Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Jan   23-09-2020 23:07  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Sarra, ik was via die achterkant gegaan via de takken over het water...ik weet dat er meegelezen wordt, maar bij de volgende zondag is de weide al weer klaar!
Het ziet er inderdaad weer mooi uit


Naaktstrand Bussloo
harry en joke   23-09-2020 11:05  Twitter Google+ Facebook Email

Rene wij zijn gisteren ook geweest als jij dat vind wat jij geschreven hebt waarom ga je daar dan liggen ?
Ga dan helemaal naar de overkant en laat iedereen in zijn waarde leven en laten leven


Naaktstrand Bussloo
Rene   23-09-2020 06:28  Twitter Google+ Facebook Email

Dinsdag weer eens geweest sinds lange tijd. De rechterkant van de kiosk (wordt het homostrand genoemd) is het meest relaxte. Fijne en rustige mensen.

Daarentegen het linker strand (dat waarschijnlijk toch bij Thermen Sauna behoort volgend jaar qua parkeerplekken) de hetero's die verschillende orgies ten toon spreiden......walgelijk. Achteraf wat rommelen snap ik nog wel, maar iedereen ziet toch dat er op die grote opgeblazen luchtbedden drugs gebruikt wordt (vind ik nog niet het ergste), maar het scala aan openbare seks is niet normaal meer. Dit zijn geen homo's ( krijgen altijd de schuld) , maar de heteros's!!! En het is ook niet de regionale bevolking, maar de westerlingen die altijd alles verpesten! Grote bek en stoer doen met hun groepen. Tip aan de politie: Controleer eens bij de uitgang qua drank en drugs! Homo's zijn niet het probleem; extreme hetero's wel. Weg met die westkleppen / tokkies!!

Laat naaktstrand Bussloo weer een rustig strand worden.


Naaktstrand Rhederlaag, Bahrsche Strand
Ikke   22-09-2020 19:45  Twitter Google+ Facebook Email

Dat waren twee hele mooie dagen op deze locatie. Mooie mix van mensen die elkaar allemaal in hun waarde laten.

Ook lekker koud water. Tot volgend jaar :)


Naaktstrand Geestmerambacht
Stef   22-09-2020 19:42  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor de 2e keer hier geweest. Van 12.00 tot 16.30. In het begin erg rustig en voornamelijk mannen alleen. Na 14.00 werd het publiek wat meer gemengd, ook qua leeftijd.

Zo lang je op het gras blijft hangt er een prima sfeer. Tussen de bomen komen er mensen met duidelijk andere doeleinden. Geen last gehad van onwenselijke opmerkingen of gesprekken.

Heerlijk relaxed dagje gehad.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Sarra   22-09-2020 10:40  Twitter Google+ Facebook Email

Zondag bij de Zonneweide geweest. Stond een enorm hek. Is dus afgesloten. Het lijkt er op dat de werkzaamheden zijn afgerond. Er moeten nog wat pellers, stenen en schaftwagen worden afgevoerd. Er zijn vuilnisbakken met gravel er om heen en een picknicktafel met ook gravel er om heen geplaatst. Het toegangspad heeft gras stenen gekregen. Wij kunnen nu de Zonneweide met droge voeten bereiken.
Toch gek dat wij daar niemand zagen liggen. ondanks verhaal van Jan.


Naaktstrand Breskens Groede
Aart   22-09-2020 01:12  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ga al bijna 40 jaar naar dit fantastisch strand. Na eerst een hokje waar wat aan de deur verkocht werd kwam er een paviljoen onder de naam 'Magdat' wat ik nog steeds een schitterende naam vind voor een paviljoen op een naaktstrand. Later werd het 'Van Houten'. Ik denk dat het was na de overname door Frank de Reu dat er een terrasuitbreiding aan de noordzeide kwam. Ik ben het helemaal eens met @Elien en @Pedro dat deze indeling van paviljoen en terrassen de ideale indeling is (of lijkt te zijn) om terras-zuid 'lendendoek/gekleed' te laten zijn en terras-noord 'clothing optional'. Misschien dat we Frank (https://www.linkedin.com/in/frank-de-reu-ra-aa619914/?locale=nl_NL) hierover eens moeten benaderen.
Wanneer dit zou worden toegepast zou meteen duidelijk worden welk terrasdeel de meeste klanten c.q. omzet genereert. Want laten we wel zijn; voor de exploitant van dit paviljoen is dat uiteraard dorslaggevend. Overigens denk ik dat het ook wel een ander effect zou kunnen hebben. Het zou dit paviljoen kunnen profileren als één van de weinige Nederlandse strandpaviljoens waar naaktrecreanten zich niet belemmerd hoeven te voelen om het terras te bezoeken. Ik ben benieuwd naar reacties van strandbezoekers, paviljoenbezoekers en Frank de Reu.


Naaktstrand Bredene
james 1966   21-09-2020 23:04  Twitter Google+ Facebook Email

hoi,

vandaag nog eens naar het strand geweest. was er gezellig, en niet zo druk. Jammer dat ik er niet lang kon blijven.


Naaktstrand Pannekoekenplas
Erik (de andere)   21-09-2020 21:31  Twitter Google+ Facebook Email

BOA's of niet, het is de afgelopen weken opvallend rustig aan beide kanten. Lekker genieten van de laatste zomerse dagen! Ben benieuwd hoe snel het water afkoelt door de aangekondigde week met regen. En volgend jaar? We gaan het meemaken.


Naaktstrand Isabellagriend
Paul en Lisa   21-09-2020 19:55  Twitter Google+ Facebook Email

Het bestuur wil dat hetro stellen geen seks mogen hebben. Het bestuur heeft last van de hetro's terwijl de homo's iets verder op volledig hun gang kunnen gaan. Het bestuur heb ik gewezen op de vervelende rukkers die zich los rukken op de hetro stellen die gewoon liggen te zonnen. Ook zijn sommige mannen heel vervelend die de hetro stellen stiekem aan het filmen zijn. Als reactie kreeg ik van het bestuur dat ik niet zo achterdochtig moest zijn....het bestuur wil het gebied seks vrij hebben, terecht natuurlijk. Een tip: pak dan alles aan, begin bij de filmers en rukkers. Het is een mooi natuurgebied.


Naaktstrand t Twiske (Baaiegatstrand)
Cor   21-09-2020 18:24  Twitter Google+ Facebook Email

De cor van 14-8 ( ik dus) is niet dezelfde als de cor van 17-8.

Het bericht van 17-8 is een kansloos bericht van iemand die stemming probeert te maken.

Ik zal de beheerder van deze site hier ook over informeren.


Naaktstrand Engelgaarde
Jopdehaan1@hotmail.nl   21-09-2020 14:35  Twitter Google+ Facebook Email

Zojuist heerlijk genoten! Ivm het weer, nog lekker druk! Zijn er ook mensen die s winters hier een duik nemen? Groeten Jop (
met het fietsje ;-) )


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Jan   21-09-2020 07:18  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren einde middag even heerlijk gelegen in een laatste strookje zon; echt genieten!
Ik was compleet in mijn eentje ook wel bijzonder.
Picknick tafel staat en het ziet er weer mooi uit; nu alleen nog wat gras!


Naaktstrand Maasvlakte
Rotterdammert   20-09-2020 17:50  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren en vandaag wezen genieten, echt heerlijk. Wat alleen opvalt is de overvloed aan textiel op dit naaktstrand.


Naaktstrand Bussloo
Kirby   20-09-2020 17:45  Twitter Google+ Facebook Email

Frederik: Maak je echt niet druk hoor. Het maakt helemaal niemand uit hoe je eruit ziet of hoe je geschapen bent. Mensen komen hier gewoon omdat ze lekker willen zonnen en recreëren zonder zwembroek. Je hoeft je nergens voor te schamen!


Naaktstrand Isabellagriend
casper   19-09-2020 20:59  Twitter Google+ Facebook Email

Ik was er afgelopen maandag en vandaag als man alleen. Toch voel ik me een beetje opgelaten, gelukkig trof ik maandag een vriend en vandaag raakte ik aan de praat met een koppel (m/m). Alle 4 zijn we er voor recreeren zonder kleren, lekker geniet van de zon. Niet meer niet minder. Net als Marc en Francois en waarschijnlijk zoveel anderen vind ik in mijn blootje rondlopen heerlijk. Achteraf dacht ik had ik niet even mijn telnr moeten uitwisselen met het koppel zodat ik misschien volgende keer als groep (corona-proof) kan komen. Verder weer heerlijk genoten vandaag. Groetjes en voor de sexzoekers, grindr/tindr!


Naaktstrand Bussloo
Frederik   19-09-2020 16:38  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo luitjes, ik wil graag een keer naar het naaktstrand maar heb wat schaamte (ivm klein geschapen. Ik lig nu (19 sept) dus maar aan de andere kant.


Naaktstrand Brielse Maas
Johan   17-09-2020 21:10  Twitter Google+ Facebook Email

Beetje tegenvaller. Mooi ruim terrein, maar in najaar heb je douw , en zeker als het gras zo lang is duur het veel te lang voor droog is. Maaien dus graag. Er zijn 2 kleine strandjes, helaas is water te ondiep om echt te kunnen zwemmen, want je mag niet achter de bollenlijn. En vrijwel alle bezoekers zijn 65 plussers, maar dat kan ook komen omdat meesten van ons weer aan het werk zijn. Wel lekkere grote bomen voor schaduw daar.


Naaktstrand Domburg
Anita   17-09-2020 17:47  Twitter Google+ Facebook Email

Het naaktstrand van Domburg blinkt uit in saamhorigheid, alle personen genieten er van het strand de zee en de zon en de rust die er altijd aanwezig is. Fijn is er ook dat je er altijd de zelfde personen tegen komt, dat schept een band van vriendschap. Tot snel weer in 2021


Naaktstrand Lickebaertbos
Bianca   17-09-2020 16:21  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag met fietsen langs deze plek gekomen. Leuk gelegen veldje langs het fietspad met uitzich op het water. Het was in het begin nog rustig, later werd het drukker. Veel mannen alleen geen vrouwen of stellen. Wij waren het enige stel. Gelukkig was mijn man erbij anders was ik weg geweest. Veel marokaanse/turkse mannen die steeds erg dicht langs lopen of vlakbij komen liggen en aan hun dingetje gaan trekken in de hoop dat je kijk. Ik ben best wel wat gewend dat er gluurders zijn maar dit heb ik nog nooit meegemaakt dat je zo sexueel wordt bekeken, hier komen wij nooit meer. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend