Brielse Maas
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Brielse Maas
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Kees   05-05-2023 12:41

Gisteren voor het eerst geweest en het is mij goed bevallen
Een aardige meneer zag mij rond kijken waar ik wilde liggen en heeft mij de regels verteld, rechts de mensen die rust willen, in het midden de zoekers, rechts de mannen.
Voor mij is dit een prima naturistenstrand, schoon en rustig.
Misschien kan ik hier wat leuke rustige mensen ontmoeten.
Mooi zonnen jaar gewenst en misschien tot snel.

Groetjes Kees.


Jeroen   09-04-2023 17:30

Hoi Mark,
Alles wat bijdraagt aan het voortbestaan van deze fraaie locatie moedig ik aan, dus bij deze mijn complimenten.
Groet,
Jeroen

Nu alleen nog beter weer, maar gelukkig hebben we dat niet in de hand.


Mark   25-03-2023 21:15

We hebben naast een Facebook-pagina nu ook een website: www.naaktstrandbrielle.nl
Johan   29-11-2022 02:50

@ Fred, ligt helemaal aan waar je gaat liggen. In buurt van pingpongtafel geen bijbedoelingen. Hoe meer richting het molentje hoe groter die kans. Maar je kan het uiteraard ook zelf aangeven. Gingen in de zomer wel wat bomen dood door de droogte, en het water leek wel groene soep. Verder prima strandje.


Fred   27-11-2022 13:04

Ben hier al een aantal keer geweest om heerlijk ff in me blootje te zonnen. Er komen vanzelf mannen naar je toe om een praatje te maken. Sommige hebben er ook een bijbedoeling bij. Maar het is aan jezelf of je iets wil. Ik kom daar voor de heerlijk rust die er is. En als er iemand gezellig bij me zou komen liggen dan zou ikzelf er zeker geen probleem me hebben hoor. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen (2023).


Tinus   24-08-2022 15:34

Vandaag heerlijk naar het standje in Brielle geweest. Lekker aan de kant van de pingpongtafel gelegen en kan niet anders zeggen allemaal gezellig mensen die ook een praatje met je maken kortom gezellig.

Ik/wij komen hier zeker weer terug om heerlijk te genieten.


Kabouter Prikpprak   09-08-2022 04:02

Ik woon in een klein kabouterhuisje vlak bij het naaktstrand.
Nooit heb ik last van naaktlopers/recreanten. alleen die vreselijke mensen die een zwemboek/badpak dragen, daar stoor ik mij aan. Ze laten een hoop rommel achter, maar de naakte recreanten ruimen alles netjes op en het is hier altijd proper.


Max   09-08-2022 00:17

Ik was vandaag in de buurt en na mijn werk dit strandje bezocht. Al heel lang wilde ik gewoon eens naakt recreatie uitproberen , en tot dusver nooit echt gewoon eens gedaan. En dus op dit strandje.

Beter gezegd , lekker in het gras. Het is me super goed bevallen. Er waren een paar single mannen en een aantal koppels, en totaal geen last gehad van rare dingen. Het was er heerlijk toeven.

Het grasveldje heeft een paar bomen zodat je ook lekker in de schaduw kan liggen. En er is een klein strandje waar je ook een duik kunt nemen

Ik wil dit vaker doen, want het voelde echt lekker vrij, en ik voelde me hier ook op mijn gemak, terwijl ik aanvankelijk toch ook best wel nerveus was. Hoe dan ook… heel erg gelaagd en een mooie locatie waar ik graag nog eens terug kom


itsme   16-06-2022 19:46

Ik wil hier binnenkort ook eens van de zon gaan genieten.
Hier problemen met intieme versieringen?


j   18-05-2022 23:19

let op waar je je handdoekje neerlegt, want ik lag vandaag op een nest rode mieren.
verder een prima plekje!!


Simon   05-05-2022 14:28

Willem, vraag je dan wel eerst toestemming van die vrouw als jij naast haar gaat liggen? En waarom moet ze per se een leuke vrouw zijn?

Verder denk ik dat bezoekers m/v hier best mondig genoeg zijn om eventuele gluurders van repliek te dienen, zo die er al mochten zijn.

Ik lig vaak in het oostelijk gedeelte, en ik word ook daar nooit lastiggevallen. Zelfs niet "echt lastiggevallen".

Het windmolentje staat er niet meer. Da's wel jammer.


Johan   30-04-2022 04:28

Ligt geheel aan waar op het terrein je gaat liggen of zitten. Op het zuid-oostelijke gedeelte, dus richting windmolentje hebbie meer kans mensen met andere bedoelingen te treffen , dan wanneer je aan de helemaal andere kant van het grasveld gaat zitten, (waar die tennistafel staat ) minimale kans , dat iemand je daar lastig valt.


Mark   28-04-2022 16:06

Willem, als je echt last van ze gaat krijgen adviseer ik je direct te bellen met het nummer wat op het bord staat. Het terrein is bedoeld om in alle rust en vrijheid te kunnen recreëren in je blootje, en niet om als een soort prooidier te fungeren voor mannen die duidelijk bedoelingen hebben waar wij, als beheerstichting (en de rest van de naturisten) geen respect en begrip voor hebben. Afspraak is dat zodra er een klacht binnen komt, er actie wordt ondernomen. Je kan ook de overlastgever gaan fotograferen. Dat schrikt genoeg af maar levert in eerste instantie veel gezeur op. Wel heeft de afdeling Handhaving/BOA een duidelijk beeld van de dader. Achter het bord in het oostelijk gedeelte is genoeg gelegenheid om, buiten het zicht van de gasten op het terrein, vol gas te gaan. Daar zijn wij niet verantwoordelijk voor en voorkomt dat men het terrein zelf gebruikt voor de handelingen. Met zijn allen kunnen we het terrein geschikt houden voor naturisten met of zonder gezin, alleenstaanden en jongeren.


WILLEM   20-04-2022 12:59

Leuke tijd gehad. Ik ga hier tegenwoordig wel naast een leuke vrouw zitten. Als 22 jarige man ben je blijkbaar ook direct homo en ze komen 1 voor 1 als dieren naast je staan. Sommige gewoon kijken andere beginnen een gesprek. Dus voor hetero jonge mannwn die hier heen gaan. Neem iemand mee of zoek een vriendelijke dame op om naast te zitten


Kabouter Prikprak   27-03-2022 16:38

Ik woon al jaren met plezier in een paddenstoelenhuisje in de bosjes van het naaktstrand. Toen ik even een ommetje ging maken kwam ik tot mijn verdriet tot de ontdekking dat mijn paddestoelenhuisje is vertrapt, nu ben ik dakloos en heel verdrietig. Wie o wie heeft dit gedaan?


Rotterdamert   26-03-2022 17:55

Het was er vanmiddag heerlijk en al aardig druk. Lijkt wel alsof er steeds meer zoekers komen hier.


Mark   04-03-2022 12:21

Terrein is het hele jaar open en je kan er terecht als de zon schijnt, de temperatuur aangenaam is en het gras droog.

Ter info voor iedereen: op zaterdag 26 maart wordt er door een groep vrijwilligers gewerkt aan het opruimen en bijhouden van het terrein.


Martino   11-12-2021 14:56

Wanneer kan je terecht op het naakt strandje?? Gaarne verneem ik dat nog van u.Martino


Jan Wiersma.   22-09-2021 17:09

Ik ben in augustus op de Brielse Maas geweest, maar heb niks gemarkt van sexueele activiteiten daar. Op het grote grasveld liggen stelletjes, gezinnen met kinderen, alleengaande mannen en vrouwen, enfin, van alles wat. Er heerst een goede relaxte sfeer het is er schoon, geen afval op het gras.
Zeker de moeite waard om er vaker te komen.


Johan   01-09-2021 21:50

@ lisa98, Goed te doen volgens mij, parkeerterrein is direkt achter het strandje, dus korte afstand maar te lopen. Het terrein is 1 grote grasvlakte,geen asfatpad over het terrein, maar het is allemaal vrij vlak, dus lijkt me geen probleem.


lisa98   01-09-2021 19:34

Hoi allemaal,

heeft dit naaktstrand ook een goed begaanbaar (of geasvalteerd) pad voor mindervaliden/mensen wat slechter ter been?
Johan   22-07-2021 08:56

@ John Quizzel, Enige op Voorne-Putten ? Dan ben je toch het naaktstrand op Rockanje vergeten zeker ? Maar lieft bijna 1 kilometer lang. Zou je toch moeten weten als je op Sland woont ?


Quizzzle   22-07-2021 05:17

Ben benieuwd naar dit, volgens mij, enige naaktstrand op Voorne-Putten (schandelijk!!) Ik kom snel 'n keer heerlijk volledig bruin worden, iets dat ik in Zuidland dus absoluut niet kan! Ben benieuwd. En anders wordt het weer de Bernisse...
John QuizzzleSimon   28-06-2021 16:32

Benieuwd van wie deze wilde verhalen toch steeds vandaan komen, ik merk nooit iets?
Enfin, ook al sluit de gemeente het naaktstrand, wat ze niet gaan doen, dan kan je er nog steeds bloot recreëren, aangezien het een geschikte plaats is.
Daarbij, je mag buiten met elkaar seksen hoor, mits uit het zicht. Al vinden sommigen hier zelfs dat een schande voor het naturisme.
Dus, laat elkaar lekker met rust, ruim je rommel op en maak af en toe een gezellig babbeltje, da's veel beter voor de sfeer. En die is gelukkig al jaren bijzonder goed.


Victor   27-06-2021 09:55

Ja, je kunt je er niets van aantrekken van dit soort mensen die hele andere gedachte hebben bij naturisme. Ze maken de naam naturisme wel slecht en kan voor een gemeente een makkelijk manier zijn om het naaktstrand te sluiten.

Dus maak mensen er op attent dat seks beter in privésituatie kan worden bedreven dan op een naaktstrand.

Groet,
Victor


Arie Bosman   27-06-2021 04:37

Wat een gezeur over "vieze mannetjes".
Ik kom regelmatig op het strandje en kom daar om te genieten van de zon en de vriendelijke mensen om mij heen, wat sommige mannen doen met elkaar/zichzelf merk ik maar weinig van, opzig vindt ik dat wel mee vallen, natuurlijk moet men zich gedragen, maar ik trek mij er niks van aan, gluurders, rukkers en ander soort volk, daar trek ik mij niets van aan. Geniet en respecteer elkaar nou eens. Als iemand zich misdraagt, zeg er gewoon wat van en als het uit de klauwen loopt, bel de politie, klaar. Niet zeuren, maar geniet van je vrije uurtjes op het strand, daar komen wij toch met z'n allenvoor?


   24-06-2021 11:21

Tijdens de hitte heerlijk kunnen genieten van het mooie terrein. En er hangt altijd zo'n gemoedelijke sfeer. Veel bekenden gesproken, 't was fijn elkaar weer te zien na al die tijd. Wat een prachtig gebied is het.


Mark   18-06-2021 12:34

Reactie op:
Simon:
Och gut, oei, oei, "toestanden", "misstanden" "aandacht voor elkaars geslachtsorganen"... nou nou. En die "rest van de activiteiten" die je NIET hebt gezien... Foei!

Maar, eh, was je nou aan het gluren? Dat mag niet hoor, volgens het grote bord bij de ingang. Foei, foei, foei.

En die controleurs zie je natuurlijk niet, die moesten van jou immers "in burger" lopen.

Get a life, Mark.

Dat life heb ik als voorzitter van de beheerstichting: regelmatig aangesproken worden door de overheid op misstanden. Dan wil ik ook wel weten hoe erg dat is en ben dus op het oostelijke deel gaan liggen. Niks aan de hand, dus kan ik dat melden. Wat er verder achter de borden gebeurd is niet mijn zaak maar in elk geval: door die activiteiten daar is het strand een stuk ingekort. Met dank! En stukken in de krant. Dank! En vragen in de gemeenteraad. Dank! Door seksuele egoïsten verknallen enkelen de zaak voor velen.
Ik heb een life, ga er gewoon zelf een regelen zonder dat je anderen overlast bezorgd. Je hebt totaal geen enkele recht om op het naaktstrand seksuele activiteiten te verrichten, als je daar voor komt. Klaar, geen discussie over. En anders ga jij zelf maar naar de overheden toe om woordvoerder te worden, ik wens je sterkte.


Haihai   13-06-2021 09:11

De pagina is eens aan nieuwe foto's toe. Gisteren weer eens geweest hier voor het eerst in 3 of zelfs 4 jaar en er zijn toch wel wat dingen veranderd. Er staan nieuwe borden, het blootveldje is de helft ingekort en veel meer nieuwe beplanting (je kan niet niet tussen de bomen door lopen zoals vroeger wel gedaan werd, vooral achterin richting het molentje.)


Joost   13-06-2021 01:32

John,
Ik kom al heel mijn leven (19) op naturistencampings, naaktstranden en zwemuren. Maar heb bijna nergens gezien dat er mensen (dus ook kinderen) gekleed waren hoor. Ik vind het gewoon raar dat op naaktstranden mensen gekleed zijn, en in dit geval waren dit kinderen ja. Maar als het ouderen waren, dan had ik ouderen gezegt.


   12-06-2021 16:05

Ik was pas op het naaktstrand en daar zaten ouders met hun tiener kinderen. Kinderen volledig gekleed en ouders naakt. Heb ik persoonlijk niks op tegen. Vond het al heel wat dat ze daar bij hun blote ouders zaten en dat het doodnormaal voor hun was.


   12-06-2021 14:42

Ik was pas op het naaktstrand en daar zaten ouders met hun tiener kinderen. Kinderen volledig gekleed en ouders naakt. Heb ik persoonlijk niks op tegen. Vond het al heel wat dat ze daar bij hun blote ouders zaten en dat het doodnormaal voor hun was.


John   12-06-2021 11:41

Joost
Jij blijft t apart vinden dat kinderen in een zwembroek lopen op het naaktstrand
Sorry hoor, maar meen je dat nou echt?
Als de ouders graag naar het naaktstrand gaan wat is er dan raar aan dat kinderen evt in badkleding lopen
Denk dan niet dat je begrijpt hoe kinderen zijn
Misschien moet je je daar eerst in verdiepen
Ik vind t raar( en misschien ook wel eng) dat jij dit raar vindt


Joost   12-06-2021 09:48

Prachtig ruim strandje. Helaas komen hier weinig tot geen jongeren (18-30jaar) naar toe, waar ik eens een praatje mee kan maken. Veel ouderen en hoog uit 1 a 2 gezinnen met kinderen, waarvan de kids meestal in zwembroek rond lopen. Blijf ik apart vinden op een naaktstrand.


Simon   12-06-2021 08:03

Och gut, oei, oei, "toestanden", "misstanden" "aandacht voor elkaars geslachtsorganen"... nou nou. En die "rest van de activiteiten" die je NIET hebt gezien... Foei!

Maar, eh, was je nou aan het gluren? Dat mag niet hoor, volgens het grote bord bij de ingang. Foei, foei, foei.

En die controleurs zie je natuurlijk niet, die moesten van jou immers "in burger" lopen.

Get a life, Mark.


Mark   11-06-2021 20:17

Ben op zondag 6 juni eens op het oostelijk deel van het grasveld gaan liggen. Eens zien als bestuurslid van de beheerstichting wat er allemaal gebeurde..... Nou, wat viel dat tegen (of mee)! Er gebeurde niks. Rustig van de zon genietende mensen, met een aantal een leuk gesprek gehad over de toestanden (waar ze zelf al tegen op traden) en over een aantal helaas overleden vaste gasten. Prima sfeer! Echter, aan de andere kant van de grens met het strand, dat niet meer tot het naaktstrand behoort, lagen de mannen en een enkele vrouw weer heerlijk naakt te zonnen met veel aandacht voor de desbetreffende geslachtsorganen. De rest van de activiteiten heb ik niet kunnen zien, had ik ook geen behoefte aan. Volgens afspraak zou er meer gecontroleerd worden op misstanden. Ik heb de hele middag niemand gezien, geen boswachter, geen politieman.
Gelukkig heb ik zelf kunnen waarnemen dat op 'ons' naturistenstrand (waar het bestuur als aanspreekpunt dient) er geen activiteiten plaatsvonden die niet thuishoren op dit strand. En dat is verheugend! Compliment! Ik hoop op een mooie zomer met veel zonaanbidders in een leuke sfeer!


Simon   11-06-2021 02:04

Deze enquete stond eergisteren, 8 juni, op de facebookpagina van politie team Haringvliet:

https://www.survio.com/survey/d/Q3U3G8Q1V4W7R2K4D?fbclid=IwAR1JoGSw3agaMMHE8GGK2h2cxAuenZgOiw4Mes-ESy8XqsBeQUZiaBBhCtc


Johan   09-10-2020 18:58

Nee hoor, dat krantenartikel gaat over de parkeerplaats, en niet over het strandje, met strandje is niks mis mee.


peter   09-10-2020 08:08

hallo
veel negatievetijd over het strandje lees maar

https://www.ad.nl/voorne-putten/brielle-is-klaar-met-sekspartijen-op-parkeerplaats-het-is-ronduit-goor~a8e23914/?fbclid=IwAR3KVA-8ZO8Aq9IxXZ7pCBYQHVley1eoNPcfT5d-UI0IWcUBUODZLcuUrBg

jammer hoor


Johan   17-09-2020 21:10

Beetje tegenvaller. Mooi ruim terrein, maar in najaar heb je douw , en zeker als het gras zo lang is duur het veel te lang voor droog is. Maaien dus graag. Er zijn 2 kleine strandjes, helaas is water te ondiep om echt te kunnen zwemmen, want je mag niet achter de bollenlijn. En vrijwel alle bezoekers zijn 65 plussers, maar dat kan ook komen omdat meesten van ons weer aan het werk zijn. Wel lekkere grote bomen voor schaduw daar.


peter   24-08-2020 08:01

hallo

helaas niet zoveel geweest dit jaar
op deze mooie plek
waar ik al tijd graag komt
mooi veldje lekker rustig

wel heb ik nog een paar foto's weten te maken

https://photos.app.goo.gl/Pmk2nmkQ3af2NWVT6


tot snelN. Riche   19-08-2020 17:43

Vanmiddag voor het eerst daar naar naakt recreatie geweest, eigenlijk heel ontspannen geweest, ik voelde mij snel op mijn gemak, het was wel redelijk rustig, veel al oudere stellen, en dus alleen staande, ik vind het een aanrader, mooi aangelegen terrein , ruim van opzet en goed toegangelijk, ik was wel met de fiets , gaat zeker nog een keertje terug


Jette   25-06-2020 18:46

Het was heerlijk om hier te zijn. Het was mijn eerste keer. Vriendelijke mensen. Op tijd zag ik een 'mannenhoek'. Dus ben aan de 'gezinsvriendelijke' kant gaan liggen.


Mitchell   13-06-2020 02:11

Erg fijne en mooie plek! Met zeer sociale vriendelijke bezoekers


Joost   09-05-2020 23:15

Bintje, Bedankt voor je bericht.
Bij goed weer kom ik daar altijd graag.
Gr Joost.


Bintje   08-05-2020 00:02

Parkeerplaats is weer open. De zandzakken zijn verwijderd.


Bintje   03-05-2020 14:28

Je mag gewoon in de berm parkeren buiten de bebouwde kom. Of je zet de auto op een van de ander e parkeerplaatsen en gaat dan lekker een stuk lopen.


Joost   03-05-2020 08:00

Beste Bintje, Bedankt voor je reactie.
Er zit dan eigenlijk niks anders op dan de situatie af te wachten, tot de parkeerplaats weer open gesteld is lijkt mij.
Ik kan me zomaar voorstellen dat er ineens een bekeuring op je auto zit, als je in de berm parkeert.Bintje   01-05-2020 23:04

Beste Joost. De parkeerplaats is nog steeds afgesloten, door de gemeente Brielle. Vaak wordt er daarom in de berm geparkeerd op de weg ernaar toe. Er gelden geen speciale noodmaatregelen. Info is inderdaad erg moeilijk te vinden. Bron: facebook gemeente Brielle en rijnmondveilig.nl.


Joost   01-05-2020 20:36

Beste medebezoekers van het naaktstrandje Brielle.
Is de parkeerplaats weer open gesteld om je auto te kunnen parkeren ?
Ik vind het moeilijk om hier duidelijke informatie over te vinden, ik kom hier altijd graag bij mooie dagen, maar om 45 min in de auto te zitten en alles is nog afgesloten vanwege de corona maatregelen heb ik liever niet natuurlijk.
Wie heeft er een antwoord voor mij en andere bezoekers.
Gr Joost.


Bintje   30-04-2020 01:30

Beste Mark, uw reactie klinkt nogal vooringenomen. Bijna beledigend zelfs. U overdrijft en u haalt er van alles bij. Ik lag daar heerlijk een puzzeltje op te lossen, zoals ik al jaren doe. Niets aan de hand. Ik had van u een andere reactie verwacht. Jammer hoor.


Johan   29-04-2020 14:11

@Mark dat is een utopie , dat je mensen met andere bedoelingen kan weren. Ik ben het eens merendeel van de mensen komt om streeploos bruin te worden en te genieten, maar een gedeelte van de bezoekers zijn cruisers, swingers, voyeurs, exhibitionisten en weet ik wat allemaal niet meer . Als je daar niet mee geconfronteerd wil worden moet je op een verenigings terrein gaan zitten, daar is selectie aan de poort mogelijk, wie zich ene keer misdraagd krijgt volgende keer geen toegang meer. Maar op openbare terreinen is het voor ieder vrij toegangkelijk , wat de bedoelingen ook zijn van de mensen. Toezicht en mensen op heterdaad betrappen kan helpen, maar is lastig. Ik heb er geen last van , ik kijk wel de andere kant op ,als ik dingen zie , die ik niet wil zien. Maar het is een illusie dat je dit kan uitbannen


Mark   28-04-2020 22:25

@Bintje Dat gedeelte waar jij het over hebt, wordt ongeschikt gemaakt voor recreatie in welke vorm dan ook. Reden: overlast door sekstoerisme. Iets wat op een naaktstrand niet, ik herhaal niet, thuishoort. Het strandje dichtgooien voor naaktrecreatie kan inderdaad niet (artikel 431a), maar het bezorgt ons, als bestuur van de beheerstichting, erg veel werk om steeds maar uit te moeten leggen dat 99,5% van de bezoekers geen zin heeft in het hebben of zien van seks. Zoek alsjeblieft de komende tijd een ander stuk langs de Brielse Maar waar je met gelijkgestemden je gang kan gaan. Het is een naaktstrand en geen afwerkplek. Punt uit, geen discussie!


Alec   27-04-2020 18:11

Vandaag een heerlijk dagje bij de Brielse Maas gehad. Aardig wat mensen maar meer dan genoeg ruimte voor iedereen. Qua leeftijd wat variatie, veel meer mannen dan vrouwen, maar van alles wat.

Over het algemeen geen last van pottenkijkers, helaas liepen er wel een paar mannen rond die op zoek waren naar meer dan het zonnetje maar die vielen je niet lastig, tenzij je er niet van houdt wanneer iemand af en toe naar je kijkt.

De hele dag geen boswachter of boa gezien! Ik hoop op meer van deze heerlijke dagen zodat ik weer langs kan komen.


Bloterikkkie   25-04-2020 17:29

ja, echt een absurde actie. Er wordt opmerkelijk veel gecontroleerd: heel vervelend en het lijkt voor de controleurs meer een spannend uitje ofzo. Tijd om een officiele klacht neer te leggen, maar waar ?


Bintje   18-04-2020 22:24

Vrijdagmiddag was hier een overijverige boswachter actief, hij stuurde iedereen (vijf man incl. ikzelf) van het niet-officiële naaktgedeelte af. We lagen braaf ruim van elkaar af. Dat is op zich al gek, maar wat hij toen zei was ronduit opmerkelijk! Het zou namelijk 'aan ons gedrag liggen dat het strand misschien wel dicht zou gaan'. Ik vroeg aan hem welk gedrag hij dan bedoelde? 'Jullie liggen in de nieuwe aanplant' (niet waar!) en 'jullie zijn naakt waar dat niet mag' (mag daar wel!) en, was zijn antwoord, 'het is hier een afwerkplek' (klopt maar er gebeurde niets), 'we hebben veel last van jullie'. Nou zeg. Let ook op het woord 'jullie', terwijl ik met hem sprak. Niemand had echter zin in gedoe of bekeuringen dus verkaste men naar het naaktgedeelte. Daarna kwamen nog boa' s en later politie langsrijden, die je normaal daar zelden ziet. Overigens is het Brielse Meer helemaal geen verboden gebied, er gelden geen specifieke noodmaatregelen. We hebben wel hartelijk gelachen om de brave man. Maar dit moet niet nog eens gebeuren.


peter   17-04-2020 18:30

HALLO

ik had een vraagje
of het strandje nog open is ?


Patrick   12-04-2020 22:25

Hallo Peter,

Mooie foto’s.


peter   04-10-2019 09:28

hallo

aan alles komt een eind dus ook aan het mooie
strand weer van 2019
was een redelijk jaar toch.


hier onder een link naar foto`s
aan het brielsemaas strandje

https://photos.app.goo.gl/uCyEFMK2PiKHCybE9


tot volgend jaar
Joost   22-09-2019 07:40

Zaterdagmiddag lekker op het standje geweest, het was er goed weer voor, wel valt het mij en andere bezoekers een beetje op dat het de laatste jaren niet zo heel druk meer is, wat wel heel jammer is.
Misschien zondagmiddag nog even en dan zal het wel een beetje gedaan zijn met het zomererse weer.
Ik heb genoten deze zomer van het mooie veldje en de leuke mensen, die altijd open staan voor een gezellig praatje.
Gr Joost.


Rob   26-08-2019 21:01

Is er nog steeds veel last van ganzenpoep op het veldje, of is dit inmiddels opgelost?


Leo   28-07-2019 11:32

Wij, echtpaar 68 jaar zijn afgelopen woensdag 24 juli met onze hond voor het eerst naar het strandje geweest. Het was een beetje zoeken, maar uiteindelijk toch gevonden. We waren blij verrast wat we hier zagen. Een prachtig terrein, mooi, schoon, rustig, genoeg schaduw plekken en iedereen was lekker ontspannen . Het enige jammere minpuntje was dat het toilet nodig aan een opknapbeurtje toe is. (Ik ben geen loodgieter, maar een handige klusser, dus wil hier best aan meewerken).
Het is in ieder geval zeker een plek waar we meer zullen komen.
Groet van Leo uit Hellevoetsluis.edwin   01-07-2019 21:27

Afgelopen zaterdag middag en avond lekker weer eens lang op het strandje geweest, met ca 30 graden was het erg warm, maar door af en toe even af te koelen in het water was het prima uit te houden, en weer een beetje kleur op gedaan
Verder vond ik het ook leuk dat er leuke en gezellige mensen waren voor een praatje
Echt een aanrader dit gezellige naaktstrandje
Groet Edwin.


ronald   06-05-2019 15:09

jammer dat er bomen geplaats zijn wat er weer veel duisteren praktijken erachter gaan gebeuren


Gezellig   13-04-2019 15:04

Hoe staat het er nu voor, zijn er inmiddels al nieuwe bomen geplant? Kan niet wachten op het mooie weer om hier te gaan genieten.

@Peter je foto's kan ik niet zien, je moet inloggen met een Google account blijkbaar.


peter   31-03-2019 18:53

hallo

was lekker hoor op 30-3-19
alleen beetje jammer dat we een stukje van het veld moeten gaan inleveren.
in het verleden ook al eens gebeurt
ik hoop dat ze niet de zelfde fout gaan maken
als toen ……

hier de foto`s

https://photos.google.com/album/AF1QipOsETZJSDojdWXHk-pvKQY8dBh5iAd1N23ncu-r

allemaal een fijn seizoen toegewenst
Jeroen   26-02-2019 00:59

Afgelopen zondag voor het eerst dit jaar weer lekker bloot in de zon gelegen. Eigenlijk was het gewoon weer gezellig en dat in februari. Dat beloofd nog wat voor dit jaar.


peter   24-02-2019 20:59

hallo

was even lekker
alleen af en toe een koude wind
en wat sluier bewolking
maar ja het is pas 24-2-19
volgende week kan je weer schaatsen haha


edwin   16-10-2018 21:52

afgelopen zondagmiddag, ik denk voor de laatste keer dit jaar op het naaktstrandje geweest, heerlijk nog even genoten van de zon en het naakt zijn, wat ik ook leuk vond, is dat er bij het einde van de middag een jonge dame aankwam die jammer genoeg gekleed een boek ging lezen dicht bij mij en een andere man, maar ik zag dat ze genoot van ons naakt zijn, ze lachte vriendelijk met een glimlach, ik heb het goed naar mijn zin gehad dit jaar, met veel zon.
tot volgend jaar.gr Edwin


peter   30-09-2018 23:13

hallo
was best aangenaam het weekend
uit de wind natuurlijk
ik was niet de enige op het strandje
zaterdag was het zelfs druk

zoals gewoonlijk weer een link naar de foto's

https://photos.app.goo.gl/wPV1GzZsVSSBxaHW8


hallo de heer of mevrouw zeeland genieten

zou de heer of mevrouw zeeland genieten mij in het vervolg indien mogelijk .
mij willen aanspreken op het veldje in plaats commentaar hier te plaatsen
vind ik wel zo netjes
dan kan ik persoonlijk uit leggen waarom ik deze personen op de foto heeft of hebt gezet

alvast vriendelijk groet   19-08-2018 10:07

Inmiddels.is alles weer flink aangegroeid


Stel24   10-08-2018 09:30

Zijn de weggehaalde bomen inmiddels al vervangen voor nieuwe?


zeelandgenieten   29-07-2018 11:06

peter . nu weer hier bezig met je foto.s en dan ook nog van mensen die er aan het werken zijn , dit is toch niet normaal . hou de foto's voor je zelf .

niemand heeft hier iets aan


peter   29-07-2018 04:31

brielsemaas strandje van ‎20 ‎juli ‎2018 tot ‎27 ‎juli ‎2018
.
.
https://photos.app.goo.gl/8SdDZJoC6UPwcwwCA


FlyingDee   23-07-2018 22:14

Wij als stel verleden jaar diverse keren het veldje bezocht. En er leuke ervaringen en gezelligheid van het veldje. In het voorjaar zijn ze begonnen met de massale bomenkap. En diverse keren wezen kijken en is erg open geworden. En het veldje is zichtbaar vanaf beide fietsenpaden achterlangs. Vandaag ook even wezen kijken en net in de avond maar er zijn 2 groepen van ganzen die dan op het veldje veel,overlast van veren..en uitwerpselen veroorzaken dat het hele veldje vol ligt en dat je op blote voeten helemaal niet fris is en ook op achterste strand helemaal vol ligt.


Mark   22-07-2018 12:05

Er zijn brieven geschreven naar zowel Staatsbosbeheer als het Recreatieschap met onze grieven. Ook de NFN heeft een brandbrief gestuurd. Heeft nu geleid tot het weghalen van de grote berg boomstammen die er nog lagen. Hoop dat het de eerste actie is en dat ze nu verder gaan met het afgesproken werk zoals het herstel van het schelpenpaadje en het fatsoeneren van de bodem van het strandje. Ook het herstel van de westelijke barrière tussen het veld en de Zeeverkenners is een belangrijk punt. Daar is vijf jaar aan gewerkt door de vrijwilligers!!! En we zijn tamelijk onaangenaam verrast dat het strand onder de brug een 7 meter lange zwemsteiger krijgt en wij steeds met vage beloften en gezeur over de centen het -gesloopte- bos in gestuurd worden.


peter   20-07-2018 05:37

hallo

was weer lekker druk afgelopen zondag
zelfs door de weeks is het veldje redelijk bezet
maar helaas zie ik dat de ergernis groot is bij de mensen over de ganzen poep
op het veldje zijn ongeveer 2 harken aanwezig
waar mee de poep weggehaald kan worden
zodat u verblijf toch wat aangenamer word
want voor je het weet is deze prachtige zomer weer voor bij.

https://photos.app.goo.gl/dDojrsJ7s8wXokLi8cock spiljard   10-07-2018 15:04

jasper louman van het recreatieschap voorne putten heeft mij vandaag bevestigd dat hij opdracht heeft geveven om het veldje schoon te maken. hopelijk gebeurd dat ook snel. ik zal het in de gaten houden. wij laten ons dit mooie stukje naaktrecreatie niet afnemen


ronald   05-07-2018 18:26

idd het word steeds erger met de ganzenpoep was van de week er is een meneer die heeft er dag taak aan om het op te ruimen .het is onbegonnen werk


Cock spiljard   03-07-2018 20:15

Kan de gemeente iets doen aan de ganzenpoep op de ligweide? Echt smerig dit jaar.
Opzuigen of het gras vaker maaien.wie kan hier iets aan doen?


peter   25-05-2018 22:16

hallo

was weer lekker
de laatste paar dagen
heerlijk genieten

https://photos.app.goo.gl/V0SohyFsKIvPIyt13


Ronald   08-05-2018 13:20

hallo

ik ben net terug van heerlijke ochtend.Het was al vroeg lekker druk veel koppels waren er.Vond wel erg kaal was qua begroeiing maar dat zal volgende maand wel meer dicht zijn weer. ik heb iniedergeval prima ochtend gehad .

mvrgr.Ronald


Joost   07-05-2018 19:01

leuk strandje, variërend publiek. Kinderen, middelbare leeftijd en ouderen. Raar was het alleen dat de kinderen in zwemkleding rondliepen. Voor de rest mooi, schoon strandje.


peter   02-05-2018 20:29

hallo

dit is echt bizar
Ko de boswachter veel sterkte.
triest hoor

filmpje
--------
https://youtu.be/_3LomosjhlE


foto`s
---------
https://photos.google.com/share/AF1QipMzkg--9ozj4LyT_u0rX2ClT5crdQQkzZ9KIqBzMD2o5QEuh3MaPPcp0YBJvDIfDg?key=M1NiZkpScTdpdFQxS216NDVENmZsQnNFdjIzNWpR


Mark   27-04-2018 13:50

De beeheerstichting is begin dit jaar op de hoogte gesteld van het voornemen te gaan kappen. De reden was duidelijk: 70% van de essen in het omringende bos was ziek. De essenziekte is een bekend fenomeen. Daar kunnen en konden we niks aan doen. In maart hebben we met de vrijwilligers het terrein schoongemaakt. We schrokken van de uitvoering en inderdaad, het is vrij ruig gegaan. Dat geeft de beheerder, Staatsbosbeheer, ruiterlijk toe en is allerminst gelukkig met de uitvoering. Op ons verzoek is het zand uit de meertjes gebruikt om de strandjes op te hogen en het diepte aan de rand wat te vergroten. Dat is inderdaad gebeurd, alleen zijn ze met een graafmachine door het bos gekacheld en daarna langs de rietkraag. Uiteraard om het gras te sparen, maar er is nu een soort snelweg gemaakt tussen de Zeeverkenners en ons terrein. Onze zorgvuldig gemaakte barrière om overlast tegen te gaan, en inkijk, is totaal geplet, verwoest of verdwenen. De boswachter stond het huilen nader dan het lachen. De nieuwe aanplant laat ook op zich wachten, wegens een onduidelijkheid in het contract. Enige positieve punt: ze zijn bij ons begonnen te kappen en zouden er ook het eerste klaar moeten zijn.
Kortom, niemand is blij. De vrijwilligers hebben hun best gedaan om al het vuil (inclusief de gebruikte condooms, dank heren!)op te ruimen en de lossen takken of halve bomen te verwijderen. Gelukkig een groot voordeel: alles groeit als een gek. Je ligt dus best wel weer beschut. Ook de strandjes zijn vergroot met een mooier uitzicht op het water.
Maar ik geef iedereen gelijk die stelt dat het er niet uit ziet!
Namens SONBM, Mark (voorzitter)


Remon   19-04-2018 21:29

Rustig aan Kees, groeit vanzelf weer aan


Kees   19-04-2018 20:15

Wij zijn gisteren ook weer voor het eerst dit jaar geweest, was heerlijk maar schandalig wat ze hebben gedaan met bomen die een goede beschutting vormde. Het lijkt wel een slagveld. Hier zijn amateurs bezig geweest. Je kijkt nu direct vanaf het fietspad op het veld maar wat ik persoonlijk erger vind is dat er tussen het scoutingterrein en het naaktstrand ook nog maar weinig beschutting over is...
Je zou haast denken dat de gemeente van het naaktstrand af wil.


gezellig   18-04-2018 08:41

Hier weer even geweest, had al op foto's gezien dat er bomen weg waren maar om dit persoonlijk te zien is wel heel erg. Wat hebben ze het hier toegetakeld.


Rene   09-04-2018 21:59

Het ziet er erg kaal uit en je wordt bekeken vanaf het fietspad
Door zij die het misschien ook zouden willen maar niet durven.
Zodra alles gaat uitschieten en de blaadjes komen zal het vast meevallen


gezellig   30-03-2018 12:51

Ik zag op foto's dat heel veel bomen weggehaald zijn. Dit zou erg jammer zijn. Kun je van de zomer nog wel een beetje prive zonnen (ivm de fietspaden die er liggen)?


Jari   26-08-2017 21:50

Vandaag 26/8/17 weer een dsg heerlijk naar de Brielse Maas geweest

Wat een heerlijk lekker ontspannend gebied is dit toch

Iedereen laat zich in zijn waarde en kan lekker doen wat hij of zij wil

Weinig gegluur en als het wel gebeurd dan zeg ik doe je best er mee

Vandaag lekker zonnen met een lekkere temperatuur ook weer diverse keren met me vriend in het water geweest

Wat ons opvalt is toch dat je de laatste tijd wat meer jongere mensen ziet die hier komen

Leuk en gezellig zou ik zeggen

Nu hopen op nog 2 mooie fijne weekjes hier aan de brielsemaas ivm onze vakantie

Geniet ze allemaal !!!!!!!


peter   04-08-2017 19:10

eindelijk ik ben er weer
waaide beetje te hard
in Rockanje strand

hier filmpje van de storm

https://youtu.be/mps4cyhimZU

doei tot morgen


Joost   23-06-2017 18:41

Vandaag voor het eerst op dit strand geweest. Mooi strand, helaas was het erg rustig, waarschijnlijk vanwege het weer en omdat ik aan de vroege kant was. Wel even rustig een rondje gelopen over terrein. Goed onderhouden en geen afval te zien. Wel was er een man die zijn ogen niet van mij (jongen 21 jaar) af kon houden. Niet hinderlijk of zo.

Ik kom in ieder geval zeker een keer terug maar dan wel op een andere tijd en op een dag dat de temperatuur wat hoger is.


B   27-05-2017 22:03

Vandaag voor het eerst op deze naakt "weide" / strand geweest met mijn vrouw. Erg leuke locatie, lekker vrij en gemengd publiek. Van onze leeftijd (eind 20) tot 60+? Heerlijke ochtend/middag gehad we gaan zeker nog eens!


peter   24-05-2017 19:07

morgen maar weer eens die kant op
tijdje geleden alweer
maar ja als je geen vervoer hebt
dan heb je een probleem om er te komen
voorheen zat ik er dagelijks maar helaas .
die tijd is geweest .
met de bus is ook geen optie .
scooter staat stuk in de schuur
en met een uitkerinkie.
dan weet je het wel.
morgen kijken op de fiets
of het lukt om er te komen .
anders maar lopend.

xxxarjen   11-05-2017 13:17

hallo, afgezien van enkele probleempjes vond ik het wel een prettige plek, vooral ook dankzij de aanwezigheid van een vast groepje van mensen die daar ook wat helpen met schoonhouden en gras weghalen op plekken waar geen overheids-machines kunnen komen, zoals vlak bij boomstammen en onder een betonnen tafeltennistafel. Ik zal binnenkort hun banknummer weer opzoeken voor een kleine jaardonatie, van 10€ dacht ik was wel voldoende.
Hoop dat het ook dit seizoen weer lekker warm weer wordt. m vr gr en succes aan de "positieve club van het strandje". A S, uit Delft.


peter   06-05-2017 22:32

hallo

ik was er niet vandaag
ik was een keertje naar Rockanje strand geweest
was wel leuk.
maar volgens mij was ik de enige
ik weet niet of het altijd zo rustig is daar ?

morgen even kijken wat het weer gaat doen want dan ga ik weer naar brielsemeer

hier wat foto's van Rockanje.

https://photos.google.com/share/AF1QipM557X6a41xg3UPLF5K1bq7lL7m2JP-lTBUO8U36eeKg0Tw747erYDJd1-yUurg1g?key=M3p6R1EyQmVnWXBQYlNYRUtsVGZEcGM2ZTZsdV9npeter   30-04-2017 22:30

HALLO

ik zeg ja
het was best te doen
aan het brielsemeer
uit de wind en lekkur
in het zonnetje.
.
.
.
https://photos.google.com/album/AF1QipOJEJGZF0GPpOY--hd4hl-lv7MNEq-2AM5YlFwE


peter   29-04-2017 23:54

hèhè.

na weken van wachten
gaan we zoeven kijken
of het strandje er nog is ?

ik hoop dat beetje druk is.

nou tot zo misschien dab


peter   09-04-2017 20:29

hallo
hallo lieve mensen
van het naakt strandje.de laatste keer
was voor mij de eerste keer dit jaar
en zeker ook niet de laatste x.
wat was dit een heerlijke dag
het was redelijk druk.
en natuurlijk gezellig

ik heb natuurlijk weer paar fotos gemaakt


probeer link 1

https://goo.gl/photos/7YHSuZ7cr8harubo7

probeer link 2

https://photos.google.com/album/AF1QipOpfdgIENYLfaEn3HQWrMlRvJapkZLGMm25Tk4u/photo/AF1QipMcro8SgYsKjasEvYw3ZRUOjNqc2xVRSY3LU-mV

nou tot de volgende zon dan maar weer .
.
peter   28-11-2016 23:49

hallo

lieve mensen van het
naakt strandje Brielse maas.
ik wilde vragen of er nog
belangstelling is voor de jaarlijkse
blote Nieuwjaarsduik 2017
en op zondag 1-1-2017
de tijd geen idee maar misschien 11.00 uur

ik ben benieuwd laat een berichtje achter
er is parkeer gelegenheid genoeg
en misschien word het nog gezellig ook


peter   30-10-2016 14:00

hallo lieve geitenbreiers van het naakt strandje
ik was hier even aan het brielse maas 30-10-2016
paar foto`s & paar filmpjes gemaakt


https://youtu.be/npNMvz2js8A

https://www.youtube.com/watch?v=npNMvz2js8A


peter   16-10-2016 17:47

hallo

het was me lekker
het was genieten hoor
alleen waaghalzen waren er
de kou kleumers zaten thuis
bij de kachel denk ik haha
met een wind scherm was het heerlijk .

paar foto`s gemaakt

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielse%20meer%2016-10-%E2%80%8E2016

ik zeg 2`kerstdag
peter   07-10-2016 04:42

en nu ?

dan maar wat foto`s uit 2014

strandje brielsemeer 3-8-2014

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/strandje%20brielsemeer%203-8-2014

ook leuk toch .peter   03-10-2016 16:13

hallo

hallo lieve mensen van het strandje
het was best nog wel te doen
vond ik .
het was natuurlijk niet zo druk
maar best gezellig hoor
alleen er was een ding heel irritant
en dat waren die vliegen
je werd er helemaal deb... van
haha
.
nou voor de lief hebbers nog een paar foto`s
.
.
http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielse%20meer%203-10-%E2%80%8E2016
.
tot de volgende zon dan maar weer


peter   27-09-2016 17:31

hallo

ja ik kon het niet laten
na een frisse start
werd het snel wat aangenamer
er warenredelijk wat mensen
dus toch noch een mooie dag.

paar foto`s

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielse%20meer%2027-9-%E2%80%8E2016

dag tot volgende zon


peter   25-09-2016 16:41

hallo.

was dit het of komt er nog meer mooi weer
ik was er vandaag een paar uurtjes
het was heerlijk.

hier weer paar foto`s
misschien wel de laatste van dit jaar ?

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielse%20meer%2025-9-%E2%80%8E2016peter   24-09-2016 20:39

hallo
lieve mensen van het naakt strandje
aan het brielse meer
wat was dat heerlijk zeg vandaag
een strakke heldere blauwe hemel
van vroeg tot laat
prachtig om te zien
ik kreeg er gewoon een harde ...van
iedereen was vrolijk
heerlijk om te zien .


foto`s hier onder

misschien een tip voor als het niet lukt
ga naar google afbeeldingen .
toets in het adres balk

panoramio brielsemeer

dus probeer het maar
ik hoor het morgen wel nou tot morgen dan


http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielse%20meer%2025%20september%20%E2%80%8E2016
peter   22-09-2016 18:03

hallo
was hier eind van de ochtend
de zon kwam in het begin
er een beetje flauwtjes door
maar later was ie toppie heerlijk
niet druk helaas
je ziet aan alles dat het seizen
aan het eindigen is
helaas ik ben geen winterman
dus zal een winter worden
voor mij met veel depressies

der zijn weer wat foto`s gemaakt

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%2022%20september%20%E2%80%8E2016

ben langzaam in een winter slaap aan het gaan ...


peter   18-09-2016 17:32

hallo
was toch nog een
heel lekker weekend toch
mij hoor je niet klagen hoor
was niet zo druk
maar wel heel gezellig

weer wat foto`s van vandaag

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%2018%20september%20%E2%80%8E2016
peter   17-09-2016 18:17

hallo

lieve mensen van het strandje
was volgens mij best wel te doen vandaag
ondanks de bewolking
en het zonnetje kwar er af en toe ook even kijken

weer foto`s

veel mensen lukt het niet om naar mijn foto`s te kijken
je linker muis ingedrukt houden over de tekst heen schuiven tot ie blauw is
druk met je rechter muis op het blauwe vlak druk dan op kopiëren
ga dan naar adressen balk boven in
druk dan met je rechter muis op plakken
nou is dat nou zo moeilijk
lukt het niet stuur mij dan een e-mail


http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%2017%20september%20%E2%80%8E2016


nou tot de volgende zon dan maar weer


Rick   15-09-2016 23:05

Nou; dat was dan van korte duur.
Plaats een bericht op 14-09 en het is zonder enige opgaaf van redenen verdwenen.
Zegt alles over dit "gastenboek" en het patent blijft bij Peter.
Ik verwacht geen inhoudelijke reactie want de bookmark gaat nu regelrecht de prullenbak in.
Met de u toekomende achting....


peter   15-09-2016 18:36

hallo

hallo naturisten
was weer echt een super mooie dag
ja tog was er lekkur vroeg bij
dus heb ik weer een paar foto`s kunnen schieten
maar was dit nou de laatste zomerse dag van 2016
ik hoop het niet want het beval me wel op dit strandje
want ik kom hier al van rond 1985
zo lekker relax

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%2015%20september%20%E2%80%8E2016   13-09-2016 18:27

hallo

ja nog paar dagen en dan
gaan we de herfst in
maar vandaag was het heerlijk
een dikke 10 hoor deze dag .
zou ook leuk zijn als iemand anders
ook zijn ervaringen
via een bericht zou plaatsen toch ?


hier foto`s van aan het brielsemeer 13 september ‎2016

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%2013%20september%20%E2%80%8E2016
peter   11-09-2016 17:55

hallo

was hier vandaag ook weer
ondanks de bewolking
kwam toch geregeld het zonnetje te voorschijn
en het was nog lekker ook


hier onder foto`s

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%2011%20%E2%80%8Eseptember%20%E2%80%8E2016


peter   10-09-2016 21:16

hallo

wassss lekkurrrrr vandaag.
niet zo druk op het veldje
maar in het water was het druk

zie het filmpje

https://www.youtube.com/watch?v=b9bMV9jgw9s
hier wat foto`s


http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%2010%20%E2%80%8Eseptember%20%E2%80%8E2016

peter   08-09-2016 20:06

hallo

was weer een super zonnige dag
ik was zoals gewoonlijk vroeg
ais eerste .
maar duurde lang dat het wat drukker werd
na 11.00 kwam het aardig op gang
toen ik om 11.30 omkeek was het veldje
aardig gevuld.


ik heb hier weer paar foto`s staan

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%208%20%E2%80%8Eseptember%20%E2%80%8E2016peter   05-09-2016 21:46

hallo

was toch een hele mooie dag
was er rond 10.00
de zon scheen volop .
was niet druk

hier weer foto`s van vandaag 5-9-2016

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%205%20%E2%80%8Eseptember%20%E2%80%8E2016

peter   04-09-2016 00:04

hallo
n
was weer een lekker dagje.
volgens mij.
morgen iets minder
maar van af maandag gaat de zomer echt los.

hier weer een paar foto`s van vandaag

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%203%20%E2%80%8Eseptember%20%E2%80%8E2016jari   01-09-2016 21:20


De laatste weken ben ik met mijn vriend hier regelmatig geweest

wat een leuk-gezellig en Relax naaktstrand-weide

veel mensen die elkaar kennen en een mix van man, vrouw en stellen

ook lekker het water waar je iets kan afkoelen niet al te groot maar het is goed

het Terrein wordt netjes en goed onderhouden

ook is er een scheiding voor en halverwege het veld van een mix van alles door elkaar en helemaal achterin liggen de Homo mannen

wel met regelmaat mannen in textiel die zoekende zijn en het terrein op en neer lopen naar achter waar zeker wel wat gebeurt en zeker wel na een uurtje of 17.00

ook een klein toilet aanwezig met stromend water kan makkelijk zijn

wij komen hier zeker weer een keer terug

oh ja bijna om te vergeten zet wel je auto tussen de witte strepen bij het parkeren anders krijg je een vaste bezoeker op je dak het kan er maar 1 zijn die is zo bruin dat hij niet meer bij kleurt man man man wat een stumpert ben je toch !!!!!!!!!!

voor de rest helemaal top en tot een volgende keer
peter   01-09-2016 18:37

hallo
ook vandaag was ik weer hier
best gezellig
niet te druk

hier onder weer paar foto`s

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%20%E2%80%8E1%20%E2%80%8Eseptember%20%E2%80%8E2016


Volleyballen   01-09-2016 10:07

Hoi, Gisteren was ik op de fiets vanuit Zeeland onderweg naar Kijkduin. Ik heb tussen de middag een heerlijke rustpauze ingelast op dit naaktstrandje. Even zwemmen en eten. Jammer dat ik verder moest ander had ik zeker met een paar spelletjes Volleybal mee gedaan.
Groet natutracker@gmail.com


peter   30-08-2016 21:54

hallo

was hier vandaag ook weer
was niet zo druk
maar wel gezellig

hier paar foto`s

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%2030%20augustus%202016


peter   28-08-2016 17:21

hallo

was hier rond 10.30
was niet zo druk
het was best te doen
als je maar uit de wind zat


hier weer foto`s

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%20Vandaag%2028%20augustus%202016


tot de volgende zon


peter   25-08-2016 20:58

hallo

het was een fantastische dag
temperatuur was super
de sfeer was super
geef mij nog meer van deze dagen .

hier paar foto`s van 25-8-2016

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%20Vandaag%2025%20augustus%202016
peter   23-08-2016 19:33

hallo

was er vandaag weer
was gezellig druk .
en ik was er weer vroeg bij
en had mijn camera bij me
dus ik heb weer paar foto`s gemaakt

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%20Vandaag%2023%20augustus%202016nou tot de volgende zon dan maar weer

peter   22-08-2016 21:51

hallo

was er vanmiddag eventjes
het was erg stil
de vakanties zijn voorbij
maar ik heb toch nog een paarfoto's gemaakt

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/aan%20het%20brielsemeer%20%20Vandaag%20%E2%80%8E22%20%E2%80%8Eaugustus%20%E2%80%8E2016aan het brielsemaas Vandaag 22 augustus 2016
peter   21-08-2016 17:48

hallo

was hier brielsemeer strandje
donderdag 18 augustus 2016
en zaterdag
was er weer heel lekker

hier weer paar foto`s gemaakt

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielse%20meer%20strandje%20donderdag%2018%20augustus%202016

nou tot de volgende zon dan maar weerpeter   16-08-2016 20:42

hallo

was weer lekker vandaag
lekker ontspannen op mijn ligbed gelegen
ik ben altijd vroeg om foto`s te nemen.
dan stoor ik niemand
http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielse%20meer%20strandje%2019-8-2016


Ineke majoor   31-03-2016 16:20

Ik vraag aan het bestuur hoe de zaken er nu voorstaan op het strand. Wordt er nog geld opgehaald?
En gaat er nog wat gebeuren dit seizoen.
Wij komen zeker dit jaar en hopelijk met veel zon plezier.
Groet Ineke


peter   30-11-2015 20:15

heb inmiddels aangifte gedaan


peter   30-11-2015 14:53

hallo

Peter 09-07-2013 21:39

beste heinrich
ik was niet deze persoon die
jij denk dat ik ben hoor
en wat bedoel je om mij zulke berichten te sturen ????


------------------------------------------------------

Peter 09-07-2013 21:39
dit is niet van mij afkomstig hoor


Je schrijft over die 2 ouwe homofielen, die als 2 Gestapo’s een vrijend echtpaar bestraffend staan aan te kijken. Zo ver ik weet zijn zij niet lid van de ‘’vereniging’’ of ‘’bestuur’’ of hoe men dat ook wil noemen op het terrein. Er zijn daar op het terrein veel hypocriete mensen, daar horen zij ook bij, vooral die ene met dat witte haar. Je schreef ook dat die wel eens bij de auto staat te rukken, daar ben ik nooit bij geweest, maar ik geloof zo’n verhaal wel. Die homo met witte haar heeft nogal wat commentaar op anderen,

Peter 09-07-2013 21:39
peter   08-11-2015 20:59

hallo

was hier vandaag even
de zon kwam niet helemaal door
er stond een windje
wat het niet zo lekker maakte
ik vond het zelfs beetje fris.

ik heb wel een paar foto`s gemaakt

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielse%20meer%20strandje%208-11-2015


ik denk dat dit het was voor 2015

xxxpeter   07-11-2015 20:54

hallo

hier wat foto`s
om de winter beetje
mee door te komen
ik kom hier al zo lang
echt geweldig hoor

tot 2016
1.

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielse%20meer%20strandje%209-8-2014

2.

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielsemeer%20strandje%201-9-2014

3.

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielse%20meer%20%20oostvoornsemeer%2025-5-2014

4.

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielsemeer%20strandje%209-3-2014Tjipke Tasma (webmaster)   19-08-2015 22:38

Beste strandbezoekers,

Ik heb een aantal berichten uit het gastenboek verwijderd. Het is niet de bedoeling om in het gastenboek gal te spuien over bepaalde bezoekers.

Als er dingen op het strandje gebeuren die niet door de beugel kunnen, spreek de betrokken persoon hier dan direct op aan (eventueel met een groepje). Bel eventueel de politie.Ineke   17-08-2015 14:14

Ik kom al ruim 25 jaar op het strand vroeger met boot aan de steiger. Vervelende mensen komen er ook al zolang. Dit mag je kenbaar maken maar beledigen doen echte naturisten niet.
Genieten moet je er en voor mij is het er heeeeeeerlijk.
Ineke Majoor


anoniem   05-08-2015 16:49

goedemiddag even een reactie op het bericht hier onder wij zijn ook een stel en gaan hier weg omdat er een aantal mensen zijn hier op het strand die denken dat dit strand/grasveld van hun is en als ik te dicht tegen me vriend aan zit wordt iedereen die denk dat dit van hun is op de hoogte gesteld dat is de rede dat wij weg gaan ze moeten eerst eens naar hun zelf kijken en dan naar andere de mensen die denken dat dit strand van hun is weten precies wie ik bedoel ( de mensen van de stichting die niet eens echt vestaat )
voor de rest heb ik het prima naar me zin hier op het strand en ga dan ook niet uit de weg voor die mensen


Flying45   03-08-2015 22:25

Hoi hoi,goeiedag alle bezoekers van het midden gedeelte van dit naaktstrandje. Gisteren en vandaag weer het strandje bezocht. Het was weer zeer geslaagd. In het midden gedeelte heerst een gezellige sfeer met leuke mannen,vrouwen en stellen.

Het is juist zo leuk hoe iedereen kijkt en zo geniet op het veldje,met 2 glazen en een flesje wijn en sommige die ook gezellig een potje koken....

Alleen jammer dat er sommige mannen zich zo opdringen aan de stellen. En van alles laten groeien en die kan je niet zien zonder dat ze hun jongeheer vasthouden,met gevolg dat de stellen weg gaan. En altijd dezelfde personen!!!!!


peter   25-06-2015 19:22

hallo
vakantiegangers
was er ook weer vandaag
was heerlijk aan het strandje

alleen een man kreeg een bekeuring .
dat ie 1 meter te ver was gelopen
in zijn blote kont
jammer hoor boswachter/handhaving
€ - 180 waar gaat dit over
maar ja triest hoor .

ik heb weer foto`s gemaakt

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/strandje%20brielsemeer%2025-6-2015

nou tot de volgende zon dan maar weerLou   16-06-2015 20:31

@Kevin, je kan toch ook alleen korte of onderbroek aan doen naar het grasveld? Dat is dan het enige om uit te trekken.


Kevin   14-06-2015 14:12

Heerlijk veld om naakt te recreëren.

Even een vraagje ook. Nu kom ik hier alleen. Liefst wil ik ook even het water in of een wandelingetje maken over het veld. Omdat er ook altijd mannen lopen met kleding aan vind ik het niet prettig me spullen achter te laten. Mijn idee is om me op de parkeerplaats dan uit te kleden en me kleren in de auto te laten en dan met alleen een handdoek om naar het naaktstrand te lopen. Zou dit kunnen of word dit vaker gedaan? Mij lijkt dat het geen probleem is. De meeste die daar parkeren komen toch voor het naakstrand.


peter   31-05-2015 07:50

hallo

sorry was vergeten link bij te zetten
bij mijn vorige bericht
hier dan als nog

https://www.youtube.com/watch?v=1d72vhNz0Iw
peter   30-05-2015 23:36

hallo

geitenbreiers van het brielsemeer
hier is die draaimolen ?
er nog
maar jaartje later foetsie verdwenen
waar is die nu ?

groetjes peter


peter   10-05-2015 20:44

hallo

was weer even lekker aan het brielse maas
stond alleen een fris windje
was niet zo druk.

----------------------------------------------------------------------

ik heb zoals gewoonlijk weer paar foto's gemaakt
die zijn op deze site te zien .

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielsemeer%20strandje%2010-5-2015

----------------------------------------------------------------------------------


nou tot de volgende zon dan maar weerE&J   14-04-2015 21:17

Vandaag voor het eerst weer op het terrein geweest en kunnen genieten van de zon, wel helaas nog wat wind.
Het terrein ligt er weer super bij complimenten aan de mannen en vrouwen van de stichting !!

Morgen maar weer :)


peter   14-04-2015 03:22

hallo

ik bedoelde deze apparaat.
op deze afbeelding beter te zien.
wie weet waar die gebleven is ?

kijk hier op foto .

http://www.panoramio.com/photo/110047037


alvast bedankt
peter   13-04-2015 03:00

waarom ?

waarom hebben ze deze apparaat weggehaald
deze stond er al toen ik voor het eerst hier kwam dat is rond 1985/1986 geweest zijn ?

kijk hier foto.

http://www.panoramio.com/photo/118536034

???


peter   12-04-2015 20:15

hallo

was weer heerlijk
beetje veel wind.
maar ik had een
windscherm bij me.
was stilletjes

hier weer paar foto`s

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielsemeer%20strandje%2012-4-2015


nou tot de volgende zon dan maar weer


peter   09-04-2015 16:02

hallo

was weer een paar uurtjes aan het brielse maas
was er weer heerlijk .
alleen het gras was zeik nat .
en meneertje snoei en kap graag
was ook weer langs geweest.
beetje zonde
overal gaten er is geen beschutting meer over
om even uit de wind te leggen ?


ik heb weer een paar foto`s gemaakt u kan ze hier vinden

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielsemeer%20strandje%209-4-2015nou tot de volgende zon dan maar weer....


Bjorn   11-03-2015 22:17

Wanneer is het naakstrand weer open


Jeroen   09-03-2015 13:38

Nog eventjes dan is het weer zover!
Kunnen we weer lekker naar ons strandje.
Laat het zonnetje maar komen....


Marius   17-02-2015 09:04

Ben wel eens naar een naaktstrand geweest, maar nog niet hier. Zo te lezen is het wel erg gezellig, dus ga het zeker eens proberen, en het is nog dichterbij als HvH voor mij.
Alleen, als ik de foto's bekijk van Peter, dan is het zandstrandje wel heel erg miniscuul! Maar ok, de velden zien er ook wel leuk uit.
Nu maar wachten tot de lente! En wanneer mijn dochter eens vrij is van school ;-)


peter   05-10-2014 14:21

hallo

ik was vergeten de link
er bij te zetten
dus als nog
hier onder de link

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/strandje%20brielsemeer%20%E2%80%8E4%20%E2%80%8Eoktober%20%E2%80%8E2014

..


peter   04-10-2014 16:45

hallo

was even lekker aan het strandje
misschien wel de laatste keer dit jaar
helaas maar waar.
zou het leuk vinden als er nog andere mensen hier een berichtje plaatsen dan ik alleen ?

zoals altijd heb ik weer foto`s gemaakt hier onder vind u de link


peter   18-09-2014 17:54

hallo

was weer lekker genieten vandaag
water was heerlijk.
krijgen we dit jaar nog meer ?

ik heb weer foto's gemaakt

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/strandje%20brielsemeer%2018%20september%202014

nou tot de volgende zon dan maar weer


peter   09-09-2014 18:56

hallo

ik was er ook weer
op zondag 7-9-2014 en maandag 8-9-2014
was er weer gezellig.


ik heb hier onder foto's van zondag

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/strandje%E2%80%8E%20brielse%20meer%20%E2%80%8Ezondag%20%E2%80%8E7%20%E2%80%8Eseptember%20%E2%80%8E2014


ik heb hier onder foto's van maandag

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/strandje%E2%80%8E%20brielse%20meer%20maandag%20%E2%80%8E8%20%E2%80%8Eseptember%20%E2%80%8E2014


nou tot de volgende zon dan maar weer

Bert   08-09-2014 16:35

Vandaag heb ik op dit strandje nog een beetje genoten van de nazomer.Ik ben in de loop de jaren al bij heel wat naaktstranden in binnen- en buitenland geweest en kan aardig vergelijken. Dit is een heel aantrekkelijke terrein. Het heeft een rustige, gemoedelijke atmosfeer, het terrein is schoon en wordt goed onderhouden, het zwemwater is in het algemeen van goede kwaliteit.
Chapeau voor de mensen van de stichting die zich inspannen om ervoor te zorgen dat dit zo blijft.


   06-09-2014 00:53

hallo

was weer super gezellig
lekker druk
op een door de weekse dag

‎donderdag ‎4 ‎september ‎2014
hier staan weer paar foto's

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/strandje%20BrielseMaas%20%E2%80%8Edonderdag%20%E2%80%8E4%20%E2%80%8Eseptember%20%E2%80%8E2014


nou tot de volgende zon dan maar weerpeter   02-09-2014 10:48

hallo
was weer even lekker.
niet zo druk
maar toch de zon deed zijn best
alleen het was een beetje drassig.

maar ik heb weer paar foto`s genomen
die zijn op deze link te zien.

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielsemeer%20strandje%201-9-2014nou tot de volgende zon dan maar weer


anoniem   27-08-2014 18:43

Wc!!! waar zijn de wc die vooraan staat bij de parkeerplekken nou sorry maar hebben jullie wel eens goed bekeken hoe die wc's er uit zien en bovendien gaat iedereen bij de molen plassen ook de meneer van de stichting die op iedereen commentaar heeft maat voor de rest is het een heerlijk stukje strand


peter   09-08-2014 21:36

hallo

lekker middagje
aan Het Brielse Meer

hier link naar foto`s van vanmiddag

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielse%20meer%20strandje%209-8-2014

nou tot de volgende zon dan maar weerpeter   03-08-2014 22:52

hallo

was weer zo`n heerlijke dag
om lekker op het strandje
te vertoeven
was lekker druk
lekker relax.
was echt super

ik was als eerste
dus kon ik een paar foto`s maken
ik heb ze op panoramio gezet
hier onder ziet u de link

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/strandje%20brielsemeer%203-8-2014

nou tot de volgende zon dan maar weer.


Engel   22-06-2014 09:30

Mag ik jullie vragen om je auto niet te parkeren naast de invalidenparkeerplaatsen? De invalidenparkeerplaatsen zijn de eerste en laatste parkeerplekjes op de parkeerplaats. Mensen zoals ik hebben de ruimte aan de zijkant nodig om in en uit de auto te komen. Als je je auto tussen het groen en mijn auto propt dan kan ik niet meer naar huis omdat ik mijn auto niet in kan komen. Die parkeerplekken zijn niet voor niets extra breed! Een volgende keer bel ik direct de politie, wordt je auto weggesleept en krijg je een bon.


james   02-06-2014 10:07

Hallo.

Wat is de leedtijd hier een beetje? Ben er nog nooit geweest. Ben zelf 20 dus ik weet niet of leeftijdgenoten hier komen. Kan iemand mij meer info geven gr Rick


peter   27-05-2014 11:47

hallo
was weer lekker
afgelopen weekend 25-5-2014
kom hier graag lekker helder water
niet te druk.

hier onder een paar foto`s

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielse%20meer%20%20oostvoornsemeer%2025-5-2014

nou tot de volgende zon dan maar weer
Rick   25-05-2014 17:02

Vandaag voor het eerst naar een naaktstrandje geweest. Ik vond het enorm spannend maar de locatie en de mensen gaven gelijk een goed gevoel.
Ik voelde me niet bekeken en heb een relaxende dag gehad.


Tjipke Tasma (webmaster)   20-05-2014 22:14

Beste Troy&Tris,

Dankzij de stichting is het naaktstrand opengebleven.
Heb je maar mooi te danken aan de stelletjes...


Troy&Tris   20-05-2014 21:35

de stichting? bestaat die dan? en wat doet die dan?
volgens mij is dat een club van stelletje ....


michel   03-04-2014 20:46

Was heerlijk vandaag lekker ff zonnen en relaxen...top hoop vaak te gaan dit jaar


peter   30-03-2014 09:02

dankje Fred

was er op 30-3-2014 ook
maar helaas camera vergeten.
er was een werkdag van alle vrijwilligers.
ruim 30 man die het veldje jaarlijks bij houden.
rond 13.00 waren ze klaar .
wat ik zag .
ziet het er weer netjes uit .

nou de groetjes en veel zon dit jaar ....


fred   22-03-2014 22:56

Beste peter. Je fotosessies worden breed gewaardeerd. Je brengt alle stranden en zwemplassen mooi in beeld. Ga door met de mooie reportages...
Gr. Fred


peter   09-03-2014 17:45

hallo

ik ging meestal bij Vlaardingen
naar het naaktstrandje
maar daar is het een enorme puinzooi .
dus ga ik dit jaar
maar weer lekker weer naar
mijn oude stekkie
hier kan je lekker het water in
en je hebt de ruimte ? hahaha.

ik maak altijd foto`s
ik kom altijd vroeg
dan is er meestal nog niemand
ik zal nooit personen op de foto zetten
alleen de omgeving/natuur
vind ik leuk/hobby
dus vandaag heb ik ook weer
foto`s staan maken
hier onder vind u de link

http://www.panoramio.com/user/7035842/tags/brielsemeer%20strandje%209-3-2014Edwin   02-02-2014 14:37

hoop dat de winter weer snel voorbij is! heb er weer zin in om lekker naar het meer te gaan. super relaxed daar en hele aardige mensen die altijd een praatje maken. groetjes allen en tot ziens!


Eddie   05-09-2013 20:54

@Yannick :Ik kom hier al jaren maar echt jongeren van een jaar of 19 heb ik heel weinig gezien. Ben jij trouwens die jongen die zonder handdoek aan t zonnen is ?


ronald   01-09-2013 00:00

ik heb wel gezinnen met kinderen gezien maar jongeren op zich zoals jij nee niet maar ik ben er ook pas 3 keer geweest ben zelf stuk ouder als jij.


Yannick   31-08-2013 17:19

Komen hier trouwens ook een beetje jongeren? Want ik zelf ben 19 en ik heb begrepen dat hier vooral ouderen mensen komen. Niets op tegen hoor. Maar het zou voor mij ook wel leuk zijn als hier leeftijdgenoten kwamen. kan iemand mij hier een antwoord op geven.


Han   07-08-2013 15:15

Een fantastisch veldje waar de mensen nog een praatje met elkaar maken, ook als het geen kennissen van elkaar zijn. Het verontrust mij enorm dat er steeds meer sex recreanten komen. Er gebeuren dingen die NIET op een naaktveldje thuishoren. Ik hoop dat die mensen dit lezen en er voortaan rekening mee houden dat het veldje daar niet de juiste plek voor is. We willen nog lang genieten van "ons" veldje en moeten daarom de gemeente geen reden geven om het veldje te sluiten.


Tjipke Tasma (webmaster)   02-08-2013 22:26

@Seksrecreant

Bespaar je de moeite van het schrijven van berichten in het gastenboek, ze worden gewoon niet geplaatst.

Dus opgerot. En blijf ook van het strandje vandaan....ronald b   28-07-2013 16:42

leuk terrein voor het eerst naakt gegaan .
kom zeker terug.
jammer dat ik niet met de boot meer kan aanleggen.


Walter   24-07-2013 20:21

Relaxed sfeertje. Jammer dat er weinig vrouwen komen.Dennis   23-07-2013 20:31

Heej Martin,

Je hebt gelijk hoor. Dit strandje is gewoon het leukst. Ik kom volgende keer wel een praatje met je maken.

Groetjes Dennis


Martin   23-07-2013 19:03

vandaag toch maar naar HvH geweest. Haalt t niet bij de sfeer van Brielse Maas (ben er maandag geweest). Morgen hopen op goed weer en dan weer naar Brielle...
Willem altijd gezellig als je een praatje komt maken...

Groeten


Barry   23-07-2013 12:52

Wij, Ik mijn vrouw en de Kids zijn zondag voor het eerst wezen genieten van dit "naaktstrand" nadat we eerst naar de maasvlakte gereden waren.
Daar bleek echter dat naakt en textiel dwars door elkaar heen lag en liep.
Dus linksopkeer en naar de Brielsemaas.
Heerlijk terrein waar je ook nog een schaduwplekje kan vinden onder de bomen.
Ik heb er ook nog een flyer mogen ontvangen van de stichting die deze plek een warm hart toe draagt wat wel te zien is aan het terrein.
Het enige wat ik een beetje jammer vind is dat en ondanks het honden verbod toch mensen zijn die hun huisdier niet thuis laten en ze ook nog op het strandje laten poepen en plassen.
De poep werd wel opgeruimd maar hoort er gewoon helemaan niet thuis.
Verder en prima plek waar we de komende tijd zeker vaker zullen gaan komen.


martin   22-07-2013 21:46

haha nou ik bedoelde meer is er een sfeer van gezellig een praatje maken zonder dat er gelijk iemand 'iets' van je wilt zoals ik op andere naaktstranden heb gemerkt....willem   22-07-2013 19:42

ok martin, hoe herken ik je, maken we ff praatje, ik lig achterin op de weide, als je binnenkomt doorlopen. tot achter kort grijs haar, en petje en bril op.Dennis   21-07-2013 17:10

Ik zit er nu en ben er morgen weer (maandag). Het zou inderdaad leuk zijn als er wat meer jongeren zouden komen. Verder is het een heerlijke plek.


martin   20-07-2013 19:22

Ben hier nog nooit geweest maar wil deze week voor t eerst gaan. Blijkbaar een relaxte sfeer zo is hier te lezen. Hopelijk kan je hier ook normaal een praatje aanknopen als jongere zonder nou gelijk 'lastig' te worden gevallen.
Ik ben er dinsdag ook willem....

groeten,

Martin


willem   19-07-2013 13:09

hallo gister hier geweest mooi grasveld hoop leuke mensen, stellen mannen vrouwen, geen mensen gezien die alleeen maar gekleedd lopen,
wel aan het einde van grasveld veel mannen, maar niet storend, ga zeker vaker hier zonnen, wie gaat er mee, a.s. dinsdag. leuke plek, en mooie vrouwen gezien.


naturist   18-07-2013 11:22

Ik zie op een foto de regel staan dat naakt recreatie is toegestaan tussen 09.00 uur en 20.00 uur.

Wordt daar op gecontroleerd? Vind het wel eens lekker om na mijn werk te gaan maar dat kan hier dus niet??


Peter   09-07-2013 21:39

Was daar afgelopen week,een stel (man/vrouw) in het water bij het laatste strandje, stonden een beetje aan de rietkant met elkaar te vogelen en de 2 oppassers van de vereniging gingen met hun handen in de zij staan kijken als een stel Gestapo's, ach mannen die normaal zeg, van jullie wordt tevens gezegd dat 1 van jullie op een avond stond te rukken bij de auto en dat jullie glimlachend voor mense de Politie bellen, meerdere praten erover dus het zal waar zijn, jullie signalement: 2 ouwe homofielen zitten achter windscherm altijd bij het laatste strandje 1 van jullie gewoon dik en de ander ringbaardje bril en absurd dik, oja kijk uit er zijn een paar mannen daar die jullie een keertje gaan achtervolgen en jullie een lesje willen leren, maar das ook de bedoeling niet, doe normaal menselijk das beter.


appie   08-07-2013 09:05

Hi,
Hier vandaag eens kijken. Wie ookJ en J   02-07-2013 22:13

zijn van plan zondag hier naar toe te gaan komen hier veel stellen


Ronald   16-06-2013 01:27

Geld inzamelen? das makkelijk pikken zeg!


alex   08-06-2013 17:04

Vandaag geweest en was gewoon heerlijk. Geen gekke dingen en een he;e leuke meid alleen hgezien dus wie weet ...


Sander   08-06-2013 14:56

Wat is het weer heerlijk hier! Het is gewoon heet! Lekker rustig vandaag en de vrijwilligers zijn geld aan het inzamelen voor het behoud van dit prachtige strandje. Goed werk mannen!


Dennis   05-06-2013 17:53

Vanmiddag hier geweest. Het was niet druk, maar ik was niet alleen. Het is en blijft toch 1 van de mooiste stukjes naturisme van Nederland. Ik hoop dat het van het weekend ook zulk mooi weer is, dan kom ik zeker weer.


R te R.   21-05-2013 16:40

Ik ben het eens met John,allemaal leuk en aardig politie bellen en zo,honden zijn er ook verboden, maar dat controleren ze niet, komen ze ook als ik daarvoor bel!?


Henk   11-05-2013 14:11

Dit is een erg leuk stukje naturistengebied. Mooi grasveld en lekker rustig. Bij wat meer wind of kouder weer dus de aangewezen plek om te recreren.

Wel zijn hier op de mooiere dagen irritante moraalridders (te herkennen aan dikke buiken en schaamhaar) actief dus kijk uit als je wilt spelen met je partner. Ze lopen glimlachend voorbij en bellen de politie, die zijn ook meestal vrij snel ter plaatse.
John   26-04-2013 15:05

Jammer dat er sommige mannen zo graag met hun gereedschap te koop lopen. Ik vind het niet erg als er daar iets gebeurt. Maar doe dat dan gewoon op je plaats waar je ligt. Ga niet rond lopen en lopen sjoren voor een ander zijn gezicht.


rien   24-04-2013 16:01

Leen
het strandje is openbaar, dus altijd open
en de echte "diehards"die liggen er al


Leen   24-04-2013 12:46

is het strandje inmiddels al weer open? het weer wordt nu telkens beter!


rien   22-04-2013 09:32

Aad, Je kunt geen info vinden over het terrein?
kijk op de site van de N.F.N of op deze site ,waar regelmatig over het terrein wordt geschreven
kijk ook op onze facebook pagina.stichting openbaar naturistenterrein brielse meer.
of meldt je aan bij onze stichting via brielsenaturisten@gmail.com en je krijgt dan regelmatig onze nieuwsbrief
of kom gewoon naar het terrein ,dan kun je zien wat er met behulp van vrijwilligers de afgelopen periode is gedaan om het terrein weer zomerklaar te maken.Aad   19-04-2013 17:01

Is er iemand die mij kan vertellen of het strandje nog bestaat nu de zon regelmatig te voorschijn komt gaat weer te kriebelen.Ik kan helaas geen info vinden hoe het er nu mee staat i.v.m. weg bezuinigingen van een stukje vrijheid.
peter   17-10-2012 09:54

afgelopen maandag in het herfst zonnetje
voor het eerst hier geweest.
was erg rustig en stil.
op een stil moment gedurft uit te kleden.
was nog 1 iemand uit de kleren.
beetje pootje baden en van zon genieten.
kom in het nieuwe jaar zeker terug
in de zomer,kijk er naar uit


rien   02-09-2012 20:18

Beste Rinus
een goede raad:meld je aan bij onze stichting
emailadres:brielsenaturisten@gmail.com ,vandaar uit kunnen we verder praten
of bekijk onze Facebook pagina ,stichting openbaar naturistenterrein brielse meer


Rien   30-08-2012 21:46

Beste Rinus
Als je weet wie het zijn die dit soort overlast bezorgen,waarom stap je er dan niet met een paar mensen op af en wijs ze op hun hinderlijke gedrag.
we zullen met elkaar dit terrein van deze figuren moeten vrijwaren
en gstoppen ze niet met hun hinderlijk gedrag, dan is het een kwestie van politie bellen en met elkaar aangifte doen


Dame   19-08-2012 09:59

Het was mijn 1e keer, als vrouw zijnde. De stoute schoenen aangetrokken en in mn uppie er naar toe gegaan. EEN AANRADER!! Leuke mensen, van jong tot oud, erg gemoedelijk en gezellig. Een groot veld en goed te doen met de auto
Kortom LEUK en heerlijk!!


Joke en Jan   18-08-2012 20:09

Gaan hier al ruim 25 jaar naar toe. Vandaag ook weer veel gezinnen, opa's en oma's met kleinkinderen, vrijgezellen, stelletjes... alles door elkaar. Zoals altijd ook vandaag weer heel gezellig! Aanrader voor iedereen die geen zin heeft om naar het 'echte' strand te gaan!


watervrouw   18-08-2012 16:51

!!!!!!!!!!!!!SCHUDDEN VOOR GEBRUIK!!!!!!!!!

Ik heb me laten vertellen dat weegschaal en waterman goed samen gaan
Ik vond t gezellig met je!!
Leuk, om contact te houden??

Grtz, uit Zwijndrecht


Jan   02-08-2012 22:06

Ik begrijp die 'Brompc' totaal niet. Kom, samen met m'n vrouw, al jaren op dit strand. Uitgebreid zwemwater in de Brielse Maas. Je kan, een paar honderd meter, van het ene naar het andere strandje zwemmen en heerlijk zonnen op de grote en schone ligweide. Veel stellen die zorgen voor een aangename en prettige sfeer. Het feit, dat Brompc z'n zwembroek bij zich had zegt misschien al genoeg.......


Brompc   02-08-2012 20:31

Gisteren (01-08-2012) geweest.

Eerst helemaal rechts uitgekleed, gezwommen en daarna opgedroogd.
Het water was weinig aan: Erg ondiep en vrij klein. Bij het opdrogen zat mijn buurman te kijken....., wat bij mij de vraag opwierp of hij een homo was.
Snel weggegaan, aan de zuidzijde m'n korte broek aangeschoten en iets verder via de bazalten alsnog het gewone water in, helaas daar natuurlijk wel met zwembroek.

Conclusie: Ik zal hier niet meer komen, de zwemmogelijkheden zijn daar gewoon te beperkt voor.


peter   28-07-2012 07:18

sorry
rob maar ik neem geen foto`s van naakte mensen
ik zorg altyd dat ik vroeg ben
als er nog niemand is .....
ik zet geen foto`s op internet van mensen die naakt zijn ?????


Rob   27-07-2012 17:05

Leuk zo'n Peter die fotoos komt schieten van naakte mensen, echt een strandje om naar toe te gaan, vooral met je kindertjes.


peter   22-07-2012 21:02

hallo
vandaag weer lekker aan het strandje bij het brielsemeer geweest was weer ouderwets druk.
tijd geleden dat ik er geweest ben maar toch weer leuke foto`s genomen kijk maar

http://www.123video.nl/playvideos.asp?MovieID=1200458&Name=Sakies

nou tot de volgende zon dan maar weer


Gerard   22-07-2012 10:06

denk dat ik vanmiddag even ga, volgens mij word het eindelijk mooi weer


peter   05-07-2012 19:35

hallo

afgelopen weekend was ik er weer lekker aan de brielse meer
vroeger kwam ik hier dagelijks in de zomer maanden toen woonde ik er nog in de buurt nu woon ik aan de anderen kant van Rotterdam
ik heb/heeft het altijd super naar mijn zin gehad
aan de brielse meer nooit geen problemen daar gehad
ik kan nergens in rotterdam met zo`n lekker strandje

ik heb/heeft een filmpje geplaatst van het afgelopen weekend

http://www.123video.nl/playvideos.asp?MovieID=1191393&#

nou ik ga gauw weer in de buurt van dit strandje wonen ............

nou allemaal veel zon dit jaar wie weet komen we mekaar eens tegen .........


Anirem   20-06-2012 13:44

Tussen de middag even van het zonnetje genoten, wat is het daar toch fijn. Laten we hopen dat dit nooit verloren gaat.Fredje   29-05-2012 20:27

Tamara is F A K E


Groot   27-05-2012 18:28

Wat was het weer lekker daar vandaag. Ik weet niet of ik je gezien heb Tamara maar lag ook een stukje links, maar dan aan de waterkant. Morgen ben ik weer van de partij!! Jij ook? X


jan&diana   27-05-2012 10:37

wij gaan voor het eerst,kijken of we je zien leggen tamara


Tamara   26-05-2012 17:31

Ik ga morgen rond een uurtje of 12 en ik lig altijd bij het begin (links naast het bord). X


Groot   26-05-2012 06:18

Gezellig, ik heb er zin in. Hoe herken ik je? Waar lig je ongeveer (links, rechts)?
Ps groot is niet mijn naam, maar wel herkenbaar hahaha
Gr. H


tamara   26-05-2012 00:55

Gezellig "Groot" (ik hoop voor je dat je niet echt zo heet, hahaha) Tot zondag dan maar!


Groot   25-05-2012 19:36

Hi Tamara,
zondag wil ik wel weer eens naar de brielse maas.
Lekker uit de kleren en zonnen maar!!
Misschien tot zondag.

Gr. H


Tamara   25-05-2012 16:34

Dit blijft een prachtig stukje naturisme. Wie komen er zondag ook?


Woly   27-03-2012 22:44

Nog niets veranderd t.o.v. vorig jaar. Erg fijne lokatie en vandaag bijzonder lekker warm.


Wim   26-03-2012 11:54

Zodra de Meerkoet weer te water is kom ik weer zo vaak mogelijk


Tamara   24-03-2012 12:59

Het is hier heerlijk vandaag, lekker weer eens uit de kleren. X Tamara 3t


loekie   24-03-2012 10:23

kan iemand me zeggen of het strand brielse maas nog toegankelijk is voor naakrecreatie , zou eens willen langs komen


heeneman   30-01-2012 09:47

het is toch doodzonde dat het veldje door een viespeuken moet verdwijnen. wij komen hier al vele jaren met veel pleizier (25jr). ook bestuurlijk vanuit de gem. briele gezien traag van begrip naar de goedwillende recreanten die ook dit veldje willen blijven bezoeken.


Jacco   06-09-2011 10:23

Wat een heerlijk plekje om naakt te zijn. Dit mogen ze niet afpakken! Zou zonde zijn.


bas   05-08-2011 07:40

Wat een mooi stukje groen daar.
Gisteren voor de eerste keer in de brielse maas geweest wat heerlijk relax daar ik ga vandaag weer als het weer het toe laat je kan daar heerlijk van de zon genieten nou ik hoop jullie daar ook te zien doeg.


Nico   14-07-2011 21:55

Hey Sander,

Over je veiligheid druk maken? Nee zeker op dit strandje hoef je dat niet te doen. Voor wat betreft de leeftijd ligt het wel wat ouder, zeker door de weeks. Ikzelf(ook uit schiedam) vindt het altijd wel een fijn terrein


sander26   13-07-2011 00:04

ik ben sinds 2 weken komen wonen in schiedam en werk op de maasvlakte , nu is dit een nieuw gebied en kan ik niet veel info vinden over dit gebied !, kan iemand mij aangeven of je tegenwoordig nog relax kan genieten van de zon of moet je je druk maken om je veiligheid etc ? en qua bezoekers leeftijd ? ben zelf 26 maar kom voor de gezelligheid en de zon ;) hopelijk kan iemand antwoord geven alvast bedankt groetjes sander


kim   03-05-2011 10:24

horden,van me maatje,dat de gemeente planne heeft,het recreatiegebied te sluiten!en vindt dat echt kei belachelijk!en super jammer!kom er zelf al jaren.en het is er altijd leuk gemoedelijk en gezellie!met een hoop vaste bezoekers!en aangezien dat het strand op de maasvlakte ook niet toegangkelijk is,wordt het drukker en drukker!de gemeente kan zich veel beter druk maken over de manne,die van buiten af komen,en onzedelijke handelingen verrichten op het fietspad en de bosjes!en het daar mee verzieken,voor ons vaste bezoekers!ik hoop zo dat de planne niet door gaan,en we met z,n alle nog veel zon plezier moggen beleven.


Johan   02-05-2011 21:38

Hoorde gisteren bij kennissen wat ze van plan zijn .Ben daar niet zo blij mee het is er altijd gezellig en schoon Parkeer gelegenheid genoeg en je loopt zo het veld op. Hoorde dat het om bezuinigingen gaat (veld maaien prulle bakken schoon houden en de toiletten schoon houden bij hetfietspad) ,maar vraag het me af gezien de eerdere negatieve berichten . Hoop dat de plannen niet doorgaan en de gemeente in ziet hoeveel mensen hier door gedupeerd worden (gezellig dagje weg)En hoop dan ook dat we nog lang kunnen genieten van dit heerlijke stuk je recreatie gebied .


W.Helmink   01-05-2011 21:17

Ik ben geschrokken van de vernielzucht van het recreatieschap. Terwijl vorige week de onderhandelingen over de toekomst van het naakt- recreatiegebied(je) nog aan de gang waren, heeft het recreatieschap al opdracht gegeven de aanlegsteiger af te breken. Ik kwam graag met de boot voor drie dagen. (driedagenregeling) Dat wordt me nu al ontnomen, terwijl de onderhandelingen nog niet zijn afgerond!
Ik heb zaterdagmiddag 30 april poolshoogte genomen en ben me naar geschrokken.Die aanlegsteiger was niet best meer maar kon best nog even mee. Nu dus niet meer. Daarvoor worden die mensen ook nog betaald: om iets te slopen wat niet gesloopt hoeft te worden.(En anderen hun plezier te ontnemen.)

Wim.


Nico   06-03-2011 16:34

Het zou wel erg jammer zijn als dit terrein voor naaktrecreatie dicht gaat. Sinds de (tijdelijke) sluiting van de maasvlakte is het hier alleen maar drukker geworden. Op zomerse dagen zijn hier meer dan 300 mensen.


Andre   25-02-2011 07:03

Het receatieschap heeft plannen om het naaktrecreatie gedeelte aan de Brielse Maas te verwijderen. Laat iets horen zodat we gezamelijk kunnen reageren.

Reply Webmaster

Bedankt Andre voor het bericht. Heb je ook meer informatie? Mail me eventueel op info@naaktstrandje.nl


edwin   20-08-2010 21:16

tsja , het is zo, na 18.00 uur gebeuren er best wel dingen daar ja, ik lig of loop er ook wel eens na 18.00 uur, en dan zie je best wel eens wat , vrouw-man, man-man, en die vinden het gewoon leuk als jij kijkt, tsja er zijn geen kinderen bij of zo,(het mag niet ik weet het) ik vind het wel leuk om te zien, als je nergens op in gaat kan je er best lekker liggen, (en lekker rond kijken natuurlijk)


Anirem   10-08-2010 16:36

Gisteren na het werk even een uurtje geweest toen weggegaan omdat er een stel was wat niet van elkaar af kon blijven man werd in het openbaar gepijpt door zijn vrouw terwijl met gebogen knieen voor haar stond en vervolgens begon hij haar nog te vingeren. Weg lol van een laat bezoek aan dit strandje.


gerard van der sluis   27-07-2010 12:24

http://www.naaktstrandje.nl/zuidholland/BrielseMaas/BrielseMaas.html staat duidelijk verboden voor honden.


gerard van der sluis   26-07-2010 10:30

PS voor de recreanten die een hond meenemen.het is in de reglementen te lezen dat honden zijn verboden op alle naakt recratie,s dus mensen laat uw hond aub thuis of zorg voor oppas.voor de kinderen is dit natuurlijk fijn dat er geen hondenpoep op het veld ligt en op de strandjes.verder voor de boten die aan de steiger willen liggen geld dat u max 3 dagen aan de steiger mag liggen.u moet min 1 dag weg blijven en daarna mag u weer 3 dagen aan de steiger liggen.ps elke dag controle voor de vaartuigen die worden geregistreert.


Jeroen Dronkers   23-07-2010 23:12

Leuk naaktstrandje waar veelal ouderen komen jammer geen jonge mensen.Meestal vaste groepjes of oudere stellen.Is wel gezellig met een groepje vollyballen,beetje kletsen enz.Ik sluit me aan bij de reactie van hieronder.Er is idd veel overlast van loslopende honden.Is dat nu wel of niet toegestaan.En ben idd gebeten toen ik een balletje wilde pakken,is ook link voor spelende kinderen.Kom er nu zo'n 2 maanden als het mooi weer is.Kom uit Hellevoetsluis dus dichtbij in de buurt.
Groeten Jeroen


gerard van der sluis   23-07-2010 23:01

veel jonge gasten? nou ik zie ze nooit hoor zijn meestal ouderen.en veel honden die zitten te schijten in het zand waar de kinderen spelen.erg jammer hoor lijkt wel een uitlaatplaats voor honden.


Groot77   18-07-2010 19:27

Het vandaag weer heerlijk aan de Maas.
Gezellig druk en nu ook leeftijdsgenoten (rond de 30).
Niet dat ik iets heb tegen andere leeftijden, maar dat
vind ik gezellig!!
Er komt gelukkig van alles jong en oud!!
Ik hoop nog vaak te komen deze zomer, dus laat de
zon maar schijnen.

ps. Wie was trouwens die jonge dame die aan het vollyballen was? Die kon het best goed :-)


gerard van der sluis   10-07-2010 09:29

naakt recreatie brielse maas noord.altijd gezellig maar alleen jammer dat er veel recreanten hun hond meenemen.een vriend van mij is gebeten door een herdershond omdat hij zn bal op raapte.en ligt veel hondenpoep in het zand waar kinderen spelen.ik vind dit totaal niet horen.op anderen stranden zijn honden verboden van 1 april tot 1 oktober. waarom hier niet?


edwin   09-04-2010 19:56

ik kom er wel eens aan het einde van de dag,gewoon om even lekker blood te zijn wat me dan nog al opvalt is dat er nog al veel mannen met kleren aan je aanspreken, en dat gaat al snel over sex, ik kom hier niet voor, en al helemaal niet met een man ! maar voor de rest echt ook aardige mensen en een leuk gras veld aan het water, gewoon even tot rust komen, in de zon zonder kleren, heerlijk groeten edwin


quintin   30-03-2010 15:40

is het verplicht om naakt te gaan of mag het


Ivo   11-10-2009 12:27

Als je het terrein opkomt is het gedeelte aan de linkerkant zeer sterk ingekort waardoor je minder vrij zit. Er word ook veel gecontroleerd door het recreatieschap (boswachter met verrekijker) en de politie ook op het parkeerterrein. Er staat nu op het terrein een bord “onzedelijke handelingen worden niet getolereerd”. Of je daar als "zon-aanbidder"behoefte aan hebt(??) Als je naakt bent en je moet nodig, moet je eerst iets aandoen voor je naar de buiten het terrein gelegen wc gaat. Er loopt namelijk een fiets- / wandelpad langs. En stel dat iemand je dan in je blootje ziet…O jee.


Han   14-08-2009 23:04

Nu op de slufter het naaktstrand dicht is zijn er veel mensen naar dit strandje verhuisd.
Het is een gezellig strandje waar iedereen een praatje met elkaar maakt. Er word nauwelijks "gerommeld" wat het strandje ook voor gezinnen met kinderen geschikt maakt.
cyane   09-07-2009 16:07

Voor een boek over de nederlandse landschapsarchitectuur na de oorlog ben ik opzoek naar een foto van het landschap van de Brielse Maas. In het boek worden de recreatiegebieden die in de jaren zestig zijn ontworpen uitvoerig besproken. Een van deze gebieden is de Brielse Maas. Graag zou ik in het boek een foto willen opnemen van het huidige gebruik en het landschap van het gebied. Mijn voorkeur gaat uit naar de foto met de brug die bovenaan deze website staat. Kan iemand mij aan deze foto, of een andere mooie foto helpen? Reacties mogen naar cyane@hotmail.com

Alvast hartelijk dank.
cyane


Fred   08-07-2009 01:46

Erg gezellig strandje daar. Heel af en toe een kijker. Over het algemeen komen daar steeds dezelfde mensen. Je voelt je echt op je gemak daar. Er komen mensen uit geheel nederland. Aanrader. Twee kilometer terug is een frietkraam. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend