GaasperplasGaasperplas

Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Gaasperplas
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Bram   26-05-2020 18:29

Vanmiddag tijdens mijn pauze even genoten van deze mooie plek.
Even lekker naakt op het gras gezeten en genieten van de rust.
Het strand wordt goed bezocht en er hangt een gemoedelijke sfeer.
Zeker voor herhaling vatbaar.


Dave   06-05-2020 14:44

Gisteren voor het eerst hier geweest. Mooie, rustige plek aan het water!


Rogier   28-04-2020 05:32

Afgelopen vrijdag nog even een ochtend lekker in de zon gelegen op deze mooie plek aan het water. Het was heel rustig, slechts drie andere bezoekers. Een egaal bruine huid vraagt onderhoud :-).


Marijn   08-04-2020 17:29

Fijn eerste middagje op dit strand. De weg ernaartoe vol risicoís. Met borden wordt gewaarschuwd voor gevaar van boven (eikenprocessierups), opzij (anderhalve meter afstand houden) en vanonder (bij gladheid wordt niet gestrooid). Evengoed lekker een paar uur aan het water in de zon gelegen voor een eerste kleurtje. Zelfs het ijskoude water in geweest. De dresscode is ook dit jaar weer Ďblootí, al is dat nog niet voor allen onderdeel van het nieuwe normaal. Werken we nog aan. Mooi strand, met in elk geval vandaag genoeg ruimte om iedereen heen.


Floris   29-08-2019 18:38

Vandaag voor het eerst naar het naaktstrand geweest. Wat een mooie locatie aan het meer lekker uitgewaaid.Alleen jammer dat er mannen zijn die met zichzelf spelen. Dat lijkt mij niet de bedoeling van naturisme. Maar komt hier wel gemengd publiek? Kom hier zeker nog eens terug


Bobby   21-08-2019 12:13

Strandje is afgesloten voor een festival, van 19 tot 28 augustus.

Echt super ruk, precies weer aan het eind van de zomer vakantie geen strandje.


Stel   25-05-2019 14:01

Gisteren wilde we voor de eerste keer naar Gaasperplas. Nou alles was afgezet i.v.m. evenement en dat tot ergens in juni wij hebben het strand niet kunnen bereiken was ook wel een doolhof.Rob   01-11-2018 20:17

Fiona

Probeer eens vd zomer naar t twiske te gaan, leuke mensen en gezellig strandje met toilet. Was voor mij ook voor het eerst.


Marijn   13-10-2018 17:09

Ook op deze 13e oktober nog lekker bloot in de zon en een frisse duik. Gezellig druk en maar niet meer zeggen dat het wel de laatste keer van het jaar zal zijn.


nick   20-08-2018 21:23

Vandaag ben ik daar maar de helft van het park inclusief naaktstrand was gesloten vanwege de voorbereiding op het evenement?
het was jammer, hoewel het mooi zonnig weer was.


Nick   03-08-2018 07:16

Ik ben hier woensdag geweest.
Kleine mooie plek.
in tegenstelling tot wat Fiona zei, zag ik geen mensen die niet naakt zijn.
SOme mensen zwemmen in het water.
Geen faciliteiten, maar banken zijn leuk.


Fiona   20-07-2018 16:21

Het is een heerlijk strandje hier. Geen wc te zien helaas. En waar ik mij over verbaas zijn de geklede mensen. Eerst een Chinees in een blauwe broek die op een bankje ging zitten lezen. 2 Indische vrouwtjes die uitgebreid aan het eten zijn. Een stel in ondergoed. Jammer weer.


Harold   25-05-2018 20:12

Ondanks het mooie weer niet druk vandaag. Er wordt rondom het strandje hard gewerkt aan voorbereidingen voor een evenement. Naakstrandje daarom helaas vanaf vandaag tot en met 7 juni afgesloten. Vorig jaar kon je daarom tijdelijk elders langs de plas in je blootje, maar weet niet of dat nu ook zo is (en waar dan precies)


Marijn   01-06-2017 17:28

Jammer dat voor zo'n evenement twee weken lang alle doorgaande routes aan de westkant van de plas + toegang tot het naaktstrand worden geblokkeerd. Vorig jaar is het nog bereikbaar gehouden.


cmi   26-05-2017 14:01

Komend Pinksterweekend weer Amsterdam Open Air festival in het Gaasperpark. Fietsroute in de buurt afgesloten vanaf ergens vandaag tot 8 juni; ik vermoed dat voor het strandje ongeveer dezelfde afsluitperiode geldt.


Marijn   07-09-2016 22:25

Gezellig druk op deze mooie nazomerdag en heel gemengd publiek. Hoop dat dit strandje blijft want in een nieuw Amsterdams plan (Watervisie) zijn op een aantal plaatsen in de stad nieuwe recreatiestrandjes gepland, waaronder ook ongeveer op deze plek aan de Gaasperplas. Ook in de NoorderIJplas, waar nu nog niets is. Kansen voor een nieuw naaktstrand!


Henk   26-08-2016 13:07

Vanochtend op het strandje tussenstop gemaakt op mijn skateroute. Serene rust met af en toe watervogelgeluiden, afkoelen in het water en lekker opdrogen in de nog niet zo felle zon. Niet druk, mooi gras en keus tussen zon en schaduw.

Er is een festival in opbouw voor dit weekeind en aan de zuidkant is de toegang daarom tijdelijk afgesloten. Vanaf de afslag Provinciale weg Diemen - Weesp bij Langerlust trouwens makkelijk te vinden. Bij de afslag begint een fietspad langs de noordkant van de plas. Dit pad buigt licht naar links en gaat over twee bruggen. Direct na tweede brug pad links volgen en je komt (via nog een bruggetje) op het naaktstrand.

Voor skaters: let op de schots en scheef liggende staalplaten en overigens ook beroerde kwaliteit van het fietspad rond de plas. Perfect asfalt langs provinciale weg, Stammerdijk aan de overkant en langs Gein Noord.


NatuRalph   08-08-2016 23:04

Misschien nog makkelijker: als je een smartphone hebt, zet er dan vooraf google maps op.

- parkeer op p1 of p2
- start google maps
- typ in het veld "zoeken in google maps" het volgende: 52.306864,4.993420 en druk op zoeken
- druk op het autootje rechts onderin
- druk bovenin op de voetganger
- loop de route die google maps aangeeft

* dit geldt voor een iPhone, zeer waarschijnlijk ook voor een androidtoestel
*1 locatievoorziening moet aan staan
*1 geef google maps toegang tot jouw locatie

*1 zie de handleiding van je smartphone.

Festival/partyagenda gaasperplas:
13 augustus: gaasper pleasure
14 augustus: guilty pleasure
27 augustus: reggaelake

De toegang kan tijdens deze dagen bemoeilijkt worden of zelfs afgesloten zijn.


NatuRalph   08-08-2016 21:57

@ Marco: het is ook een beetje wat je je aan laat praten. Ik ontken zeker niet dat dat het lastiger zoeken is dan normaal gesproken, maar met een beetje oriŽntatievermogen zoek je je niet suf, dat heb ik ook niet gedaan.

Als je het plaatje op de routepagina bekijkt, ligt het aan het water met ten oosten daarvan een soort van baai.

Parkeer op de aangegeven P1 of P2 en loop naar het water. De A9 / N236 (ik heb daar niet op gelet) kun je waarschijnlijk zien of horen (je komt er net immers vanaf als het goed is) en loop het park in, in tegengestelde richting dus met de A9 / N236 naar je rug.

Probeer je aan het water te oriŽnteren waar je ongeveer zit. Kom je bij rechte overs uit: loop richting het oosten (met je gezicht richting het water, links af) en blijf zoveel mogelijk langs de waterkant.

Kom je bij de baai uit: loop richting het westen (met je gezicht richting het water, rechts af) en blijf zoveel mogelijk langs de waterkant.

Op deze manier můet je het kunnen vinden!

Als je me tenslotte zou vragen waar de moeilijkheid in zit dan is dat, dat er in het park een soort van grotere hoofdwegen zijn en kleinere zijweggetjes. Uiteraard zal je het als je in de buurt bent moeten zoeken in de kleinere zijweggetjes. Bij deze weggetjes waar je in moet (afhankelijk van waar je vandaan komt) staan geen borden die aangeven dat het strandje zich daar bevindt. Pas als je je op de kleine zijweggetjes begeeft tref je een bord aan.
marco   15-07-2016 22:48

ik lees net dat het moeilijk te vinden is als je er nooit geweest ben als dat zo lastig is kan iemand mij dan vertellen hoe ik er wel kom heb een hekel om me suf te zoeken je mag me mailen hartelijk dank groetjes Marco.

Mail adres verwijderd door webmaster. kijk op de route pagina


Dennis   04-06-2016 13:32

Klopt helemaal Albert, vanwege Amsterdam open air is het veldje sinds afgelopen vrijdag niet bereikbaar. In de loop van de week gaan de hekken weer weg en komend weekend is het weer open


Albert   31-05-2016 15:08

Leuk dat open-air festival, dacht ik ook eens de gelegenheid te hebben om naar het strandje te gaan, alles afgesloten! Volgens mij was er met geen mogelijkheid te komen, tenzij ik iets gemist heb natuurlijk ;)


Dennis   25-04-2016 07:56

De foto's kloppen nog aardig, wel is de steiger gehalveerd tijdens een grote storm vorig jaar.

Op het moment zijn er nog een aantal kale plekken omdat er blijkbaar een mollen-plaag is geweest, maar deze lijkt nu opgelost te zijn. En er begint alweer wat gras op deze plekken te groeien.


bezoeker   21-04-2016 12:17

Goeiemiddag allen,

Is er dit voorjaar al iemand geweest naar dit strandje? Is het zoals op de foto's? En hoe is het bevallen.
Dat er anderen zitten te flikvlooien is op zicht niet erg, maar stel het wel op prijs dat het enigszins discreet gebeurd en er rekening wordt gehouden met andere bezoekers wie voor de rust er komen.

Hoor graag of er iemand is met wat info.
gr.


erik   07-08-2015 17:06

Hallo,
Ik heb genoten weer vandaag
Super weertje leuke mensen
En gelukkig niet zo als in het Amsterdamse bos
Daar zijn bijna Alleen maar mannen met anderen gedachten dan van de zon genieten
Daar heb je hier geen last van
Mensen bedankt en tot snel


Ronnie   31-03-2014 11:17

Is er al iemand naar de Gaasperplas geweest?
Wil morgen of overmorgen even lekker in het zonnetje.
Hoe staat het daar m.n met het gras (droog?) en is er al wat begroeiing?


bezoeker   24-07-2012 08:26

Dit jaar het strandje ontdekt. Mooie plek, jammer dat er weinig beschutting tegen de wind en gluurders is.

Gisteren relaxt gelegen met een gemengd gezelschap. Hoewel zwemmen officieel niet is toegestaan, kun je makkelijk het water in, heerlijk met deze temperatuur! De meesten plonsen zo vanaf de kant erin, maar er is ook een aangelegd "trapje" van tegels. Dit is te vinden direct voor het meest rechter bankje (gezien vanaf het grasveld). Sfeer was gemoedelijk, geen rare dingen. Weet natuurlijk niet wat er 's avonds gebeurt als de meesten weg zijn...


   27-06-2012 23:06

Wil er donderdag heen met metro 53 of bus 41. Is het vanaf metrostation te vinden?


ron   26-06-2012 08:25

Ben vorige week woensdag voor het eerst naar de Gaasperplas geweest. Begin van de middag lekker rustig, later werd het wat drukker.
Deze week weer ff als het lekker weer wordt. Je kon al zwemmen ook.
Het is wel lastig de vinden als je er voor de eerste keer heen gaat.


peter   19-05-2011 12:30

Ik heb me ook suf gezocht daar en durfde het aan niemand te vragen. Misschien kan iemand mij vertellen hoe ik er kom? peterpan79@live.nl


martin   18-05-2011 23:26

Ben er een paar weken geleden voor het eerst geweest.Best wel mooi daar en lekker rustig.
Ik ga aankomende zaterdagmiddag weer als het mooi weer is


Marcel   28-07-2010 18:07

Leuk! Ben er vandaag voor de 1e keer geweest, fijne sfeer, schoon en je kunt er ook zwemmen (niet officieel). Inderdaad niet supermakkelijk te vinden maar het zoeken waard. Kom zeker terug!


Bas   23-05-2010 12:20

Zijn er meer jongens die hier met pinksteren (vandaag of morgen) naar toe gaan? Lijkt me leuk, maar niet alleen. :)


hans   09-02-2010 08:40

met welke buslijn mee rijden om naaktstrand te bezoeken voor de 1e keer waar al die usen stoppen
en welk metrostation uitstappen step neem ik mee


Student020   24-08-2009 13:33

ik heb er 30 min rondgelopen niet gevonden

kan iemand mij een beter route beschrijving geven lopend vanaf de metro? 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend