Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


    Handige weer links:
Waar schijnt nu de zon? Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

   Overzicht weer over Nederland:
Vandaag
Morgen
Overmorgen

 
  

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op donderdag 21 juni 2018 om 03.27 uur

Van het noordwesten uit (mot)regen. Overdag koeler en enkele buien

Bewolkt en af en toe regen of motregen. In het zuidoosten blijft het tot de ochtend nog droog met brede opklaringen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 13C op de Wadden tot 16C in het zuiden. De zuidwestelijke, later westelijke wind is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. In de loop van de nacht draait de wind in de noordwestelijke helft van het land naar noordwest en neemt iets in kracht toe.

Overdag is er een afwisseling van zon en wolkenvelden. Met name het noorden en noordoosten hebben in de ochtend en middag met enkele buien of af en toe regen te maken. Het is beduidend koeler dan vandaag met middagtemperaturen die uiteenlopen van 15C op de Wadden tot 19C in het zuidoosten. De noordwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden krachtig, in het Waddengebied mogelijk hard, wat het voor het gevoel fris maakt.
In de nacht van donderdag op vrijdag is er tamelijk veel bewolking en neemt de buienactiviteit in de noordelijke helft van het land weer tijdelijk toe. De minimumtemperatuur komt uit op omstreeks 12C. De noordwestenwind is matig of vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig of hard.

Vrijdag overdag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er is een enkele bui of wat (mot)regen mogelijk. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 16C. De noordwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig of hard. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend