Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


    Handige weer links:
Waar schijnt nu de zon? Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

   Overzicht weer over Nederland:
Vandaag
Morgen
Overmorgen

 
  

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zondag 28 mei 2017 om 12.16 uur

Vanmiddag in het zuidoosten lokaal een onweersbui, elders meest droog

Vanmiddag kunnen er in het zuidoosten enkele onweersbuien voorkomen, mogelijk met hagel, windstoten en lokaal veel regen. Elders is het meest droog met zonnige perioden. De middagtemperaturen liggen tussen de 20C langs de kust en 26C landinwaarts. In het zuidoosten echter kan het nog tropisch warm worden met maxima rond 30C. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten, in het zuidoosten is de wind zwak en veranderlijk.

In de nacht naar maandag wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af en vooral in het westen is een (onweers)bui mogelijk. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 12C in het noorden tot 19C in het zuidoosten van het land. De noordelijke wind is zwak tot matig, in het zuidoosten staat weinig wind.

Maandag overdag krijgen we perioden met zon en vanaf de middag is er een enkele regen- of onweersbui mogelijk, lokaal kan daarbij hagel voorkomen en veel regen vallen. Het wordt een warme tot zeer warme dag met landinwaarts middagtemperaturen tussen 29C en 33C. Langs de stranden blijft de temperatuur achter met maxima tussen 20 en 25C. De zwakke tot matige wind wordt oostelijk, in de loop van de dag draait de wind naar het westen en zorgt dan van het westen uit voor afkoeling. (Bron: KNMI).

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend