Laatst bezocht: 20-07-2021Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Flevoland   Nederland   English   Deutsch   France

Naaktstrandje Zilverstrand
Foto's

Kijk hier voor foto,s direct na de aanleg in 2018.Gratis parkeren dichtbij het naaktstrandje.De trap. Aan de andere zijde van het parkeerterrein is een hellingbaan voor mindervaliden.

Het toegangspad naar het Zilverstrand. Bekijk hier het bord.

De toiletten voor het textielstrand.

De doorsteek met het Almeerderstrand aan de noordzijde van de A6Het begin van het naaktstrandje. Het zandstand wordt niet of slecht onderhouden door Staatsbosbeheer en is erg begroeid.

De kleine fietsenstalling op het naaktstrandje.De toiletten op het naaktstrandje, met aan de linkerzijkant de douche.Het naaktstrandje.Het naaktstrandje vlak na de aanleg.

Het naaktstrandje met ligweide.

Door het hoge gras en riet wordt het naaktstrandje wat onttrokken aan het zicht vanaf het fietspad.Er zijn geen vuilnisbakken, maar een centrale vuilcontainer.Het naaktstrandje.Het naaktstrandje vlak na de aanleg.Motoragenten voeren regelmatig controles uit.Het gedeelte voorbij het naaktstrand. (dit deel was vroeger ook naaktstrand)Ook het deel bij de Hollandse Brug hoort niet meer bij het naaktstrandje.Het naaktstrandje gezien vanaf het talud van de A6Het naaktstrandje gezien vanaf het talud van de A6 (vlak na de aanleg).
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend