieste bedoeling is het inmiddels, de tafel, valt van ellende uit elkaar, 2 prullenbakken op 300 meter strand, en een Dixie waar ik mijn hond nog niet de behoefte op wil laten doen, en dan het textiel gedeelte alles voorhanden voor hen, alle luxe aanwezig, en de nudist betaald voor hun geweldige trieste strand gewoon ook het volle pond.... Vrijwel definitief dat dit de laatste keer was dat wij er geweest zijn...


Naaktstrand Plas van Bruil
Ivar   20-04-2019 14:55  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben dit strandje nog nooit bezocht, maar wat is de beste plek om te gaan liggen met wat bosschages er is blijkbaar veel gekapt. Maar wel graag zonder cruisers óf is dat onmogelijk?


Naaktstrand Canadameer Appelscha
Magic   20-04-2019 13:17  Twitter Google+ Facebook Email

Zijn er al mensen geweest intussen met het mooie weer??


Naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand
Roel   20-04-2019 11:03  Twitter Google+ Facebook Email

Het is een beetje een aso strandje geworden. Hard pratende mensen die er al jaren komen en denken dat het strandje van hun is en over andere roddelen. Toename van tokkie- steletjes die discrimineren.


Naaktstrand Cadzand-Bad
johan   20-04-2019 10:45  Twitter Google+ Facebook Email

Is er nog een naaktstrand in cadzand?


Naaktstrand Berendonck
Ton   20-04-2019 00:45  Twitter Google+ Facebook Email

Ik vermoed dat het weghalen van de afvalbakken alleen te maken heeft met besparing van personeel.
LL wil alleen nog maar werken met ondergrondse silo's die eens in de paar maanden geleegd hoeven te worden.
En omdat niet overal een silo in de grond kan worden gelegd, wordt het gedooggedeelte vergeten.
Ze hebben het met opzet zo onaantrekkelijk mogelijk gemaakt door alle onderbegroeiing te verwijderen en bomen te kappen, maar juridisch gezien is naaktrecreatie daar nog steeds mogelijk..


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Stefan   20-04-2019 00:36  Twitter Google+ Facebook Email

Hello, i will go for first time there next days and I hope for calm and not sexual place. Should I worry about it? Thank you :)


Naaktstrand Bussloo
Marijke   19-04-2019 17:04  Twitter Google+ Facebook Email

Leisureland heeft bij het water al het riet, struiken gekapt. de waterhoentjes, eenden en zwanen kunnen zo geen nesten meer bouwen, de Libelles zijn gelukkig ook weg, de koude wind over het water staat nu recht op je kop, flora en fauna heeft weer een flinke deuk gekregen. Dat is het natuurbeheer van leisureland. Dit zou strafbaar moeten zijn. Wat een waardeloze beheerder.Naaktstrand Berendonck
Roger   19-04-2019 16:30  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag even wezen kijken hoe het is geworden.nou inderdaad het is erg kaal en de afvalbakken zijn weg van het oude gedooggedeelte zal denk ik niet meer de bedoeling zijn daar in je nakie te vertoeven(tijd zal het leren).het oude familiegedeelte wat nu een officieel naturisten strand is geworden ziet er mooi uit.nu nog het gras laten groeien en je kan daar prima zonnen.zag ook dat er een gedragscode bord geplaatst is met er op als icoontjes geen kleding-niet gluren-verboden voor honden vanaf 1mei tot 1oktober en nog een paar(maar die ben ik alweer vergeten).laat de zon maar komen.


Naaktstrand Bredene
peter   19-04-2019 12:35  Twitter Google+ Facebook Email

Ad
dat gebeurd bij iedereen de eerste keer ,op je handdoek op je buik gaan liggen tot het over is ,zeker er niet mee lopen schouwen ,er zal zeker geen zand blijven aanhangen anders eens in het water en alles is er zo af ,zeker er niet mee gaan rondlopen


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
   19-04-2019 11:20  Twitter Google+ Facebook Email

Ik heb gisteren nog eens goed gekeken en volgens mij kun je met een Canta toch langs het paaltje op het fietspad komen. Er zijn 5 extra bankjes bij gekomen, mét rugleuning, zit lekker, echt een aanwinst.
@Tom: niet meteen achter elke boom een beer zien !!


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Marc   18-04-2019 21:03  Twitter Google+ Facebook Email

Even een reactie op de “canta”,
Deze valt onder de regels van de brommobiel. Aangezien er ook motoren en bromfietsen geparkeerd staan aan het naaktstrand, lijkt mij dat een brommobiel ook geen probleem kan zijn.
De bankjes staan er volgens mij al jaren.

Ik hoop dat er dit jaar wat minder sextourisme, en dat er wat meer respect naar de bezoekers zal zijn, zodat iedereen in alle rust kan genieten van het naakt recreëren.


Naaktstrand Bussloo
peter   18-04-2019 21:02  Twitter Google+ Facebook Email

jippie,we kunnen weer heerlijk naakt recreeren er komen een paar mooie dagen aan met veel zon en prima temperatuern.


Naaktstrand Engelermeer
sjef   18-04-2019 19:03  Twitter Google+ Facebook Email

vandaag ff een uurtje geweest was er lekker rustig nog wel zal met het mooie paas weekend wel anders zijn


Naaktstrand Bredene
ad   18-04-2019 00:06  Twitter Google+ Facebook Email

hallo,
ik ben een man van 40 jaar, en wens graag eens mijn eerste ervaring te mogen beleven op het naaktstrand in Bredene, gezien het mijn eerste keer is, zit ik toch met vragen, zelf ben ik nogal een warm bloedige man, en ben wat bang dat ik vlug een erectie zal hebben als ik daar rond loop / lig, ik weet niet wat ik dan moet doen, op mijn buik liggen op een handdoek, maar dan gaat er zand aan mijn geslachtdelen blijven hangen, iemand tips, of ervaringen met zo gelijk aardige situaties? groetjes


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Frits   17-04-2019 20:28  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren en eergisteren weer eens naar de Zonneweide.

Fijn onthaal. Het bord 'Naaktrecreatie, verboden voor honden', was door een vandaal zodanig bekrast en overgespoten met verf dat juist het woord Naakt en de datum Verboden voor honden onzichtbaar zijn beklad. Wie de schoen past trekt hem aan, hondenbezitter/sters.

15 april lekker liggen zonnen met een glaasje sauvignon en een hapje, het geraas van de snelweg en de naderende vliegtuigen trotserend.
Af en toe een wolkje... en slechts één gluurder/vlaklangsloper na toch minstens drie kwartier. Type Geert Mak (grijs, oud, dik) zat op ongeveer 50 meter en was al sinds zijn aankomst uitermate geinteresseerd in mijn jonge en nog slanke lijf.

Uiteindelijk hakte hij de knoop door en liep achter mijn handoek langs en de struiken één meter daarachter. Toen ik mijn ogen opendeed voelde hij zich betrapt en deed net alsof hij iets in de vuilnisbak gooide, maar hij had helemaal niets in zijn hand!
Hilarisch! Het nieuwe 'Zwitzerlevengevoel!'

16 april, stralend weer. Op de hele weide niet meer dan vier/vijf mensen om 1 uur s'middags.
Na mijn lunch werd het drukker. Niet gezellig druk zoals op een normaal naturistenstrand, maar om mij heen, op een verder verlaten Zonneweide. 20 meter, 10, 5... vijf Geert Makjes en een blowende dikke dertiger die al vrij snel meer dood dan levend was. Twee Geert Makjes hielden het langer vol en hebben bijna een uur met hun piemel liggen spelen.

Eigenlijk een vreemde situatie. Aan de overzijde van het bos is een terrein, de Oeverlanden, aangewezen voor seksrecreanten.
Tot enkele jaren geleden was dit -na de sluiting van het naturisteneilandje in de Sloterplas - de enige plek in Amsterdam waar iedereen in z'n blootje kon zonnen en zwemmen.

In veel andere steden in Europa is in stadsparken naaktrecreatie mogelijk, maar in Nederland wordt door de overheid alles op dat gebied vernietigd.
Het is twee voor twaalf en hoogste tijd dat naturisten weer terreinen gaan aankopen om het recht op naaktrecreatie te behouden. Te beginnen in en rond Amsterdam. Daar is nu helemaal niets meer! Zonder ideologische of politieke bijbedoelingen.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Tom   17-04-2019 16:17  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo mede naaktstrand bezoekers,

Wat vinden jullie van de recent geplaatste bankjes
Op het naaktstrand? (centraal achter het strand)
Ik ben bang dat dit meer gaat leiden tot pottenkijkers die centraler op het strand gaan zitten (voorheen kwamen ze niet verder dan bankje nr 2..)

Het seizoen gaat weer bijna van start, ik heb weer zin in zonnestralen!

Mvg tom 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend