Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


    Handige weer links:
Waar schijnt nu de zon? Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

   Overzicht weer over Nederland:
Vandaag
Morgen
Overmorgen

 
  

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op maandag 27 maart 2017 om 03.06 uur

Flinke opklaringen. Dinsdag later enkele buien

Er is op de meeste plaatsen weinig bewolking, alleen het Waddengebied heeft met lage bewolking te maken. In de loop van de nacht wordt het in het noorden op meerdere plekken mistig, in het zuiden is er slechts een kleine kans op een mistbank. Het blijft droog. De minima liggen tussen 2C in het noordoosten en 5C aan zee. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer aanvankelijk nog matige, noordoostelijke wind.

Vanochtend gaat de mist over in lage bewolking die in de loop van de ochtend oplost. Verder is het zonnig. De middagtemperaturen komen uit tussen 10C op de Wadden en 18C in het midden en zuiden. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig.

In de nacht van maandag op dinsdag is het onbewolkt, in het noorden kunnen enkele mistbanken ontstaan. De temperatuur bereikt minimumwaarden van 2C in het noorden en 5C in het zuiden. De wind is zuidoostelijk en zwak.

Dinsdagochtend begint met veel zon, maar van het zuiden uit neemt de bewolking geleidelijk toe. In de (na)middag neemt de kans op enkele buien toe waarbij onweer niet uitgesloten is. De maximumtemperatuur ligt tussen 12C op de Wadden tot tegen 20 graden in het zuiden. De wind draait in de ochtend van zuid naar zuidwest en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend