Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Bussloo
Marijke   27-02-2021 21:42  Twitter Google+ Facebook Email

@anoniem=ingehuurd om het naaktstrand Bussloo zwart te maken. En van welk bedrijf denk je?


Naaktstrand Hemelrijk
Johan   27-02-2021 19:13  Twitter Google+ Facebook Email

@ Frits , de Kraaienbergseplassen zijn vlak bij, dus je ben helemaal niet gedwongen je zwemkleding aan te doen.Lekker naar een andere locatie die je bevalt.


Naaktstrand Bussloo
Anoniem   27-02-2021 18:12  Twitter Google+ Facebook Email

Ik zou graag een keer heen willen maar krijg snel een erectie.... kan daar niks aan doen...... ik schaam me er wel voor maar ben de glurende buren zat..... hopelijk wordt daar niet verkeerd op gereageerd


Naaktstrand Wijthmenerplas
Anoniem   27-02-2021 15:17  Twitter Google+ Facebook Email

Ik zou graag een keer heen willen maar krijg snel een erectie.... hopelijk wordt daar niet verkeerd op gereageerd


Naaktstrand Hemelrijk
Frits   27-02-2021 11:49  Twitter Google+ Facebook Email

Waarschijnlijk het laatste jaar dat hier naaktrecreatie mogelijk is. Zie bericht onder algemeen. Zo blijven er weinig locaties meer over in Brabant. We worden gedwongen om onze zwemkleding weer aan te doen!


Naaktstrand Pannekoekenplas
Erik (de andere)   26-02-2021 04:59  Twitter Google+ Facebook Email

@ Johan: Hoezo respectloos naar de eigenaar toe? Het terrein is al vele, vele jaren feitelijk openbaar toegankelijk. Pas afgelopen zomer verschenen ineens allerhande 'verboden toegang' bordjes. Persoonlijk geloof ik dus geen snars van dat de eigenaar er serieus problemen mee heeft dat de ware genieters in dit gebied vertoeven. Wel met de aso's die er met jetskies de natuur verstoren. Of bezoekers die hun troep achter laten, in plaats van deze weer mee te nemen.

Donderdag 25 feb bleek er weer het nodige bij het 'hetero-zandstrand' (dus niet het zogeheten homo-eiland!) te zijn vernield. De fraaie Bremstruiken zullen in mei niet bloeien - zinloos afgezaagd. Meerdere bomen omgezaagd tussen woensdag namiddag en donderdagochtend. Diverse struiken idem. Grotere bomen zorgvuldig gekapt en daarna in kleinere stukken gezaagd voor een houtwal. Niet iets dat je in een verloren uurtje doet, maar zorgvuldig voorbereidt. Blijkbaar lieden die gedurende de avondklok aan het werk waren, het nodige gereedschap mee brachten en vertrouwd zijn met een nachtelijk verblijf op de Plas. Dt is pas gebrek aan respect voor zowel de eigenaar en de natuur. En de echte reden dat de genieters achterna gezeten worden door op hol geslagen BOA's (aka NSBers 2.0).


Naaktstrand Bussloo
Carin en John   25-02-2021 22:43  Twitter Google+ Facebook Email

Oproep aan allen: ga niet meer naar de sauna s op de terreinen van Leisureland! Boycotten dus!


Naaktstrand Isabellagriend
Jeroen 25   25-02-2021 21:47  Twitter Google+ Facebook Email

Twee dagen even bijgekleurd. Wel wat nieuwsgierige fietsers verder lekker rustig. Mooi groot gebied ook voor de zomer denk ik.


Naaktstrand Rockanje
Wandelaar   25-02-2021 21:42  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren na wandeling van 20 km even op het strand uit de kleren gegaan en een iets verlate nieuwjaarsduik gedaan. Was nog best koud. Warme Coffee To Go bij de Salsa Beachclub, en weer 20 km terug. Geeft echt energie.


Naaktstrand Bussloo
Eric   25-02-2021 21:29  Twitter Google+ Facebook Email

Is het stuk grond verkocht aan de sauna? Of weggegeven door Leisurelands? Leisurelands heeft namelijk ook met Gelderse gelden een stuk grond in Groningen gekocht. Inderdaad, het stuk waar de sauna in Groningen op staat. De familie Dolman (van de saunas) had namelijk geen geld om de sauna over te nemen. Leisurelands heeft de grond gekocht die verpacht wordt aan Dolman. Let wel; dit geld is betaald door de inwoners van Gelderland. En zo spelen Dolman en Leisurelands vaker onder n hoedje om de luit te belazeren in hun eigen voordeel. Stefan, hier bekend, bestaat niet en is een communicatiemedewerker van Leisurelands die ons hier probeert te laten geloven dat het strand beter wordt. Dat wordt het niet, het is nog kleiner en er kunnen nog minder mensen op dan vorige zomer. Vorige zomer is meerdere keren, voor het eerst, het strand gesloten omdat er teveel bezoekers waren. Dank familie Dolman en Leisurelands voor het verkloten van ons strand. Ik leef mee met de kioskhouders.


Naaktstrand Vlietland
PH   25-02-2021 19:49  Twitter Google+ Facebook Email

Op woensdag de 24ste (febr) was het mooi weer. Ik was eens gaan kijken of het gras van Vlietland al begaanbaar was. Nou, het is een grote modderpoel, je zakt tot de enkels weg. Dat duurt nog een paar weken met mooi weer voordat het gras te belopen is.


Naaktstrand Engelermeer
Rudi   25-02-2021 18:37  Twitter Google+ Facebook Email

In principe is het mogelijk om je fiets mee te nemen tot op het strand.
Echter is het niet gewenst en zal er (in het hoogseizoen) zeker gevraagd worden om hem (net als ieder ander) in de fietsenstalling te plaatsen. Neem dus een hangslot mee.


Naaktstrand Laakse Strand
Peter   25-02-2021 18:12  Twitter Google+ Facebook Email

Er word hier niet alles vermeld wat mensen te zeggen hebben ,maar zet duidelijke borden neer zodat de mensen weten wat de regels zijn op het strand ,een strand wat we zelf schoonhouden en Niet de gemeente zeewolde die nog te beroerd is om prullenbakken of wc neer te zetten.
Denk daar maar is over na boswachter zodra ik je tegen kom spreek je !!


Naaktstrand Bussloo
Carin en John   25-02-2021 17:42  Twitter Google+ Facebook Email

Wij zijn het helemaal eens met Zutphen. Wat een aanfluiting! Een al overvol strand nog veel kleiner maken is ongehoord. de tarieven zullen overigens wel weer omhoog gaan.
Kortom: geen Bussloo bezoek meer en geen Sauna Bussloo bezoek meer. Dan voelen de heren dit in de beurs..... En inderdaad, Ene Stephan heeft de kluit willens en wetens belazerd.


Naaktstrand Engelermeer
Pascal   25-02-2021 16:43  Twitter Google+ Facebook Email

Is het mogelijk om de racefiets tot op het strand mee te nemen?


Naaktstrand Isabellagriend
Zonnestraaltje   25-02-2021 15:26  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk dat de zon zich weer laat zien! Ik kijk er naar uit om weer te ontspannen in de natuur.


Naaktstrand Bussloo
Zutphen   25-02-2021 13:51  Twitter Google+ Facebook Email

Ik was vorig weekend op het naaktstrand en ben me rot geschrokken. Daarna eens dit gastenboek doorgelezen. Bottom line wordt het aantal M2 voor een al druk bezocht strand minder en dat is het enige dat telt. Andere argumenten zoals een nieuw vlak aflopend strandje in een binnenbocht zijn in mijn ogen non-argumenten ten opzichte van het aantal M2. Ik verbaas me erover dat ene Stefan als lid van een actiegroep dit allemaal verdedigt. We zijn mooi in het pak genaaid door leisurelands, thermen, gemeente en niet oplettende 'actiegroepen/Stefan'. Voorstel: het stuk waar nu de koeien grazen weer als naaktstrand aanwijzen,dat was het vroeger ook. Of: we gaan er gewoon liggen met z'n allen.


Naaktstrand Spaarnwoude
Robert   25-02-2021 11:35  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Remco,

je mag op het naaktstrandje in Spaarnwoude gewoon het hele jaar door naakt genieten. Daar is een gerechtelijke uitspraak over geweest.


Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
Wim   25-02-2021 05:40  Twitter Google+ Facebook Email

24 februari
Heerlijk bloot kunnen zonnen
Wat een mooie plek voor iedereen die naakt wil.
Kom er zeker vaker.


Naaktstrand Pannekoekenplas
Johan   25-02-2021 00:25  Twitter Google+ Facebook Email

@ Peter, respectloos naar de eigenaar toe. Iedereen weet het is prive eigendom van die man. En geen openbaar toegankelijk gebied. Beste mensen, maak die eigenaar het leven niet zuur, en blijf weg daar. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend