Laatst bezocht: 27-05-2013Algemeen    Route   Foto's   Gastenboek   Friesland   Nederland  
Frysk   Deutsch   English   France   EspaŮa   Italia   Suomi

Naaktstrandje Groene Ster
Foto's

Let op dit zijn de foto's van het oude naaktstrandje (voor de herinrichting).Het recreatiegebied Groene Ster. Bekijk ook de hoofdtoegangsweg op Street View.
De auto op Street View gaat in de richting van de paarse route (P2).Parkeren op P2 (paarse route). Bekijk ook de toegangsweg naar P2 op Street View.Het brugje naar het naturisten eiland. (paarse route). De toiletten die vlakbij de brug geplaatst zijn, staan nog niet op deze foto.Sinds dit jaar (2010) zijn er ook (mobiele) toiletten op het naaktstrandje aanwezig.
Helaas zijn de toiletten al na 5 dagen door brand verwoest.Parkeren op P4 (groene route).


Het naaktstrandje op Bing Maps vogelvlucht.Het trapbrugje naar het naturisten eiland. (groene route)Het westelijke strandje.Het voetpad over het eiland. Rechts is het officiŽle naaktstrandje. In de praktijk wordt op het gehele eiland naakt gerecreŽerd .Naaktrecreatie op het niet officiŽle gedeelte.Eťn van de zandstrandjes.Het strandje de Punt (het middelste strandje) op een mooie oktoberdag.Strandje de Punt in het voorjaar.Het zandstrandje op het oostelijke strandje.Het oostelijke strandje.Het vlotje op het naaktstrandje.


Het naaktstrandje op Street View, gezien vanaf de overkant.De kiosk en toilet voorziening, op ongeveer 700 meter vanaf het naaktstrandje.
 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend