Laatst bezocht: 26-07-2017

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Friesland   Nederland   English   Deutsch   France
 

Naaktstrandje De Potten Sneek
Foto's

Oudere foto's staan ook nog online: klik hier.
Het parkeerterrein. Bekijk de toegangsweg ook via Street View.Dagrecreatie De Potten. Op de achtergrond het naaktstrandje. Bekijk hier het infobord bij de plas. (Hierop staat geen info over het naaktstrandje, dat aan de overkant ligt).Het voetpad naar het naaktstrandje is voorzien van een nieuwe toplaag en moet nog worden ingelopen, waardoor het nu nog wat moeilijk beloopbaar is; naast het pad heeft zich inmiddels een "olifantenpaadje" gevormd.Voor de doorstroming van het water in de zwemplas, is er in 2008 aan de westzijde een nieuwe duiker gemaakt.Het begin van het naaktstrandje, bekijk hier de huisregels op het bord.De grote zonneweide, is begin 2016 opgehoogd en van een nieuwe grasmat voorzien.
Eind 2016 zijn de grote bomen gekapt, en zijn er nieuwe boompjes geplant. De zonneweide is nog steeds vrij drassig en ziet er verder slecht uit.Bankje en afvalbak bij de grote zonneweide.De nieuwe aanplant op de grote zonneweide.Een heel verschil met vroeger (voor 2016).

Een klein stukje over het voetpad naar de smalle ligweide aan het water.De ligweide aan het water.Het naaktstrandje.Bankjes aan de waterkant.Via een aantal steigers is het zwemwater te bereiken. Het zwemwater, dieper dan 2,00  meter, is alleen geschikt voor geoefende zwemmers.Het naaktstrandje.Het nieuwe skiwatersport gebouw gezien vanaf het naaktstrandje.Het begin van naaktstrandje aan de oostzijde.

Het pad achter het naaktstrandje.

Achter het naaktstrand is er veel wateroverlast.De Potten heeft een open verbinding met het Sneekermeer.De uitkijkpost aan het Sneekermeer.Het uizicht van uit de uitkijkpost, richting de Potten.Het uizicht van uit de uitkijkpost op de jachthaven het Paviljoen Sneekermeer.

Eťn van de twee toiletgebouwen op het textielstrand.Het nieuwe waterski gebouw, met terras aan het water. Hier is aan het loket ook ijs en fris verkrijgbaar.WaterskiŽr, met op de achtergrond het naaktstrandje.Het textielstrand is door de komst van de waterkabelskibaan flink verkleind.
Hier staan ook enkele speeltoestellen.RCN de Potten,  Kamperen en bungalows aan het water van het Sneekermeer


Enkele foto's van de Sneekweek (2013).Tijdens de Sneekweek wordt een deel van het textielstrand als camping gebruikt.Het pontje naar het Starteiland.Bootje worden zeilklaar gemaakt.Drukte op het water tijdens de Hardzeildag (woensdags).
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend
>