Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


    Handige weer links:
Waar schijnt nu de zon? Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

   Overzicht weer over Nederland:
Vandaag
Morgen
Overmorgen

 
  

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op vrijdag 23 juni 2017 om 15.05 uur

Van tijd tot tijd zon en overwegend droog. Zaterdag af en toe (mot)regen

Er zijn wolkenvelden, maar vooral in het zuiden zijn er ook zonnige perioden. In het noorden neemt de kans op af en toe lichte regen toe, elders blijft het droog. De maxima variren van 19C op de Wadden tot lokaal nog 27C in het zuidoosten. De wind is zuidwest tot west en meest matig, aan de kust vrij krachtig en langs de zuidwestkust af en toe krachtig, 6 Bft.

Komende nacht is het in de noordelijke helft van het land overwegend bewolkt en kan er af en toe wat lichte motregen vallen. In het zuiden zijn er enkele opklaringen en blijft het droog. Bij een matige, langs de kust (vrij) krachtige zuidwestenwind bedragen de minimumtemperaturen 14 tot 17C.

Zaterdag overdag is er weinig ruimte voor de zon en valt er van tijd tot tijd lichte (mot)regen. In het zuidoosten is de zon wat vaker te zien en blijft het droog. Het wordt 's middags niet warmer dan een graad of 20, in Zuid-Limburg kan het nog 24C worden. De wind blijft zuidwestelijk, matig boven land en (vrij) krachtig langs de kust. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend