Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Isabellagriend
Maria   20-03-2023 09:52  Twitter Google+ Facebook Email

Het is kindvriendelijk en zeker als u op het middenstuk waar de boten aangemeerd zijn gaat liggen/zitten. Mensen die zich niet weten te gedragen kom je overal tegen.
zon groet en fijn verblijf.


Naaktstrand Isabellagriend
Jansebagge   19-03-2023 18:16  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi,

Is dit strand familie vriendelijk? Otw, kun je hier met kinderen komen?


Naaktstrand Enode Nuenen
Henk   19-03-2023 14:12  Twitter Google+ Facebook Email

Ben er vorige jaar een paar keer geweest.
Moet eerlijk zeggen dat het mijn daar goed is bevallen als man zijnde.
Kan niet wachten tot het weer zomer is


Naaktstrand Domburg
naaktstrandbezoekers   18-03-2023 06:35  Twitter Google+ Facebook Email

@Johan overla op de naaktstanden lopen mensen naakt of gekleed. Moet toch kunnen naakt zijn op naaktstrand is niet verplicht. Waar de meeste wel last van hebben is het rond lopen en bij andere mensen in de buurt liggen en die lastig vallen. (kijken en sommige spelen met zich zelf in het zicht van andere. Meeste hebben een tasje of handdoek bij. Ze komen net voor het zonnen ....

Gelukkig gaat gemeente veere veel controleren op mensen in de duinen .ER is geen pardon je moet er uit en op het strand gaan liggen of weg gaan .

Naaktstrand Domburg
naaktstrandbezoekers   17-03-2023 12:26  Twitter Google+ Facebook Email

@Johan overla op de naaktstanden lopen mensen naakt of gekleed. Moet toch kunnen naakt zijn op naaktstrand is niet verplicht. Waar de meeste wel last van hebben is het rond lopen en bij andere mensen in de buurt liggen en die lastig vallen. (kijken en sommige spelen met zich zelf in het zicht van andere. Meeste hebben een tasje of handdoek bij. Ze komen net voor het zonnen ....

Gelukkig gaat gemeente veere veel controleren op mensen in de duinen .ER is geen pardon je moet er uit en op het strand gaan liggen of weg gaan .

Naaktstrand Domburg
Johan   16-03-2023 13:00  Twitter Google+ Facebook Email

@ Marieke, Nee, tis geen gemixt strand. Maar zoals Patrick al aangaf, lopen er soms wel geklede mensen langs de waterlijn. Dus hoe verder je van de waterlijn af gaat zitten , hoe minder storend dat dat dan is. Zeker bij eb is het strand breed genoeg om er geen last van te hebben.


Naaktstrand Domburg
Patrick   15-03-2023 12:34  Twitter Google+ Facebook Email

Ja hier lopen ook geklede mensen voorbij, zoals op elk naaktstrand aan de kust.
De mensen die er liggen en zitten zijn wel (vrijwel) allemaal naakt.
Als je minder wandelaars langs wilt zien komen ga dan naar Oostkapelle.


Naaktstrand Domburg
Marieke   15-03-2023 05:28  Twitter Google+ Facebook Email

Deze zomer gaan wij op vakantie naar Domburg en willen graag met ons gezin gaan genieten op het naaktstrand van Domburg.
Komen hier alleen mensen die naakt zijn? Of is het een gemixt strand?
Reden van mijn vraag is dat we ons minder op ons gemak voelen als wij naakt zijn tussen geklede mensen.


Naaktstrand Bussloo
Stefan   14-03-2023 13:57  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Bert: de onofficiƫle indeling van het strand is gewoon onzin. Dit is een openbaar strand en iedereen behoort overal te kunnen zitten en heeft daar ook het volste recht toe. Niemand houdt jou tegen om op elke plek op de volle lengte van het strand te gaan zitten.


Naaktstrand Bussloo
bert   14-03-2023 11:18  Twitter Google+ Facebook Email

ik vind het een mooi naaktstrand.
ik vind het jammer dat geen singel gedeelte is.
maar wel gay en swingers en familie strand.
ik zoek gelijk gestemde mensen


Naaktstrand Laakse Strand
Rein   12-03-2023 13:25  Twitter Google+ Facebook Email

Ik hoop dat er 2023 wat meer mensen komen ,die niet overal wat over te zeuren hebben ,maar gewoon komen om te genieten ,kan je dat niet blijf dan gewoon weg ,beter en gezelliger ,fijne zomer !!


Naaktstrand Vuren
willem vrijwilliger   11-03-2023 16:15  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag, zaterdag 11-3-2023, naar Vuren geweest. Hoera het stukje dijk bij Fort Vuren en de nieuw aangelegde parkeerplaats buitendijks is in gebruik. Je kunt vanaf die parkeerplaats net als voorheen door het klaphekje en over het bruggetje naar het strand. Vanaf het klaphekje naar bovenaan de dijk hebben ze het hekwerk geplaatst waardoor je niet verder over de dijk naar Vuren kunt. De nieuwe parkeerplaats is verlaagd aangelegd en heeft aan 2 kanten een in/uitgang zodat je rond kunt rijden. Als je via Vuren naar het strand wil dan is parkeren in het Dorp Vuren nu nog de enige optie en kun je de dijk alleen te voet over steken en via rijplaten door het hekje en vervolgens naar het strand. Dit stuk dijk blijft waarschijnlijk gedurende de zomer dicht. Hoop dat we weer een prachtige zomer krijgen.


Naaktstrand Isabellagriend
Johan   08-03-2023 19:16  Twitter Google+ Facebook Email

@Ivan , Je zou inderdaad kunnen parkeren in de Maasstraat in de berm , tussen de bomen . Maar let op, er is een parkeerverbod daar van Mei tot en met September. Ik weet niet meer of dat geld voor hele Maasstraat, in ieder geval wel voor eerste stuk gezien vanaf de ronde parkeerplaats. En ik snap dat voor bewoners ook niet fijn is de parkeeroverlast, vandaar het seizoens gebonden parkeerverbod.Alternatieven weet ik ook niet zo snel .


Naaktstrand Delftse Hout
Daan   07-03-2023 16:57  Twitter Google+ Facebook Email

Ik zie dat naakt toegestaan is in het gehele gebied, is het mogelijk om een naaktwandeling te maken door het gebied zonder in overtreding te zijn met de wet? In de zomer op de vroege ochtend zou ik dat wel zien zitten. Aangezien de parkeerplek dichtbij is, kan je dan de kleren daar achterlaten en alleen een sleutel meenemen.


Naaktstrand Isabellagriend
Ivan   07-03-2023 15:39  Twitter Google+ Facebook Email

Katja, ik heb ook wel eens verderop geparkeerd in de Maasstraat


Naaktstrand Oostkapelle
Jonas   05-03-2023 20:29  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen zomer voor het eerst naakt gerecreƫerd. Dit op initiatief van mij vrouw. Omdat we toch in de buurt verbleven de eerste keer gekozen voor Oostkapelle. En dat is goed bevallen. Een heerlijke plek om te vertoeven ! Leuke mensen en een net en schoon strand. Het is zo goed bevallen dat we nog twee maal terug zijn gekomen deze zomer. We wachten nu al met smart op de lente om zo snel mogelijk weer naar het strand te gaan. Heerlijk zonnen en koppies leeg maken !


Naaktstrand Isabellagriend
Maria   03-03-2023 11:31  Twitter Google+ Facebook Email

Beste July.
Je spreekt over langs de maas lopen, dit is niet toegestaan bloot over de dijk langs de maas te lopen. Als je dit niet doet heb je ook geen last bekeken te worden en krijgt de gemeente geen klachten van boten. Dus hou je aan de terrein regels.


Naaktstrand Oostplas Tilburg Goirle
Mark   02-03-2023 16:45  Twitter Google+ Facebook Email

Wil in de zomer hier wel heen. nog nooit geweest. zijn er mensen die weten of dit nog kan?


Naaktstrand Groene Ster
jelco   01-03-2023 16:54  Twitter Google+ Facebook Email

vandaag weer geweest was super weer lekker op het bankje gezeten heerlijk waren meer mensen


Naaktstrand Isabellagriend
July Oort   27-02-2023 15:55  Twitter Google+ Facebook Email

Nude
Wel mijn vriendin en mijn man waren niet zo gediend van de heren met 't edelmetaal rond hun edele delen. Hoe zat dit vorig jaar, is het gedrag verbeterd? Hiernaast als je een wandeling maakt langs de maas en dan oversteekt loop je dan niet te bekijk voor de opvarende op de maas? Hiernaast is isabellagriend geschikt om te met een opblaasbare surfplan te genieten van een blote sportdag zonder mij druk te maken over kleding. Indruk dat 't op deze plas relaxter is dan op de drukke Oolerplas.
 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend