RitthemRitthem

Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Ritthem
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Albert   18-08-2019 23:50

Hey Peer,
Op een mooie dag heb ik er dit jaar toch wel een 50 geteld. Zie gelukkig ook meer jongeren en mensen met kinderen. Zal misschien ook komen door de onlangs geopende naturisten camping Zeelandia. Kom eens langs, het weer ziet er goed uit de komende week.


Peer   18-08-2019 22:20

Wordt dit naakt strandje nog veel gebruikt? Hoeveel mensen zijn er bijvoorbeeld op een vakantiedag van +- 22 graden?


pino   18-07-2019 23:10

Voor de eerste keer dit strandje bezocht en vind het een prima strandje gezellig en iedereen laat ieder in ze wezen daarom vind ik het een prima strandje.
gr pino


Johan   01-07-2019 07:44

Ik snap het probleem niet zo, want die dijk waarover men fietst ligt naast textielstrand, het naaktgedeelte is met dichte beplanting afgescheiden van het fietspad.En ook al lopen er geklede mensen of kinderen over strand , wat is er mis mee ?


sorakoi   30-06-2019 21:53

Vandaag eens het strand bekeken hebben jullie geen last van de boven liggende dijk waar mensen lopen en fietsen. Zag ook dat er iemand met kleine kinderen via het strand naar het gewone strand liep? Verder ziet er super uit.


sorakoi   29-06-2019 19:52

Naar aanleiding van de positieve berichten ga ik dit strand zeker bezoeken. Zal mijn mening over het strand hier zeker delen.


   26-06-2019 13:47

Prima strand lekker voor diegene die van de rust houden
Tevens ook een schoon strand echt wel fijn.
Helaas wel weinig jongere mensen zo rond de 35 jaar daardoor heb ik helaas minder aanspraak kom je wel echt tot rust😜


Albert   19-02-2019 00:35

Vandaag 18 februari, geen wind, een rimpelloze Westerschelde. De zon doet goed zijn best en heb van 14 tot 16 uur heerlijk kunnen zonnen. Was wel de enige die helemaal uit de kleren ging. Heb nog nooit zo vroeg in het jaar kunnen genieten.


Johan   13-01-2019 15:00

klopt,is leuk strandje, echter zonder enige voorziening, en door de steeds weer andere schepen die voorbij varen ,is het uitzicht nooit saai. Natuurgebied achter strandje, word ondanks verbod toch door velen betreden,maar zeker een klein paradijsje tussen de industrie gebieden in.


EenF   12-01-2019 13:42

Ook wij (koppel veertigers) kijken er weer volop naar uit. Fantastisch strandje, ook in de avonden waar wij regelmatig naakt de zonsondergang bewonderen. Wij zien inderdaad zowel koppels als alleengaanden vrouwen en mannen van alle leeftijden. Paradijselijk plekje voor ons.


Jantine   28-11-2018 22:20

Klopt inderdaad hoor Ellen. Ik ga ook vaak alleen en ben 22. Harstikke gezellig daar en veel lachen met die mannen om je heen. Aanstaande zomer weer. Nu al zin in🎉. Wie nog?


Ellen   21-11-2018 22:37

Voor vrouwen alleen ook goed te doen hoor. Ik ben 24 en totaal niet lastig gevallen. Wel wat meer mannen daar, maar zijn vriendelijk en komen gezellig met je kletsen


Albert   20-09-2018 21:47

Ondanks de matige weersvoorspelling vandaag prima verblijf aldaar.In totaal 3 bezoekers dus we hadden alle ruimte en die is dan behoorlijk, vooral bij laag water. Je blijft hier als naturist zeer dicht bij de natuur:er zijn helemaal geen faciliteiten. Wel waterschoenen meenemen! Gemeente Vlissingen:wijs eens een stuk van het Duinstrand ten oosten van de Kon-Tiki strandbar aan als "badkleding optioneel".


LeuKee   27-07-2018 10:05

Gisteren weer eens naar dit strandje geweest. Wat een bevoorrechte positie hebben wij inwoners van Walcheren toch..!! Zéker als het van die prachtzomers zijn, zoals deze…
Met dit warme weer kijken wij dagelijks welk strand we bezoeken. De keuze wordt dan bepaald door de windrichting. Het ging dus hierheen omdat hier de meeste kans was op een beetje zeewind…
Ondanks het loeiwarme weer was het hier heerlijk rustig. Van enige vermeende “overlast” was ook nu weer totaal geen sprake..!!
Wij kunnen tot geen andere conclusie komen dan het feit dat er bij tijd en wijle sprake is van stemmingmakerij uit een bepaalde hoek.
Hier komen vooral mensen, die in alle rust heerlijk willen genieten van het strand. En gelukkig kan dat hier..!! Geweldig..!!
Eén verbeterpuntje zou het plaatsen van een extra afvalbak én een toiletgelegenheid kunnen zijn.
Voor de rest: niets dan LOF…!!
Johan   10-05-2018 08:13

Hier van de week zijn we geweest, en de duindoorns langs het onverharde pad zijn gesnoeid, zodat het weer redelijk te doen is. Dank hiervoor, jammer nog wel van de vele brandnetels langs het onverharde pad. Ben je met kids kan je die maar beter stukkie dragen, ander worden ze gegarandeerd geprikt door de brandnetels.Mooi uitzicht op de voorbij varende grote voornamelijk container zeeschepen. Heerlijk van de zon genoten en uitzicht op de Schelde. Een verkenning van het gebied ontdekte ik dat het achterliggende natuurgebied met slufter, wel heel erg in gebruik is als cruise gebied voor gays. Zolang je echter op strand blijft en niet de verboden zone van natuurgebied ingaat merk je er niks van en hebbie er geen last van overigens. Bij laag tij gaat de zee heel ver weg, en bij hoog tij blijft er maar smlle strook strand over. Geen vuilisbakken aanwezig dus mensen neem je eigen troep mee terug naar huis. Kortom leuk strandje ,helaas zonder enige voorziening.


Johan   10-02-2018 17:06

Prachtig stukje natuurgebied temidden van havens en industrie. Valt ons op dat het strandje vanaf parkeerplaats 1 , steeds moeilijker te berijken valt, en dan met name het laatste stuk onverhard pad, groeit steeds meer dicht met duindoorns en andere struikgewas.Zou jammer zijn als het strandje vanaf deze kant niet meer berijkbaar is.


Kiko   17-06-2017 13:14

De laatste tijd zijn we regelmatig naar dit prachtige strand geweest. We merken dat er steeds meer mensen de weg naar dit paradijsje weten te vinden. Veel koppels en groepjes komen er naakt genieten. Los van diegenen die steeds opnieuw weer het niet kunnen laten een vuurtje te moeten vragen aan vrouwen is het echt geweldig. Sommigen zullen het echt nooit leren. Maar gene reden om weg te blijven. Gewoon geweldig daar.


Vlaming   18-04-2015 16:46

Deze weel de eerste keer naar Ritthem geweest en het was er fantastisch. Leuk gemengd publiek op het brede strand. lekker veel ruimte daar. Dat er ruiters komen stoort ons helemaal niet. Integendeel, het is mooi om te zien die mooie dieren. In tegenstelling van sommige zielige mannen in de stuiken, t,ja, ik had er geen last van zolang ze maar niet in onze buurt komen. Eerst 10 min staan rond kijken en dan hup, de struiken in. Haha zielig hoor. Maar als je op het brede strand zit merk je nauwelijks iets van. Het is er echt zeer mooi. @meisje, spijtig dat ze het niet aan mijn vrouw vroegen; dan zagen we ze daar vast nooit meer terug. Gewoon lekker blijven genieten van het naturisme.


bigboy   14-07-2014 01:37

Ojah en ik ben 23 jaar


bigboy   14-07-2014 01:31

Hey mensen ben er vorige week weekend geweest. En al een paar keer eerder. Inderdaad vorige week een stel paarden ovet het strand helaas. Weinig vrouwen ook. Voorderest goede sfeer


meisje (22)   23-06-2014 16:32

GA NOOIT NAAR DIT STRAND ALS JE 25JAAR OF JOGER BENT!!!

ER ZITTEN ALLEMAAL OUDE MANNEN IN DE BOSSEN DAAR DIE VRAGEN OF JE MEE WILT KOMEN....


danny   07-06-2014 15:11

Ben vandaag voor het eerst naar een naaktstrand geweest en was echt leuk! Jammer dat er mensen op paarden over het strand lopen.. vooral jonge meiden die hun ogen dan niet meer op de paarden richtebmaar op de mensen. Verder vond ik het lekker alleen water een beetje aan de frisse kant.
Leeftijden: ik zag een jongen van een jaar of 15 maar ook ouderen van boven de 70.

Groetjes Danny


johan   02-01-2013 14:00

Hallo, de leeftijd van de bezoekers varieert van 18 tot 85 jaar !!


bert   22-08-2011 16:12

De laatste tijd een paar keer naar dit gedoogstrandje geweest, er heerst een gemoedelijke sfeer. Het is verboden om in het natuurgebied te vertoeven, helaas wordt dit wel gedaan.Wat wel opvalt dat vooral omwonende(ritthem) in het verboden gebied hun honden uitlaten, terwijl juist die mensen ageren tegen dit strandje.


Thygo   19-08-2008 00:01

ik had een Vraag je wat is de leeftijd die der op het strand komt Groetjes 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend