Den Haag Kijkduin
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Den Haag Kijkduin
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Ralph   12-10-2020 10:01

Westlands stel: doe niet zo bekrompen en kortzichtig!


Westlands stel   12-08-2020 21:32

Fijn / rustig strand.

Meertje is lekker, wat warmer dan zee. Bodem gelukkig niet meer zo vies.
Zee is wel ver lopen.

Kan iemand uitleggen waarom single mannen altijd door het duingebied struinen?


Hans   07-08-2020 11:51

Dit is een mooi en rustig strand.
Bovenaan zijn er op het strandgedeelte wat duinen waardoor je iets meer privacy hebt. Er is hierdoor wel minder sociale controle maar ben er niet lastig gevallen.
Ik had ook geen last van kitesurfers want die waren er pas in de late namiddag (2)


Peitersma   14-07-2019 22:39

Dit strand ligt exact ter hoogte van de kitesurfers. Als enige naturist ga ik niet naar het water lopen tussen 200 aangeklede kitesurfers!? En veel aangeklede wandelaars! Dan voel ik me echt niet op mijn gemak. Beter verplaatsen ze het naaktstrand voorbij de zandmotor. Nu is het echt een rotplek. Je wordt gedwongen bovenaan te blijven liggen. Het naakt zijn wordt hier totaal niet getespecteerd ! Of surfers weg of naaktstrand verplaatsen! Gemeente Kijkduin ?? Doe hier iets aan !


Evelien   10-08-2018 02:17

Samen met mijn vriend hebben wij niet naar onze zin gehad op het naaktstrand. Hij als enige donkere man voelde hij zich erg ongemakkelijk bij. Hij word meteen raar bekeken. En dat vind ik niet gepast. Donkere mensen zijn waarschijnlijk niet welkom maar wij blanken willen wel op het strand gaan liggen om mooi bruin te worden. Ongelooflijk maar waar.


Inne   08-07-2018 23:34

Jammer dat er meer textiel aanwezig is dan
naturisten , de zone is niet goed aangeduid op het strand
Maak graag een wandeling in mijn blootje maar door de vele textiel drager voelt ik mijn geremd


Bas   20-06-2018 23:46

Hey Martijn,

Ik ben er nog niet eerder geweest, maar wil er komende week als het weer zo warm wordt zeker een keer kijken. Ben wel vaker op Scheveningen geweest, maar hier nog niet. :)

Grt!


Martijn   20-06-2018 13:14

hoi hoi,

Komen hier ook jongeren (20-25 jaar). Ik ben zelf 22, en natuurlijk ga je voor je zelf, maar je voelt je toch sneller thuis tussen mensen van je eigen leeftijd.alex   05-07-2017 07:59

het was gister mooi weer ik heb lekker in mij blootje gezwommen in zee en het was wat meer mensen op het strand
en ik hoop dat ik daar vat vriend gaan maak en dat is toch gezelliger

alex


alex   04-07-2017 09:18

hoi gister voor het is naar het naakstrand geweest
dit haat ik Eder moet doen ik voel mij zo vrij in mij blootje dit ga ik vaak er doen

alex


Joop   11-09-2016 22:50

Afgelopen periode juli - september heb ik driemaal het strand bezocht. Voor mij, beginnend bezoeker, ideaal om na het werk nog even te zonnen en of een duik te nemen. Het strand wordt bezocht door wat oudere mensen. Ik heb geen ouders met kinderen gezien. Het strand is per fiets (via het schelpenpad) goed bereikbaar. Met de auto via Kijkduin is het wat langer lopen. Sinds de Zandmoter is zwemmen alleen mogelijk in de lagune. Vorige week, begin september, stond er een redelijk wind, dit heeft tot gevolg dat het strand ook door kite-surfers wordt gebruikt. Voor de zon aanbidders en de kite-surfers is dat toch vreemd. Het strand is breed genoeg dus wij hebben geen last van elkaar. Doordat het strand zeer breed is, is er bij het hek wat zeegras aan het groeien, wat de privacy ten goede komt. Overigens is er ruimte genoeg om ongestoord van de zee en de zon te genieten. September heeft een aantal mooie dagen gehad. Dit houdt wel in dat na vier uur het erg rustig wordt. Ik heb daar met een van de laatst overgebleven badgasten nog even kunnen praten over het naakt zonnen en het bloot lopen. Zij was daar van kinds af aan mee opgegroeid. Ik ben op latere leeftijd het naaktstrand gaan bezoeken, we hebben gezellig geklets en zijn, omdat het toch een beetje fris werd naar huis gegaan.


Henk   21-06-2015 21:12

Op10 en 11 juni 2015 was ik op zandmotor,er waren weinig mensen,er was een shool klas in de verte die kwam onze rigting uit 8 naakt recreanten,scharrelden wat rond.
Even later kwam een picup van toezicht westland met de medeling dat naaktreceatie niet toegestaan is,ik gevraagd of hij op de hoogte was van artiekel 430 dat was niet bekent bij hem, als hij terug kwam en ik geen broek aan had zou het veel geld kosten.
Ondertussen kwamen er een stuk of 5 picups van de politie een eindje verderop oefenen in zee,ik dacht daar moet iemand bij zijn die op de hoogte is van dat artikel,maar nee hoor de agent zei ik ken al die wetten niet,die B.O.A.s weten dat veel beter dan ik.
Al met al een vervelende ervaring want het is een mooi ruim gebied, vorig jaar wandelde ik richting monster tot het drukker werd dan ging ik terug toen ben ik nooit aangesproken
Huibert Landheer   01-12-2014 14:10

Dat moet maar eens gewoon gezegd worden.Dat het water in het binnenmeer gewoon vies is.Er ligt een binnenmeer iets meer naar het zuiden.Aangrenzend aan de zones voor naaktrecreatie ligt een open binnenmeer met aansluiting op zee.Mijn ervaring was 3 jaar geleden al dat daar ook een vieze drab van bezinksel lag,dat je maar moeilijk van je voetzolen kon wrijven.Dat zal wel niet veel beter geworden zijn.Ik kom er verder zelf niet meer zo aan toe,maar vroeger kon je een heel eind ongestoord naar het zuiden doorkuieren langs de zeelijn.Ik vraag me af of dat nu nog kan of dat er dan nu ingegrepen of zelfs geverbaliseerd wordt.Misschien dat er meer over staat bij Monster.


Michel   25-07-2014 08:18

Woensdag voor het eerst sinds tijden weer hier geweest. Het water was niet erg lekker.(Binnenmeer) Het was eigenlijk gewoon vies. Niet lekker om in te zwemmen. Je kunt wel verder doorlopen waardoor je bij de zee uitkomt. Maar dan ben je wel even onderweg.


T   23-07-2014 20:51

Vandaag geweest, doordeweeks, erg goed weer. Weinig naaktrecreanten jammer genoeg, hierdoor voelde ik mij minder op mijn gemak. Textiel hield wel rekening en lag een eindje verderop, hierdoor kwam het over als een 'echt' naaktstrand en niet clothing-optional. Verschillende leeftijdsgroepen aanwezig. Naaktrecreanten waren beschaafde mensen, geen rare dingen gezien. Waar je tegen moet kunnen zijn geklede mensen die een stukje langs de kustlijn lopen en langs het naaktstrand komen (zonder rare bedoelingen te hebben).


fiona   19-07-2014 20:08

Vanmorgen vroeg hier geweest. Als je op het strand komt via de trap is het niet echt duidelijk dat je op een naaktstrand terecht komt. Er staan aan de zijkanten borden. Maar als je langs de zee loopt zie je die ook niet. Veel geklede mensen dus die langs de zee liepen. Maar op zich een prachtige locatie.


Ted   27-07-2013 17:10

Hoi David,

Het is niet zo moeilijk als je denkt.
Ik wel best een keer met je afspreken want je hebt gelijk alleen is maar alleen.
Ben zelf voor de eerste keer naar Rockanje geweest.
Was echt heerlijk rustig daar en heel mooi weer.
Wat een bevrijding om alles van je af te gooien.
Zwemmen in zee is echt een belevenis die je mee moet maken.


david leider   21-07-2013 17:39

Hoy even een vraag
ik ben een leuke nl jonge 33 jaar sportief.
ik ben nog nooit naar een naakt strand/bos geweest maar zou er graag een keertje heen willen.
kan iemand mij vertellen hoe het bij het kijkduin strand is.en zijn er misschien mensen die hier vaker komen zou graag in contact komen of misschien een keertje afspreken alleen is ook maar zo alleen.
voor mij is dit iets nieuws/spannends althans zo voelt het. terweil dit helemaal niet nodig is waarschijnlijk ik zit er heel erg mee of ben er bang voor dat ik een er... krijg en dat is natuurlijk niet echt netjes op het strand. vandaar dat ik graag ervaringen willen delen of horen van mensen. hoe zij hun eerte keer ervaren hebben of dit wel is mee hebben gemaakt gezien en hoe hier tegen aan word gekeken als dat gebeurt mijn email is hogan34leider7346@gmail.com


Jill   20-07-2013 10:43

Gisteren naar dit naaktstrand geweest, het is er heel relaxed, gemoedelijk sfeertje.
Alleen, geen zeegevoel door de zandmotor, je hebt helaas geen branding, alleen een geul. Ik ben wel door de geul naar de branding gelopen maar was daar als een van de weinigen naakt, er liepen veel wandelaars en kinderen die aan het spelen waren.
Als de geul ooit dichtgroeit wordt het een geweldig groot naaktstrand!


Mayke   18-07-2013 21:50

Nog geen vergelijkingsmateriaal, maar vond de paar keer die ik er deze zomer was in ieder geval erg aangenaam. Relaxte sfeer, schoon en ook als vrouw alleen prima vertoeven. Ik ga hier zeker vaker komen.


Joop   24-04-2013 19:32

Vandaag voor het eerst naar een naaktstrand geweest en wel bij Kijkduin. Ondanks het warme weer was het door de fikse wind toch wat fris. Temeer er op het strand totaal geen beschutting in de vorm van duintjes of kuilen is.

Wel een mooi breed strand met weinig voorbijgangers, op de kitesurfers na, maar die lijken wel wat gewend.

Kom er van de zomer zeker nog eens terug, als er geen of aflandige wind is.


christophe   02-04-2013 05:56

Hopelijk komt de zon met hoge temperatuur komende veertien dagen, dan kan ik ook weer naakt genieten op het strand.


Anja   20-08-2012 01:23

Dit had ik veel eerder moeten doen. Naar het naakstrand in Kijkduin gaan. Heerlijk naakt zonnen en zwemmen. Dat is pas genieten met de ruisende zee op de achtergrond.

Ik ga hier in het vervolg zeker vaker naar toe.Huibert Landheer   06-08-2012 16:53

Recent ben ik rond zonsondergang bij volle maan weer eens wezen kijken.Vroeger ging ik er dan vaak nog even de golven in,maar dat is er nu wat mij betreft niet meer bij.

Sowieso vind ik het weinig aantrekkelijk het water in de lagune in te gaan.Het zwemverbod bij Monster is nu opgeheven,maar uit de tekst hier is niet duidelijk of dat de lagune betreft of ook de zeerand van de zandmotor.

Het kaartje erboven geeft voor de hele buitenrand van de zandmotor nog een zwemverbod aan.

En zo makkelijk kom je er niet.Zowel de lagune als de uitstroom naar zee (zie kaartje en foto) zijn moeilijk te doorwaden.

Ik zie dat hier ook al een foto staat van het sediment,slib,bagger aan de rand van de lagune ter hoogte van het naaktstrand.Het is maar een dun laagje onder een dun laagje zand,maar het stinkt smerig ruikbaar op 25 meter in de wind en voor je het weet glibber je onderuit en zit je onder die smerige klevende drab die zich niet zomaar laat afspoelen.

Ook is duidelijk zichtbaar op de foto's dat het zand bezaaid is met gebroken schelpen.Door het flauwe verloop houdt het strand veel vocht vast en blijft het een harde ondergrond die gauw koud wordt.Verder lijkt het door alle bandensporen meer op een militair oefenterrein.

Ik heb het alleen steeds bij laagwater gezien dit jaar en wat mij betreft heb ik er dan geen zeebeleving bij.Het is prettig er kennis van te nemen dat je gewoon ongekleed door kunt lopen op de zandmotor,maar dat is toch heel anders dan zoals vroeger langs de kustlijn.Uiteindelijk kom je dan wel bij de zee,maar het is een heel eind zonder rust of verpozing.

Spectaculair is het weggeslagen zand ten noorden van Parkers.Het vloedstrand lijkt er al niet veel breder meer dan voor de strandverbreding.Het ligt dan wel buiten het naaktstrand,maar je ziet op een van de eerste foto's ook de stenen die gebruikt zijn bij de afdamming van het oospronkelijke zwin.Gevaarlijk bij hoogwater.

Bijzonder spectaculair is ook een bijna mansdiepe stijle afkalving voor Klein Ockenburgh.Als het zo doorgaat zijn we over een paar jaar al van het monster verlost.Ik weet niet of ik dat nog mee zal maken en mijn dierbare duitsers er nog terug zal zien.Toen ik in de nacht op het punt stond weg te rijden,reed er net een duitse caravan weg.Ik kan me voorstellen dat ze meteen de eerste dag al rechtsomkeert gemaakt hebben.Die vrouw op de cover van het blootboek doet me aan haar denken.Misschien moet ik dat dan toch maar kopen als het in de ramsj komt.


Huibert Landheer   19-06-2012 12:41

Ik ben zelf maar weer eens een avondje gaan kijken.De geul ter hoogte van het naaktstrand naar zee lijkt al dichtgeslibd.Meer naar het noorden bij Flamingoes lijkt nu in een flauwe bocht een vaste,maar ondiepe en bij eb goed doorwaadbare verbinding met open zee.Het lijkt me zo aan het naaktstrand minder gevaarlijk dan de tekening suggereert.Ter hoogte van Klein Ockenburg en Flamingoes naar het noorden vertoont de oever wel sporen van grote onrust in het water en een snel verloop van 1 a 2 meter bij vloed.
Daar staan ook nog waarschuwingsborden.

Ik had het nog over een kunstmatig 'duin' op het naaktstrand dat beschutting bood,maar dat is vrijwel volledig geërodeerd of weggegraven.
Het is dus vrijwel één grote zandvlakte.Persoonlijk vind ik het onprettig.Mede omdat overal sporen van auto's lopen van politie,strandwacht en onderhoudsmensen.

Het is wel redelijk schoon,al zijn er nogal wat schelpenbedden boven komen liggen.Het water lijkt ook redelijk schoon,maar ik ben er niet in geweest in de schemer en ik weet niet wat achterblijft of bezinkt in de punt van de lagune.

Het strand gaat over in het naaktstrand van Monster tot aan strandslag watertoren.Op het gedeelte van Monster geldt volgens de borden een zwemverbod.Hoe strikt dat is als men alleen maar even wil baden aan de waterrand weet ik niet.En ook niet of er wat van gezegd wordt als men verder ongekleed het strand opgaat.Ik had geen zin er uit de kleren te gaan of het water in te gaan.Ik zou daar wel meer over willen horen hier.


Huibert Landheer   30-05-2012 14:47

Het zou prettig zijn als wat meer mensen hier hun recente ervaringen lieten weten.
Zonnen kan men er als de zon schijnt.Hoe het precies met zwemmen zit zou ik ook wel willen weten.
Echt in zee zwemmen lijkt niet toegestaan,maar wel misschien 'baden' in de lagune en tot hoever?
Hoe wordt er gereageerd als men ongekleed verder op de zandmotor loopt of in de richting van Monster?


marc   22-05-2012 18:30

weet iemand of er al weer gezwommen mag worden en of het naaktstrand weer open is en er weer gezond kan worden dat ik beter naar een ander strand kan gaan

gr marc


Huibert Landheer   08-05-2012 16:14

Intussen is er ook een bericht uitgegaan van provincie Zuid Holland.Daarop is de nieuwe "geul" ingetekend.Het lijkt mij een echt levensgevaarlijke mui die in feite al enige honderden meters in zee ligt.
De geul is zo verplaatst naar een gebied waar minder recreanten komen.Zo staat het er.Dat is dus ons naaktstrand.Als je aan de noordkant recht het water ingaat,loop je zo de geul in.Als je meer naar het zuiden het water ingaat en doorloopt,lijkt het risico me ook groot dat je in een sterke trekstroom naar de mui terecht komt.
Direct aan de waterkant is het vermoedelijk redelijk veilig.Wel ben ik bang voor diverse vormen van vervuiling.Ik herinner me nog levendig hoe de Kerf bij Bergen eruit zag toen daar water naar binnen gestroomd was.


   08-05-2012 12:31

Op Twitter kreeg ik bericht dat de geul zich had verdiept tot 2 meter (bij hoogwater?) en dat men die nu wil dichten.Een nieuwe geul wordt gegraven om het water meer gecontroleerd in en uit te laten stromen.Voor direct contact met de zee zal men ver de zandplaat op moeten gaan vanaf het naaktstrand en hoe dan ook de geul over moeten steken,als dit tenminste toegestaan zal worden.Daar is me verder niets van bekend.Ik kan de gegevens hier zo gauw niet inplakken,maar men kan dit vinden op Twitter,@Stopzandmotor,mei 2012:
bit.ly/JOE4vZ


christophe   16-04-2012 19:46

Passerende weekend met de duinenmars langs het naaktstrand gewandeld.Mooi stuk strand en duinen, jammer dat het wel nog koud was om naakt op het strand te zijn ten op zichte van verleden jaar, dan was het wel goed voor het strand maar te warm om aan sport te doen.
Huibert Landheer   14-04-2012 04:56

Via Twitter kreeg ik van (@)Stopzandmotor op 12 april een link naar foto's die een goed beeld geven van de huidige situatie vanuit de lucht.
Ik weet niet of ik de link zo goed weergeef:
bit.ly/1XP21G,maar het zal zo wel te vinden zijn.

In plaats van 'krant' had er 'kracht' moeten staan in mijn vorige bijdrage.

Pas voorbij Parker's,Strandslag 2 in naar het noorden halverwege het verplaatste Zeerob,Baracuda? treedt er weer een normale kustlijn branding met eb- en vloedstrand op.

In de winter is het wel mooi wandelen over het nieuwe fietspad en het is fascinerend de veranderingen zo van bovenaf gade te slaan of van dichtbij het kolkende water op te zien komen en te zien wegtrekken,maar ik loop liever langs een directe kustlijn aan zee met normale zandbanken en kreken.

Daar kon ik altijd naar blijven kijken.De zeerob zag dat een keer en vroeg waar ik zo naar keek.
"Naar het water",zei ik."Water loopt altijd van boven naar beneden.",zei hij alleen maar.
Huibert Landheer   13-04-2012 09:06

Intussen zijn er vanaf strandslag 2 bij Parkers tot aan de grens met Monster/Westland om de 50 meter borden geplaatst waarop wordt gewaarschuwd voor de stroming.Er is (nog) geen zwemverbod zoals bij het aangrenzende naakstrand van Monster.
Het water stroomt ook bij rustig weer met een snelheid van 1 meter per seconde naar binnen in de kreek als een snelstromende rivier.Het zal niet veel dieper zijn dan een halve meter,maar daar kan een grote krant van uitgaan.Kleine kinderen moet je natuurlijk altijd in de gaten houden,maar het lijkt me gevaarlijk.Het stroomt als een kolkende wervelende rivier in en uit en op een paar plekken loopt het vrij stijl af.
In de lagune ligt het zand naar de waterlijn laag en zak je steeds een centimeter of tien weg.Daaronder ligt een redelijk harde bodem,maar met veel (gebroken)schelpen.Bij de waterlijn is het verder naar het noorden en de nieuwe strandslag 2A bij Barracudamoeilijk lopen doordat het zand opgeruld is.Pas halverwege strandslag 2 bij Parkers?,het vroegere naar het noorden verplaatste Zeerob treedt een normale branding met eb en vloedstrand op.
Het strand zelf blijft onaangenaam hard met veel gebroken schelpen.
In de noordelijke lagune dreef hier en daar wat schuim,maar het was nu nog redelijk schoon.Ik vraag me af hoe het gaat als er met de vloed veel wier en kwallen binnenstromen.
Of het toegestaan is de lagune en de kreek over te steken en in de branding in zee te gaan is onduidelijk.Ook daar is een vijftal borden geplaatst,maar ik ben er niet wezen kijken.
Of het ongekleed toegestaan of gedoogd wordt zo ver de zandmotor op te gaan is ook onduidelijk.
In het gedeelte van Monster/Westland is zwemmen verboden en zijn twee toezichthouders aangesteld.
Hun taakomschrijving is onduidelijk.Vroeger kon je rustig ongekleed doorlopen van Kijkduin naar Schelpenpad,maar ik weet niet met wat voor instructies de toezichthouders te werk gaan.Vaak zijn het allochtonen met toch wat beperktere opvattingen ten aanzien van het openbaar tolereren van naakt,die zich dan geroepen voelen op eigen houtje mensen terecht te wijzen,wat tot vervelende situaties kan leiden.
Het zou prettig zijn als daar meer van bekend werd of als meer mensen hun ervaringen kenbaar zouden maken.
Ik woon er zelf niet in de buurt en zoals het nu is kom ik er liever niet meer.
Het fietspad biedt inderdaad direct uitzicht vanaf het hek tot aan de waterlijn.Op zich kan mij dat niet veel schelen.Vroeger kwamen er ook wel mensen door het duin en nu zie je ze dan.De meeste mensen zullen wel doorrijden en vroeger waren er ook altijd continue wandelaars langs dewaterlijn.
Er is nog wel een kunstmatig duin tussen de dijk met het fietspad en de waterlijn,maar daar zit je weer relatief dicht bij de waterlijn met wandelaars.Problemen met wandelaars heb ik er nooit meegemaakt.Het naaktstrand en het door elkaar lopen van geklede en ongeklede mensen is er al tientallen jaren een volkomen geaccepteerd verschijnsel.Er is nu alleen nauwelijks nog plaats om je wat intiemer terug te trekken.


   27-03-2012 21:16

Halfweg april ga ik naar de duinenmars.
Als het goed weer wil ik tevens een dagje naar de naaktstrand gaan.
Is de plaats al verbeterd of nog rampzalig zo als H Landheer omschrijf.


H Landheer   18-01-2012 03:31

De situatie is rampzalig.De verzanding vanaf de kop van het gezwel loopt bij laag water door tot aan strandopgang 2 (Parkers!) doorsneden door een 5 tot 10 meter brede geul met kuilen tot een halve meter,waarin continue een sterke stroming staat.Contact met de zee lijkt verloren en ik reken op een zwemverbod over het hele gebied tot Schelpenpad.Wat betreft de naaktrecreatie betwijfel ik of het nog gedoogd zal worden ongekleed de opspuiting te betreden of langs de lagune te kuieren.Vroeger kon je rustig doorlopen van Kijkduin tot Schelpenpad bij Monster,maar nu wordt het waarschijnlijk ijsberen in de woestijn.


joost   15-08-2011 17:35

is het stand nu open of niet


Rene   29-04-2011 22:57

Ben nu 3 keer geweest wel even wenen het nieuwe opgespoten strand breed geworden en de zee ver weg je hoor het ruizen van de zee bijna niet en wat zit er veel schelpen in het zand
het uitzicht richting Hoek van Holland is er ook niet meer maar de zon was er dat maakt een hoop goed ik hoop voor allen een zonnige 2011


Erik   07-08-2010 09:20

Gisteren hier met mijn vrouw geweest, wat een heerlijke plek. Het water is heerlijk, er is genoeg ruimte, ook als het druk is, en leuke mensen. Ook wat meer "jongeren" gezien :)


Erik   25-05-2010 09:58

Afgelopen zondag samen met mijn vrouw naar kijkduin geweest. Het was gezellig druk en heerlijk weer. Een genot om hier naakt te kunnen zonnen. Het water was nog wel ff wat te koud :)


Beppy   10-02-2010 14:07

Heerlijke plek om tot jezelf tekomen.
Laat dit vooral zo blijven, ieder voor zich maar
toch met zijn allen, genieten van al het moois,
rust en eenvoud!! Groet Beppy.


dsafsda   29-08-2009 23:21

alert(1)


Ray   05-07-2009 10:25

Dat lijkt mij wel leuk ;-) wanneer kan je komen optreden?


René   30-06-2009 21:38

Dit had ik eerder moeten ontdekken
heerlijk naakt zonnen en zwemmen.
En de zee geeft zoveel rust en iets groots.
En het ruisen van de zee laat mij wegdromen
Geef mij maar ieder dag de zon,zee en het strand.
En ook lekker dicht bij en ruimte genoeg.
Het strand is nu perfect, ik hoop na het opspuiten van het strand door Delftland dat het zo blijft.


michael   19-06-2009 15:58

iets aan een naakte zanger en geluidsman ?
www.michaelnobbe.nl 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend