Laakse Strand
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Laakse Strand
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Bram   17-02-2024 18:10

Ik heb geen idee hoeveel bebossing er is gesnoeid cq gekapt. Te veel weggesnoeid zou wel jammer zijn want de bebossing heeft wel degelijk een functie, niet alleen om het strand aan het oog van argeloze fietsers op het langstlopende fietspad te onttrekken maar zeker ook als beschutting tegen de vaak heersende wind.


   15-02-2024 07:55

Het is gewoon de gemeente. Dat strandje is al jaren een doorn in het oog maar alle maatregelen om bezoek te beperken werden door de rechter van tafel geveegd. Inderdaad heeft me goed naar Almere gekeken. Na verpesten van het strand zijn veel bezoekers verdwenen. Dus
kaalslag werkt...ben valt onder groenbeheer...

joop   13-02-2024 14:35

@Wouter Heeft u toevallig een steekje los? Wat kan ons t schelen wat je allemaal met Marijke uitvreet in de slaapkamer. Denk dat Marijke t ook niet zal waarderen, wat je hier nu op zet.


Wouter 43   12-02-2024 16:20

Dit jaar wel leuke mensen aan dit strand ontmoet.
Een daarvan wat Marijke een ietwat verlegen vrouw.
Leuk contact met haar kunnen maken...

Aan stand waren we "netjes". In haar huis de badkamer en slaapkamer bezocht....erg netjes zo ze al 9 jaar weduwe is...konden we wat intiemer worden...


Sjaak   11-02-2024 18:22

Laten we eens stoppen met dat gezeik op elkaar.
Maar laten we deze zomer lekker genieten en dat we in de buurt naakt kunnen recreëren. En mocht er wat gebeuren swa... Maar laten we lekker GENIETEN...


Kees   10-02-2024 16:56

@ joop ik vrees dat de oorzaak niet komt omdat hier op deze site gezeurd word! Staatsbosbeheer ,de politie en zuiderzeeland rijden daar dagelijks rond en zien misstanden natuurlijk met eigen ogen! Ik denk ook dat mensen het melden als er onzedelijke dingen gebeuren op dat strand.
De meeste naturisten hebben er geen moeite mee dat die bomen gekapt zijn ,alleen de mensen die dingen doen die het daglicht niet kunnen verdragen vinden het vervelend!


Gert   10-02-2024 14:59

Vandaag langsgewandeld.. moest al met een omweg ivm met al dat water in de bossen, maar wat een kaalslag inderdaad! Je kijkt vanaf letterlijk het hele strand nu rechtstreeks het fietspad op. Lijkt me juist niet bevordelijk voor alle fietsers en wandelaars die nu alle naturisten nu open en bloot zien liggen! Zelfs het Zilverstrand in Almere is minder kaal. Had dan alleen het overlastgedeelte dus na het hondenstrand wat weggekapt, maar dit is echt overdreven!


joop   10-02-2024 10:10

Dat hout kappen is jullie eigen schuld. Door al dat gezeur hier over lastig vallen en wat er allemaal wel of niet gebeurt daar. Snap wel dat de gemeente daarvan af wil, dus kappen ze alles weg, zodat mensen daar vanzelf wegblijven. Eigen schuld , dikke bult


jan   07-02-2024 16:39

Er is weer veel zinloos weggekapt en nou net precies langs het fietspad laakse strand....


jan   18-01-2024 00:09

houd eens op met zeuren,..


Johan   07-12-2023 13:04

@ Bertus. De verdraagzaamheid spat er aan alle kanten af . En ik maar denken dat naturisten/Nudisten zulke verdraagzame mensen waren ? Hopelijk bent U een uitzonderng ?


Bertus   04-12-2023 13:28

@Piet,ik heb er geen last van,de eerste homo die mij lastig valt heeft een groot probleem!


piet   03-12-2023 09:19

@Bertus Omdat iedereen dat maar hier de hele tijd loopt te verkondigen. En hoe meer je klaagt, hoe sneller dat strand permanent wordt gesloten. Als je last hebt van iemand, zeg dat tegen diegene. En als ie t weer doet, geef je m een paar tikjes. Klaar toch? Maar ga dat niet steeds hier opzetten als een klein kind. Klagen en piepen hier helpt vast niet. Als iemand een beetje lastig doet, kun je dat toch wel oplossen, neem ik aan?


Bertus   20-11-2023 16:34

@Piet vandaag was het prachtig weer,waarom zouden mensen om deze tijd daar niet mogen recreëren,is dat een reden dat die sex zoekende kerels iedereen zomaar mogen lastig vallen!


piet   19-11-2023 11:26

@klaas en RTL En stiekem vindt je het allemaal wel lekker. Laten we eerlijk zijn. Wat heb je daar te zoeken in de herfst/winter? Vast niet om ff heerlijk te zonnen toch? hahaha


klaas   17-11-2023 22:23

@ Piet was het maar zon feestje,maar helaas alleen maar opdringerige konten bonkers die mensen lastig vallen!!


piet   16-11-2023 14:54

vandaag een wandeling gedaan op het laakse strand. er kwamen overal sex behoevende vrouwen op me af. was echt doodeng, ze vielen me lastig. 1 dame zei hoi tegen me, en ik begon spontaan te huilen van angst. Dit moet stoppen!!!!


rtl@   07-11-2023 23:24

Vandaag rustig een wandeling willen doen op het laakse strand,helaas geen succes,vanaf het begin tot het eind,daar bedoel ik mee van parkeerplaats en terug,worden niets vermoedende mensen lastig gevallen door sex behoevende oude mannen,ze blijven je achtervolgen!
Dit moet stoppen!!!


Bert   09-10-2023 14:19

@ Maniakken,sorry Tom Dikke vingers


Tom   09-10-2023 11:08

Kun je me uitleggen wat een maiak is Bert?


Bert   07-10-2023 17:19

Vreselijk strand, alleen maar sex maiakken homo's wielrenners die mensen lastig vallen ?


Peter   02-10-2023 14:43

beste .. (Tom?),
ik snap dat zoiets geld kost, ik wilde slechts aangeven dat er geen kraan is zodat eventuele nieuwkomers dit ook weten. Op andere terreinen zoals Spaarnwoude en Twiske is zo'n kraan (zelfs douche!) er wel, ook al is het terrein gratis. Betaald door de gemeenschap.
Ja je kan een rol afvalzakken meenemen. Zelf heb ik het gewoon in mijn achterzak van mijn weielershirt gedaan. Ook simpel. Maar nogmaals: was puur om aan te geven dat er geen afvalbak staat, zoals je vaak op andere terreinen (zie boven) wel ziet.
Was niet bedoeld om te zeuren, wel om een beoordeling van het terrein te geven.


   23-09-2023 10:17

Peter:
Ja, een kraantje zou mooi zijn en is zo gemaakt.
Er moet echter ook water uit komen en daarvoor moet er een kilometerslange leiding worden aangelegd en dat kost een lieve duit. Wie betaalt dit? Het terrein alsook de parkeerplaats is gratis.

Ik heb altijd een rol pedaalemmerzakken bij me en daar die ik het afval in en neem het mee. Zo simpel kan het zijn.


Peter   12-09-2023 16:02

@Tom: jeetje Tom, fles azijn achterover geslagen soms?
Sorry hoor, ik wilde slechts als passant en incidentele gebruiker van dit strandje aangeven hoe ik het heb ervaren. Als je het wat beter gelezen zou hebben, had je gezien dat ik het in het algemeen een mooi terrein vind.
Ik zou alleen wel een afvalbak verwachten, zeker op zo'n groot terrein. Ja, nu heb ik idd mijn afval meegenomen. Goed van mij he??
En ja ik had water mee op mijn fiets, echter op sommige terreinen tref je WEL een kraantje aan, helaas was dat hier niet het geval. Het zou me nu wel erg goed zijn uit gekomen. Wellicht kunnen andere nudisten iets met deze info, nl zelf genoeg drinken meenemen.
En die loerende mannen haalde ik aan omdat daar in eerdere bijdragen al over gesproken werd. That's all...
En nee jouw tip om lekker in mijn eigen achtertuin te blijven neem ik NIET van harte: ik vind het heerlijk om af en toe een flink stuk te fietsen en soms plof ik dan neer op een naaktstrandje, helemaal leuk als dit er eentje is waar ik normaal gesproken niet kom. Of jij het nu goed vindt of niet.

Fijne dag Tom en neem nog een fles! :)


Tom   11-09-2023 13:59

Dat mensen gaan zeuren dat er geen afvalbak staat. Ik zou zeggen: je hebt je troep ook meegenomen daar naar toe, hoe moeilijk is t om t weer mee terug naar huis te nemen. Of dat er geen kraantje is om te drinken. Ik denk dan: neem zelf een flesje water mee, zeker op een lange fietstocht in ruim 30 graden. Oja, ik had geen last van loerende mannen met rare ideeen. Ik zou zeggen, waarom opper je het dan hier. Je had vast ook geen last van langsrijdende stadsbussen, die noem je dan toch ook niet? Kortom: zeuren om te zeuren hier. Blijf lekker thuis in je achtertuin dan


Peter   10-09-2023 19:32

Gisteren hier tijdens lange fietstocht even tijdje gelegen in de schaduw. Op zich een mooi terrein, was er al jaren niet meer geweest. Ik lag ergens in het midden, toevallig het honden gedeelte, daar geen loerende mannen met rare ideeën.
Vond het wel jammer dat er geen sanitaire voorzieningen zijn, een kraantje was in dit tropische weer erg welkom geweest. Dat er niet één afvalbak op het hele, langgerekte strand te vinden is, viel me wel tegen.
Even lekker water in gegaan hoewel er nog wel voor blauwalg gewaarschuwd werd, dus voor zekerheid wat verder water ingelopen. Geeft een bevrijdend gevoel om zo in je nakie van het water en de natuur te genieten.
Dus, mooi terrein, helaas woon ik niet in de buurt om er vaker te komen.


Bert   07-09-2023 21:11

@Kito Dat zijn speciale naakt muggen,komen alleen op naaktstranden voor,ze zijn ook beschermd dus dood meppen is strafbaar!!


Tom   06-09-2023 12:04

@kito Als t nu kangoeroes waren ok...maar een mug op een strand is in Nederland vrij normaal hoor.


Kito   05-09-2023 13:28

Het waren er een stuk minder, maar er zitten dus nog steeds muggen daar op het Laakse Strand! Ik vind het heel apart, zal ik maar zeggen.


Bert   03-09-2023 17:56

@Marijke Er geld een negatief zwemadvies vanwege blauwalg!


Marijke   03-09-2023 11:43

Hoe is het met de blauwalg? Kan je er alweer veilig zwemmen?


Bas Verdonkschot   29-08-2023 07:25

Gisteren was het heel fijn op her Laakse Strand. Ondanks dat er geen vuilnisbakken staan is het er schoon.op het einde van de middag kwam een vrijwilliger het vuil wat er nog lag opruimen. Hulde!
Er lopen inderdaad mannen rond. Maar die zijn niet opdringerig of zo. Een leuk praatje kan er altijd. Hoe je eruit ziet of wat je draagt bepaald iedereen voor zich. Als er respectvol wordt omgegaan met elkaar. Geniet van de fijne dingen vanhet leven.


piet   27-08-2023 09:58

Weet je wat mij opvalt hier? Mannen die hier hun beklag doen over gay mannen die daar zijn op t strand. Ze weten precies waar deze mannen liggen en weten tot in detail welke sieraden er om hun penis zit. Ik krijg t idee dat jullie t allemaal stiekem wel spannend vinden allemaal. Maar vervolgens die mannen zwart maken hier op dit draadje, omdat jullie thuis te kort komen, en daar niks durven. Dus dan maar hier klagen hoe vies jullie t allemaal wel niet vinden. Jullie moesten je schamen en lekker wegblijven daar.


Bas   24-08-2023 14:13

@ Sjoerd : helaas gebeuren er vaker dit soort dingen op het strand. Als je niet te ver doorloopt naar achteren (naar de borsjes toe) kan je wel rustig ongestoord liggen weet ik uit ervaring als jonge man. Wellicht kom ik je nog een keer tegen


Sjoerd   24-08-2023 02:35

Vroeger toen er nog een parkeerplaats was vlakbij het laaksestrand was het een gewoon en normaal naturistenstrand en heel erg mooi. Je kon toen ook fatsoenlijk en goed het water in om te zwemmen. Maar tegenwoordig, nu je een half uur moet lopen om er te komen, zijn er inderdaad veel homoseksuele mannen die op zoek zijn naar vertier.


Mb   23-08-2023 17:13

Vandaag eindelijk na lang wikken en wegen als jongeman van 27jaar een naaktstrand geprobeerd. Het stuk lopen vanaf de rassenbeekweg is eigenlijk wel een fijne wandeling zag hier eerder dat daarover wat kritiek was. Heerlijk even 1,5uur zon meegepikt, voor mijn gevoel zo midden op het strand. Wat mij direct opviel was wandelende mannen / rukkende mannen met gepolijste cockringen.. dit is nou niet waar ik aan denk bij het denken aan naaktrecreatie of een naaktstrand waar soms ns wat spannends gebeurd.

Ik heb twee hetero stellen gezien., Kan iemand mij vertellen of dit dagelijkse kost is, of ben ik gewoon op de verkeerde plek gaan liggen op dit strand? Ik voelde mij namelijk best wel bekeken door een hoop mannen…

Als dit is hoe het daar gaat is het voor mij een flinke tegenvaller en helaas de laatste keer dat ik er geweest ben..


Renée V   20-08-2023 18:06

@Arnout, thnx, dan moet ik je goede voorbeeld maar volgen. Even een dikke huid kweken tegen de muggen ?. Op sites van watercontroles zeggen ze dat het water in orde is. Dus, nou ja. Ik heb geen ander naaktstrand in de buurt. Roeien dus met de riemen die ik heb. Veel naaktstrandplezier!


Arnout   19-08-2023 17:51

@Renée V: 1 week geleden nog geen last van blauwalg. Ook het aantal muggen viel mij erg mee.
Kan zijn dat e.e.a. de afgelopen week is toegenomen als gevolg van de best wel aangename temperatuur.
Er zat overigens wel een waarschuwing mbt blauwalg geplakt op één van de aanwezige borden. Ik zou de gok wagen! Komende week ga ik ook zeker, blauwalg of geen blauwalg. En tegen muggen kun je je ook goed wapenen.


Renée V   19-08-2023 16:44

Hi, hoe zit het met de muggenoverlast ondertussen? En is het water nog te doen of heerst de blauwalg alweer. Zou het graag horen, voordat ik na een flink stukje fietsen mijn handdoekje uitrol. Dankjewel voor de info alvast.


Bas Verdonkschot   14-08-2023 16:21

Vandaag weer heerlijk op het strand geweest. Leuke mensen en fijne sfeer.


jpd   12-08-2023 09:12

….op 11 augustus sleutelbos gevonden…op te halen, bij mooi weer, op t middengedeelte van het strand…


   11-08-2023 23:04

@Tom ik heb dat niet ineens gezien,ik begrijp niet helemaal waarom u daar bijkomt? Laatst heeft de politie met hulp van de politie helikopter een crimineel van dat strand geplukt! En criminelen lopen daar genoeg,dus zeker niet de laatste politie acktie


Hugo   11-08-2023 14:21

Deze week twee keer het Laakse Strand bezocht. Niet geschikt voor gezinnen met kinderen, door de ligging (ruim een km van de dichtstbijzijnde parkeerplek), het gebrek aan voorzieningen, doordat er geen zand- maar grasstrand is, en omdat het water door de begroeiing slecht toegankelijk is.

Er komen hier bijna geen vrouwen. Wel veel mannen, die ook geregeld heen en weer lopen. Wie zich daar aan ergert kan beter ergens anders naartoe gaan (of misschien het oostelijke deel van het strand proberen, daar ben ik niet geweest). Mij maakt het niet uit. Ik heb heerlijk een paar uurtjes in de schaduw van mijn boek genoten!


Tom   11-08-2023 10:20

@ Bertus Dus om je verhaal kracht bij te zetten, heb je nu ineens gezien dat ze aan t filmen zijn. Nogmaals: Mensen filmen op een naaktstrand is strafbaar, als dat niet in overleg is met de betreffende persoon/personen.


Bertus   10-08-2023 17:56

@Tom u gaat het vanzelf zien,ik heb ze met mijn eigen ogen bezig gezien met opname,s!


Tom   09-08-2023 10:28

@ Bertus. Zoals ik t lees is t wel een flauwekul verhaal. Een team dat al jaaaaarenlang stiekem aan t filmen is. Laat me niet lachen. En dacht je dat gewone normale goedwillende strandgenieters zich laten filmen en uitzenden op een media, zonder een dikke claim vanwege hun privacy. Dus ja, een dik broodje aap verhaal.


Bertus   05-08-2023 13:40

@Arnout Waar staat dat het flauwekul is?ik zie dat nergens staan?
Kees van Klaas heeft gelijk,ik kom daar vaak een inderdaad lopen daar veel vieze mannetjes rond die in het openbaar aan hun pik lopen te rukken,ik wordt daar ook misselijk van!
Hopelijk wordt daar snel een keer ingegrepen!!
Arnout   05-08-2023 01:53

@Kees van Klaas. Wat is dat voor een flauwekul verhaal over opnames maken en interviews afnemen. Wat denkt u te bereiken met zo'n mededeling? Dat alle 'vieze mannetjes' en wielrenners bang worden en wegblijven? Bent u ooit op het Laaksestrand geweest?


Kees van Klaas   02-08-2023 00:29

Aankomende weken mocht het nog mooi weer worden zou ik graag met mijn vrouw en kinderen op het Laakse strand genieten!
Ik weet dat het lastig is vanwege de vieze kerels en wielrenners die dagjesmensen het leven zuur maken!
Gelukkig is een TV Producent al jaren bezig met opnames,dan wel verborgen opnames! Binnenkort komt ons Camera team opvallend opnamens en interviews afnemen


Kees van Klaas   18-07-2023 12:14

Na aanleiding van eerdere berichten hier over de afsluiting van het pad naar het strand!
Gisteren 17-07-2023 is het pad na veel gezaag door staatsbosbeheer weer geopend,eerdere berichten kloppen niet,vandalisten hadden illegaal de hekken vernield en aan de kant gegooid!
Ook het verhaal dat het niet gevaarlijk was door omvallende bomen zijn leugens,pas geleden zag ik een boom omvallen net achter een voorbij rijdende scooter rijder,die had een engel op zijn schouder!


Jan   17-07-2023 16:10

Zaterdag voor het eerst geweest. Beetje dreigend weer maar het bleef droog bij een lekker temperatuurtje. Zijn inderdaad veel van die steekinsecten (volgens mij geen muggen). Auto neergezet bij een parkeerterreintje onder de brug ten oosten en met de fiets in 10 minuten naar het strandje gefietst. Op het meest westelijke gedeelte liggen alleen mannen die veel met hun piemel liggen te spelen en af en toe met een erectie langs wandelen. Zolang ze mij niet lastigvallen heb ik daar geen problemen mee


Peter afoort   15-07-2023 22:41

Hartelijk dank, volgende week is kijken of het een beetje te vinden is


   14-07-2023 10:55

Peter, je kunt prima parkeren aan het eind van de Rassenbeekweg. Daarna een kwartier lopen.
Alle afsluitingen zijn opgeheven.


Peter afoort   13-07-2023 19:55

Is er nog een PP voor autos in de buurt van dit strandje. Een beetje op loopafstand? Moet uit Amersfoort komen, en kan ook helaas alleen in de avonduren.


Sunlover   08-07-2023 10:17

Gisteren op dit mooie strandje geweest. Het toegangpad met de waarschuwing over overhangende bomen is grote onzin. Dat bord en hek kan weg. Gewoon negeren dus. Het was er gezellig druk. In het begin van het strand hier en daar wat stellen. Het gras is wat langer maar geen probleem. Leuke stukjes met schaduw. En hier en daar een doorkijk van het riet naar het water. Veel vogels, boten en fietsers op de dijk aan de overkant van het water. Top locatie dus. Wel veel wandelende mannen die hun hobby uitoefenen aan het einde van het strand. Ook af en toe een fietsende man of een man op een scooter. Gelukkig geen last van. Al met al een leuke en rustige plaats om te vertoeven. We gaan er vaker heen.


Eltje   07-07-2023 08:47

Ik hoor veel over muggen maar wat ik belangrijk vind is de toegankelijkheid.
Weet iemand of het pad tussen de Rassenbeekweg en het strand open is.
Het heeft gestormd dus de kans op afsluiting is groot.


Frank   05-07-2023 22:53

Gewoon Deet mee, heb je geen last


piet   02-07-2023 12:25

Gisteren op strand geweest. Geen muggen gezien. Maar dat komt misschien omdat ik m'n ogen dicht had.


Elan   28-06-2023 15:30

Vrijdag 16 juni was ik weer eens op het Laakse strand. Heerlijk genoten van dit naaktstrand. Het was er nog erg rustig. De muggen waren er wel.


Tom   26-06-2023 12:14

Muggen
Jantje zegt tegen zijn vriend: "Ik heb vannacht zes muggen doodgeslagen. Drie mannetjes en drie vrouwtjes." Jantjes vriend vraagt: "Hoe weet je dat het drie mannetjes en drie vrouwtjes waren?" Omdat er drie aan de tv hingen en drie aan de spiegel."


Kito   21-06-2023 21:26

“Muggen” gaat nog wel een dingetje worden.


Zizou   19-06-2023 13:11

Afgelopen vrijdag de hele ochtend en een deel van de middag doorgebracht op het Laakse. Wat een geweldige fijne plek om van de natuur en het zonnetje te genieten. Blijf vooral in de zon want op de schaduwplekken weten je muggen vrienden je te vinden.
Duidelijk dat er een ongeschreven gedoogbeleid heerst op deze fijne plek. Wil je uitsluitend van het zonnetje genieten dan kun je hier heerlijk terrecht zonder opdringerigheid. Ik kom hier zeker weer snel terug.


Jan hamersveld   18-06-2023 13:55

Ja de gemeente zeewolde heeft extra muggen ingekocht,tegen al die kerels,die overal wat op te zeiken hebben,pffff


Wim   16-06-2023 22:58

Remco, in het friemelstruikgewas op het achterste strandje wel. Op het strand zelf valt mee!


Remco   16-06-2023 19:41

Nog steeds veel muggen?


Johan   14-06-2023 12:09

@Vincent B:
Ik begrijp dat we u niet meer zullen zien op het Laaksestrand. Of de vele bezoekers die daar wèl met plezier komen erg teleurgesteld over zijn betwijfel ik.
Veel plezier op een ander naaktstrand gewenst.


Vincent B   10-06-2023 12:45

Een smoezelig strandje, muggenwolken, eindeloos heen en weer paraderende mannen, en gefoezel in de bosjes: wat een armoe.


Jan   09-06-2023 22:34

Vanmiddag geweest na uur gevlucht…..opgevreten door de mogen……niet te doen….!


Tsssss   08-06-2023 11:07

Hoe is dit strand nu? Nog veel last van muggen?


Eltje   07-06-2023 21:19

Ismael. Je gaat er niet alleen naar toe om bekeken te worden maar om van de zon en de natuur te genieten. Je wordt echt niet weggestuurd omdat je behaard bent. Het lijkt me trouwens lastig om je eigen bilharen te scheren. En wat dat laatste probleem betreft: Als het gebeurt zal je hoogstens wat bewondering merken bij je medezonaanbidders.
Wees gewoon jezelf. Tot gauw op het strand.


Ismael   07-06-2023 11:46

Vraagje hoe kan ik mij het beste voorbereiden om als beginnend nudist zo bii te lopen?

Ik ben nogal behaard…dien ik mijn bilharen lichaamsharen te scheren? Met of zondrr borstharen?


En wat als ik plots stijfjes wordt omdat het zo overweldigend is ?


Gerrit   04-06-2023 17:15

Dit strand is momenteel sterk af te raden.. Je wordt er letterlijk opgevreten door de muggen..
Ik hou het voorlopig bij het Ellerstrand of Bussloo


Mykal   04-06-2023 05:49

MUGGEN ?
Echt niet te doen!
In plaats van zonnebrand Autan meenemen ?


piet   31-05-2023 22:59

ik schijt altijd gewoon in de bosjes


Erik   29-05-2023 13:51

Kan je al fatsoenlijk naar een toilet hier op het laaksestrand? En een koude douche is ook wel zo hygiënisch!


Hans   28-05-2023 22:44

Gisteren voor het eerst geweest, best een eind lopen, stug gras, maar het ergste….muggen!!
Echt vreselijk, het is niet te doen, helemaal lekgestoken.
Ik blijf bij het Ellerstrand, 100x beter.


iain   21-05-2023 14:03

Ik ben er vandaag. Fietspad vanaf Rassenbeekweg is gewoon open en toegangkelijk. Geen omgevallen bomen meer. Helemaal bij de dijk hebben ze nog wel een dranghek vergeten. Is gemakkelijk overheen te klimmen/stappen.


Eltje   20-05-2023 10:43

Zojuist even gekeken bij de parkeerplaats aan de Rassenbeekweg. Alles lijkt normaal, ik kon gewoon het bos in lopen.
Niets staat een mooie zomer in de weg dus.
(behalve het weer misschien)


Eltje   16-05-2023 11:36

Dag strandliefhebbers
Heeft iemand inmiddels ervaring met de huidige situatie rond de Rassenbeekweg?
Is het pad naar het strand weer open?
Wellicht tot ziens.


Erik   14-05-2023 13:35

Dag Tiemen,
Dank je wel! Tot gauw!


Tiemen   12-05-2023 10:43

Op het hondenstrand naast de daar aanwezige tuintafel. Ik zet er dan een paar extra klapstoelen bij.


Erik   10-05-2023 02:58

Waar sta je dan met je foodtruck?


Tiemen   28-04-2023 10:35

Vanaf 1 mei tot en met eind juni ben ik aanwezig met de foodtruck in de weekeinden van 12.00-17.00u. In juli en augustus ook op werkdagen. Uiteraard alleen als het weer het toelaat: regen of te lage temp (onder 18gr.C) zijn reden om verstek te laten gaan.


Fred   20-04-2023 00:52

Wat is de echte reden voor het afsluiten van het fietspad vanaf de Rassenbeekweg naar het Laakse Strand?
‘Gevaar voor omvallende bomen’ wordt aangegeven. Lachwekkend en ver gezocht.
De echte reden is een manier zoeken om dit naaktstrand zo moeilijk mogelijk bereikbaar te maken.   19-04-2023 21:33

@Tiemen, vanaf de Eemhof over het fietspad, zo rijdt Staatsbosbeheer ook. Maar dat is feitelijk niet toegestaan dus dan zou je daar een ontheffing voor moeten vragen. Of van de Wielseweg maar dan moet je bij Energy up door de slagboom en ook een stuk over het fietspad.

Ik neem aan dat je zelf weleens op het strand geweest bent?


Tom   19-04-2023 14:49

Misschien kun je via de wielseweg rijden. Tot aan de camping en daar door de slagboom. en t strand op.


Tiemen   19-04-2023 13:07

Ik heb een vergunning van de gemeente Zeewolde voor m'n snackwagen. Maar men kan me niet vertellen hoe ik op het strandje kan komen met men foodtruck. Iemand een suggestie? Ik kom vanaf de A27.


Johan   17-04-2023 13:52

Het is heerlijk vandaag.


   14-04-2023 08:22

Leuk om er weernaar toe te gaan !


Tom   01-04-2023 14:25

Ik hoorde dat er een snackwagen komt te staan , de hele zomer


Erik   28-03-2023 04:40

Wij gaan zodra het kan weer genieten op het naaktstrand. In april is dat al wel mogelijk. Tot ziens allemaal !!


Rein   12-03-2023 13:25

Ik hoop dat er 2023 wat meer mensen komen ,die niet overal wat over te zeuren hebben ,maar gewoon komen om te genieten ,kan je dat niet blijf dan gewoon weg ,beter en gezelliger ,fijne zomer !!


PDJ   09-01-2023 22:49

In dat geval, neem dan maar mee..Tom   17-12-2022 14:41

jammer, ik had net een bordje nodig


PDJ   13-11-2022 14:41

Bordje gewoon laten staan


jpd   30-10-2022 15:33

Bij de parkeerplaats Rassenbeekweg staat nu een bruin bordje met o.a.:
Niet toegestaan voor gemotoriseerd verkeer, dit ook voor de weg naar de Glamping.


Tom   10-09-2022 14:37

Nou, als ik kijk op de website van zwemwater.nl, zie ik alleen maar waarschuwingen staan van blauwalg. Dus ik weet niet waar Gerben zijn info vandaan heeft, maar ik zou toch maar voorzichtig zijn met het in het water gaan op t laaksestrand. Want ook daar staan waarschuwingen.


Erik   07-09-2022 11:33

Super! Dank je wel,Gerben!


Gerben   06-09-2022 14:35

Op dit moment is er aan de kant van het naaktstrand geen blauwalg. Ben er gisteren nog geweest en ga zo weer.


Erik   06-09-2022 12:56

Is er nog blauwalg in het water? Kan iemand mij dat vertellen? Alvast dank!!


elan   23-08-2022 11:32

Na een lange fietstocht op een warme dag was het heerlijk uitrusten op dit naaktstrand. Het was er rustig en volop genieten van zon, schaduw en water, kortom een heerlijke plek om naakt te zijn.


D en N   20-08-2022 13:39

Voor degenen die willen weten waar de parkeerplaats op de Rassenbeekweg is: 52,2636566, 5,4161555. Van daaruit is het 14 min.(1.2km lopen).

Wist niet dat een stukje lopen zo een issue is; als ik kijk naar wat de gemiddelde single man hier voor kilometers aflegd....


Tom   13-08-2022 12:28

@Henk Je kunt er met de motor komen, helemaal tot aan t strand. De vraag is alleen of je dit moet willen. Je moet namelijk met de motor over een heel smal paadje, waar andere strandgasten wandelen om ook op t strand te komen. Denk niet dat t heel prettig is als je daar wandelt en je moet aan de kant voor een motor op dat paadje


Henk   12-08-2022 18:31

Hallo mensen,

Kan ik de motor mee nemen na het strand? Wie kan mij dat vertellen . Ik hoor het graag.

Gr Henry,


piet   28-07-2022 12:45

beste harry, met een tank kom je een heel eind


Harry   27-07-2022 01:58

Hoe dan ook,het blijft een vervelend eind lopen. Belachelijk dat je je auto niet wat dichterbij mag/kan parkeren. Ruimte genoeg.


Tom   25-07-2022 14:07

@ Anneke
Richting Zwolle dus...


Ronzz   25-07-2022 09:44

@Anneke
Bedankt voor de bevestiging. Gevonden en we hebben een fijne middag gehad.
Overigens is het bord met de aanduiding "Hondenstrand" weg.


Anneke   24-07-2022 23:13

Tom, het is natuurlijk de weg naar Nijkerk de N301, maar ook deze weg gaat (ook voor jou) naar Nunspeet, gewoon de A28 nemen.
Hopelijk heeft iedereen genoten van het mooie weer en de verkoelende windje op het Laakse strand.


Tom   24-07-2022 10:48

Beste Anneke, onder de brug van de weg naar nunspeet parkeren. Haha die moet je me toch eens uitleggen. Want er is geen enkele route of weg die vanuit daar naar nunspeet wijst.


Nico   23-07-2022 18:31

kan je makkelijk met de fiets dicht bij het naaktstrand komen , wij staan namelijk binnenkort op flevonatuur


Anneke   23-07-2022 09:14

Aan de Rassenbeekweg kan je prima parkeren. Door het bos lopen geen runderen meer. De afstand is goed te lopen en niet verder dan bij de Wielewaal. Je kan er ook voor kiezen te fietsen, je kan dan ook onder de brug van de weg naar Nunspeet parkeren.
Alle mogelijkheden om op dit heerlijke strand te genieten.


Ronzz   23-07-2022 07:38

Hoi, als ik het goed begrijp is de voormalige parkeerplaats bij de Wielewaal nog steeds gesloten? Rassenbeekweg echt de enige parkeer optie?


piet   14-07-2022 14:30

is een bordje waar een hondje op afgebeeld staat


   13-07-2022 10:29

Klopt in het middengedeelte. Het staat heel goed aangegeven met bordjes waar je erin kan.


Edwin   12-07-2022 11:55

Goedendag, wij zijn hier nog nooit geweest maar willen wel graag eens een kijkje nemen.Ik heb begrepen dat honden in het middendeel toegestaan zijn (op Bussloo niet toegestaan vandaar hier een kijken)
Waar precies moeten we dan zijn?


Anneke   07-07-2022 15:01

Wat een fijn strandje, nou ja strandje. Het is best een lang strand, waardoor je heerlijk bloot kan wandelen. Afhankelijk van waar je gaat liggen heb je zon, half schaduw of veel schaduw, dus langzaam aan bruin worden gaat prima. Door de diversiteit aan mensen is er voor iedereen wel iemand om een gesprek mee te hebben en is het gezellig en ontspannend tegelijk.
Hoewel er meer mannen zijn dan vrouwen ervaren wij dat niet als vervelend, maar juist als gezellig. Een glimlach wordt met een glimlach beantwoord en als we rustig willen liggen kan dat ook. Nu nog mooi weer en een vrije dag :).Hans   01-07-2022 10:21

Tja het is wat he peter , ze gaan binnenkort azijn verkopen , vooral die zeikerds hier , pfffffff


Peter   30-06-2022 17:21

Mooi veld, jammer dat het zo'n eind lopen is en van strand kan je niet echt spreken, ik ga er vooral heen om ook te kunnen zwemmen, je moet nu cht een doorgang tussen het riet zoekenTjipke Tasma (webmaster)   27-06-2022 18:59

@John Overtreding van art. 239 Sr (
Schennis van de eerbaarheid) is een misdrijf:
De wetgever heeft in het Wetboek
van Strafrecht alle misdrijven in het tweede hoofdstuk (artikelen 92 tot en met 423 Wetboek van Strafrecht) en alle overtredingen in het derde hoofdstuk (artikelen 424 tot en met 479 Wetboek van Strafrecht) geplaatst, zodat ook daaruit een duidelijk onderscheid blijkt.


Kenneth   27-06-2022 18:45

@John: Dat neemt niet weg dat ook een overtreding ongewenst is. En vaak voelt het voor het slachtoffer, de ermee geconfronteerde, wel als misdrijf terwijl het voor de dader slechts was als een lichte overtreding. Veel bezoek(st)ers die ermee geconfronteerd werden komen niet meer (zo snel) terug.
In Duitsland kennen ze overigens naast 112 het noodnummer 110 van politie waarbij ze ongeacht overtreding of misdrijf meestal meteen in actie komen.


John   27-06-2022 14:52

@Kenneth, rustig jongen..
Schennis van de openbare eer is een overtreding, geen misdrijf.


Bram   22-06-2022 17:41

@Jk Dat je een leuk stukje kunt wandelen op het Laaksestrand is één van de charmes op dit strandje. Zo kun je het zonnen nog eens afwisselen met een beetje beweging als zwemmen door bv blauwalg niet aan te raden is.


Jk   22-06-2022 14:26

Hey hey allemaal,
Even voor alle negatieve berichten die hier staan. Ik lig er nu bijna de hele dag al. Nog niks raars of ongepast gedrag gezien. Wel veel mannen die heen en weer wandelen, maar dat zie je denk ik op elk strand.
Muggen ja die zijn er genoeg ;)Tom   18-06-2022 14:16

ook graag een restaurant en een wildwaterbaan. Nu we toch bezig zijn..


Erik   15-06-2022 15:42

Ja Floris tijd voor een parkeerplaats en toiletten met een douche ! Het doet nu een beetje vooroorlogs aan.Floris   14-06-2022 07:43

Ik ben hier vorige week donderdag voor het eerst geweest.
Wat een mooie locatie mij ga je hier vaker terugvinden.
Alleen jammer dat je niet makkelijk bij het water kan komen dan zou het naaktstrand nog aantrekkelijker worden en een wc douche zou ook erg fijn zijn jammer dat de gemeente Zeewolde niet erg meewerkend is.


Ron   06-06-2022 11:02

Het zijn gewoon schoften bij de gemeente zeewolde !!!


Tom   21-05-2022 10:56

@Erik.
Ik ben dus iemand die wat moeilijker loopt, en ben het dus met je eens dat je wel een heel eind moet lopen om aan t strand te komen.


Erik   20-05-2022 13:54

Het zou fijn zijn als we weer gewoon kunnen parkeren bij het laakse strand. Het is toch belachelijk dat je nu een half uur moet lopen om er te komen? Vooral voor iemand die wat moeilijk loopt ! Er is plaats genoeg om een fatsoenlijke parkeerplaats aan te leggen.


Rein   04-05-2022 17:22

Kenneth blijf gewoon weg azijn zeikerd , want mensen zoals jij verzieken alleen maar de sfeer , Gij die zonder zonde is werpen de eerste steen !! ,


   15-04-2022 09:51

Gewoon genieten van het mooie strand, het mooie weer en de gezelligheid.


Kenneth   10-04-2022 05:13

@Tom: Dat ga ik zeker doen. Alleen sommige eerdere berichten hier deden toch wat erger vermoeden.


Tom   09-04-2022 13:38

Heey kenneth, ga s gewoon genieten aankomende week van t strand. Je zal zien dat t allemaal niet zo eng is als je denkt. 99 procent van de mensen die daar zijn, zijn allemaal normale mensen, die net als jij gewoon willen genieten van de zon en t strand.


Kenneth   09-04-2022 11:49

Als een auto te hard voorbij komt rijden bel je uiteraard niet meteen 112, dat doe je dan enkel als die auto bijv. vervolgens verongelukt.
Maar als direkt naast jou of zeer dicht bij jou iemand ongevraagd plaatsneemt, intimiderend overkomt en seksuele handelingen begint uit te voeren wel. Het betreft dan schennispleging welke strafbaar is gesteld in artikel 239Sr. En bij andere overlast zoals geluidsoverlast door groepen jongeren bel je 0900-8844. Die groepen jongeren zullen daar vaak nogal langer verblijven terwijl een schennispleger weer zo gevlogen kan zijn.
Maar uiteraard hoop ik dat het hier niet zo erg zal zijn.


Robert   06-04-2022 16:03

Bij aanranding, verkrachting, moord enz.enz. mag je 112 bellen.

Niet bij overlast....

Of bel jij ook alvast 112 als je een sportauto te hard langs ziet rijden, omdat dat wel eens tot ongelukken met dodelijke afloop kan leiden?

Als je overlast ervaart spreek je iemand er op aan, wordt je dan fysiek belaagd of bedreigd kun je de politie bellen.

Maar, ondanks al dit negativisme van bepaalde mensen blijft het een lekker strand om heen te gaan.


Kenneth   06-04-2022 14:18

Het moet niet gekker worden dat als je te maken hebt met seksuele overlast tot aan aanranding aan toe, dus met een misdrijf, je in Nederland geen 112 zou (mogen) bellen. Wat mij betreft wel degelijk een noodsituatie. En anders moet dat nodig veranderen. Uiteraard is een ander makkelijk telefoonnummer van de lokale politie ook prima mits dat dezelfde urgentie genereert. En mogelijk zal de capaciteit bij de politie uitgebreid moeten worden. Er moet eens een einde komen aan het wegjagen van fatsoenlijk naturisten publiek bij de naaktstrandjes in Nederland door overlastgevers en al helemaal aan het ongevraagd lastig vallen van bezoekers.


Robert   06-04-2022 10:08

@Kenneth...... volgens mij zijn wij niet in Duitsland en ligt het Laaksestrand daar ook niet.

112 bel je alleen in (levensbedreigende) noodsituaties..... niet bij overlast.


Kenneth   05-04-2022 12:59

Als je bijv. overlast ervaart door een of meerdere schennisplegers die daarbij seksuele handelingen verrichten is dat toch een misdrijf en ik zou niet weten waarom men dan niet 112 zou bellen. Het is dan weliswaar ongewenst gedrag maar tevens ook een misdrijf. In Duitsland is het, zover ik weet, gebruikelijk om dan 112 te bellen en komt normaal gesproken de politie meteen in actie om te zoeken naar dader(s). Ieder jaar zijn er wel een paar berichten in de Duitse kranten te vinden mbt. FKK strandjes en schennispleger(s). Soms staat er ook een beschrijving van de dader(s) bij en contactgegevens van de lokale politie.


Tom   31-03-2022 14:30

dus niet bij overlast, kenneth....daarvoor bel je geen 112.


Kenneth   24-03-2022 16:26

@Onno: ongewenst gedrag is ook al heel snel een misdrijf of kan heel gemakkelijk uitmonden in een misdrijf.


Onno   23-03-2022 14:44

In de kop van deze pagina staat dat je bij overlast 112 kunt bellen. 112 is een noodnummer te bellen bij levensbedreigende situaties, situaties waarbij snelle medische hulp nodig is en misdrijven. Niet voor het melden ongewenst gedrag.
Heerlijk strandje overigens we komen er graag. Hopen op een mooie zomer en veel genieten op het laakse


Linda en Ad   03-03-2022 08:39

Mensen mensen wat een negativisme hier.
Wij komen hier al jaren en ook op veel andere naaktstranden in Nederland en Europa. Het is hier erger dan op andere plaatsen en seks op het naakt strand of er rondom kwam 25 jaar geleden net zoveel voor als nu. Wij genieten gewoon van de zon en het naakt zijn maar laat ieder zijn plezier hebben. Zolang ze maar van ons afblijven zeggen we altijd. Natuurlijk zijn er gluurders of mannen die in de bosjes spelen. Nou moet eerlijk zeggen heb het vaak genoeg gezien maar ben nog nooit echt zelf lastig gevallen. En komt er een te dicht bij dan vraag ik netjes of hij iets verder af wil gaan staan. Van mij mag hij zich suf kijken of rukken zolang hij beetje afstand houdt. We zijn in al die jaren 1 x benaderd door een stel dat seks wilde met ons, nou wij hebben hiervoor dus vriendelijk bedankt en toen gingen ze verder.
Ik zeg altijd laat iedereen in zijn of haar waarde dan blijft het strandje nog lang bestaan. De politie of handhaving waarschuwen is het slechtste wat je kunt doen want dan krijgen de mensen die tegen naakt recreatie zijn hun zin. Iedere melding wordt geregistreerd en bij te veel registraties sluit mens op den duur het strand. Hier zijn al vele voorbeelden van.
Zon groet van een nudisten stel.


Tom   04-02-2022 14:19

Nee Jan, hier komen de mensen om te klagen over t strand. Niet over hoe fijn en mooi dat strand is. Een mooi schoon strand, waar je als nudist heerlijk van kunt genieten.


jan   27-01-2022 12:11

ik dacht dat het o m recreeren ging..


Tijn   22-11-2021 12:06

Leg eens uit als je wilt, Frans.


Frans   11-11-2021 21:44

Haha, die Tijn. Wat kan naïviteit soms toch vermakelijk zijn om te lezen ;-)


Tijn   30-08-2021 11:31

Dat is de omgekeerde wereld. Niet de mensen die zich ergeren of iets doen tegen de mensen die zich misdragen maken deze plek kapot! De personen die denken dat het normaal is om tussen anderen aan je pik te trekken, je op te dringen door dichtbij zomaar iemand anders te gaan liggen en al dan niet daarbij te masturberen, die het normaal vinden om seks te hebben op een naaktstrand, zij zijn degene die het verpesten.

Het is een naaktstrand, geen seksterrein. Wil je buiten seks, solo, met zijn achten of wat dan ook er tussen, zoek dan een seksterrein ergens. Net zomin als ik in de sauna of midden in de AH mensen seks wil zien hebben wil ik dat hier ook niet.

Ik durf het niet, iemand aanspreken, maar ik ben blij dat anderen dat wel doen.


Ron   29-08-2021 18:33

Mensen ga gewoon genieten , en let niet zoveel op een ander ik kom hier al meer als 25 jaar en het is nooit anders geweest ,en nu gaan we in ene ons allemaal storen aan andere waar zijn we mee bezig , maak deze mooie schone plek niet KAPOT of ga je ergens anders ergeren !!!!!!!!!


Tjeerd   29-08-2021 00:26

Beste Remko en Ron ik heb het ook allemaal gezien zoals pieter het ook zag,respect voor de Commando die de aanvaller alleen maar een duwtje gaf,het was alleen even boe roepen,hopelijk is de rukker daarvan geschrokken! Geweldige actie hopelijk gebeurd dit vaker!


Tjeerd   28-08-2021 22:46

Beste Remko en Ron ik heb het ook allemaal gezien zoals pieter het ook zag,respect voor de Commando die de aanvaller alleen maar een duwtje gaf,het was alleen even boe roepen,hopelijk is de rukker daarvan geschrokken! Geweldige actie hopelijk gebeurd dit vaker!


Pieter   28-08-2021 20:57

Beste @Remko het is geen vreemd verhaal en klopt gewoon,ik heb nadat het incident plaats vond met de beste man gesproken!!vandaar dat ik weet dat hij commando is,en ik heb natuurlijk alles gezien en U niet!
@Ron ik meld het hier alleen maar,maar hij heeft de beste man ook alleen maar met rust gelaten toch? lijkt mij erg professioneel? dat bent u niet zoals blijkt uit uw reactie!!
U vind dat ik dan maar weg moet blijven,maar ik heb er verder niks mee te maken,U als commando had ik wel verwacht dat u lezen kunt!!
Mvg Pieter


Ron   28-08-2021 13:48

Ach die Pieter toch ik heb zelf ook bij de commando,s gezeten en geloof me om zulk soort dingen zou ik me echt niet druk maken en gewoon om lachen , geniet van het weer en hou op met die onzin leven en laten leven , en als je je daar aan stoort ga dan naar een gewoon strand en blijf hier dan weg !!!!!


William   27-08-2021 21:03

Ach,Pieter wil ook z'n aandachtsmomentje!


Remko   27-08-2021 08:10

@Pieter
Vreemd verhaal. Klopt niks van.
Hoe wist jij dat de man commando lid was? En waarom de rukker achtervolgen en alleen een duwtje geven? Leer m dan echt n flinke les.
Er is al genoeg sensatie op t forum….
Dikke punt!


Pieter   26-08-2021 23:16

Nog even een bericht na deze vorige post,het strand wordt wel veel veiliger door dit soort mensen die ingrijpen bij schennispleging


Pieter   26-08-2021 21:39

Vandaag was het redelijk weer op het strand,vandaag wel een tafereel gezien,een oude man was zich aan het afrukken op de Picknick tafel op het hondenstrand,daar was een man die daar vlakbij lag in het zonnetje niet zo van gediend en sprak de man aan voordat hij het water in ging,vervolgens ging de rukkende man zich aankleden en reed weg,maar niet voordat hij zijn niet leeggedronken halve liter Gulpener bier leeg te gooien over de handdoek en spullen van de man die hem aansprak op zijn gedrag,wat deze man niet wist is dat hij met een commando van defensie te maken had,die rende zo hard ik heb nog nooit iemand zo hard over het naaktstrand zien rennen,hij haalde de man op de fiets in,gaf hem een duwtje en liet hem verder met rust!


Bram   14-08-2021 19:42

Donderdag 12 augustus was het lekker weer en redelijk druk met een gemêleerd publiek. Geen 'lastige' mannen opgemerkt. Op de borden van Rijkswaterstaat zijn die middag waarschuwingen geplaatst ivm de aanwezigheid van blauwalg.


Ben   11-08-2021 22:36

Vandaag op het strand geweest,erg leuk,ik zag ook dat er mannen bij stelletjes en vrouwen die alleen lagen te zonnen gingen liggen,en met hun pik lagen te spelen,zeet intimiderend,het positieve is dat ik een vrouw van een ander stel zag ingrijpen,geweldig!
Later heeft ook de politie bij een ander geval ingegrepen,geweldig dat er meer controle komt op het strand om de viespeuken weg te houden!


Frederic   07-08-2021 18:44

Vandaag een mooie dag op het laakse naaktstrand gehad,helaas op de terugweg naar de parkeerplaats rassenbeekweg stonden een aantal auto,s met sex maniakken mij op te wachten,ik ben zeker niet geïnteresseerd in mannelijke sex zoekers,ten eerste ben ik hetero,en ten tweede verknallen dit soort lui het voor de rest,want sinds kort is de rassenbeekweg ook de ingang van de nieuwe Glamping! Dit gooit nog meer roet in het eten voor de gewone naturist die gewoon rustig bloot in het zonnetje wil liggen op het strand.


Ron   04-08-2021 18:45

Als ik nu nog een keer iemand met een brommer of moter met een rot gang over het strand of fietspad zie gaan , sla ik hem er persoonlijk van af hoe oud of hoe groot OOK !!!


Bart   01-08-2021 11:43

@Tom vlak naast iemand gaan liggen op een strand waar zeer veel plaat is doe je niet zomaar. Je kan dan op zijn minste uit beleefdheid vragen of dat het stoort dat je er naast komt liggen.
Dat is gedrag dat ik op een gewoon strand nooit meemaak.


Tom   31-07-2021 13:01

Ja Jan, als iemand dus te dicht bij je ligt, is t gelijk een homo....ok. Goed om te weten, tnx voor je bijzonder goeie info


Steven   28-07-2021 23:54

Ik vroeg me af hoe ik het hpndenstrand kan bereiken als ik me auto neerzet aan de rassenbeekweg. Dat gebied is verboden voor honden.


Bart   25-07-2021 09:16

@Jan Ik had laatst een soortgelijke situatie voor en vroeg of hij niet ergens anders kon gaan liggen omdat er plaats genoeg was. Na wat gemor ging hij vanzelf weg en geen last meer van gehad.
Als hij dat niet deed ging ik zelf wel 10/20 meter verder liggen dat is ook wel duidelijk.
Geen idee wat zijn geaardheid was maar dat maakt me niet uit. Het is inderdaad gewoon storend
Jan   25-07-2021 02:26

Vandaag vreselijk,het was zeer rustig,wat gebeurd er,een homo met een speedboot legt zijn bootje op het hondenstrand aan,en vervolgens gaat hij 2 meter voor mij liggen,Terwijl het zeer rustig was en plaats genoeg,ik ben die homo,s en sex toeristen zo zat ,wie kan dat bedenken,ik ben maar weggegaan,ik kots op die lui


Tom   05-07-2021 11:12

Ik begrijp heel goed dat mensen zich storen aan de hieronder geschreven praktijken. Ik ook, walgelijk is t. Daar is t strand niet voor. Maar als iedereen dit hier blijft vermelden, garandeer ik jullie dat de gemeente waarschijnlijk het hele strand sluit binnenkort. Spreek mensen gewoon aan op hun gedrag, maar ga t niet steeds hier vermelden. De goedwillenden lijden straks onder de kwaad willenden vrees ik dan.


Kees   04-07-2021 17:32

Vandaag was het perfect weer om op het strand te liggen,helaas werd ik de hele middag belaagd door rukkende homo,s!
Als toppunt een neuk partij op het bankje met 3 homo,s op het honden strand,meerdere mensen waren hier niet van gediend!!
Er zijn beeldopname,s van die worden ingeleverd bij de Politie,want deze praktijken moeten stoppen!


Jos_Indira   19-06-2021 09:32

Wij waren hier nog nooit geweest, helaas zullen we hier niet meer terugkomen. Een beetje flirten en wat spanning vinden we best leuk, keken en bekeken worden en soms een klein beetje meer. Maar op dit strand vliegt het totaal uit de bocht. We wandelden het strand over en opzichtig aan hun stijve pik trekkende mannetjes, die je als loopse hondjes je blijven volgen. We werden er een beetje lacherig van....


Stel5864   13-06-2021 15:37

Beste mensen,
Waar we ons aan storen is het agressief gedrag van boot eigenaren die denken dat de ingangen van het water alleen voor hun is.
Bijna onmogelijk geworden om fatsoenlijk te kunnen zwemmen zonder gevaar voor letsel.
Komen hier al 15 jaar en azijn zeikerds blijf je houden aangaande dit strand, willen gewoon lekker kunnen genieten en zwemmen, de rest interesseert ons niet.
Leven en laten leven.


   11-06-2021 08:45

Beste Angela sinds het oude zilverstrand in Almere weg is , is hier dat gezeur begonnen en ik kom hier al meer als 25 jaar dus heb het zien veranderen ga gewoon je sexfeestjes ergens anders houden dus in Almere , en Ja ik bel geen handhavers ik regel het zelf wel !!!!!


Matthew   09-06-2021 09:49

Zoals hieronder ook al gezegd: als er gedrag is waar jij je aan stoort en niet toegelaten is op het strand, graag direct bij de betreffende mensen aangeven. En als je dat niet durft (wat ik zou snappen), ga dan a.u.b. ergens anders liggen.

Door het hier te posten en/of handhaving te bellen, vergroot je de kans dat het strandje gesloten wordt. Dat zou ik eeuwig zonde vinden.


Harry   08-06-2021 14:11

Beste Tjipke Tasma,waarom mag de betaalde parkeerplaats niet meer gebruikt worden?
Mvg,
Harry


Tjipke Tasma(webmaster)   08-06-2021 11:34

De betaalde parkeerplaats aan het einde van de Wielseweg, mag niet meer gebruikt worden door de bezoekers van het Laakse Strand. Ook parkeren voor de slagbomen is verboden. Bij de Rassenbeekweg kan wel worden geparkeerd (zie routepagina)


Edo   07-06-2021 22:21

Ik snap wat je zegt Angela. Stoor je niet te veel aan elkaar en laten we positief blijven. Op het strandje en ook hier. Mocht je je ergeren aan bepaald gedrag dan zeg je dat direct ter plaatse of je gaat weg. Achteraf via deze weg je gal spuwen lijkt me onjuist. Overigens ben ook ik tegen filmen op het strand. Laat dit strand aub een speciaal plekje blijven en een locatie met voor ieder wat wils... Geniet lieve mensen!!


Angela   06-06-2021 23:50

Wat hebben mensen uit Almere hier specifiek mee van doen als ik aan jou mag vragen? Als ik zo teruglees ben jij ook niet vies van agressief gedrag Peter. Bemoei je niet zo met elkaar, laat mensen met rust.


Peter   06-06-2021 19:15

Mee eens Willem ga liggen en geniet van het mooie weer , Of Blijf gewoon weg stelletje azijn zeikerds en sfeer verpesters uit Almere blijf daar !!!!!!!


Willem   04-06-2021 23:32

Wat een 'zeurstrad' als je die reacties hieronder leest! Ga lekker liggen e geniet!


Bram   04-06-2021 17:15

@JW Als handhaving komt als ze gebeld worden is dat misschien afdoende, al betwijfel ik de effectiviteit hiervan. Mijn opmerking over filmen was niet heel serieus bedoeld: ik snap ook wel dat dat op een naaktstrand niet gewenst is.


JW   04-06-2021 11:21

@Bram,

Beste Bram,
Ik beschouw mijzelf als goedwillende bezoeker, maar loop liever niet het risico open en bloot op internet te verschijnen. Dus wat mij betreft laat men het filmen achterwege.
Mocht men overlast ervaren, kan er dan niet gewoon gebeld worden naar handhaving? Je kunt dan gewoon bellen naar 0900-8844. Een handhaver kan een proces-verbaal opmaken en dat geldt als bewijs.


Johan   04-06-2021 08:07

@ Bram. Een van de basisregels op naaktstranden is dat er NIET gefilmd word. Dus ook goedwillende bezoekers zullen daar een probleem mee hebben, om te filmen als bewijs.


Bram   03-06-2021 23:17

Het wordt op deze manier een welles/nietes verhaal waar niemand iets aan heeft. Ik stel voor om de genoemde misstanden, zodra ze zich voordoen, te filmen als bewijs. Daar zullen de goedwillende bezoekers toch geen bezwaar tegen hebben?


Klaas   03-06-2021 16:29

@Frans helaas is het de waarheid,ik heb het met eigen ogen gezien,ik heb geen idee waar jij uit kan halen dat het onwaar is?Ik zou ook niet weten hoe jij erbij komt dat ik een naar ventje ben,je kent mij niet,dus erg knap dat je iemand op die manier kan veroordelen!
@Bart op het hondenstrand ter hoogte van de bomen waar ook het bankje staat stond dat tentje,er waren een man en vrouw aanwezig bij die tent,de ene kerel na de andere ging met die vrouw aan de haal,met veel rukkers er om heen!


JW   03-06-2021 15:39

Ik ben er vandaag geweest, via de parkeerplaats aan de Rassenbeekweg. Het was rustig en mooi. Het zou jammer zijn als dit plekje verdwijnt.


Frans   03-06-2021 14:27

@Klaas
Wat een flauwekul. Je bent stennis aan het maken om niets. Met dit soort onwaarheden krijgt het strandje een slechte naam. Jij hoop op sluiting van het strandje met je valse berichtgeving als zogenaamde sympathisant voor nudisten. Naar ventje ben je..


Bart   03-06-2021 00:34

Apart, ik ben zowat de hele dinsdagmiddag op het hondenstrand geweest, maar geen tent of bordeel gezien. Wel een oranje rubberboot die in de branding lag, daarnaast een stel met een groen windscherm, een stukje verder een stel met een schermpje met 2 rode puntdakjes en nog weer wat verder een stel met een parasol en een minitentje/windvanger. Er was überhaupt helemaal geen tent op het gehele strand en ik heb ook niets gezien wat niet door de beugel kon.

Maar een boswachter van Staatsbosbeheer bedreigen kan natuurlijk niet, dus dan snap ik zo'n reactie van SBB wel. Als is dat in het verleden wel vaker gezegd en zijn er bijvoorbeeld ook schapen uit gezet.


Bram   02-06-2021 15:07

Dat zal toch hopenlijk niet gebeuren. Waarom worden die idioten die het voor de goedwillende bezoekers verpesten niet aangepakt? Maar ja, handhaven is in Nederland een ondergeschoven kindje. Makkelijker is het dan om zo'n heerlijk strandje maar helemaal te sluiten. Doodzonde!


Klaas   01-06-2021 19:08

Hans dat klopt,er zijn vandaag een aantal incidenten geweest op het naaktstrand,ook de eigenaar van het terrein is daar bedreigd! Ter hoogte van het hondenstrand was een soort bordeel in een tent georganiseerd,daar waren veel mensen door Geïrriteerd!
Ik sprak toevallig iemand van staats bosbeheer,die gaf aan dat dit het top punt was en gaf aan dat ze streven het strand binnen een maand te sluiten!


Hans   01-06-2021 18:19

UPDATE: Vandaag (01-06-2021) geweest.

De parkeerplaats aan de Wielseweg is afgesloten gaat ook niet meer open voorlopig. Het is verboden vanaf de slagboom naar t strand te lopen.
Op de weg voor de slagboom krijgen alle auto's die daar geparkeerd staan een bekeuring.

Groeten
Hans


Bob   30-05-2021 22:41

Half uurtje geweest. Wat een mooi strand. Maar....Omg de muggen. Ik ben lek. Hoe houden mensen het er de hele dag uit.....


Bert   29-05-2021 22:14

Vandaag geweest,en opdringerige homo,s op mijn lip gehad,daar gaan wij maatregelen voor treffen,dat blijft niet alleen maar bij het omzagen van bomen aan de westkant van het strand om delen te blokkeren voor illegale sex praktijken!!
De bedoeling is om het hele naaktstrand op te heffen,dus mensen gedraag je, en spreek mensen aan op gedrag wat niet door de beugel kan!


Tom   29-05-2021 11:48

@Harry
Deze kun je kopen bij de naturistencamping kopen op de wielewaalseweg


Harry   28-05-2021 16:08

Wie weet waar ik een seizoenskaart voor het parkeren kan kopen? Tenminste als je er weer mag parkeren.


Bram   21-05-2021 17:42

Peter, zolang de toegang tot het strandje niet wordt versperd is er geen probleem toch?


Peter   13-05-2021 21:22

Leuk geprobeerd boswachter een boom omzagen en het achterste paadje te versperren beetje zielig want ook dit gaat niet helpen,de tijd zal het leren Stumper !!!!


Bas   13-05-2021 14:37

Gisteren weer even langs gefietst ditmaal in de late middag. Erg rustig. Leuk praatje gemaakt met een kerel die op het eerste picknick bankje zat vanaf Zeewolde. Hopelijk spreek ik hem nog eens. En een jongen gesproken die altijd na het sporten even komt liggen. Leuk. Verderop veel mannen die elkaar opzoeken. Er werden diverse dingen gedaan. Ieder z’n ding. Ik stoor me er niet aan. Je weet waar je moet liggen heb ik gisteren geleerd.


Bram   07-05-2021 01:24

Voor alle geïnteresseerden: het P-terrein aan het eind van de Rassenbeekweg is alweer een paar weken open.


Harry   27-04-2021 11:42

Tja,ik vraag het me ook af of je weer kan parkeren achter die slagboom!


Ed   25-04-2021 15:56

Weet iemand of de parkeerplaats aan het einde van de Rassenbeekweg weer toegankelijk is?


Ed   25-04-2021 15:31

Heeft iemand enig idee hoe het is met de parkeerplaats aan het eind van de rassenbeekweg?
Zou mooi zijn als die weer open was. Hoef ik geen munten meer te verzamelen voor de slagboom.


Peter   21-04-2021 21:44

Wij stel lezen goede verhalen over dit strand. Volgende week zondag staan we met de camper in Nijkerk en gaan we zeker kijken met goed weer. Groetjes.


bram   20-04-2021 23:01

Heerlijk strandje.Was al lekker warm vandaag.
Zouden best wat meer vrouwen mogen komen. Gewoon voor de gezelligheid.


Tom   15-04-2021 13:13

Heb echt wel weer zin in een middagje strand. Binnenkort weer iets warmer. Lekker zonnen en een boekje lezen, en ontspannen;-)


Charl en Eeke   12-04-2021 19:57

Ons favoriete strand.
Alles duidelijk "ingericht", zodat je weet waar je een toe bent.
Familie/honden deel, hetro deel, swingers deeltje, homo deel. Goede sociale controle, zo nu en dan sbb boswachter die alleen bij excessen zijn auto uitkomt en verder alles wel goed vindt.
Leven en laten leven en alles op respectabele corona afstand.
Tolerant strand dus.....
Hopelijk nooit douches en ws's plaatsen.
Vinden wij....
P.s. neem vooral je eigen "troep" mee naar huis, scheelt een jas...


Peter   06-04-2021 15:48

Oke Bert dan begrijp ik het !!


Bert   04-04-2021 18:23

Peter ik heb het ook gezien en weet ook waarom hij dat deed,hij werd lastig gevallen door 2 mensen daarom was hij aan het schelden.


Peter   01-04-2021 20:15

Vandaag lekker rustig op het strand ondanks de zon ,alleen er liep zo een kale man te schelde op homo,s alleen vraag ik me af als je daar zelf naakt loopt wat je daar dan doet maar jammer voor hem weer ik wie hij is dus zodra ik hem weer zie verluister ik hem even wat in zijn oor goed of kwaads schiks! !! Fijne zomer allemaal geniet er van


Peter   01-04-2021 10:42

Ja Bas, wat geweldig hè. Heerlijk op 't fietsie en vervolgens naakt tot rust komen. Echt ontspannen. Kijken en bekeken worden, hoort er een beetje bij natuurlijk. Naaktwandelen kan alleen op het daarvoor toegewezen strandje. Op zich veel ruimte. Verder is naaktwandelen/fietsen elders in de buurt geen mogelijkheid. Een mooie zomer toegewenst!


Bas   31-03-2021 16:51

Gisteren even gestopt tijdens het fietsen. Groot strand. Genoeg ruimte. Het was best druk en ondanks dat ik niet voorbereid was even m’n fietskleding uitgedaan en lekker bloot geweest. Heerlijk al zo vroeg in het jaar. Weet iemand waar je naakt in het bos kan wandelen/fietsen? Wil ik ook eens graag doen! Geniet van de zon in de blotebillengezicht!


Charlize   31-03-2021 12:34

Hoe staat het momenteel met de bereikbaarheid weet iemand dat ?


Peter   25-02-2021 18:12

Er word hier niet alles vermeld wat mensen te zeggen hebben ,maar zet duidelijke borden neer zodat de mensen weten wat de regels zijn op het strand ,een strand wat we zelf schoonhouden en Niet de gemeente zeewolde die nog te beroerd is om prullenbakken of wc neer te zetten.
Denk daar maar is over na boswachter zodra ik je tegen kom spreek je !!


Kenneth   22-02-2021 15:11

Een voordeel heb je wel, tenzij je van 'digital detox' op het naaktstrand bent, met het mobiele bereik zit het goed en ik denk zelfs dat er geen enkel ander naaktstrand is met zo'n goed bereik. Ik heb vroeger ook wel eens anders meegemaakt.


Peter   21-02-2021 18:43

Henk goede raad blijf daar dan gewoon weg pffff


Henk   21-02-2021 07:27

@peter: Zendmasten zijn slecht voor je gezondheid.


Peter   20-02-2021 21:40

Niks mis mee toch met die zendmast hij staat niemand in de weg .


Brm   16-02-2021 13:55

Jan, wat is je punt mbt het vermelden van een 5g zendmast? Hebben ze die op het Laaksestrand gezet?


jan   08-02-2021 23:19

heerlijk rustig strand vorig jaar augustus nog geweest met mijn vriendin, moniek & er heerlijk gezwommen op een warme dag,.
We waren er om een uur of 11 nog een wandeling gemaakt, ondanks alle bordtjes heerlijk rustig in het bos , uit het bos gekomen zagen we een enorme 5 g zend mast
, was er zo te zien net neer gezet met jawel weer een bord toen weer door het bos terug gelopen je zou toch denken dat ze het erom doen zeiden we tegen elkaar, mensen weren , ze willen gewoon af van dit laakse strand, & zo rustig heerlijk was het,. verder heerlijk gezwommen & toen weer terug naar huis


Peter   14-09-2020 08:49

Hoe is het met het parkeren nu gesteld aan de Rassenbeekweg?


Harry   08-09-2020 14:10

Gisteren geweest blauwalg hier en daar. Durf niet te zwemmen. Hoop dat het gauw weer weg is ! Want we krijgen nog een paar zomerse dagen zeggen ze. Zonder te kunnen zwemmen vind ik het niet fijn. Een douche is dan geen luxe !


Harry   05-09-2020 15:04

Weet iemand of de blauwalg alweer weg is?


Harry   25-08-2020 14:06

Eduart,we hebben inderdaad afgelopen zondag geen wc s gezien,maar s avonds nog wel genoten van een beetje zon. Wat een geweldig mooi strand is het toch ! Heerlijk rustig. Wel even last gehad van wat luidruchtige jeugd die op het water met speedboten en harde muziek aan het spelen waren. Enfin,ieder zijn pleziertje. J&H.


P&w   09-08-2020 18:40

Zijn gisteren en vandaag weer geweest was weer heerlijk. Leuke mensen weer ontmoet. We kijken al weer uit naar de volgende keer. Een geweldig strand


Eduart   04-08-2020 14:04

Afgelopen week weer eens naar het Laakse strand geweest. De coronaborden staan er nog steeds waardoor het juridisch strafbaar is om naar het parkeerterrein te gaan. Niemand hield mij tegen en ik was duidelijk niet enige. Het was weer als vanouds. Op het strand behoorlijk druk maar geen problemen met onderlinge afstand natuurlijk. Kortom een heerlijk dagje. En Harry, er zijn nog geen toiletten maar die waren er vorig jaar ook al niet meer.


Elan   03-08-2020 11:30

Op 31 juli heb ik op één van de warmste dagen van deze zomer een prachtige fietstocht van 65 km gemaakt langs het Gooimeer. Het naaktstrand Laakse Strand was een heerlijke onderbreking. Een mooi strandje tussen het groen. Een ideale plek om in je nakie het water in te gaan en naakt te genieten van rust en ruimte in een gezellige sfeer.


Harry   30-07-2020 14:01

Zijn er al toiletten?


jan   29-07-2020 09:40

gisteren op het strand geweest met de fiets heerlijk rustig , rondtje gefietst ,ook even gekeken op de rassen beek weg voor auto s geheel afgesloten zeer drukke bezig heden met 5 g zend mast... de fundering lag er al tja al die uhf straling kan nooit goed zijn maar je het zal ons wel weer opgedwongen worden,..zo n mooi gebied en dan zo n lelijke mast , verder waaide het hard op tijd terug gegaan mooie dag gehad.


HansJ   11-07-2020 19:46

5 mei 2020 was een dag met heerlijk weer en de eerste dag dat ik aan het "Laakse" weer naakt ging. Mooie strak blauwe lucht en de uitbottende natuur, Genoten van de voorjaarszon en ook weer genoten van de relaxte sfeer. Leuk eens een praatje met andere bezoekers te kunnen maken. Hoop er dit jaar nog vaak te komen !

ps: kom er sinds 2004 en nog nooit een naar incident meegemaakt !


Joke   09-07-2020 18:41

Misschien dat wij binnenkort weer eens gaan kijken op het laakse strand. We hebben ook verschillende berichten gehoord over die parkeerplaats. Maar je kan de auto natuurlijk ook een eindje terug parkeren en dan een stukje wandelen. Nou,wie weet tot ziens ! Ps jammer dat er geen wc is en een douche mis ik ook !


Carolien   07-07-2020 12:46

Is het al weer mogelijk om je auto te parkeren bij camping Wielewaal achter de slagbomen, of is deze nog afgesloten? De berichten zijn een beetje tegenstrijdig.


Willem J   28-06-2020 23:13

Afgelopen vrijdag heerlijk aan het water gelegen. Fijn strand met mooie natuur. Ook veel fijne mensen op het strand.


lotus   27-06-2020 10:26

26-6-2020
mijn man en ik zijn lekker hier geweest.
het was weer erg fijn lekker genoten van de zon
en het fijne strand .
wij gaan hier zeker vaker heen.
goede sfeer alleen jammer dat er geen wc is op het strand.


Tom   23-06-2020 23:20

Hahaha het zit je wel dwars he? petertje


Hans   23-06-2020 21:48

Ik schrik erg van de toon in sommige berichten. Vandaag was ik voor het eerst op het Laakse Strand. Wat een mooi groot strand en wat een gemoedelijke sfeer. Veel mannen, maar ook enkele gemengde stellen. De gemoedelijke sfeer op het strandje staat in een groot contrast met de sfeer in sommige berichten. Jammer. Ik hoop dat het mensen niet weerhoud om naar dit strandje te gaan. Ik ga er zeker vaker heen.


Piet   23-06-2020 21:05

Geniet allen van het mooie weer en dit prachtige rustige strand.
Het strand is schoon, er is ontzettend veel ruimte en de vogels hoor je zingen. Wat is Nederland dan toch mooi.....nogmaals geniet.


Peter   23-06-2020 20:25

Nou Tom je bent toch niet zo bijdehand als je nou nog niet weet waar je moet parkeren maak je niet druk man zet hem gewoon ergens neer en ga lekker genieten bijdehandje! !!


Tom   22-06-2020 22:39

Kan iemand mij vertellen of je weer op de rassenbeekweg kan parkeren met de auto intussen?


David   22-06-2020 20:07

Heerlijk gelegen hier, eerste keer dus wel ff spannend. Veel voorbij lopende mannen die even kijken maar geen problemen mee. Relaxte sfeer.


Tom   22-06-2020 14:13

hahaha onze peter lijkt zelf wel dat gefrustreerde mannetje. Man ga lekker eens genieten van dat heerlijke strand en maak je niet zo druk om van alles.


Willem   22-06-2020 11:48

Onze Peter is er maar druk mee hier op dit lijntje!


Peter   21-06-2020 12:21

Het strand is voor mensen die graag naakt zonnen en niet voor gefrustreerde mannetjes die thuis een vrouw hebben zitten die van niks weet !!!


willem   21-06-2020 10:39

@peter . je begint er zelf mee. zie je text .(maar geloof me als bij mij en me vrouw in de buurt komt heb je een groot probleem)

gewoon negeren en iets van zeggen mocht het niet helpen en fot van ze maken. dan is het zo afgelopen


Peter   21-06-2020 05:39

Er lopen te veel mannetjes rond die nog nooit een naakte vrouw hebben gezien en die het dan stoer vinden om aan hun geslachtsdeel te lopen trekken .maar geloof me als bij mij en me vrouw in de buurt komt heb je een groot probleem
De sfeer word er niet beter op !!!


Willem   20-06-2020 10:34

Laakse strand is meer een strand gworden met veel gezeur, regeltjes en controle dan dat het een relaxed strand is!


Harry   18-06-2020 14:48

Mooi,rustig strand. Jammer dat er geen toiletten en douches zijn !! En ook dat je vanaf het strand niet goed over het water kan kijken. Het is bijna helemaal dicht gegroeid,waardoor je geen mooie zandstrandjes krijgt.


Peter   18-06-2020 08:38

Dat is maar goed ook want de genaamde hetro.s uit Almere lopen de boel hier stuk te maken met hun open
lijke sex orgies ga lekker naar het zilverstrand waar jullie ook al jaren geleden de voel verziekt hebben
En je kan gewoon parkeren maar is maar goed dat niet iedereen weet waar .anders zijn we binnenkort weer een mooi naaktstrand kwijt !!!!


Tom   18-06-2020 00:29

Belachelijk dat dat strand nog steeds is afgesloten. Je kunt er prima ,1,5 meter uit elkaar liggen , en is er dus geen enkel risico. Het lijkt wel een soort pesterij om naaktzonners te weren, naar mijn gevoel.


Wankalot   17-06-2020 19:03

Ben vandaag gewoon naar het Laakse strand gegaan met de fiets vanuit Almere. Geen enkel probleem. Er waren slechts een aantal mensen aan het zonnen. Met de auto of motor is het nog steeds niet mogelijk om gebruik te maken van de (betaalde) parkeerplaats. De borden hangen er nog steeds, dus ik zou het risico niet nemen. Pak lekker de fiets en je kunt gewoon naar het strand zonder dat je ergens borden tegenkomt.


Harry   17-06-2020 03:52

Dus je komt niet meer door de slagboom? Ik bedoel,kan je nou wel of niet parkeren voor het laakse strand? Is het laakse naturistenstrand nou wel of niet toegankelijk?


Peter   16-06-2020 09:27

Aan het eind van het strand kan je naar boven lopen door het bos langs het water maaar loop daar niet naakt want de bekeuring is nu in deze tijd 390 euro want het is GEEN naakt strand meer .dus je eigen risico als je het toch doet !!!!


Bra   15-06-2020 19:13

Peter, welk bekend laantje bedoel je? Is dat buiten het Laaksestrand?


Peter   15-06-2020 11:46

Zaterdag voor slagboom gestaan en was gesloten. Fietsers hekje ernaast zat op slot. Overal bordjes met alleen campinggasten toegestaan. Je kunt je auto dus nergens meer parkeren. Raasenbeekweg was al afgesloten. Jammer want zo komt er niemand meer....


Tom   14-06-2020 14:31

@ harry, je kan een abonnement kopen bij het naast gelegen naturismepark


Peter   13-06-2020 20:12

Damens en heren heden middag om rond 1800 uur heeft de politie in samen werking met bosbeheer mensen bekeurd achter in het bekende laantje .je mag daar NIET naakt rond lopen hou daar rekening mee!!!!!


Pieter   12-06-2020 20:30

Wat een toeval. Dat het betaalde parkeren geopend is en het gratis parkeren niet. Weet iemand of Het Twiske weer open is?


Harry   11-06-2020 13:47

Kunnen we ook ergens een parkeerabbonement kopen?


Tjipke Tasma (webmaster)   10-06-2020 09:00

De gemeente Zeewolde heeft aan deze site bevestigd dat de reguliere (betaalde) parkeerplaats aan de Wielseweg (weer) open is voor bezoekers van het Laakse Strand. Eventueel verbodsborden kunnen genegeerd worden. De parkeerplaats bij de Rassenbeekweg blijft wel afgesloten.


Harry   10-06-2020 04:00

Kan je het laakse strand alweer bezoeken?


Nana   06-06-2020 02:08

Straks krijgen die BOA's gewoon knuppels van 40cm en dan is iedereen opeens weer jaloers ;)


Tom   01-06-2020 22:19

geef die boa's gewoon ook wat speelgoed, zijn ze weer blij;-)


Petra   01-06-2020 08:46

Kijk wat er in America gebeurd.
Dus Boa gebruik gewoon je mond of zoek een andere baan !!


Coen   01-06-2020 01:21

Ben nog nooit op het Laakse strand geweest. Het online gastenboek is desalniettemin ontzettend vermakelijke stof, dus mijn verwachtingen van het strand zijn hoog.


Ron   31-05-2020 08:48

BOA's met wapens is zoals een buschauffeur een F-16 laten vliegen. Daar komen dus ongelukken van ..


Michael   29-05-2020 23:09

Boa’s zijn er ter ondersteuning van politie maar het is geen politie. Hoge risico werk hoort gewoon door de politie te worden afgehandeld en niet door een Boa. Laat ze lekker parkeerbonnen uitschrijven, zijn ze goed in.

Wil je ze wapens geven dan moet je ze omscholen tot politieagent


Wout   29-05-2020 20:25

Ze zijn ter ondersteuning van de politie. Dús jullie vinden gewoon dat ze in elkaar geslagen mogen worden? Waar zijn we mee bezig.


Peter   29-05-2020 20:06

Die Rein heeft wel gelijk Boa is geen politie dus schoenmaker blijf bij je leest


Jarno   28-05-2020 14:56

Gistermiddag was ik voor het eerst op het Laakse strand. Na een rondje hardlopen en een frisse duik ben ik hier wat langer gebleven dan gepland. Het was er leuker en drukker dan ik had verwacht, ondanks de afgesloten wegen richting het strand. Er hangt wel een bepaalde sfeer waar je van moet houden, ik zou er niet met kinderen komen. Zelf heb ik me daar niet aan gestoord. Het publiek bestaat voornamelijk uit mannen van middelbare leeftijd. Ik was een van de weinigen onder de 40.


Wout   28-05-2020 08:10

@Rogier zekers kan je dat. Maar Rein denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft omdat hij in het leger zit en de boa's zich gewoon in elkaar mogen laten slaan.


Rogier   27-05-2020 20:50

Nou Wout en rein, als het zo ongezellig op het naaktstrand is als hier in het gastenboek, mag je mijn portie aan Fikkie geven hoor. Of kan ik binnenkort met een gerust hart mijn billen komen bruinen?


Wout   27-05-2020 20:31

@Rein ik zeg koop een lolly en ga het vieren.


rein   27-05-2020 18:37

Beste wout ik ben drie keer in Irak geweest en 1 keer in Afghanistan als ik ga praten ga je huilen dus hou op met je beveiliging fijn leven nog en geniet van het mooie weer !


Wout   26-05-2020 22:02

@ Rein laat me niet lachen. En Wout schrijf je net een T en niet een d want ik ben geen bos. Een boa doet gedeeltelijk politie werk in dit geval handhaven coranaregels. En als iemand met een wapen voor oom agent staat kan die ook weinig. En ik weet waar ik het over heb want ik werk in de beveiliging.


JC   26-05-2020 21:26

Je kan ook gratis parkeren bij de jachthaven /camping vd eemhof. Bijv voor restaurant Zuiderzoet.
Vd provinciale weg afslag de eemhof en dan dírect rechts (anders kom je bij de eemhof zelf en dat is met slagbomen afgeschermd).
Vervolgens loop je via het fietspad op het dijkje in 20min naar t strand en kom je geen afsluitingen/verboden tegen.


rein   26-05-2020 20:11

In antwoord op boa is geen politie en met wapenstokken vraag je om een groter probleem als er iemand voor je staat met een echt wapen dan is pas het eind zoek Woud dus wie is dom ik zit in het leger dus weet waar ik het over heb


Wout   26-05-2020 08:58

@Rein jij bent dom oom zo'n uitspraak te doen over de mensen van de handhaving


rein   26-05-2020 08:30

Geen boa.s vandaag die staken om hun wapenstok hoe dom zijn ze dus met zn alle naar het strand genieten van de zon veel plezier allemaal !!!


Eric   22-05-2020 00:09

Dat klopt Pieter...je komt dan geen enkel verbodsbord tegen


Pieter   20-05-2020 16:54

Op de Wielseweg is een klein (6 auto's of zo) parkeerplaatsje links vóór het wildrooster. Het schijnt dat je daar het bos in kan lopen en dan binnendoor naar het strand. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd. Wel uit zeer betrouwbare bron gehoord en denk dat het mogelijk is. Lees hier graag of het klopt.


leendert   20-05-2020 13:04

is het strand nog steeds niet bereikbaar?


Wim   16-05-2020 21:12

Rein heeft het er maar wat moeilijk mee!


Piet   14-05-2020 03:10

Kan je wel parkeren op de gratis parkeerplaats van Flevonatuur? En dan naar het strand lopen?


Rein   13-05-2020 15:29

Binnenkort even naar het gemeentehuis is verhaal halen daar bij zo een wethouder die zijn eigen beleid er op na houd


Hans   12-05-2020 15:50

Afgelopen zondag betaald bij de slagboom, loop ik richting naaktstrand is het afgesloten grrr.Geef dat dan aan voordat je parkeerplaats op rij. Voel me opgelicht.


Rein   12-05-2020 12:49

Nergens in heel flevoland is een bos of parkeerplaats afgesloten ivm het corona virus behalve in Zeewolde want daar hebben ze hun eigen beleid wat totaal nergens op slaat
Boa,s die denken dat ze God zijn met hun houding maar pas op daarmee !!


Bram   10-05-2020 12:26

Dat van die schapen is al van heel lang geleden.... Toen lukte het niet, netzomin als het nu zal lukken om de bezoekers van het Laaksestrand te weren. Is ook niet nodig: iedereen kan met gemak de 1,5mtr afstand houden van elkaar.


Rein   09-05-2020 23:26

Ipv schapen gebruikt nu de gemeente zeewolde het corona virus om mensen van het strand af te houden en parkeerplaatsen af te sluiten
Stelletje schoften zijn het


Stel harderwijk   09-05-2020 10:33

Kan je de parkeerplaats op bij het laakse strand


Henk   08-05-2020 19:28

@Maartje: Laakse Strand is per fiets bereikbaar. Ga bij voorkeur via de dijk met Windmolens. (Dan kom je niet voorbij een bord “Verboden toegang art. 2 bla bla bla”).


maartje   08-05-2020 11:56

Is het laakse nu wel of niet bereikbaar met de fiets? We willen graag van het mooie weer genieten op gepaste afstand


Fred   28-04-2020 15:50

Hetzelfde geldt in Noord Holland in het Twiske. Parkeerplaatsen zijn afgesloten maar het naakstrand is per fiets en te voet bereikbaar.


Marc V   28-04-2020 11:21

Ik ga er heen en zal de anderhalve meter afstand in acht nemen


Henk   27-04-2020 18:11

Vandaag geweest. Qua toegang is het allemaal waar, haha! Oftewel: je komt over de dijk met die prachtige windmolens. Dan kun je drie dingen doen:
- naar de betaalde parkeerplaats. De weg is afgesloten met boomstammen. Er staat een bord verboden toegang art 2.5 ofzo. Iemand liet terecht weten (volgens mij): kans op bekeuring.
- naar de gratis parkeerplaats. De weg is afgesloten met boomstammen. Er staat een bord verboden toegang art 2.5 ofzo. Ook hier lijkt een bekeuring mogelijk en terecht.

Maar het is niet hermetisch afgesloten. Aan het einde van de dijk met windmolens is een fietspad (niet brommen, dus brommer/scooter niet welkom). Als je deze volgt kom je op het Laakse Strand. Onderweg kom je geen linten tegen (was in de buurt van de Eemhof geloof ik), geen borden, helemaal niets!

Sterker nog: op het strand was controle van ik denk Staatsbosbeheer en die reden gewoon door. Niets aan de hand. Mocht bovenstaande situatie in de toekomst wijzigen dan horen we het hier graag. Sorry voor mijn eerdere bericht dat alles afgesloten is, dat was op basis van komen met de auto. Dat gaat dus niet. Maar met de fiets wel!

Lekker dagje vandaag!


Rick   27-04-2020 05:27

Strand is open en volledig toegankelijk (26/4 geweest). Alleen parkeerplaats is afgesloten. Met fiets dus wel prima bereikbaar.


eric   25-04-2020 11:28

Jos,

is idd dicht.ben er deze week geweest. In het bos is de weg gebarricadeerd met een boom en zelfs het fietspad met lint gesloten en verboden toegang bordjes. Met andere woorden ze kunnen je dus verbaliseren als ze je daar aantreffen.

ik zeg Ellerstrand is open


Jos   22-04-2020 00:07

Ik lees verschillende berichten of het Laakse strand wel of niet toegankelijk en open is ivm.corona. Wie heeft actuele informatie


Eric   20-04-2020 18:57

Afgelopen 2 dagen prima vertoefd op het Ellerstrand...niet gesloten dus en ook niets vernomen vandaag dat dat zou gaan gebeuren


Karin   20-04-2020 02:55

Per 20/4 is ook het Laakse strand afgesloten, net als alle andere stranden van de randmeren. Dit is ons verteld door de opzichter van Natuurmonumenten.


Harry   19-04-2020 12:34

Is de parkeerplaats aan de rassenbeekweg ook afgesloten?


   17-04-2020 06:51

Strand is niet afgesloten. Wel de wegen naar de P plaatsen. Je kan er alleen lopend of op de fiets komen.


   14-04-2020 14:52

de 'gratis parkeerkant'zit ook dicht middels boomstammen, hele gebied is afgesloten   11-04-2020 11:26

Hoi Kees,vanaf de camoibg zit de slagboom op slot. Ook de ingang voor fietsers. Dus daar kun je niet in. Afgelopen zondag geweest. De "gratis parkeerkant" weet ik niet.


Daan   09-04-2020 13:41

Is de kleine parkeerplaats aan de Rassenbeekweg wel open om je auto te parkeren? Ik zag dat de grote parkeerplaats afgesloten was namelijk


Henk   08-04-2020 13:41

GESLOTEN i.v.m. coronavirus.


Kees   07-04-2020 13:09

-Coronacrisis-
Kan iemand mij ook vertellen of het Laakse naaktstrandje nu met de Coronacrisis gewoon open is?

Ik hoor graag.

Alvast bedankt, Kees


Harry   04-04-2020 14:09

Hallo Tom,dank voor de tip. We hopen dat we er binnenkort kunnen gaan wandelen.


Tom   04-04-2020 09:49

Beste Harry,
Je kunt een jaarkaart bestellen via de mail van het naastgelegen natuurpark.
Deze parkeerkaart kost 45 euro per jaar.
LandgoedDeWielewaal@gmail.com
https://www.dewielewaal.com/contact/
Succes ! groetjes Tom


Harry   04-04-2020 03:00

Bram,weet je waar ik zo een parkeerpas dan wel kan kopen?


Daan   01-04-2020 22:13

Nog open i.v.m corona of is de boel afgesloten?


Bram   21-03-2020 00:20

Bij mijn weten niet Harry.


Harry   14-03-2020 14:03

Kan ik een jaarkaart voor het parkeren kopen bij de wielewaal?


@Hans   23-12-2019 12:26

"Onzedelijk gedrag op een naturistenstrand geeft een negatieve kijk op naturistenstrand en kan leiden tot het opheffen van het naturisten strand."

Onwijs veel meldingen bij de politie indienen ook.


Bus 160 Eemhof   23-08-2019 09:51

Buslijn 160 Almere - Nijkerk (vroeger Amersfoort) stopt bij de bushalte Eemhof en staat ook op de kaart. Helaas rijdt deze bus om de 2 uur.

Dit ondanks wordt verwezen op deze website naar de halte ''Zeewolde Nijkerkersluis'' waar lijn 142 Nijkerk - Zeewolde - Harderwijk stopt.

Is de loopafstand van 40 minuten vanaf deze halte?

Weet iemand hoe lang de loopafstand is vanaf bushalte Eemhof waar lijn 160 stopt?

Is de veerpont naar Spakenburg ook een goed alternatief? Ik reis vanaf Amersfoort, dus op zich is dat geen slecht idee.


Erik   03-08-2019 14:57

Beste Hans, ik wil toch even reageren. Ja af en toe gebeuren er ongewenste handelingen, maar dat dit overal gebeurt is echt niet waar. Het is m.i. ook maar net wat je zelf wilt zien.

Tuurlijk, als twee mannen achter elkaar de bosjes inkopen kun je daar wat van denken maar last heb je er alleen van als je er bij gaat staan kijken lijkt me.

Het Laakse Strand is een heerlijk naaktstrand, niks mis mee!


Peter   25-07-2019 19:34

Wat een heerlijke dag was het vandaag. Eigenlijk iets te warm. Gelukkig zijn er een paar schaduwplekje. Van onzedelijke handelingen niet gezien/gemerkt. Heerlijk ontspannen en gemoedelijke sfeer. Bij-tijd-en-wijle het water in om aF te koelen. Fijn strand, schoon en gemoedelijk. Aanrader!! Grt. Peter.


Hans   22-07-2019 16:56

Als u overlast ervaart op het Laakse strand in de vorm van onzedelijk gedrag cq sexuele activiteiten kunt het via onderstaande link melden. Hoe meer meldingen, hoe eerder hier op geacteerd gaat worden.

https://www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten/03/martin-bolling.html?geoquery=Zeewolde%2C+Nederland&distance=5.0&sid=5cbe3fc8-ef20-4970-8a5c-472b64225da0


Hans   21-07-2019 17:02


Ik word ongewenst geconfronteerd met onzedelijk gedrag op het Laakse strand. Ik doe mijn best om een plek te vinden zonder sexuele activiteiten maar tevergeefs.
Ik heb vandaag bij de betreffende wijkagent gevraagd welk beleid de driehoek hier op uit voert, hoe er op geacteerd wordt en hoe ik er op kan acteren.
Ik heb gevraagd of zij iets kunnen ontwikkelen om een cultuuromslag te forceren.
Ik hoop dat ik hen gemotiveerd krijg om tegen deze onzedelijke handelingen te gaan acteren, bv in de vorm van toezicht houden en proces verbaal op maken.

Ik zou het waarderen als er een soortgelijke sfeer heerst als op een naturistenvereniging of textielstrand, op een dusdanige wijze dat er recreatie mogelijkheden voor gezinnen mogelijk zijn. Zo ook voor mensen die vanwege onzedelijk gedrag wegblijven of zich zeer ongemakkelijk voelen.

Onzedelijke handelingen horen niet thuis op een naturistenstrand en zijn bij wet verboden. Als iemand behoefte heeft aan het uitvoeren of kijken naar onzedelijke handelingen lijkt het mij raadzaam om een daar voor ingerichte plek te bezoeken in de vorm van een daar op ingerichte club of in privésfeer. In zo'n gelegenheid weet een ieder dat men zich tussen mensen bevindt met dezelfde intentie.

Onzedelijk gedrag op een naturistenstrand geeft een negatieve kijk op naturistenstrand en kan leiden tot het opheffen van het naturisten strand.


peter   18-07-2019 18:40

ik vindt het belachelijk dat Staatsbosbeheer het laaksestrand zo laat verloederen en verwaarlozen.Het is een natuurgebied en een naakktstrand dit moeten ze toch onderhouden of niet.


Eddie   09-07-2019 21:17

Ben vanmiddag nog ff geweest maar blijft mojn beste en mooiste en vooral rustig naaktstrand.toppie dus


Harry   07-07-2019 14:31

Een douche zoals op het ellerstrand zou heel fijn zijn !


Joost   29-06-2019 11:33

Leuk strand en over t algemeen heerlijk rustig. Helaas gister een aso die t nodig vond zijn hond hardhandig af te richten en daarbij diegene die hier wat van zei ook agressief benaderde. En prullenbakken zou echt een goede aanvulling zijn, hoewel het ook zonder het hier brandschoon is. T kan dus wel :-)


Jessica   12-05-2019 23:38

Beste Erik ik weet niet op welk deel dat was, maar wij (mijn man ik en) waren vorige week ook op het achterste deel van het strand. Ook wij kwamen aan de praat met een paar leuke oudere mannen maar toen wij een rondje gingen lopen zagen we dat ze elkaar aan het aftrekken waren in de bosjes! Dit kan toch niet de bedoeling zijn?


Erik   11-05-2019 08:25

Vorige week naar het strand geweest. Leuk gekletst met een paar oudere blote mannen op het achterste deel van het strand. Erg relaxte sfeer ik kom hier snel terug.


henk   22-04-2019 17:58

Hallo
Vorigjaar zomer hier met mijn vrouw voor het eerst
geweest en moet zeggen dat beviel ons goed.
Deze zomer maar weer gaan was lekker om naakt te lopen.
Wel veel mannen die aleen waren en er kwam er een naast
ons zitten en ging met zijn pik spelen dit vondt mijn vrouw niet zo leuk.


Kik: Emiel87   13-04-2019 10:33

Afgelopen maandag hier al even heerlijk wezen genieten, aankomende dagen is het mij helaas te koud om te gaan, misschien maar even een sauna bezoeken. Iemand ervaring met het zwembad en sauna bij de Eemhof ?

Groet,

Emiel


Rein   23-03-2019 19:52

Een schoonstrand ondanks dat er GEEN prullenbakken zijn moet ik na 25 jaar nog de eerste sigaretten peuk vinden !!!!!peter   05-03-2019 18:44

daar ben ik met je eens Pim,maar er zijn andere naaktstranden waar het nog leuk toeven is bv Busloo echt een aanrader.


Pim   20-02-2019 10:21

Laaksestrand is niet meer wat het ooit was, helaas!


Sjors   17-09-2018 13:02

Wat een fijn strand. Verdeeld in kleinere strandjes. Gemengd maar toch wel veel mannen. Ook veel kijkers, mannen die gekleed langsrijden of lopen. Ook veel mannen die langslopen en kijken, soms lijkt het wel cruisen op zoek. Mannen die openlijk maaturberen of net een erectie lopen.
Als je van zonnen houdt en die mannen “voor lief” neemt een fijn strand om te zijn.
Ik ga er iig graag naartoe.


piotr   02-08-2018 21:15

Vandaag op het strand geweest en wat mij op valt is dat de mensen die hier jaren altijd er waren er niet meer zijn.De mensen die nu er komen ken ik niet,en er hangt een saaie sfeer daar het water is ook niet meer zo fris meer als een tijdje geleden.Ik ga hier er voorlopig niet meer heen.gr Piotr.


Kees   26-07-2018 16:38

Gisteren ben ik geweest en vind het erg jammer dat er hoofdzakelijk mannen rondlopen die een duidelijk doel hebben: (sex)contact maken. Anders loop je daar toch niet rond met allemaal "ijzerwaren" om en door je jongeheer.
Ik ga hier nooit meer naar toe!


John   17-07-2018 11:27

Ik ben een man die graag eens het naaktstrand wil uittesten. Mijn partner weet niet dat ik dit graag wil testen. Ik wil morgen gaan en als het bevalt zal ik mijn partner een keer meenemen. Iemand nog advies om waar te liggen?


Marcel   15-07-2018 08:40

Nee Bianca dat is niet normaal. Ik adviseer jou ga op het hondenveld liggen super gezellig daar. Altijd een praatje en je kan zo het water in lopen. Groet marcel


Bianca   12-07-2018 19:55

Vandaag lekker wezen zonnen op het Laakse strand. Gelukkig had ik mijn fiets meegenomen achterop de auto want het ligt best wel een stuk van de parkeerplaats af.
Wel heel veel mannen alleen, ik was één zo niet de enige alleengaande vrouw hier. De meeste mannen heb je geen last van zelfs met sommige en gezellig praatje gemaakt. Een enkeling ligt zijn handdoekje erg dichtbij neer en ga dan met zijn pielemuis zitten spelen maar die zijn meestal zo vertrokken als je ze negeert, of bij sommige typetjes juist blijft kijken.
Wat ik wel een beetje eng vond was dat er buitenlands sprekende personen van de reclassering het achtergelegen fietspad schoon aan het maken was en dat deze personen gekke gebaren en geluiden maakte naar mij en één zo'n persoon hoorde ik zelf in de bosjes ritselen en fuckyfucky roepen, het bijbehorende busje v/d reclassering met begeleiding was op dat moment allang voorbij. Gebeurt dit vaker hier ik vind dit best wel een beetje eng zeker als je terug gaat naar de auto is het best wel stil als je langs de bosje fietstpeter   08-06-2018 13:30

woensdag ben ik wezen fietsen fietste langs het naaktstrand en wilde een frisse duik nemen.Helaas zag ik dat er erg veel wier en waterplanten in het water zit,en het water stonk behoorlijk dus een frisse duik zat er niet in.Ik hoop dan dat Staatsbosbeheer hier wat aan kan doen.


pieter   30-05-2018 12:34

dat klopt had zondag ook last van vooral als je netuit het water komt,dan vallen deze steekvliegen je gewoon aan.zit helemaal onder de jeukbulten ga er voorlopig niet meer heen


Peter   29-05-2018 23:05

De laatste dagen verschrikkelijk veel stekende muggen. Lijkt geen eind aan te komen. Ook de windrichting maakt geen verschil


Lenie   22-05-2018 13:21

Zondag 20 mei 2018 ben ik een van mijn motorhandschoenen kwijtgeraakt op het strand of bij parkeerplaats. Het is een ducati handschoen. Heeft iemand hem misschien gevonden?


N&D   14-05-2018 11:44

Aan Mark: Je hebt echt geen idee. Als mij vriendin er eerder ligt dan ik krijgt ze ook opmerkingen naar haar hoofd van "mag ik je poes zien" en "wat heb je mooie borsten". Wat denken die gasten, dat ze daarop aan het wachten is? Het komt intimiderend over maar dat snappen die leeghoofden niet, of nog erger: daar hebben ze geen boodschap aan.

Op uitzonderingen na zijn er daar te veel single mannen die zich gedragen als de meest trieste en zielige rukkers die je ooit in je leven tegen gaat komen. En maar blijven lopen en loeren of er wat gebeurd want je zou toch is wat missen? Of op een paar meter afstand neerstrijken als ze een aanraking gezien denken te hebben.

Wat dat betreft ben het helemaal met Bert eens. Misschien behoren degenen die het niet met Bert eens zijn tot de bovenstaande categorie?Gert   10-05-2018 11:54

Gisteren samen met mijn vrouw op het Laakse strand geweest. Heerlijke plek.
Wat ons opviel was dat er vijf oudere stellen gewoon openlijk de liefde aan het bedrijven zijn. Daar komen we dan weer niet voor.
Is dat toegestaan op het strand?
Voelt toch wel een beetje akward als er naast je twee mensen alles open en bloot gaan liggen doen?Mark   19-04-2018 19:35

Jammer al die vrouwen die steeds maar zeuren,als er nou gewoon eens de strand opdelen in hetero/vrijgezellen en homo/lesbi en paren ben je van heel dit gezeur af!
En er zijn zat mannen die hetero zijn en die niet geintreseerd zijn in vrouwen maar gewoon van de zon willen genieten!! Volgens mij is het meer een gevoelskwestie bij die vrouwen...Is er weleens een man op je gestapt met hey wat zie jij er geil uit of zo? Nou denk het niet!


peter   29-03-2018 19:06

tip,neem je rubberen laarzen mee.


Kik: Emiel87   25-03-2018 13:24

Goedemiddag iedereen,

Hoop dat het snel aantal graden warmer gaat worden. Heb er zin in om weer heerlijk te kunnen genieten van de zon. Is het fietspad vanaf de rassenbeekweg bereikbaar ? Weet dat deze vorigjaar onderwater stond in t voorjaar.

X Emiel


tom   05-01-2018 15:00

Beste Bert
Dus (echt) paren mogen van jou wel op t strand de liefde bedrijven? En single mannen niet? Das toch best een beetje hypocriet, vindt je niet? Allemaal of niemand zou ik zeggen. En denk ook niet dat t erg handig is om wie dan ook te filmen daar. Je zou daar best weleens gezeur mee kunnen krijgen


Nieuwjaarsduik   28-12-2017 22:35

Weet iemand of er 1 januari een nieuwjaarsduik plaats vind op het laakse strand?


beertje   13-12-2017 23:23

Beste Bert
Heb je al gedacht wat anderen vinden van echtparen die openlijke sex bedrijven. Wordt tijd dat er foto's van jou gemaakt gaan worden, of kun je beter zelf thuis blijven mss.


Bert   11-12-2017 13:22

Gisteren even met mijn vrouw gewandeld hier, en meteen kwam er weer die nare smaak naar boven. We hebben net dan over de vieze mannetjes, die ergens op uit zijn. We hebben het keer op keer meegemaakt hier. Zowiezo lopen ze de hele dag te drentelen en te loeren, achter hun zonnebrillen, de slappe l...llen. Is nog tot daaraantoe, maar bij de minste geringste aanraking tussen ons (getrouwd, man en vrouw!) komen ze al op je afvliegen om mee te willen doen. Dat gaat de komende zomer NIET MEER GEBEUREN als het aan ons ligt. De eerste de beste keer volgt er een waarschuwing, daarna , als de persoon in kwestie niet ophoudt, staat zijn foto en filmpje van zijn loopje op youtube.
Vergis u niet, wij hebben niets tegen tederheden op het strand, tussen (echt-) paren , maar de zgn 'cruisers' , de vieze mannetjes, doe moeten maar thuisblijven of gewoon naar de hoeren gaan, daar zijn die voor...


peter   28-09-2017 19:59

Afgelopen zondag heerlijk op het strand geweest,zag daar tot mijn verbazing 2 hoornaars die een forse libel aanviel en vervolgens mee wegvliegen.Wist niet dat ze hier ook leefden en wat zijn ze groot.


Johan   01-09-2017 17:14

Peter, dat wist ik niet. Is dat de man die altijd met een oude zwarte herenfiets over het hele strand loopt, vaak met een paar rubberlaarzen aan? Doet hij goed werk al zou het niet nodig moeten zijn als een ieder zijn eigen rommel opruimt cq meeneemt. Hulde voor deze man!


peter   31-08-2017 19:32

het laakse strand wordt al jaren schoon gehouden door een grijze man opeen fiets,hij komt hier bijna elke dag ook als het geen strandweer is.


Johan   31-08-2017 17:30

Beste Samen, is het jullie niet opgevallen dat het op het strandje, ondanks de afwezigheid van prullenbakken, erg schoon is? Als jullie, net als kennelijk alle andere bezoekers doen, je afval meenemen blijft het ook schoon.
Kleine moeite toch?


Samen   27-08-2017 15:38

Wij zijn er nu een aantal keren geweest en het bevalt ons prima.
Wat we zeker missen zijnprullenbakke. Weet iemand waarom deze er niet zijn


Mario   24-06-2017 22:21

Ik heb dit voorjaar het Laakse Strand ontdekt. Andere stranden (dichterbij in het Noorden) zijn zo klein dat je dicht op elkaar ligt en er weinig ruimte is om een eindje te lopen.

Het Laakse Strand is zo uitgebreid dat je zowel een rustig plekje kunt vinden en ook lange einden naakt kunt lopen. Ik geniet van beiden. Jammer dat andere "lopers" kennelijk uit zijn op gluren en seks.

Een paar weken geleden viel ik in de zon op mijn kleedje in slaap. Toen ik wakker werd scharrelde er op een paar meter een ouderen man rond die aan zijn pik zat te trekken. Kennelijk had ik in mijn slaap een erectie gekregen en kwam hij daar als een vlieg op de stroop op af. Ik vond het allemaal vrij opdringerig en een reden om dit mooie strand niet weer te bezoeken of meer richting Nijkerk te gaan liggen. Volgens mij is het daar zowieso wat rustiger.


Jongstel   05-06-2017 16:17

Van de week hebben we weer heerlijk buttnaked liggen zonnen ik en me vriendin en we hadden geen last van loslopen helicopter zwaaide piemels we werden totaal niet lastig gevallen of dat ze bijna hun nek braken als ze langs liepen wat ik stiekem eigenlijk ook niet gek vind ams er een brede donkere man op het strand ligt hahaha


L&H   03-06-2017 14:50

Wij waren hier 2 juni ook als stel. Helaas zelfde ervaring ....
Inderdaad zeer sneue mannetjes


W&M   02-06-2017 15:16

eergister ff voor het eerst geweest: héél vervelend die glurende mannen die continue meerdere keren langslopen! Sommigen zelfs nog ff aan hun pik sjorren zodat ie wat groter lijkt...zó sneu!!!
We zijn een jong en aantrekkelijk stel, ok dat je ff kijkt, maar het kwijl kwam bijna uit de mondhoek...heel gênant!!!
Toen we even waren gaan zwemmen, was er zelfs iemand op nog geen 10 meter afstand komen liggen. M'n vriendin durfde het water niet uit: Ik heb eerst moeten vragen of hij ergens anders wilde gaan zitten; het strand is een kilometer groot en plek zat...gelukkig begreep hij dit en ging met z'n 'staart' tussen de benen weg.
Wel prachtige natuur en heerlijk gezwommen!

Hopelijk lezen veel mannen dit en snappen ze dat dit héél vervelend kan overkomen en stoppen ze hiermee, zodat anderen wél plezier kunnen beleven in het naakt-zijn!

groetjes W&M

P.S. ja er staan inmiddels toiletten, helemaal aan het begin.


A van Dam   31-05-2017 20:40

Onlangs weer eens op het Laakse Strand geweest.
Dit jaar zijn er nog geen toiletten geplaatst.
Volgens mij is dit toch echt wel nodig. Komen die nog?


chicco   29-04-2017 14:23

Rassenbeekweg 26 is gratis parkeren. op dat andere moet je betalen. het is bijna even veel lopen na het parkeren.


Johan   26-04-2017 01:24

Ronald,
Er zijn inderdaad 2 P-plaatsen: de Wielse weg splitst zich namelijk ergens en aan beide einden bevindt zich een P-plaats. Je moet niet bij Flevonatuur zijn maar de P-plaats vlak achter de dijk. Kan haast niet missen.


Ronald   24-04-2017 07:01

Bedankt voor je bericht.
Is de parkeerplaats aan het einde van de Wielseweg de parkeerplaats van Flevo Natuur? Of is dit een andere parkeerplaats?


   17-04-2017 00:45

Beste Ronald, het Laakse strand is gelegen aan een fietspad genaamd Laakse Hoek. Dit is te bereiken o.a. via de P-plaats aan het einde van de Wielse weg. Hiervandaan is het ca. 600m lopen naar het begin van het naaktstrand. (Het Laakse strand heeft volgens mij geen nummer)


Ronald   16-04-2017 19:48

Ik wil graag eens naar het laakse strand.
Zowel het adres voor het laakse strand alsook het adres van Flevonatuur is Wielseweg 3, wie kan mij uitleggen hoe dat zit?
Flevonatuur ben ik vorig jaar overigens een aantal keer geweest


Henk   09-04-2017 20:14

He

Ja was heerlijk vandaag op het strand lekker druk
Stellen en mannen alleen was heerlijk he om naakt te zijn

Gr


Henk   09-04-2017 20:14

He

Ja was heerlijk vandaag op het strand lekker druk
Stellen en mannen alleen was heerlijk he om naakt te zijn

Gr


Jan Kleine   09-04-2017 18:03

Prachtig weer vandaag, ook gezellig druk. De vriendelijke sfeer vond ik erg prettig, mooi strand ook om te zonnen.


   09-04-2017 11:59

Vast we weer mooi daar met mooi weer


   06-01-2017 12:36

nou Pieter, je loopt zelf alleen maar te klagen hier


Tom   28-12-2016 12:33

Ik heb wel weer heel erg zin om heerlijk te zonnen weer. Kan niet wachten op de zomer. Afgelopen zomer een heel aantal keer geweest.


pieter   13-12-2016 10:53

Het lijkt wel dat dit een klaagsite aan het worden is,zijn er ook nog leuke verhalen of belevenissen van de echte naturist.


tom   09-12-2016 14:11

Aan de overkant van het laaksestrand is al een prima strand toch? Het laaksestrand is juist zo mooi afgelegen , zodat niemand last heeft van een paar mensen die graag naakt zonnen. Gewone stranden zijn er al meer dan genoeg in Nederland. Laat anderen gewoon eens in hun waarde zou ik zeggen. En als u er zo op tegen bent, wat doet u hier dan op dit forum? Laat het laaksestrand lekker zoals t nu is. Vind t maar een rare misselijke reactie. U heeft hier niks te zoeken. Beetje lopen provoceren hier, schiet niemand iets mee op hoor. Zal ook geen mens met u eens zijn hier, wat u daar voorstelt. Oja, held , zet volgende keer je naam erbij, als je iets stoers wilt zeggen;-))


   06-12-2016 13:05

Tijd dat ze van het laakse strand een gewone strand van maken met terrasjes,een haventje met pleziervaart en een lange witte zandstrand en restaurantjes.


   29-11-2016 19:07

Ja,het hele jaar kun je een nieuwjaarsduik nemen.


   26-11-2016 15:37

Nog een nieuwjaars- duik op het Laakse?


   25-11-2016 12:22

Het is weer saunaweer heerlijk.


wim   19-11-2016 00:51

Heerlijk genoten van mooie paddenstoelen op het Laakse strand, verder lekker uitwaaien, heerlijk


Tom   16-11-2016 13:48

En mensen die zo tegen zijn tegen naturisme, en dan op een site gaan piepen hoe erg ze t wel niet vinden, die hebben een klein betonnen plaatje voor hun hoofd;-))


   15-11-2016 21:26

naturisten zijn mensen met een draadje los geboren.


   10-11-2016 13:01

tip,ga overwinteren op gran canaria lekkere temperaturen het hele jaar door.Ga er zelf in januari heen heerlijk bruin worden.


Tom   08-11-2016 11:33

Geef mij ook maar de zomer, ben t koude weer nu alweer zat eigenlijk;-)


pieter   07-11-2016 12:14

Bah wat een snertweer is het geef mij maar zomer met veel zonuren heb een hekel aan dit soort weer.


pieter   07-10-2016 14:33

het is weer voorbij die mooie zomer,die zomer die begon in mei enz,enz,enz.


Tom   06-10-2016 11:17

Haha...nee helaas. was ik maar zo rijk;-)


pieter   05-10-2016 18:14

dan ben jij vast ook heel rijk als jij op het strand loopt,


Tom   05-10-2016 12:09

op het strand zegt een klein meisje tegen haar moeder:
kijk eens naar die meneer naast ons wat heeft hij in zijn broek????
dat is zijn portomonee zegt haar moeder.
waarop het meisje antwoord oh wat gek hoe langer hij naar u kijkt hoe rijker hij wordt


pieter   04-10-2016 19:06

Hebben julie geen ander ongerwerp dan over het uiterlijk,iedereen is daar welkom klein,groot,knap,lelijk,enz vertel eens wat leuks ofzo .


Tom   01-10-2016 14:58

Ja okee, das ook waardevolle informatie voor dit gastenboek, Monica. Kijk je toevallig ook naar de brievenbus van de onaantrekkelijke dames die daar liggen? Of zeg je van mwah..dat boeit me niet zo? Graag een reactie;-)


Monica   25-09-2016 01:50

vind de kerels grappig die rondlopen, niet aantrekkelijk maar wel grappig om snel naar de derde been te kijken ter vegelijkenis van de daaropvolgende kerels


tom   24-09-2016 11:28

t zwemwater is ook erg nat;-)


   22-09-2016 21:38

blauwalg


Knopje   21-09-2016 20:37

Hoe is het zwemwater nu?


B en A   13-09-2016 11:47

Elody. Dus als een vrouw piercings in haar kutje heeft is ze volgens jou vrijlopend wild? Wat een onzin zeg, doe ff normaal. Jij hoort duidelijk niet thuis op een naaktstrand.


Steven   09-09-2016 11:23

Deze week even weer op het Laakse stand geweest, ik kom hier al jaren en met veel plezier, rust en ontspanning, ik begrijp sommige reacties van vrouwen (stellen) wel die vinden dat sommige mannen zich te veel etaleren. ik ervaar dat soms al als hetero/single man.


Phil   28-08-2016 09:43

Gisteren voor het eerst hier geweest. Wat een aangename omgeving. Heerlijk rustig kunnen genieten van de zon. Niemand die je lastig valt. Af en toe een praatje maken. Denk dat ik hier vaker ga komen, ook al is het een eind uit de buurt.


Elody   25-08-2016 08:06

Kom hier graag. Mannen er zijn ook vrouwen die graag bekeken worden hoor. Begrijp die berichtjes van al die preutse tantes die niet bekeken willen worden niet. Waarom ga je dan in je blootje lopen met piercings in je tepels en kut, als je hier alleen maar ben om bruin te wordne kun je die ook uit doen.


tom   23-08-2016 12:10

Heerlijk weer! Deze week veel naar t strand.


pw   22-08-2016 18:49

jippy,eindelijk echt strandweer op komst een week lang lekker zwemmen,wandelen,bruin bakken en relaxen.


tom   18-08-2016 23:08

Hallo Jan, je kan ook even iets verder rijden en je auto op de rassenbeekweg parkeren. Dit is helemaal gratis namelijk.


jan   17-08-2016 21:50

ik vindt het belachelijk dat je nu ook nog eens 10 euro borg moet betalen voor een sleutel om je auto te parkeren bij de wielewaal.


Ray   17-08-2016 17:01

Leuk om vanavond even te zwemmen nabij de Eemhof Eindelijk weer eens goed weer..


Johan   15-08-2016 00:13

Ja, elk jaar een keer.


jan   11-08-2016 14:16

wordt het nog zomer in nederland?


Tommy   07-08-2016 18:43

Vandaag voor het eerst een kijkje wezen nemen hier. Het was niet heel zonnig, maar toch nog aardig wat volk. Ik heb van niemand last gehad daar, hopelijk blijft dat ook zo. En natuurlijk geldt dat ook andersom.. ik denk dat de spanning er voor zorgde dat de kleine generaal in de houding sprong, maar zolang je er niemand ongewild mee lastig valt moet dat kunnen toch?


Henk   30-07-2016 18:44

Hoi Tom

Jammer dat mensen zo negatief zijn ja
Wij vinden het een lekker strand mooi groot
Ja als mensen sommige dingen niet willen zien ja er is ruimte genoeg om ergens te liggen waar je van niemand last heb echt hoor
Wij vinden het jammer dat hier zo weinig geschreven word over het laaksestrand
Ik bedoel dan zeker over positieve dingen en ervaring
Gr


tom   30-07-2016 12:55

Ik hoor veel mensen klagen over de homo's die op t strand liggen. Maar dat is maar een piepklein stukje van t hele grote strand daar. Als je je daar aan stoort, ga dan gewoon in het begin liggen. Ik kom al jaren op het laaksestrand, en heb nog nooit ook maar van iemand last gehad daar. Heerlijk strand waar ik graag kom. Maar als iedereen maar zo blijft klagen is t snel gebeurt voor alle naaktrecreanten daar vrees ik. Laat iedereen gewoon in zn waarde. Niemand heeft last van elkaar. Maar sommige mensen zien of horen iets en blazen dit gelijk helemaal op. Er is helemaal niks mis daar.


Staf   30-07-2016 00:38

Hallo allemaal ik ben zelf homo maar heb gewoon een relatie en ben niet gediend van een snele wip maar wil gewoon rustig zonnen waar kan ik dan het beste gaan liggen
Ik goor het graag gr staf


Alain   22-07-2016 19:24

Een combinatie van een bezoek aan Flevonatuur en het Laakse Strand is zeker een optie.
Zo heb ik het gedaan. Zo voel je het verschil tussen recreatievormen.
Er wordt in dit gebied veel naakt gerecreëerd in dit gebied.
Op veel plaatsen komt er gewoon niemand.
Graag luister ik graag naar jullie reacties.

Groeten,

Alain uit België.
Bertus   18-07-2016 14:00

Lig ik met mijn vrouw ontspannen in de zon. En ja hoor. Komt er een man die wel erg veel jeuk aan z'n jongeheer heeft op nog geen 4 meter naast ons liggen. De 500 meter naast ons zijn leeg. Als ik dan zeg dat het hier een naaktstrand en geen masturbeerstrand is reageert hij beledigd. Mijn vrouw gaat wijdbeens voor hem staan en vraagt of het uitzicht zo goed is. Gelukkig rotte die meteen op. Aanpakken die lui !


Tijn   18-07-2016 10:46

Ik vind het fijn om naakt te zonnen omdat het natuurlijk is, omdat ik egaal bruin word, omdat er geen onderscheid is door kleding, enz. Het Laakse Strand is een ander verhaal, mannen met (en zonder) cockringen die je soms urenlang wel 3 keer per uur voorbij ziet lopen en gluren, ook bij het niet-homo gedeelte, mannen die vlak bij je komen liggen ook al is er plek genoeg en die dan ook nog een soort acrobatische gymnastiek gaan doen, mannen die om de 15 minuten weer 100 meter verder gaan liggen, mannen die over de hele lengte van het strand solo in de bosjes verdwijnen, dat heeft allemaal niets met mijn manier van naaktrecreëren te maken. Ik vind het van een grote droefenis en dan verbaas ik mezelf al dat ik het blijkbaar geaccepteerd heb dat er aan het eind een stuk is waar seks in de bosjes gewoon is. Waarom ik er dan toch heen ga? Het is een mooie plek, het ligt gunstig voor mij om het te bezoeken en het stuit me tegen de borst om me door allerlei trieste figuren te laten verjagen.
Matthijs   17-07-2016 21:29

Vandaag voor het eerst naar een naaktstrand geweest. Op het begin voelde het wat ongemakkelijk, maar daarna heerlijk. Ik had geen idee dat er een verdeling van gedeelten was. Lag op het gedeelte dicht bij de Center Parcs kant. Waarschijnlijk was dat het homo-stuk omdat er veel mannen achter elkaar de struiken in liepen en met stijve piemels er uit kwamen. Ik vind dat geen enkel probleem, zelfs wel een beetje spannend ondanks dat ik hetero ben. Begrijp ik het goed dat het gedeelte aan de kant bij de Wielseweg voor een gemengder publiek is? Ben zelf 27, komen daar ook wat meer jongeren? Was vandaag veruit de jongste.


Johan   09-07-2016 00:03

Nou Egbert, het gras is weer gemaaid hoor. En in mei juni zijn er altijd veel muggen aldaar. Gemaaid of niet. Een beetje hoog gras is best gezellig. ziet er veel natuurlijker uit. Eerst klaag je en dan maak je reclame voor Deet.


jan   21-06-2016 22:04

ik vindt dat een bepaalde groep mensen teveel op andere mensen let.ik denk dan ga eerst naar je zelf kijken of julie zelf wel alles goed doen en geef dan kommetaar op andere bezoekers.


Egbert   21-06-2016 20:49

Voor goet 3 weken was ik ook op het strand ,zo als gewoonlijk op tijd plus minnes 8:00 Tot een plus mines16:00 dat heb een aan tal dagen wel vol gehouden alleen ik werd half dood gestoken door de muggen door het lange gras ,ik daar ook een paar dagen ziek van geweest ,ik zit vaak onder de pruimenboom ( met fiets/ wandelwagen ) en tent uitgestald , dit luie karakter van Staatsbosbeheer qa maaibelijt heeft mij er toe doen besluiten dat ik daar voorlopig niet meer kom , ik zon nu in mun eigen tuin met een zondoorlatende zwembroekje aan ,ik vind het wel jammer dat het zo moet , maar ja als je met laks belijdt te maken hebt laat het je soms geen keus , effe een voor hij of zij die ook lek geprikt word op dat strand ,ga op internet naar ( Djoanz ) het kost wel wat maar dan heb je ook wat en zeker geen mugge beten .toch een zonnege groet van Egbert .jan   20-06-2016 22:16

het is geen naaktstrand maar een roddelstrand


   16-06-2016 22:29

Hoi Ron wij vinden het een heerlijk strand
Lekker groot en ruimte voor iedereen waar ie wil liggen
Met kleding of lekker naakt er zijn stellen en singels maar wel gezelligRon   13-06-2016 14:07

Ik ben nieuw op dit strand. Wie kan mij wat meer vertellen over dit strand?


tom   11-06-2016 16:10

Hey Alex....als je iets verder rijdt....kun je ook via de Rassenbeekweg naar het strand...Daar is t gratis parkeren namelijk....en is al met al net zo ver lopen naar t strand...Dus niet de afslag nemen van het laaksestrand...maar iets verder doorrijden...en de Rassenbeekweg in gaan....Aan t eind daar kun je parkeren...Er lopen wel koeien los daar....dus parkeren is wel een klein eigen risico;-)


Alex   06-06-2016 16:32

Ik ben er zaterdagochtend voor het eerst geweest. Heel netjes strand vond ik, inderdaad wel last gehad van de muggen. Veel ruimte ook om te zonnen, je zit niet dicht op elkaar, prima plek om te ontspannen. Alleen het parkeren vind ik wel wat duur en onhandig dat je alleen munten kan inwerpen.


tom   05-06-2016 11:35

Gisteren 4-6-2016 op t strand geweest. Was echt weer heerlijk...maar een goeie tip. Neem muggenspray mee....t stikt er namelijk van de muggen, vooral bij weinig wind. ik heb welgesteld 19 muggenbulten opgelopen in 1 dag;-).
En je kan maar op weinig plekken het water in....staat erg veel riet overal.
Verder een heerlijke dag gehad daar.


Maria   29-05-2016 22:11

Vrijdag 27 mei heerlijk genoten met me vriendje op het laakse strand, wat een heerlijke plek !!


bijz   13-05-2016 23:13

ben een paar keer naar een naaktstrand geweest , en dat was heerlijk rustig/relaxed ! Wat ik ook verwachte ... ( geen kinderen/herrie enz..) gewoon rust !! lekker zonnen/lezen/slapen


Tot ik 1x naar het Laakse strand ging ....
Daar is naakt relaxen een ander begrip kwam ik achter.....
Ook geen kinderen ... maar wel veel mensen met andere bedoelingen .. Had geen idee dat dit naaktstrand andere sexuele bedoelingen had .... nou daar was ik snel achter .

Kortom heb ik wel een hele leuke middag gehad met leuke gesprekken met leuke mensen enz.... maar niet met DIE intentie .

blauwkous   06-05-2016 18:56

Was weer gezellig druk vandaag op het strand!


tom   13-04-2016 15:47

was al best druk afgelopen maandag...was heerlijk weer, en nog even kunnen liggen uit de wind


Emiel87/kik/   02-04-2016 16:17

Ha Tom,

Gaat mij helaas niet lukken, denk later deze maand.

Gr Emiel


tom   02-04-2016 10:29

Gaan er dit weekend nog mensen naar het strand al?


Emiel87/kik/   20-03-2016 18:08

Binnenkort maar weer heerlijk genieten hier.. Hopelijk krijgen we snel wat warmte 😊.


Ron en Yvonne   04-01-2016 10:41

een gezond en zonnig 2016

Groetjes Ron en Yvonne van de patatkar


Gewoon mike   02-11-2015 09:35

Zo 1 november was weer een lekkere dag op het strand met 4 mensen wezen zwemmen wel kort maar krachtig was erg brrrrr wel leuk iedereen weer even gezien te hebben iedereen een fijne winter en tot volgend jaar was weer gezellig Bedankt allemaal


Ria en Jan   16-10-2015 01:11

wij hebben een super leuke zomer beleefd en missen de leuke, lieve en gezellige mensen nu al. Maar het strandje is ook een paradijsje
Tot volgend jaar


Marcel   11-09-2015 14:05

leuk strand maar als je echt voor het strand komt dan moet je niet achter het hondenstrand zijn. Ben daar geweest maar tegen de middag krioelt het van de mannen die elkaar bevredigen


Elmar   28-08-2015 20:28

Vorig weekend zijn er spullen gestolen uit mijn auto... Lijkt dus vaker voor te komen hier. Let erop dat je alles op zak hebt!


Johan V.   28-07-2015 00:56

Beste Ron,
zo had ik je bericht niet begrepen maar je reactie maakt het me helemaal duidelijk.
Gr.


Ron en Yvonne   27-07-2015 15:10

Beste Johan V
het gaat om de strandgasten die voorheen op het zilverstrand kwamen.en nu op het Almeerderstrand terecht kunnen ik weet dat er zilverstrand bezoekers hier komen vandaar dit bericht
Gr Ron


Johan V.   26-07-2015 23:06

Ron en Yvonne, jullie bijdrage is terechtgekomen in het verkeerde gastenboek. De bezoeker van het Laakse Strand zal dit wel begrijpen maar het gastenboek van het Almeerder Strand ontbeert nu jullie opmerkingen.


Ron en Yvonne   25-07-2015 17:03

Hondenstrand verplaatst voor tijdelijk naturistenstrand

Hondenkaart van nieuwe situatie uitlaatplaats en naturistenstrandOm naturistenorganisaties de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van een naturistenstrand in Almere heeft het college van B en W een gewijzigde hondenkaart vastgesteld. Per direct is een gedeelte van het Almeerderstrand niet langer aangemerkt als hondenstrand, zodat hier naaktrecreatie mogelijk is.

In verband met verdubbeling van de Rijksweg A6 is het Zilverstrand tijdelijk gesloten als strandlocatie. Hiermee is ook het naturistenstrand, dat in 1999 door de raad is aangewezen, de komende jaren niet beschikbaar.
Naar aanleiding van verzoeken van de naturistenorganisaties om een andere tijdelijke locatie in Almere is onderzocht of er een geschikte alternatieve locatie is. Deze is gevonden in het zuidelijk deel van het hondenstrand op het Almeerderstrand.

Vanwege de hygiëne is zwemmen en strandrecreatie niet toegestaan op hondenstranden. Daarom is besloten om het hondenstrand iets te verplaatsen. Hierdoor is naaktrecreatie mogelijk is op het zuidelijk deel van het Almeerderstand gedurende de periode dat het Zilverstrand afgesloten is. De borden die het hondenstrand markeren worden verplaatst.

Correctie Radioweg

Er is nog een tweede wijziging aangebracht op de hondenkaart, een kaart van Almere waarop staat waar het is toegestaan met de hond te komen, waar het is toegestaan honden los te laten lopen en waar hondenuitlaatstroken zijn. Aan de Radioweg stond onterecht een privéterrein aangemerkt als hondenuitlaatgebied. Dit was al gecorrigeerd op de via www.almere.nl en de almere app te raadplegen hondenkaart, maar is nu ook officieel vastgesteld.

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit een bezwaarschrift indienen. Dit bezwaarschrift moet binnen zes weken worden ingediend.
Groetjes Ron en Yvonne


Frank   23-07-2015 23:22

Danielle, helaas, ik kan je niet helpen. Walgelijk ! Maar ze waren er 's middags al. Vielen idd op door hun twee honden en dat ze gekleed waren..................Komen regelmatig daar, ik hou het in de gaten. Sterkte


Danielle   22-07-2015 12:10

Op 4 juli is het hondje van mijn ouders,klein ding genaamd Shaggy op het Naturisten strand,het hondengedeelte,aangevallen door een Stafford.
Met spoed zijn mijn ouders naar de kliniek gegaan met hun hondje,helemaal overstuur!
Het arme diertje moest aan het infuus en de nacht in de kliniek blijven....
Hij lag op het randje van de dood wat enorm traumatiserend is voor mijn ouders.

De eigenaren van de Stafford zijn zo walgelijk laf geweest om een vals adres door te geven.
Het gaat om een stel,man met donkergekleurd haar,vrouw rossig haar,beiden zaten gekleed op het naturistenstrand met hun 2 staffords.
De stafford die aanviel was vaalwait met 1 zwart oog,de andere staffy was zwart.

Ik ben op zoek naar getuigen of mensen die weten wie deze mensen zijn.
Want om zo schofterig behandeld te worden verdienen mijn ouders niet😭
Tevens vraag ik mij af of er camerabeelden zijn van de parkeerplaats?

U kunt mij contacteren op Carneool@outlook.com


willem   17-07-2015 23:31

mensen ten 1te Miriam van der Maas, u kunt uw jaar kaart gewoon weer inleveren bij de receptie krijgt u uw geld terug.
ten 2de, als er iets gebeurd op het strand meld het dan ook aub bij de wielewaal wij willen het graag weten. Misschien staan die mensen wel bij ons op de camping. ook laats met die man die afgevoerd is met de ambu: ligt ons ook in! niet allen 112 de ambulance weet niet waar hij wezen moet!!!! gr de Wielewaal


Johan V.   15-07-2015 15:52

De laatste reactie van Jacco&Gerad is een beetje abacadabra. Wat wordt er nu eigenlijk bedoeld?


jacco &gerad   10-07-2015 17:44

daar sluit we me bij aan ook het riet bij de water kant een beetje plat of weg halen en nog veel meer ook petje af


Arjan   10-07-2015 10:52

Complimenten aan de Meneer die het strand zo schoon houd, als iemand per vergissing iets laat liggen ruimt hij het op.

Petje af voor U.


Han   09-07-2015 13:42

Motor liefhebbers denken op de weg al dat ze god zijn en nu moeten ze ook nog doorrijden naar het strand,ze hebben het hier weleens over zielepoten nou dat zijn de motorjongetjes zeker.


Bart   08-07-2015 15:56

Hallo Mirjam van der Maas het zou toch zonde van de kaart zijn.
Als jij in het bezit bent van een rolstoel wil ik wel met je mee.
En daarbuiten als je het even fijn vind daar te komen .
Het is idd altijd een eind lopen .
Laat maar weten .
Bart


Mirjam van der Maas   08-07-2015 11:46

Toch wel een mooi naturistenstrand. Jaarkaart gekocht voor het parkeerterrein wielewaal gezien mijn invaliditeit, achteraf is het toch wel iets te ver lopen voor me, jammer. Ik heb dus een jaarkaart over voor dit jaar nog (2015). Zie de URL advertentie. Verder is er niks mis met het Laakse Strand het is goed toeven daar.

http://www.marktplaats.nl/a/tickets-en-kaartjes/recreatie-overige/m945508036-parkeerkaart-laakse-strand.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lroostenbrink   06-07-2015 20:36

Wie is er zaterdagavond 4-6 rond 19.30 getuige geweest van de laffe aanval van een stafford op een chiuahua . de eigenaar is niet bekend . Een omstander heeft het hondje zijn leven gered omdat de eigenaar niet ingreep .Iemand heeft foto`s gemaakt maar we weten niet wie .Zou de eigenaar zijn verantwoording willen nemen en contact opnemen met de eigenaars van Shaggy . tel 035-8810579 of 0640 997953 .De eigenaars die trouwens hier niets te zoeken hadden aangezien ze al die tijd gekleed bleven waren " of te laf of geschrokken dat hun hond dit deed " .De hond heeft de hele nacht aan het infuus en morfine gelegen . Als die omstander niet ingegrepen had , dan had Shaggy het niet overleefd bevestigde de dierenarts . We willen het leuk houden op het strand zonder zulke shockerende incidenten . Dus wie dit gezien heeft neem a.u.b. contact met ons op , want de eigenaren zullen zich hier waarschijnlijk niet meer vertonen , want mocht u het niet weten meneer en mevrouw "het is een naturistenstrand " , en het is ook geen strand voor agressieve honden . Lijn ze dan aan , want het volgende incident kan ook een kind zijn .


Frank   05-07-2015 21:18

Inderdaad, Oost gedeelte. Het achterste deel is meer voor mannen alleen. Gisteren en vandaag weer geweest. Gister eens een stukje gelopen, achterste deel wil je niet wezen. Vleeswaren in de aanbieding. Niets ergs aan hoor, maar zelfbevrediging daar vind ik iets te ver gaan......................


Jan   04-07-2015 01:04

Voor het eerst hier geweest. Mooi ruim terrein. Je wordt als alleengaande heteroman niet lastig gevallen door zoekende homo's op leeftijd. Er lagen twee jonge meiden , binnen no time 4 opdringerige mannen eromheen die zogenaamd een praatje komen maken. 1 man was op 1,5 meter afstand toevallig gaan liggen precies met uitzicht op de meiden hun roosjes. Wat een stel zielepoten. Zag die meiden drie keer verkassen van ellende. Toen ze naar huis liepen hoorde ik ze klagen over die zielepoten van mannen die
zich zo opdringen. Die meiden zie je hier niet meer terug.


Bob   04-06-2015 16:15

Oost gedeelte, de kant van Nijkerk naast het hondenstrand dat is over het algemeen het rustigst


daan   04-06-2015 13:31

hallo allemaal

ik heb een vraag
waar op het strand kun je het rustigst liggen?
ik wil er binnekort voor het eerst heen gaan
alvast bedanktpeter   11-05-2015 23:38

Halo motorrijders, officieel mag je er niet met de motor komen. Ik rij bewust wel door. Wel over de dijk (platgelopen gras) om fietsers niet tot last te zijn. Als je normaal over strand rijdt heeft niemand daar problemen mee.


Emiel87/kik/   03-05-2015 18:01

gisteren heerlijk wezen genieten einde van de dag.

Was niet super warm maar wel even lekker om te liggen.

Snel weer :)

Gr Emiel


Hilde   23-04-2015 10:23

Afgelopen maandag de omgeving van het laakse strand gaan verkennen. De auto aan de rassenbeekweg geparkeerd. Forse domper bij thuiskomst! Mijn handtas was uit de auto gestolen. Met ijdele hoop terug naar de rassenbeekweg. Daar tot 2x toe door eenzelfde man, vanuit zijn auto benaderd, ... nou van seksrecreanten gesproken ... het bleek er een drukke bedoening te zijn!
Als dit de sferen rondom het strand zijn .......


Emiel87/kik/   07-04-2015 18:58

hopelijk gaan de temperaturen snel omhoog. Heerlijk weer in het zonnetje liggen.

X


Johan V   12-03-2015 00:13

Het was vandaag nog even zoeken naar een beschut plekje. Maar eenmaal gevonden was het weer heerlijk in het zonnetje. Hoop op een lange zonnige zomer.


peter   11-01-2015 18:55

ik hoop dat 2015 een zonovergoten jaar wordt,en dat iedereen welkom is en dat we elkaar respecteren en in zijn waarde laat. gr peter


Emiel87-kik-   04-01-2015 17:57

iedereen de beste wensen op een goed 2015 en dat we veel zon krijgen ;)


Ron   22-12-2014 13:42

Hallo Allemaal fijne feestdagen en een gezond en zonnig 2015
Groetjes Ron en Yvonne


Nicolaas   19-10-2014 22:59

Door het sluiten van het Zilverstrand te Almere min of meer gedwongen uit te zien naar een andere locatie.
Deze gevonden in Zeewolde met name het Laakse Strand!
Ben daar afgelopen maanden veelvuldig geweest in het begin even wennen maar kortom een prima plek leuke contacten aangeknoopt kijk nu al uit naar volgend voorjaar!


zwiggie   20-09-2014 00:14

donderdag zijn we voor het eerst op een naaktstrand (laakse strand)geweest. was een hele belevenis volgens ons waren er veel oudjes (om zo maar te noemen)en veel homo`s (geen last van hoor) weinig stelletjes toen er een leuk stel vlakbij ons kwam zitten ( jammer genoeg weinig contact mee gehad ) werd het om ons heen wat drukker met jongens doe soms wel erg dicht bijzaten maar voor de rest een geslaagde dag


peter   20-08-2014 19:14

Al 15 dagen lang snertweer,komt de zomer nog terug liep gisteren nog met een dikke jas aan.Ik hoop nog wel op een zonnig nazomertje tot eind november.gr peter.


Emiel87-kik-   17-08-2014 22:26

Helaas laat het weer het niet meer toe om heerlijk nog even te liggen savonds.

Hopelijk komt er nog een mooi na jaar.

Lijkt me weer heerlijk om even te genieten.

Gr boy 26 jr


Emiel87-kik-   16-08-2014 12:12

Helaas laat het weer het niet meer toe om heerlijk nog even te liggen savonds.

Hopelijk komt er nog een mooi na jaar.

Lijkt me weer heerlijk om even te genieten.

Gr boy 26 jr


Ed   06-08-2014 18:34

Hoi Johan.
Bedankt voor je antwoord.
Ik neem wel een stukje de benenwagen.
Wil niet een ander tot last zijn.


Johan V   06-08-2014 17:10

Officieel kun je er niet met de motor komen. Via het fietspad kun je er wel illegaal komen maar loop je de kans om een overijverige diender tegen te komen die moeilijk gaat doen. Advies is dan ook om te parkeren op de parkeerplaats en een eindje te lopen. Of je moet kans zien om je voertuig in de aanwezige begroeiing te verbergen ☺


Ed   06-08-2014 16:18

Hallo
Is het mogelijk om met de motor vlak bij het strand te komen , of moet de motor ook geparkeerd worden de desbetreffende parkeerplaatsen


simone   26-07-2014 10:28

Iedereen bedankt voor de info. We gaan er een leuke dag van maken. Helaas dat dit weekend de zon niet schijnt. Maar het is voor ons leuk er een keer heen te gaan omdat ee altijd bij Den Haag/Kijkduin zijn geweest. En nu willen we wat nieuwe plekken ontdekken.

Wie weet ooit tot ziens allemaal.


Vic   26-07-2014 00:50

Simone,

Ik kom er een paar keer per maand, maar kan niet zeggen dat ik er veel kinderen tegen kom. Soms zelfs helemaal geen. Afgelopen woensdag was viel mij echter op dat er juist wel veel kids waren. Nou ja, veel, een stuk of 6. Vooral op het 'hondenstrand' waren de kids actief (wel weer jonger dan 14).
Er staan een aantal dixie's...


Simone   25-07-2014 12:59

Hoi Wim,

Bedankt hoor! Mijn dochter en ik vinden vooral lekker in de zon liggen het lekkerste dus dat er niet veel ruimte is om het water in te gaan geeft niks. Je schrijft dat er geen zandstrand is, ik neem aan dat het gras is. Dat is ook goed. Wij vermaken ons wel.

Nog 2 vragen. Is er iets van toiletruimte en zijn er ook andere kinderen (mijn dochter is 14 dus niet echt een kind meer maar goed).

groetjes


Wim   24-07-2014 23:50

Hoi Simone,

Er is geen zandstrand zoals de kust dat heeft en slechts een paar inhammen waar je het water in kan. Het loopt niet snel af dus er is genoeg water om in te vertoeven. Met je dochter kan het beste aan de linkerkant (kant van Nijkerk) van het strand blijven en heb je de minste last van kijkende mannen. Ik vind het een prettig en rustig terrein waar ook best veel stellen komen. Vanaf parkeerplaats is het wel paar honderd meter lopen, maar niet onoverkomelijk. In ieder geval van harte welkom! Met vriendelijke groet, Wim


Simone   24-07-2014 23:31

Is het ook een leuk terrein om met mijn dochter naar toe te gaan (middelbare school leeftijd)? We gaan normaal naar een Noordzee strand dus dit is misschien een leuke nieuwe plek?

Groetjes.

Simone


Adri   23-07-2014 12:54

Jammer dat er weinig inhammen zijn naar het water. Verder wel een lekkere plaats om naakt te zonnen.


ermeloer   20-07-2014 02:31

Zaterdag 1ste keer geweest op naaktstrand.
vond het erg spannend maar viel reuze mee.
relaxte ongedwongen sfeer


Jop   18-07-2014 10:05

@Otto

Zelf ga ik naar halte Eemhof. Dan via de kinderboerderij de dijk op. Het fietspad linksaf volgen naar het strand.(25min.


Tjipke Tasma (Webmaster)   18-07-2014 09:43

@Otto Kijk even op de route pagina (bovenaan onder de foto)

Zon ze.


Otto   18-07-2014 09:30

Hoe kom ik met openbaar vervoer het makkelijkst op de plaats van bestemming. Ik wil dus weten welk eindpunt ik moet hebben.
Groet


Berry   17-07-2014 13:50

Kan iemand mij uitleggen hoe ik precies weet waar ik ben, als ik vanaf het betaalde parkeergebied loop. Ik las dat er een gekleed, naakt, swing en homo gedeelte is? Wat begint waar?


Emiel87-kik-   12-07-2014 16:23

Beste Johan V

Bedoel niet dat niemand meer mag komen op de fiets.

Meer de mens die zich zo gedragen;)

Verder is het er heerlijk vertoeven en erg gezellig, ik ga er met plezier heen ook al ben ik 26.


Hans   06-07-2014 21:02

Een prachtige vrijdag, dus weer eens naar het Laakse Strand gereden. Wat een fijne plek om lekker te chillen in de zon (of een beetje in de schaduw). Veel bezoekers komen hier duidelijk met grote regelmaat en kennen elkaar. Als je daar niet bij hoort, is er genoeg ruimte voor iedereen om een plekje te vinden.


Johan V   05-07-2014 00:50

Beste Emiel87, het gaat wat ver om alle bezoekers die per fiets komen te verbieden. Dan zou ik ook niet meer mogen komen: ik kom al jaren per fiets omdat dat voor mij de snelste- en
voordeligste manier is. Ben het met je eens dat er ook wel een enkele loerende figuur is te spotten maar meestal fietsen deze figuren te hard om veel te zien. Ze zijn m. i. veel te bang om op hun gedrag te worden aangesproken. Negeren die gasten zou ik zeggen.


Emiel87-kik-   22-06-2014 14:17

Het is heerlijk vertoeven. Kunnen ze alleen alle mensen op een Fiets verbieden.. Blijven maar heen en weer rijden en loeren. Erg irritant..!


theun   10-06-2014 10:11

Vorige week zaterdag sinds jaren er weer eens geweest
Ik ben er nu klaar mee. Mijn vriendin en ik komen om te zonnen niet om naar een live beslag te kijken van een kim Holland productie een lieve vriend van ons ging al niet meer omdat de homos de schuld krijgen. Wij zijn overigens verhuisd van het ene naar het andere gedeelte. Waar zogezegd de homos liggen. Wij hebben daar de rest van de dag heerlijk gelegen zonder tegen de zender meiden van Holland hard te dien. Mannen jullie zijn top. En dat zeg ik mijn.vriendin en ik hebben ons voorgenomen alleen maar tussen de mannen te gaan liggen. Veel gemoedelijker. En ze maken ook gezellig een praatje

Groet Ellen theun


Gerard   09-06-2014 20:40

Ik ben vandaag eens weer naar deze strand geweest. Het was er rustig toen ik er was, ik was er rond een uur of 1. Normaal parkeer ik mijn auto waar je gratis mag parkeren en lig ik ook aan die kant van het strand, nu heb ik mijn auto op betaald parkeren parkeerplaats neergezet en mijn handdoek aan de andere kant van de honden gedeelte neer gelegd. Waar ik vandaag lag beviel me beter. Emiel87 ik ben zelf geen sauna bezoeker maar ik vind de sfeer op deze strand lekker gemoedelijk.


Emiel87   08-06-2014 13:38

Ik ben zelf sauna bezoeker, wat kan ik hier verwachten ? Ik ben zelf nooit naar een nudisten strand geweest.

Heeft iemand nog tips waar ik het beste kan liggen.

Boy van 26 jr.


tom39   22-05-2014 16:18

Vandaag heerlijk gelegen op t strand. Het weer was heerlijk, en t was ook lekker druk. Ik was er voor de eerste keer. Maar is zeker voor herhaling vatbaar.


RiJo   19-05-2014 09:02

Gister voor het eerst op het Laakse Strand gekeken, ik ben een verwend Vlietlanden-bezoeker denk ik, want alhoewel ik hier rustig heb kunnen liggen en lekker heb kunnen genieten, vind ik het jammer dat de toegang tot het water minder goed te bereiken is en dat het gras niet lekker gemaaid is. Ook erg veel muggen en andere insecten, maar dat hoort bij de natuur denk ik dan maar! Ook meerdere mannen aangekleed op fietsen voorbij zien fietsen, al kijkend, meerdere keren dezelfde persoon! Niet vervelend, misschien een beetje sneu! Jammer dat je zo ver moet lopen vanaf de parkeerplaats. Voor de rest een heerlijk middagje


Mike   17-05-2014 15:33

Nu heerlijk van de zon aan het genieten. Geweldige sfeer. Leuke mensen, redelijk wat in aantal. Duidelijk dat Zilverstrand dicht is.


Johan V.   02-05-2014 00:39

Beste m,
geen bijzondere code. Simpel kleren uit en gaan zitten/liggen. Als man alleen val je het minst op: dat is de meerderheid namelijk. Het aandeel homo's is inderdaad hoog maar als je daar niet van gediend bent beperk je bezoek dan tot het zuidelijke deel van het langgerekte strand (= eigenlijk alleen een grasveld). Als je geen toenadering zoekt zul
je ook niet benaderd worden. En anders volstaat een simpel "nee".
Veel zon gewenst bij je eerste bezoek.m   30-04-2014 08:12

Hallo,
Ik ben een hetro man die al een tijdje nadenkt over het bezoeken van een naaktstrand. Het lijkt mij heerlijk om lekker van de natuur en de zon te kunnen genieten. Los van het feit dat ik het best spannend vindt, lees ik ook veel verhalen dat mannen alleen als homo worden gezien of dat ze daar met de verkeerde bedoelingen zitten. Kan iemand mij vertellen wat de gedragscode is voor het bezoek aan het naaktstrand en tevens waar ik het beste kan gaan liggen op het Laakse Strand? Ik wil gewoon dat het voor mij een goede ervaring wordt.
Groeten m


Ed   29-04-2014 03:57

Onlangs geweest lekker gewandeld.


Ron   03-04-2014 16:53

Hallo kom net terug van het Almere strand daar lagen de eerste naturisten al op het strand tegen de marina haven aan in de zon het is maar dat je het weet
Groetjes Rontom39   03-04-2014 10:36

Bedankt Wim...als je temeperatuur het toelaat,zal ik t strand zeker bezoeken. Hoop dat ik, zoals jij t beschrijft, ook vaker ga komen. Ben erg benieuwd.


Ronald en Ànette   02-04-2014 23:36

2 april, zwoel lente weer en maar eens bij het laakse naaktstrand gaan kijken, ons zilverstrand was om zeep gebracht zonder eerst een alternatief te bedenken.
Goed, een flink endje rijden en vervolgens na de parkeerplaats (betaals €4) een behoorlijke wandeling naar het strand, ik denk een 15 minuten. Het hele strand langs gelopen, trouwens alles is gras, en maar zeer weinig open plekken om het water in te komen, het is wel beschut en behoorlijk groen, en heeeeeeeel lang en smal, een paar honder meter, wij zullen het zien en jullie vertellen, ciao R&A


Wim   02-04-2014 19:53

Ha Tom,

Het is een beetje als naar de sauna gaan. Zoek een plek waar je rustig kan gaan zitten, rustig uitkleden en klaar. Het is heel normaal en niemand zit je vreemd aan te kijken. Sinds vorig jaar kom ik er regelmatig en is een prima plek. In de zomer kan het water wat vervuild raken met blauw alg maar zodra het zo'n beetje 20 graden is, is het er prima vertoeven. Dus doen en je wilt niet meer anders:-)


tom39   02-04-2014 13:33

Ik wil al een tijdje gaan. Maar in mn hoofd is de drempel nog te hoog. Kan me er helemaal geen voorstelling van maken. Of is het te vergelijken met een gewoon dagje strand....maar dan naakt? En vanaf welke temperatuur is t aangenaam om te gaan?


dirk   10-03-2014 17:53

Kom al jaren op het laaksestrand maar erg me de laatste jaren aan loslopende honden op het niet honden gedeelte, brommers, motoren, scooters en zelfs auto's. Als je in de stad 2 km te hard rijd krijg je een bekeuring, maar op het laakse mag blijkbaar alles. Er staan 10 borden waarop staat verboden voor honden, brommers motoren, auto's en nog veel meer. Maar negen van de tien mensen houd zich hier niet aan, jammer.


g&l   02-03-2014 01:25

Ja wat hebben we toch een fijn preuts landje.
Het is al wat jaren geleden dat de naturisten de naaktrecreatie naar de knoppen hebben geholpen.Als een stel heksenjagers gingen ze te keer,kijken,gluren met hun kinderen rondlopen juist op die plekken waar wel eens wat gebeurde.Ook op cap dÁgde zie je zo rondstruinen.
Ze zijn niet meer van deze tijd door hun bemoeienissen zijn de meeste stranden of gesloten of er komt niemand meer.
Daarvoor namens de recreanten onze vriendelijke dank en ga zo door dan kunnen jullie ook nergens meer heen.


Sem   03-02-2014 23:09

Het Almeerderstrand / Zilverstrand maar is helaas gesloten.

Het Larserbos is zeer geschikt voor naaktrecreatie. En dat kon daar ook.
Totdat de permanente bewoners van het nabijgelegen bungalowparkje 'Ko de boswachter' op de nudisten afstuurde. Er werden naaktrecreanten op de bon geslingerd. Dit in strijd met de wet zie: http://maxius.nl/wetboek-van-strafrecht/artikel430a . Maar het schrikt de naaktrecreant wel af. Weinig mensen hebben er behoefte aan om voor een dergelijk 'vergrijp' hun gelijk voor de rechter aan te tonen. Puur machtsmisbruik dus van de overijverige opsporingsambtenaren, die hiermee onze belastingcenten verkwanselen. Ze zouden er beter aan doen om de drugsgebruikende jeugd van de permanente bewoners uit het Larserbos te weren. De plekken waar zij vertoeven zijn goed te herkennen aan de brandjes en de achtergelaten sigarettenpeuken, chipszakken en Redbull blikjes.

Het Laaksestrand is een van de weinige alternatieven die voor de naaktrecreant overblijft. Maar, zoals op zoveel naaktstranden, blijkt ook dit strandje sekstoeristen aan te trekken. Bezoekers met kinderen, of gezinnen die langsfietsen naar de Eemhof storen zich hier aan. Dit is zeer terecht. Zoals dat behoort, controleert de politie. De gemeente heeft in 2013 de wegen in het prachtige Hulkesteinse in voorzien van bouwpuin om deze wegen geschikt te maken om te patrouilleren met normale personenauto's. Daardoor ben ik toch een beetje bevreesd. Door het ontoegankelijk maken van andere naaktstrandjes zal het in 2014 op het Laaksestrand drukker worden. Het Laaksestrand is vooralsnog gratis. Gemeenten, ook Zeewolde, geven niet graag geld uit aan iets waar ze niet aan verdienen. Het commerciële Recreatieterrein Flevo-Natuur, met al haar permanente bewoners, heeft er belang bij dat naaktrecreanten daar als 'daggast' heen gaan, iets waarvoor de naaktrecreant flink voor in de buidel moet tasten. De gemeente strijkt de toeristenbelasting op. Wordt een van de laatste naaktstrandje ons dadelijk ook ontnomen? Of stiekem gesloten zoals dat met het Almeerderstrand is gebeurd? Graag alleen serieuze en goed gemotiveerde reacties.


Jan   10-11-2013 11:50

@ Johan

Dus, we kunnen gewoon naakt op het strand rond lopen

THks


Johan V.   07-11-2013 23:28

Jazeker: de borden waren in slechte staat. Begin volgend jaar worden nieuwe borden geplaatst in de stijl van de reeds bestaande plattegronden. Service van de Provincie dus.


Jan   04-11-2013 23:25

Weet iemand waarom de borden naakt strand weg zijn?


peter   19-10-2013 21:27

beste Diego,sommige mensen gaan naar de kroeg of naar zijn favoriete voetbalclub of gaan een toerrit fietsen. Zo heeft iedereen zijn eigen favoriete hobby,wij zijn naturisten die het prettig vinden om in ons blootje te lopen.Laat iedereen in zijn waarde,en je bent toch niet verplicht om naar een naaktstrand te gaan?


E.G.Z. Jansen   19-10-2013 01:41

Hé, Diego, als je je zo stoort aan al dat naakt blijf er dan weg. Ga je lekker ergens anders zitten ergeren.


diego   17-10-2013 01:13

Naakt kan niet meer in deze tijd net als roken.
Ik erger me rot aan al die naaktlopers het is net of je op een bejaarde strand komt.
De hele dag naar elkaar kijken en over elkaar zitten kletsen ik moet er niet aan denken.
Dus dicht al dat vieze gedoe Bah


Alwin   06-09-2013 22:53

Na een langer rit op 6 september zocht ik verkoeling. Vele jaren geleden op dit mooie strand geweest en nu weer eens een uurtje genoten. Helaas was er sprake van blauwalg. Dus het water niet ingeweest.
Jammer dat aan de zuidzijde er nogal wat mannen onrustig heen en weer lopen. Het mooie zicht op het water is voor een groot gedeelte ontnomen door riet en bebossing.


Jeannetta   25-08-2013 19:50

Wij (stel ) zijn deze zomer voor het eerst naar naaktstrand geweest. Vonden het heerlijk hebben genoten.
Hopen op nog wat mooie dagen zodat we nog een keertje kunnen gaan.
Lekker op de fiets er naar toe.


Peter   17-08-2013 07:50

He Rob, of je neemt je moeder mee - of je zoekt het zelf uit. Of ben je 12?


Rob   16-08-2013 14:17

Hoi allemaal,
Ik wil volgende week hier naartoe. Ik heb een vraag, hoe kun je zien op welk gedeelte je bent? Staan daar borden bij het hondengedeelte en ook als dat weer ophoudt en je het derde stuk oploopt? Ik zou graag op de juiste plek terecht willen komen. Iemand die mij op weg kan helpen?
Groet, Rob


Hans   10-08-2013 16:06

Vorige week weer eens een paar uurtjes lekker met mijn blote billen in de zon gelegen op dit naaktstrand.

Dat was aan het einde van een warme middag, het begon al wat rustiger te worden maar er waren nog behoorlijk wat mensen. Desondanks vond ik het het een oase van rust. Heerlijk wat liggen dommelen in een verkoelend windje. Fijne plek.


Elmar   31-07-2013 00:22

Hallo Sjaak,

Ik ben 25 en wordt ook wel eens aangegeken als ik alleen het naaktstrand bezoek. Blijkbaar val je als jongere toch uit de toon. Soms kan je een praatje maken of gewoon negeren..

Groet
Elmar


sjaak   29-07-2013 18:44

Hallo
Ik ben een jonge van 22 die vandaag voor het eerst na naaktstrand is gegaan.
Wou aleen me witte kont is een beetje kleur geven.
Maar eerlijk gezegt ga k dat vaker doen .
Vond het heerlijk om daar naakt tezonne.
Aleen jmmr van die kerels die denken dat k meer wou.
En toen ik een stukje ging lope kwam ik voorbij een paar stellen die me zaten me aan tekijken van wat doe je hier.
Nou lkkr zonnen als jou wat is er zo raar dat k als jonger iemand hier in me blootje loop net als jou.
Kan iemant me vertellen waarom dat zo is
Al vast bedank groetjes sjaakjohan   26-07-2013 23:43

Je hebt helemaal gelijk E v Doggenaar. Die borden zijn stink lelijk en verpesten het stukje mooie natuur. Laatste avonden prachtig weer op het strand en geen kip te zien. Heerlijk rustig genieten van de rust. Prachtige plek het Laakse strand. op de borden na dan natuurlijk.


e v Doggenaar   25-07-2013 21:21

Ik heb zo mijn mening over het strand ik kom er al 45 jaar.
En het was er altijd schoon ik vaar er met mijn kano heen en geniet er wel van.
Maar er is ook een min punt er staan nu om de 50 meter borden
met allemaal verboden er op dit maakt het strand er niet vriendelijker op.
Er zou maar een bord hoeven te staan met de tekst welkom op dit strand.
dan ziet het er vriendelijker uit.
dus weg met de borden.


Frans   16-07-2013 19:28

Ik kom al 23 jaar op het Laaksestrand en nog steeds met veel plezier. Zoals al eerder geschreven, gebeurt er op ieder strand wel eens wat. Maar laat die mensen die zo nodig aan andere moeten zitten lekker achter de dijk of in het bos gaan rotzooien maar niet waar anderen bij zitten.
Overigens ik vindt het nog steeds een prima strand om naakt te recreeren en waar ik zit gebeurt er nauwelijks iets wat er niet hoort dus voor het honden strand is het prima om lekker ongestoord in de zon te liggen en te genieten van de mooie zonovergoten dagen.


Outsider5   08-07-2013 18:44

Hallo


Alain   07-07-2013 12:22

Een strand voor elk wat wils.
Een stuk voor de gezinnen,dan de hondenliefhebbers en de homo's.
Van deze laatste groep heb ik geen last gehad.
Zelfs het bosje op het einde bezocht.
Geen enkele man met erectie gezien.
En ook zelf geen erectie gekregen door de talrijke elleengaande mannen.


peter   03-07-2013 18:51

ik vindt het een heerlijke plek om er naar toe te gaan.ik kom er al 16 jaar,en heb er veel leuke mensen ontmoet.sommige mensen zijn mijn vrienden geworden,we bellen mekaar als het strandweer is en dan gaan we of bbqen of andere lekkere hapjes bakken.we hebben het dan reuze gezellig en we drinken er een lekkere glas wijn bij.dit is pas genieten,en daarom blijf ik er komen gr peter.


j&l   30-06-2013 17:31

tijdje terug weer op het Laakse strand geweest.
Ik lees hier heel veel over cockringen en of andere versiersels aan of bij de geslachtsdelen.

Wat is het probleem?????
Als er iets niet storend is zijn het mannen met een cockring of dames met piercings in hun schaamlippen of zoals het heet een klitpiercing hebben.

Wat wel storend is zijn Mannen met een stijve LUL die op de strandjes waar gezinnen met kinderen liggen en of dames alleen.
en die heren met hun stijve LUL zich zonder zich ergens aan te storen liggen af te trekken.
En wel op zo'n manier dat het duidelijk zichtbaar is voor iedereen.
DAT IS DUS STOREND.

Mijn Vriendinnen en ik hebben dan ook diverse malen deze heren vriendelijk verzocht ergens anders te gaan liggen zodat wij ongestoord kunnen genieten van het Laakse strand.

Deze heren weigeren aan ons verzoek te voldoen waarna ik met enig geweld heb moeten dreigen.
ZONDE, maar voor deze heren het volgende, ter jullie info volgende keer vraag ik niet meer maar ga ik meteen over tot hard ingrijpen en foto's maken waarna aangifte volgt bij de POLITIE.
Ik accepteer dit niet en wil genieten van mijn vrije dagen zonder opdringerige vieze mannen die thuis te kort komen.

met vriendelijke groet,
J&L

xxx


Jan   26-06-2013 21:16

De redenering van Koos is wel leuk bedacht maar de problemen ontstaan vaak als mensen van sporthuis centrum komen die dus in de hobby homo sector binnen komen en helaas gebeurd er ook het nodige in het achterliggende bos. Ik wandel daar regelmatig en het komt eigenlijk niet voor dat er niet iemand staat te rommelen.

Loop ik daar naakt dan wordt ik eigenlijk gewoon aangerand door wat daar rondloopt.


koos   17-06-2013 19:32

Een naaktstrand is een naaktsrand,en de meeste mensen komen om heerlijk naakt te kunnen zonnen en te zwemmen en gewoon een leuke ochtend of middag te hebben.
Op elk naaktstrand gebeuren er weleens dingen waar de ander zich aan zou kunnen storen.Maar Elk naaktstrand is een beetje ingedeeld in zone,s,met andere woorden,Bijna aan het eind van een naaktstrand gaan vaak de stelletjes liggen die het lekker vinden om gezien te worden terwijl ze aan het sexen zijn,iets verder,en aan het end liggen vaak de mannen die een relatie hebben met een vrouw,maar die behoefte hebben om sex te hebben met iemand van hetzelfde geslacht.Zou zeggen,LAAT EEN IEDER DOEN WAAR HIJ OF ZIJ ZIN IN HEEFT,Maar wel op een plek!!!!!! Waar zowiezo geen ouders met kinderen zijn.En voor de alleengaande!!!!!! Als je iets ziet wat je tegenstaat,dan kijk je gewoon de andere kant op.
Maar kom al 20 jaar op het Laaksestrand,en er is soms veel te zien,maar wil je dat niet!! moet je gewoon niet zover naar achter doorlopen.Zo simpel is het


Elmar   09-06-2013 19:47

Vanmiddag eens wezen zonnen op dit strand. Op het naaktstrandje was het best druk en daar zat ik niet echt op te wachten. Ik heb een paar uurtjes gelegen op het "hondenstrandje" en verder nergens last van gehad. Ben een jongen van 25 dus ik was bang dat ik aangesproken zou worden oid. Af en toe een verdwaalde fietser maar verder was het lekker rustig.


Peter   06-05-2013 23:35

Vandaag lekker geweest. Was redelijk rustig maar weer prachtige natuur. Cockringen horen er bij blijkbaar maar vind ik zelf wel wat hebben. Een ander heeft weer veel piercings en heer had ze beide haha. Stevige, aantrekkelijke jongen, midden dertig. Hij was helaas hetro maar even leuk praatje meegemaakt.
Wat ik probeer te zeggen, laat ieder in zijn waarde, misschien schrikt het de een af maar kan heel sociaal en vriendelijk zijn.


Jan   23-04-2013 20:59

Heb je wel gelijk in maar het is vaak wel erg moeilijk om dingen die niet op een publiek strand horen niet te zien.


Rein vd Well   21-03-2013 19:11

Een geweldig strand,waar je iedereen in ze waarde moet laten,en je niet moet gaan storen aan andere mensen, met of zonder cockring,ik kom voor de zon,en als je je gaat lopen storen aan andere mensen dan moet je weg blijven,en naar een gewoon strand gaan,ik vind het hier super ,en ik ben geen Homo,maar gewoon Hetro.


Bert   16-03-2013 14:55

Hoi mede zonaanbidders ik hoop dat het gauw weer mooi weer wordt en de temperatuur aangenaam is om lekker bloot te zonnen. afgelopen jaar is er weinig van gekomen en hoop dit jaar weer meer te komen. Is een heerlijk strand en voor ieder wat wils


Ellen   07-01-2013 10:57

Ik ben een alleenstaande vrouw van 46, en ga met lezier naar het Laakse strand. Natuurlijk zijn daar "heren" die wat meer willen dan zonnen, maar mijn ervaring gedurende de afgelopen 7 jaar is dat je ze met een aardig praatje ook wel tevreden stelt. Ik kom ook aan Noorzee naaktstranden, en daar vindt tegen de duinrand ook wel intieme dingen plaats. Denk dat veel mensen die hier negatief reageren zelf gaan lopen spieden of ze wat "verkeerds" zien. Moet je dus niet doen !


Bob   24-09-2012 12:01

Ik ben een paar weken geleden met het mooie weer op het strand geweest, maar ik kan niet zeggen dat het alleen homo's zijn die er rotzooien. Zag een vrouw die zich door meerdere mannen liet nemen. Gewoon walchelijk. Dit zijn ook de mensen die het voor de anderen verpesten


hein   21-08-2012 07:23

het publiek is voornamelijk leeghoofdig parenclub publiek welke mongool loopt nu met een cockring over een nudisten strand heb er wel 10 gezien eerste keer op nudistenstrand maar geen ervaring rijker!


Alain   19-08-2012 17:31

Er moet inderdaad iets gedaan worden aan dat laatste stuk tussen de bosjes.
Het waren allemaal homo's die ik daar zag.
Ook ongure dingen dingen heb ik gezien overdag.
Dit stuk gewoon ontoegankelijk maken is de oplossing.
Anders is dit strand vol met naakte mensen wat positief te noemen is.
En ook veel jonge dames gezien in hun blootje.
Je kan er gemakkelijk zwemmen in het ondiepe water.
Er zijn bootjes die aanmeren en de gasten zin ook naturist.


johan   18-08-2012 22:54

Er wordt hier vaak gesproken over lastig gevallen worden. Mijn ervaring.... je vraagt of ze door willen lopen of wat dan ook. En men gaat verder.
Ook als jongere kan je dat gewoon zeggen. Ben er toch wel zeker van dat men je dan niet lastig valt.
Het is er echt allemaal niet zo erg als op dit forum wel eens de indruk gewekt wordt.


Erik   17-08-2012 11:55

Hey john, ik heb hetzelfde ik ben 17 jaar oud en nog nooit op een naaktstrand geweest want het lijkt wel.of je dan als enige jongere daar zit klopt dit? En word.je als jongere ook eerder lastig gevallen? Dit zijn wel dingen die me er vansf houden om hier heen te gaan, gr. Erik.


Johan   17-08-2012 09:58

Ik kom hier regelmatig . en moet zeggen ik ben 38 dus niet de oudste maar wordt nooit lastig gevallen ( en dat ligt er niet aan dat ik er afgrijselijk uit zou zien in tegendeel)

Wel lag ik afgelopen week op het strand ligt er een stelletje MAN en VROUW die flink met elkaar bezig waren . ik werd gek van het gekreuen en gesten . ( wel waren ze erg gelovig ) ze riepen constand oh my God .

En dan worden de mannen afgescheept als trekvogels en weet ik wat niet meer nee we moeten een voorbeeld nemen aan de hetros . de mannden duiken nog netjes de struiken in terwijl de stelletje MAN en VROUW gewoon op het handoekje elkaar ligen te bevredigen .

De conclusie van het verhaal is laten we eerst naar onszelf kijken voor we wat over andere zeggen


Bernd   14-08-2012 12:00

afgelopen zondag voor het eerst hier geweest. in de ochtend was het redelijk rustig, later iets drukker, maar niet stampvol. Helaas was ik -35- de jongste. Er liepen wel wat mannen rond te paraderen, slechts 1 was enigszins hinderlijk. Al met al heerlijk relaxed gelegen daar en zeker voor herhaling vatbaar.


johan   11-08-2012 23:02

Het strand moet een stuk mooie natuur blijven. De lelijke borden mogen weg. Vuilnisbakken zijn niet nodig omdat je gewoon je rotzooi meeneemt. Dat gebeurd al jaren en strand is gewoon netjes. De schapen staan netjes op stal. Daar waar ze horen. Water is niet nodig dat neem je gewoon mee. Er zijn genoeg plekken waar je het water in kan. Hou dit mooie stukje natuur dus gewoon wat wilde natuur. Het is zeer prettig vertoeven.


Edwin   09-08-2012 10:25

Beetje verdrietig: Van de winter is er een woud aan parkeerverbodsborden(10) geplaatst op de Rassenbeekseweg (nabij de gratis parkeerplaats)en de parkeerplaats was gebarricadeerd. Dat is allemaal weer ongedaan gemaakt. Nu zijn er op het strand, op verkeerde plaatsen, onjuiste borden geplaatst. Dat is verspilling van overheidsgeld terwijl er nog niet eens een vuilnisbak of waterkraan op het strand vanaf kan! En dan de hetze tegen zogenaamd sextoerisme? Daar moeten schapen tegen worden ingezet maar dan wel op een stuk terrein waar IK nog nooit iemand heb zien naaktrecreeren, laat staan iets anders doen! Besteed al dat weggegooide geld aan voorzieningen aan/op het strand, maak het water beter toegankelijk.


de wielewaal   02-08-2012 21:59

de borden zijn geplaatst in opdracht van de provincie de fouten zijn gemaakt door staatsbosbeheer en ik moet toegeven ze zijn wel erg groot
de wielewaal


john   31-07-2012 12:22

hallo,
3 weken geleden als 16 jarige liefhebber van
naturisme naar laakse strand geweest. Nadat ik
nog geen 5 minuten heerlijk van de zon op me
billen lag te genieten kwamen er al 2 mannen vlak
naast me liggen die duidelijk meer bedoelingen hadden
omdat ik nu in puberteit zit kreeg ik van het idee wel
een stijve maar heb zeker geen verdere bedoelingen!
nou was mijn vraag, word je als 16 jarige gewardeerd op
het naaktstrand?


leker stel   26-07-2012 16:32

hier een steletje
wy zyn maandag op het strand geweest op het zogenaamde hondenveld en het was eerlyk niks ongetogen gezien er was een vrouw alleen en die werd ook gewoon met rust gelaten ik denk dat er veel mensen zyn die overdryven met al die negatieve verhalen dinsdag zyn we weer geweest want wy vonden het zo fyn toen zyn we op het eerste veld geweest ook gewoon top enkel wel veel ouderen het derde veld zyn we nog niet geweest maar dat komt ook nog wel
gr een genietend zonig stel


Tim   23-07-2012 10:53

laatst mijn eerste ervaring op een naaktstrand hier gehad. Ging prima ik lag op het hondenstrand. Wel werd ik aangesproken door een voorbijkomende fietser die denk ik meer bedoelingen had, daar had ik totaal geen trek in en heb hem afgewimpeld. Dat deed wel behoorlijk af aan de ervaring.

Word het als man alleen ook getolereerd om op het 1e strand te gaan liggen om hier minder last van te hebben? Ik heb geen bedoelingen voor meer alleen om een beetje te bakken in de zon.


johan   15-07-2012 22:23

Hebben ze toch van die verschrikkelijke moderne borden midden op het strand of bij de ingangen gezet. Waan je je in een stukje prachtige natuur staan er van de borden die het hele mooie natuur gevoel volledig wegnemen. Wielewaal is echt lekker verkeerd bezig zeg. Neem tenminste aan dat zij er voor verantwoordelijk zijn.


jeannette   27-06-2012 15:09

Ik ben fotograaf en heb een klant die graag naaktfotos vanzichzelf wil op een strand in plaats van in de studio. Is dat mogelijk zonder dat wij iemand tot last zijn? Zo ja wanneer is dat de beste tijd?


valentino   20-06-2012 14:20

ALS het weer er eens naar wordt zou ik graag eens naar het naaktstrand, maar heb dit nog nooit gedaan.
Ben een normale hetero man die het eens wil ervaren. Waar kan ik het beste liggen zonder lastig gevallen te worden.
Gemengde gedeelte lijkt me het meest geschikt.
Of iemand die me op sleeptouw neemt.
Hoor / lees het wel ;-)


bernard de mey   17-06-2012 12:15

hallo

mag je daar vissen op het naaktstrand
ook als ik naakt ben om te vissen
ik hebt een vis vergunning

Bijvoorbaat Dank

gaarne reactie


reactie   12-06-2012 16:28

als onderstaand persoon nou eerst eens Nederlands leert te schrijven, snappen anderen misschien waar dit overgaat.


een vast bezoeke van het laaks   11-06-2012 16:49

het loopt weer fout op de parkeerplaas in het bos acht de dijk en nu dit stondt in de krant
bezoekers van de laankse strand die liefde bedrijven onvermurwbare controleurs de camping die grenst aan het stand maar ook naaktgangers die NAAKT door het bos lopen volgens de recatiebedrijf loopt dit uit de handt en wil schapen ingezet om de sekstoeristen af te schrikken langs de rand van het strand DUS MENSSEN VERPEST DIT STANDJE MAAR KOEST HET DIT IS ONS STANDJES EN VERPEST HET NIET WANDT HET LOOPT WAAR UIT DE HANDT A.U.B


Bezoeker   29-05-2012 19:32

Gisteren voor het eerst hier geweest met mijn partner. Wij zijn een hetero stel en niet uit op seks met- of voor anderen. Gedurende de dag gaat het prima om hier lekker naakt te zijn en heb je geen last van andere mensen. Maar vanaf een uur of 4, wanneer de meeste gezinnen vertrekken, blijkt dat er toch ook nog een ander publiek het strand onveilig maakt. Ongegeneerd wordt er door dit voornamelijk manvolk met hun geslachtsdelen gespeeld onderwijl loerend naar een stelletje dat het 'gezellig' met elkaar heeft. Op zich heb ik niets tegen zo'n stelletje. Ik ben zelf ook geen eunoch. Maar kennelijk doet dit stelletje het juist om gezien te worden. En doordat zij vlak naast ons lagen, alleen maar uit het zicht door wat hoog gras, werden wij dus ook omringd door dat stelletje zielig rukkende kerels die kennelijk geen gepaste manier kennen om aan hun gerief te komen.
Het leek mij wel op z'n plaats om dit hier te melden. Ik ga ervan uit dat het merendeel van de bezoekers hier ook niet van gediend is. Ik hoop dan ook dat het minderdeel zich aangesproken voelt en zich een beetje gaat gedragen.
Ik wil niemand iets verbieden, seks in de buitenlucht is tenslotte heerlijk, maar val anderen er niet mee lastig en doe het ergens waar je er niemand mee hindert!


Gerard   27-05-2012 19:18

Ik ben vandaag voor het eerst op een naaktstrand geweest. Ik heb sinds vandaag wel goede ervaring bij deze naaktstrand. ik zal her wel vaker komen.


erik   09-05-2012 16:57

ben zelf aardig jong, onder de 20 namelijk. En zijn er meer jongeren? ben nog nooit geweest maar wil toch eens kijken wat het is


paul   06-05-2012 16:23

ik ga dit jaar ook eens het laaksestrand bezoeken. ik ben geen homo, en niet uit op andere dingen dan gewoon genieten van het weer. hoop dan ook niet lastig te worden gevallen door mensen met andere ideeen.
ik begrijp niet dat anderen dit wel tolereren..een vrouw die even word geterrorisserd. het is toch van de zotte dat niemand in grijpt of in heeft gegrepen.
dan zal ik wel van de oude stempel zijn..niets mis mee volgens mij.


Patrick   13-04-2012 13:17

Wij zijn vorig jaar eens naar het Laakse geweest. Op zich een mooie lokatie. Nou zijn wij zelf homo, maar het is wel vermoeiend dat wanneer je even achter struiken gaat plassen er onmiddellijk iemand volgt en met z'n hand in z'n kruis naar je gaat staan staren. Die ervaring bij Maarsseveense Plassen heb ik ook: je ligt relaxed bloot te zonnen en iemand komt gelijk bij je liggen met z'n hand in z'n kruis of blijft continu om je heen dralen. Tegenwoordig vraag ik dan ook of ze zich willen uitkleden en verderop willen gaan liggen maar me niet continu willen aangapen.
Ik denk dan ook dat de homo's het zichzelf op deze manier moeilijk maken en er dus een beeld ontstaat dat homo's op naaktstranden per definitie seksrecreanten zijn.


xxxx   27-03-2012 11:43

Gisteren weer eens langsgereden op de rassenbeekweg waar je gratis kunt parkeren geen buizen en of borden die dit verbieden.
Wel weer jammer dat er diverse mannen rondliepen met de wens om te scoren.
Omdat ik graag foto's maak stopte ik even om mooie foto's te maken op tijd van 5 minuten werd ik helaas 8 keer benaderd waarbij er zelfs 6 mannen waren die hun meet instrument in volle glorie lieten zien.(gewoon walgelijk en zonde)
Misschien is het wel een idee om eventuele kentekens te noteren en door te geven aan de een of andere instantie.
Misschien zelfs wel hier op de site.

Vanmiddag ga ik naar het strand zelf en zal morgen mijn bevindingen hier neer zetten.

Groetjes J&L


Johan   24-03-2012 19:56

Er staat sinds vandaag,24 maart 2012, geen enkel parkeerverbod bord. Tevens is de kleine parkeerplaats weer open. Buizen zijn weggehaald. Dus gewoon te parkeren aldaar. Als een ieder zich nu eens netjes gedraagt dan blijft het hopelijk zo en kunnen de wandelaars gewoon in die omgeving lekker in bos wandelen.
Arno   21-03-2012 18:23

Ik vind het jammer dat er zoveel 'kijkers' rondrijden op het strand. Ik kom er regelmatig en bijna altijd zijn er wel van die gekleede lui die schaamteloos op korte afstand mijn lichaam bekijken. Ik heb er geen probleem mee maar het geeft wel een vervelende touch aan de sfeer.


een vast bezoeke van het laaks   12-03-2012 19:35

het mooi voorjaar laakststand is zo ver maar niet meer gratis parkeerplaats aan de rasenbeekweg daar is een stopverbod dus een jaarkaart.bestellen per mail 42.50 € dat is voor niks als je 10 keer bent geweest hep je zo uit dus parkeerplaats is afslag Flevo Natuur 2km als maar door rijden
E-mail info@dewielewaal.coml en m   28-02-2012 14:34

wij gaan ook als stel naar het strand en gaan dan op de plek waar ook honden mogen komen.
maar goed als een man toenadering zk zeg je toch gewoon eerlijk dat je daar geen behoefte aan heb.
en kijken... ja dat mag


marcel   21-01-2012 10:12

hallo

even een vraag.
mag ik kan ik als single man nog wel komen op deel 1 en deel 2 van het strand anno 2012.
lees veel dat ik niet meer welkom ben.
en ja heus wel vind ik vrouwen mooi.
maar begluren betasten enz enz nee.
praat liever met de mensen over van alles.
marcel


een vast bezoeke van het laaks   13-01-2012 19:27

hallo menssen ik wenssen al bezoeks een goed en gezondt en mooi weer toe in het nieuw jaar op het laaksstrand jij kunnen je jaarkaart bestellen
40 € bestellen maar naar 1-2-2012 korst dit 42.50 € dit is het anders E-mail info@dewielewaal.com
tot het nieuw standt weer dan maar weer
een vast bezoeke van het laaks   10-11-2011 18:36

zo als jij het weet is het voorbij met het
gratis parkeren en hebben ander menssen onder ons het verpest .
dus als jij en ook de vastbezoekes van het laakestandt er wil zijn kan me een jaarkaart.
voor 40 € bestellen dat is voor niks als je 10 keer bent geweest hep je zo uit dit is het anders E-mail info@dewielewaal.com
p.s dit kan me per 1-1-2012 bestellen hep Mail
ik wens ons bezoeks fijn maandt toe en tot het nieuw standt weer


Hendrik Jan   04-10-2011 21:42

Als het rasenbeek stopverbod doorgaat dan wordt er wel weer ergens anders geparkeerd. bijv. bij Flevo. Vroegers stonden de auto's aan de wielse weg en waar nu de camperplaats wielewaal is. Ze zijn naar de rasenbeekweg gegaan toen het bij de wielewaal betaald parkeren werd. Kortom lost niets op haalt het alleen wat verder bij Center Parcs weg.


Adri   04-10-2011 20:31

Vandaag stond in Zeewolde Actueel op de gemeentepagina dat er stopverboden komen. Dus binnenkort is het echt afgelopen.


Adri   02-10-2011 19:05

Vandaag bij de gratis parkeerplaats langs gefietst. Er stonden nog geen parkeerverboden.
Wel stonden er veel auto's geparkeerd.Adri   29-09-2011 08:01

Berichtje op Omroep Flevoland vandaag:

Om het sekstoerisme tegen te gaan in het Hulkesteinse bos in Zeewolde, mag er voortaan niet meer geparkeerd worden aan de Rassenbeekweg.

De gemeente heeft daartoe besloten na klachten van recreatieondernemers in het bos en hun gasten.

De politie en boswachters van Staatsbosbeheer gaan scherp toezien op het parkeerverbod en op het verbod op naaktrecreatieHans   02-09-2011 15:15

Vrijdag 2 september, een van de laatste mooie dagen van het jaar. Erg rustig en een gemoedelijke sfeer. Heel plezierige plek om te komen, gaan we zeker vaker naartoe.


Peter   20-08-2011 00:40

Als het je eerste keer is, zou ik naar Maarsseveense plassen - het betaalde gedeelte - gaan. Zie http://www.naaktstrandje.nl/utrecht/MaarsseveensePlassen/MaarsseveensePlassen.html .
Daar is de sfeer het meest natuurlijk, het meest naturistisch. Daar komen gezinnen met kinderen en erotiek wordt niet getolereerd. En dat kom je op de meeste openbare naaktstranden toch steeds meer tegen, die seksuele spanning.


stefanie   18-08-2011 07:31

Zondag gaan wij voor de eerste keer...(jong stel nog nooit op een naaktstrand geweest...) Zijn er nog dingen
Waar wij rekening mee moeten houden...
Wij komen hier puur om een kleurtje te krijgen...
Hoewel ik het geweldig vind om foto's te maken doe ik
Dit wel ergens anders.... En de normale foto's zal niemand
Last van hebben toch?

Iemand nog tips, suggesties etc?
Gr. Stefanie


H   04-08-2011 22:20

Hier kom ik al jaren, vandaag voor de zesde of zevende keer dit seizoen.
Ca. 10 jaar geleden waren er regelmatig gezinnen met kinderen. Die heb ik deze zomer nog niet gezien, wel 50-plussers. Oké, mijn kinderen zijn ook groot geworden :).
Opvallend veel mannen alleen, soms gewone naturisten, soms met overduidelijke bijbedoelingen. Ook op het 'voorheen' gezinsdeel.


Nieuwe_naaktrecreant   27-06-2011 20:52

Hallo,

Ik ben een getrouwde man die een vrouw heeft die niet van naaktrecreatie is. Is wel (gelukkig "mag" het ook) Ik vraag me of het handig is om in de ochtend te komen. Ik heb geen zin mannen die rondlopen met andere gedachten dan naaktrecreatie. Of maakt het niet uit? Als ik de verhalen hieronder lees dan twijfel ik eraan of ik wel moet gaan, maar het wordt zulk lekker weer morgen en dan kan ik het niet laten :D

Ik ben benieuwd wat jullie gedachten hierover zijn.

Groet, nieuweling


Johan   15-06-2011 16:11

Ik kom al jaren op het laakse strand, maar al tijden niet meer alleen, als mijn partner niet kan ga ik niet, Reden, alleen gaande mannen worden overal weggekeken, zijn nergens welkom, niet alleen op de stranden maar ook op naturistencampings etc, gelukkig kan ik thuis naakt recreëren. En idd, de veelal alleengaande ziekelijke geilneven verpesten het voor ons. maar ook de stellen die zich absoluut nergens aan storen. Ik heb niets tegen sex in de vrije natuur, maar een ander moet er geen last van hebben en zeker kinderen niet. Overigens is het laakse strand idd een zeer gemoedelijk strand verder


Rik   09-06-2011 10:52

Ik kom al een aantal jaren op het Laakse strand. Eigenlijk is het strand in drieën te verdelen: vanaf de (betaalde) parkeerplaats heb je een mooi zanddeel waar naturisten en nudisten recreëren, daarna volgt een hondenstrand (ook naakt voor zowel hond als mens :-) en het laatste deel is echt niet bedoeld voor, maar wél in bezit genomen door: veel mannen en stellen. En ja, daar gebeurt wel wat. Als nu iedereen op zijn "eigen" stuk blijft, en vooral die mannen op hun deel, zal het voor iedereen prettig zijn. Als ik met mijn vrouw ga, lig ik op het 1e deel, met de hond soms op het 2e deel en als ik alleen ben, ga ik naar het 3e deel. alleen al omdat ik als (op dat moment) alleenzijnde man op het 1e deel wordt aangekeken als voyeur. Zo zie je dat ook de tolerantie richting alleenzijnde/alleenstaande man er niet altijd is, net als wat ik hier lees over alleenzijnde vrouwen. Het juiste woord hier is: respect, dan heeft ieder een lekker zonnig plekje op het Laakse strand.


Adam   04-06-2011 22:26

Oeps, trouble in paradise! ;) Sorry Eva, de turk in kwestie zit er toch echt en dat het een Turk is wisten de vaste bezoekers mij te vertellen, hij hangt rond in de buurt van het hondenstrand en voyeert bij seksende stellen. Hij maakt er ook foto's van en beweert dat hij als enige het recht heeft om dit te doen. Die marokkaan heeft zich sinds het incident vorig jaar niet meer laten zien voor zo ver ik weet, maar misschien komt die ook weer terug. Bordjes op hun rug dragen ze inderdaad niet, maar dat hebben ze ook niet nodig. Als jij gewoon altijd aan het begin zit, zeg maar zo dicht mogelijk bij de parkeerplaats aan de Wielse Weg, dan zal je dit misschien nooit hebben aangetroffen. Het Laakse strand kan zeker gemoedelijk en gezellig zijn, maar sommige figuren kunnen het aardig vepesten. Dat je het feit dat ik dit aansnijd afdoet met termen als opjutten en haat zaaien, zegt meer over jou dan over mij. Dan heb je zeker van de giftige appel gesnoept die voor politieke correctheid doorgaat!


Eva   02-06-2011 01:44

Adam, het lijkt erop dat je probeert de boel een beetje op te jutten. Haat zaaien noemen ze dat tegenwoordig. Ik denk dat jij nog nooit op het Laakse strand bent geweest. Ik heb hier nog nooit iemand met een bordje Turk of Marokkaan op zijn rug gezien.
Misschien kun je jouw rare verhaaltjes beter ergens anders ophangen.
Het Laakse strand is gewoon gemoedelijk en gezelligAdam   01-06-2011 17:29

Vorig jaar in het naseizoen heb ik gezien hoe een opdringerige turk iemand bedreigde, die zijn uitzicht belemmerde op een stel dat daar regelmatig ligt te seksen.
Verder hoorde ik van een oude homo dat hij was bespuugd en bedreigd door een agressieve marokkaan, nadat hij hem vriendelijk had verzocht om iets verderop neer te strijken.
Als dit soort ongure gasten op het Laakse Strand de dienst gaat uitmaken, mogen ze van mij de boel sluiten.


JdM   09-05-2011 11:38

Vorige week naar Laakse Strand geweest. Heerlijk rustig, paar cruisende mannen gezien meer helemaal geen last van gehad. Fijn strand. Zeker voor herhaling vatbaar.


StardustNL   03-05-2011 19:46

Ik kom al jaren op het Laakse Strand maar erger me de laatste tijd vreselijk aan stellen die denken dat alles maar kan en mag in het openbaar.
Ik denk dat er binnenkort gewoon helemaal geen Laakse strand meer is! Cruisende homo's gaan in ieder geval nog uit het zicht de bosjes in zodat niemand die dat niet wil dat allemaal hoeft mee te maken en daar lopen ook geen hordes rukkende kerels achteraan. Kunnen die stellen niet gewoon even adressen uitwisselen en bij een van hen in de achtertuin gaan liggen?


Luc   02-05-2011 12:50

Ben er geweest de week voor Pasen, 1 korte namiddag met vrouw en kinderen. Mijn kinderen hebben aan de waterrand gespeeld en daarom (gelukkig?) ook weinig gemerkt van wat er zich achter hun rug afspeelde. Inderdaad, mannen met sieraden versierde en soms half erecte penissen lopen de hele tijd heen en weer... Mijn vrouw heeft er eens goed mee kunnen lachen, maar een prettig strand voor de familie is het zeker niet.


Karel   25-04-2011 00:54

komen de toiletten ook terug
anders dan dat alle lo


pete   23-04-2011 18:58

heb de dag lekker van de zon genoten en mijn boek gelezen/mp3 geluisterd...Interessant dat hierboven staat dat sexrecreanten niet welkom zijn - ik heb nooit zoveel mannen aan het cruisen gezien! Ik had geen last van persoonlijk maar ik kan me voorstellen dat het niets is voor vrouwen - ik zou mijn vrouw hier nooit brengen...


jo   23-04-2011 11:11

hallo straks naar het laakse strand gaan zonnen wie nog


speotje   22-04-2011 21:48

Ik hoop dat het ook voor het laatst was. Op seksrecreanten zoals jij, de plaag van vele naaktstranden, zitten we niet te wachten. Het wordt tijd dat de naturisten nu ook eens wat minder gedogen dus geen stellen doe maar op het hond stand


Alex   20-04-2011 15:46

Hallo mannen,

Het is zeker lekker weer en ik ga daarom donderdag 21 april vanaf de middag lekker
luieren op het naaktstrandje. Wordt het er gezellig druk??


xxxxx   19-04-2011 13:58

hallo johan je kunt niet op het strand zelf staan met je camper.
de dichts bijzijnde parking is op 1000mtr van het strand en betaald parkeren.
verder is er nog een 2de parking deze is gratis en ligt op 1500mtr van het strand.

en verder weet ik niet wat je zoekt en wat je bedoeld met "valt er wat te beleven" dit is iets wat je zelf zult moeten ontdekken tijdens je verblijf.

Dan verder naar Herman, het antwoord zal ongetwijfeld ja zijn op je vraag maar ik vraag me af of je deze vraag stelt met bij bedoelingen.
ik denk dat je van een koude kermis thuis zult komen als je denkt hier op sex gebied te kunnen scoren.
Als vrouwen alleen komen wil dat niet meteen zeggen dat ze op iets uit zijn het kan ook zomaar zijn dat de dames gewoon willen relaxen en ontspannen en net als velen onder ons willen genieten van de zon en een lekker kleurtje krijgen.

dus Herman ik zou het ergens anders proberen als dit je intenties zijn.

Mijn vriendin en ik zullen dezer dagen zeker op het stand te vinden zijn om te genieten van het weer en de rust.

Groetjes J&L


johan   19-04-2011 13:38

hallo wij willen met paasen voor het eerst naar het laakse strand wij komen van belgie en willen er gaan staan met een camper gaat dat .... en is er wat te beleven gr jo


herman   18-04-2011 14:28

ik ga waarschijnlijk morgen naar het strand. Wordt in ieder geval lekker weer. Komen hier ook alleenstaande vrouwen?
gr. herman


janjaap   18-04-2011 09:02

wie gaat er deze week al naar het strand? Het wordt in de loop van deze week steeds warmer. Ik ga misschien morgen al.


   04-04-2011 12:01

Ik ben er afgelopen zaterdag geweest. Heerlijk strand. Als je rustig wil zonnen of wandelen vooraan. Achteraan wordt er gecruised maar dat zoek je op of niet. In ieder geval is er respect naar iedereen toe.
XXX Stefan


xxxxx   25-03-2011 13:20

hallo,
ben hier al vaker geweest jammer genoeg snap ik het niet waarom de mensen zo moeilijk doen over die cruisende mannen, ok is soms wel irritant maar alles went en als je duidelijk laat merken dat je niets wil is het geen probleem.
de stellen die sex willen een tip ga helemaal op het einde en doe daar wat je graag wil zodat anderen zich er niet aan kunnen storen er lopen ook kinderen rond of ga op een tijdstip dat er bijna niemand is en zoek een geschikt plekje uit het zicht.

ik ben niet roomser dan de paus en heb ook wel eens sex met mijn vriendin maar niemand die het ziet dus geen aanstoot, soms gebeurd het gewoon geil wordt je niet op commando het komt soms gewoon opzetten en zeg zelf zeg in de natuur is toch lekker.
dus mensen de tolerantie iets omhoog en iets meer rekening houden met anderen.

en mannen als dames er alleen liggen wil dat niet meteen betekenen dat jullie geil neven dan je slag kunnen slaan sommige mensen gaan om te genieten van de zon en de vrijheid en niet alleen voor goedkope snelle sex.

met vriendelijke groet,
j&L


Jan   11-03-2011 23:13

Lekker vandaag het strand, zonnig weinig wind en helemaal voor mijzelf.


naturiste   15-10-2010 11:39

Afgelopen week ben ik nu echt voor het laatst geweest.
Ik was met mijn hond, en wilde gewoon lekker genieten van de zon. Helaas vonden de aanwezige heren dat geen goed idee.
Uiteindelijk toen ik opstond omdat ik geen minuut met rust werd gelaten, werd ik zowat ondergespoten door een rukkende man, en toen ik naar de auto liep, werd me nog eens gevraagd of ik niet even wilde spelen in de bosjes.
Oftewel: als vrouw alleen wil en durf ik er niet meer heen. Ik voelde me bedreigd.
Zonde, want het strand is verder ok.
Maar dit nooit meer!
Jan   23-08-2010 10:43

Afgelopen vrijdag voor de 2e keer geweest. Heerlijk weer en geen last van de rondlopende mannen.
Ik ga er zeker vaker naar toe.ria en marco   18-08-2010 15:27

voor stellen m/v geen leuk strand want mannen vallen je lastig


X   25-07-2010 00:40

Vandaag voor het eerst geweest. Leuke stellen deden leuke dingen. Stellen voor stellen! Wel veel klagende homo's.

Reply Webmaster:
Ik hoop dat het ook voor het laatst was. Op seksrecreanten zoals jij, de plaag van vele naaktstranden, zitten we niet te wachten. Het wordt tijd dat de naturisten nu ook eens wat minder gedogen!


james   23-07-2010 19:53

Heerlijk strand, vanmiddag gewoon lekker genoten. Niets mis mee, en de cruisende mannen bijten niet.


paul   23-07-2010 09:54

Ik kom er nu al best een aantal jaren, nou ben ik laatst op bussloo geweest en schrok van het verschil. Bussloo zo mooi en schoon, terwijl het laakse het moet doen met dood mos op de grond en gore met algen bezaaide strandjes...
Is dit alleen weer te doen om de cruisende mannen weg te jagen? Laat ze toch lekker gaan, ze doen niemand pijn...


   14-07-2010 12:30

het is een mooie plek ik hoop dat het zo blijft.
maar ik vindt het jammer dat de draadalg niet van de strandjes wordt verwijderd.
dit gaat namelijk stinken.
en daar wordt je niet vrolijk van.
de kanoer.-/
-----------


Gerard   18-06-2010 13:23

Leuk strand. Muggenmelk is overigens geen luxe hier.


terrorvamp   05-06-2010 19:43

gezellig strandje lekker om te zonnen weinig last van de andere mensen zeker de moeite waard om er nog eens heen te gaan


kanoen   01-06-2010 10:00

ik kom al zo/n 42 jaar op dit strandje ik heb het
van af het begin allemaal zien opgroeien ik peddel
ergraag naar toe.
ik hoop dat het er zo mooi en rustig blijft.
er komen ook veel vogels onderandere de nachten gaal en vele andere vogels.


spoetje   20-04-2010 21:12

he he naar de winten die koud en lagen duurden is het eidelijk lenter het was op die zaterdag lekken druk en weer veel onder menssens ontmoet en wat me op valt en waren er geen booten en vliegtuig(vulkaanuitbarsting aswolk ) te hooren een leuk stand mooi komt er meer aan


Max   24-08-2009 14:05

Ik vind het fijn dat er een strand is in mijn omgeving maar de mensen daar weten het verschil tussen sex en naaktlopen niet. Ik ben 15 en verschillende mannen kwamen naar mij toe om te vragen of ik 'de bosjes in wou'!!!!!
Dat is gewoon onnaanvaardbaar vind ik! Ik ben daar gewoon weggejaagd door oude mannen.... 1: ik val op meisjes, 2: ik wil geen gedoe met een oude man! 3: Ik kom niet voor sex! Kan hier niet wat aan gedaan worden ofzo want op deze manier durf ik niet meer terug!


Bert   03-05-2009 13:16

Geweldig strand met vele mogelijkheden. Je kan hier lekker wandelen hoor!
Er is ook nog een hondenstrand. Het ligt dichtbij een recreatiepark Flevo-Natuur en CenterParcs.

Houden zo!

Bert Gansma


wij2   12-09-2008 19:26

Wij vinden het een erg fijn strand, mooie omgeving en erg vriendelijk.

We komen er graag!


Marc   02-07-2008 18:37

jij rood luchtbed, gele scooter, ik bl. handdoek, rugtas. tijdje heel leuk met elkaar staan kletsen in het water. Stom genoeg niks afgesproken.Keertje samen afspreken?


basje   28-06-2008 19:26

Ik vind het op dit moment een heel stuk minder dan voor jaren terug, ik vind en dat is mijn persoonlijke menig dat mensen van het zilverstrand het een beetje verziekt hebben,
sinds ze daar een razia gehouden hebben is heel hard achteruit gegaan.
Maar als je niks wil maak het kenbaar en je hebt ook van hun geen last.
Verder een een leuk strand. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend