Laatst bezocht: 16-06-2021Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Terschelling   Friesland   Nederland
 

Naaktstrand Terschelling Oost
Foto'sOok tussen West aan Zee en Formerum aan Zee kan, niet te dichtbij de strandopgang, naakt worden gerecreŽerd, echter de meest geschikte stranddelen bevinden zich oostelijk van Formerum aan Zee. Bij de strandopgang Midsland aan Zee staat het strandpaviljoen De Branding (met webcam).

Het strand bij Formerum aan ZeeDe parkeerplaats en fietsenstalling bij Formerum aan Zee.Strandpaviljoen Zandzeebar bij Formerum aan Zee (bij paal 11,6), naar rechts voor de naaktrecreatie.


 
Het strand (bij paal 12) richting het oosten.

Op de vloedlijn.

Uitzicht op de strandopgang bij Formerum.


Het strand bij Hoorn.Het Hoornse bos.Een schitterend tocht door het Hoornse bos leidt naar de strandopgang aan het einde van de Badweg van Hoorn. Deze strandopgang is niet per auto bereikbaar.Het strandpaviljoen Kaap Hoorn achter de zeewerende duinen.Strandopgang Hoorn. Bekijk hier het bord.Het strand.Het strand, op enige afstand, zowel links als rechts, van de strandopgang Hoorn is veel ruimte voor naaktrecreatie.


Het strand bij Oosterend.De parkeerplaats bij het uiteinde van de Oosterende Badweg (paal 18). Bekijk hier het bord bij de strandopgang.De strandopgang aan het uiteinde van de Oosterende Badweg
(paal 18).Strandpaviljoen Heartbreak Hotel.

Ook hier op enige afstrand van het strandpaviljoen veel ruimte voor naaktrecreatie.
In oostelijke richting zelfs 10 km naaktstrand.

Drukte rond de strandopgang.Met de Strandbus kunnen tochten vanaf het parkeerterrein Oosterend naar de Boschplaat worden gemaakt.Ook zijn er huifkartochten naar het uiterste puntje van Terschelling mogelijk.


Strandopgang bij paal 19De fietsenstalling bij de laatste strandopgang van Terschelling.

De strandopgang.

Het eindeloze strand richting Ameland.De duinen.

Uitzicht van af het hoge duin, op de Boschplaat.De Boschplaat.Het drenkelingenhuisje bij paal 25.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend