Laatst bezocht: 15-06-2021

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Terschelling  Friesland   Nederland

Naaktstrand Terschelling West
Foto's


Het strand vanaf Terschelling-West (paal 0).Gratis parkeren in Terschelling-West bij de veerhaven.Langs de haven naar het Groene Strand.Voorbij het Zeeliedenmonument aan het einde van de dijk begint het Noordsvaarder badstrand.Het strandpaviljoen "De Walvis".

Bebouwing bij het Groene Strand.Het strand op.De grote zandvlakte de Noordsvaarder. Het meest oostelijke deel is voor de textielrecreant.De Noordsvaarder.Een deel van het strand, voor de eerste duinenrij, is begroeid met helmgras.De prachtige natuur.Het voormalig schietterrein is in 1996 gesloten.Op de achtergrond Vlieland.Het uitgestrekte strand.De vaargeul het Schuitengat loopt vlak langs het badstrand op de Noordsvaarder. Op de foto de veerboot met enkele drooggevallen zeilschepen.Het strand gezien vanaf de veerboot.De drooggevallen boten.

Het strand vanaf paal 8, westwaarts.Strandopgang West aan Zee.Gratis parkeren bij de strandopgang West aan Zee.Snackwagen op bij de parkeerplaats.Strandopgang West aan Zee. Bekijk hier het bord.Strandpaviljoen "West aan Zee", bij de gelijknamige strandopgang (paal 8,4). Naar links voor de naaktrecreatie.Het strand net ten westen van paal 8.Het strand richting het westen.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend