Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
Re Né   10-08-2022 19:11  Twitter Google+ Facebook Email

Tja de cockring was er vandaag ook weer, gewoon een gesprek aangaan dat je er niet van gediend bent werkt ook. Ik hou het bij mijn trouwring


Naaktstrand Noord Aa
Robert   10-08-2022 16:44  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Caro, je kan er als vrouw ook zeker komen.

Er zijn wel vaker dames en/of stellen op het "homostrandje" aanwezig. Als je mij zou aanspreken wil ik best een praatje met je maken en een stukje wandelen. En zo zullen er best wat meer heren zijn.

Zelf ben ik wat terughoudend met het benaderen van dames omdat dat snel als lastigvallerij gezien wordt.

Groet Robert


Naaktstrand Geestmerambacht
Anita   10-08-2022 15:06  Twitter Google+ Facebook Email

Geschikt voor een vrouw alleen?


Naaktstrand Rockanje
Kees en liesje   10-08-2022 13:27  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren met een vriendin naar het naaktstrand geweest, wij zijn er erg goed over te spreken, goede parkeerplaats, niet te ver lopen,
als het te fris wordt ga je in een duinpannetje liggen, en het is heerlijk rustig geen vervelende mannen.


Naaktstrand Noord Aa
Caro   10-08-2022 10:24  Twitter Google+ Facebook Email

Wat ik hier lees over het hop strand klinkt heel prettig en relaxt. Maar ik ben een vrouw. Zijn er ook mannen die wel een kletspraatje, wandelingetje met een vrouw willen maken of is het echt alleen op mannen gericht?


Naaktstrand Groene Ster
Robert   10-08-2022 09:41  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Trees,

er zal verschillend over gedacht worden. De nieuwere/jongere generatie naturisten of nudisten zal er waarschijnlijk geen probleem mee hebben.

De "klassieke" naturist zal er zijn of haar bezwaren/bedenkingen over hebben.

Het belangrijkste is om er niet (te veel) mee te gaan showen, dat kan als aanstootgevend en provocerend worden ervaren.

Gewoon gaan en genieten.


Naaktstrand Den Haag Westduinpark
Sabine en Thomas   09-08-2022 22:03  Twitter Google+ Facebook Email

Fantastisch naaktstrand. Jong en oud komt hier om te zwemmen en/of te zonnen. Relaxte sfeer, aardige mensen, wandelaars kijken netjes naar voren. Naakt in de duinpan of langs de branding een biertje drinken, een heerlijke duik en daarna genieten van de zonsondergang. Aanrader voor iedereen.


Naaktstrand Paulinapolder
Johan   09-08-2022 21:51  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag hier geweest,Heel rustig daar voor een mooie dag in augustus. voornamelijk mannen op strandje die komen en gaan. Kreeg het idee dat het meer HOP was dan strandje. Mooi uitzicht over de Schelde met de voorbij komende joekels van containerschepen. Nog steeds voorste stuk afgezet vanwege die oeverzwaluwen, broeden die in augustus dan nog ? Geen rupsen meer gezien. Leuke bijkomstigheid, vlak voor het strandje op het schor blijkt zeekraal massaal te groeien. dus ik had in no time een maaltje zeekraal geplukt. Achter gelaten rommel niet gezien, wel ligt er veel aangespoel wrakhout.


Naaktstrand Het Rutbeek
marijke en jan   09-08-2022 21:45  Twitter Google+ Facebook Email

@Chantie
wat een verbazingwekkende reactie:
1. Je dient je te gedragen om voorkomen dat mensen je moeten aanspreken. dat is een fatsoensnorm.
2. mensen aanspreken op ongepast gedrag? Vreemde pretentie dat jij bepaalt wat ongewenst is. in voorkomende gevallen kun je gewoon de politie bellen.

met vriendelijke groet


Naaktstrand Noord Aa
Robert   09-08-2022 16:36  Twitter Google+ Facebook Email

Ze hebben overigens wel behoorlijk gesnoeid.

Het veld is nu 1 open ruimte, al het riet is weg.


Naaktstrand Noord Aa
Robert   09-08-2022 15:22  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren weer even op het hop strandje geweest.

Wat een lekkere relaxte sfeer is daar toch, iedereen wordt in zijn waarde gelaten. Ook weer even lekker kunnen wandelen over de paden zonder risico op een bon.....

Ook daar een lekkere ongedwongen sfeer waarvan ik heb genoten ;-)


Naaktstrand Brielse Maas
Kabouter Prikpprak   09-08-2022 04:02  Twitter Google+ Facebook Email

Ik woon in een klein kabouterhuisje vlak bij het naaktstrand.
Nooit heb ik last van naaktlopers/recreanten. alleen die vreselijke mensen die een zwemboek/badpak dragen, daar stoor ik mij aan. Ze laten een hoop rommel achter, maar de naakte recreanten ruimen alles netjes op en het is hier altijd proper.


Naaktstrand Brielse Maas
Max   09-08-2022 00:17  Twitter Google+ Facebook Email

Ik was vandaag in de buurt en na mijn werk dit strandje bezocht. Al heel lang wilde ik gewoon eens naakt recreatie uitproberen , en tot dusver nooit echt gewoon eens gedaan. En dus op dit strandje.

Beter gezegd , lekker in het gras. Het is me super goed bevallen. Er waren een paar single mannen en een aantal koppels, en totaal geen last gehad van rare dingen. Het was er heerlijk toeven.

Het grasveldje heeft een paar bomen zodat je ook lekker in de schaduw kan liggen. En er is een klein strandje waar je ook een duik kunt nemen

Ik wil dit vaker doen, want het voelde echt lekker vrij, en ik voelde me hier ook op mijn gemak, terwijl ik aanvankelijk toch ook best wel nerveus was. Hoe dan ook… heel erg gelaagd en een mooie locatie waar ik graag nog eens terug kom


Naaktstrand Groene Ster
Trees   08-08-2022 23:53  Twitter Google+ Facebook Email

Graag hoor ik van jullie of klit en tepel piercings acceptabel zijn. Ik heb ringetjes in mijn tepels en 10 ringetjes in mijn schaamstreek.


Naaktstrand Kralingse bos te Rotterdam
Jan   08-08-2022 20:56  Twitter Google+ Facebook Email

Went today for the first time to this place,nude-beach Krelingse forest. There were many other people but no children or families, what makes me feel uncomfortable anyway, so this was just fine. Nice and clean sandy beach separated from the normal beach, with some bushes to really make you feel more comfortable and not so exposed, it was wonderful to enjoy the sun without clothing, the people that were already there did not stare at me, even not when I went for a swim. The water was clean, and very pleasant, not cold at all, and while walking I could feel the sand on the bottom, so did not need any shoes. Definitely will return there, was a great afternoon!!


Naaktstrand Bussloo
Henry   08-08-2022 11:12  Twitter Google+ Facebook Email

Het is elke keer weer heerlijk genieten op Bussloo.
Mooiste binnenlandse naaktstrand van Nederland.
Prima kiosk met vriendelijke bediening en goede koffie en wijn:)
Toiletten aanwezig en je kan je er even lekker afspoelen onder de koude douche. Wij komen er graag, het is er mooi schoon en een leuke diversiteit aan mensen.


Naaktstrand Breskens Groede
Groedefan   07-08-2022 20:01  Twitter Google+ Facebook Email

Liam, zeer fijn te lezen dat je eerste naaktervaring je zo goed bevallen is. Als je lichaam reageert dan is dat niet ongewoon. Gewoon even op je buik gaan liggen of de koude zee in. Ik hoop dat je nog vaak terugkomt naar Groede en dat nog veel jonge mensen je voorbeeld volgen en het zalige genot gaan ervaren van naakt zijn, naakt zonnen en naakt zwemmen.


Naaktstrand Schiermonnikoog (Oost)
Jan   07-08-2022 18:15  Twitter Google+ Facebook Email

Het meest noordelijke naaktstrand van Nederland is gelijk het mooiste. Prachtig fijn zand en geen hinderlijke cruisende mannen of geklede gluurders. Wij (man-vrouw) voelden ons beiden op ons gemak.


Naaktstrand Groene Ster
Rudolf Mulder   07-08-2022 14:43  Twitter Google+ Facebook Email

Twee weken geleden ontdekte ik tijdens het zwemmen een broedende fuut in het riet. Even kwam het in mij op er een foto van te maken, maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om het dier te storen. Er staan al genoeg foto's van futen op het internet.
De dagen er na genoot ik elke keer weer van dat mooie tafereeltje. De fuut volgde mij dan argwanend. Eens trof ik het dat het mannetje haar een visje op het nest kwam brengen.
Vanmorgen was het nest verlaten. Het futen echtpaar zwom verderop op de plas. Ik zwom wat in hun richting. Toen ik goed keek zag ik bij moeke op de rug, een aantal jongen. Wat een mooi gezicht.
Wat is het toch een voorrecht om in zo'n mooi natuurgebied te mogen zwemmen.


Naaktstrand Ellerstrand
Rick   07-08-2022 11:52  Twitter Google+ Facebook Email

Wij komen daar ook vaak 25 32 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend