Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


    Handige weer links:
Waar schijnt nu de zon? Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

   Overzicht weer over Nederland:
Vandaag
Morgen
Overmorgen

 
  

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op dinsdag 23 januari 2018 om 06.56 uur

Vandaag wolkenvelden en af en toe (mot)regen. Morgen zacht

Het is op de meeste plaatsen bewolkt, zeer lokaal valt lichte (mot)regen. Vanmiddag gaat er op steeds meer plaatsen regen of motregen vallen. De temperatuur ligt dan rond 8C, in de avond loopt deze verder op tot boven de 10C. De overwegend matige zuid- tot zuidwestenwind neemt in de loop van de ochtend toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer wordt de wind krachtig, later mogelijk hard.

Komende nacht blijft het bewolkt met soms lichte (mot)regen. Het wordt erg zacht met temperaturen die in de nacht verder oplopen tot rond de 11C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig boven land en krachtig tot hard langs de kust en boven het IJsselmeer.

Woensdag overdag verandert er niet veel in het weerbeeld. Het blijft bewolkt met soms lichte regen of motregen. De maximumtemperatuur ligt rond 13C. In de avond trekt een regengebied van west naar oost over het land. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard. Langs de (noord)westkust wordt de wind in de middag enige tijd stormachtig met daarbij zware windstoten. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend