Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


    Handige weer links:
Waar schijnt nu de zon? Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

   Overzicht weer over Nederland:
Vandaag
Morgen
Overmorgen

 
  

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op maandag 20 november 2017 om 17.44 uur

Bewolkt en perioden met regen. Ook morgen regenachtig

Het is zwaar bewolkt en op veel plaatsen valt (mot)regen. In de loop van de avond zijn er af en toe droge momenten. De temperatuur loopt geleidelijk overal op naar 10-11C, alleen in het uiterste noordoosten blijft het voorlopig nog een graad of 6. De zuid(west)elijke wind is matig, langs de kust (vrij) krachtig. In de avond draait de wind naar west.

Komende nacht is het bewolkt en valt er af en toe wat lichte (mot)regen. Bij het IJsselmeer en in het uiterste noordoosten is mist niet geheel uitgesloten. De minimumtemperatuur ligt rond 10C bij een matige, langs de kust vrij krachtige westenwind. In het noordoosten kan de wind tijdelijk zwak en veranderlijk worden.

Ook morgen overdag verloopt grijs en regenachtig, pas in de loop van de middag en avond wordt het van het zuidwesten uit droger. Op veel plaatsen valt er tot en met dinsdagavond 10-20 mm regen. Met een middagtemperatuur van circa 12C is het zacht voor de tijd van het jaar. De zuidwestelijke wind neemt in de loop van de dag toe naar matig boven land en krachtig langs de kust en boven het IJsselmeer. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend