Laatst bezocht: 01-08-2012

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Noord-Holland   Nederland   English   Deutsch   France

 

Naaktstrand Egmond aan Zee (Noord)
Foto's
Betaald parkeren aan de boulevard. Bekijk de omgeving ook eens op StreetView.Strandopgang 30, De Groot, naar rechts voor het naaktstrand.Strandpaviljoen de Zeester, vlak bij de strandopgang.Strandpaviljoen de Tropen .Een eind voorbij de strandhuisjes begint het naaktstrand.Bij paal 36 begint het gedoogd gebied.Het naaktstrand.De duinen.Het naaktstrand met een parazeiler.Het eerste Nederlandse windmolenpark, op 10 km uit de kust van Egmond.Richting Bergen aan Zee, naaktrecreatie in de beschutting van de voorste duintjes.

Naar het strand via Bergen aan Zee.Betaald parkeren aan de weg, bij strandslag 27 Afgang Zuid.Strandslag 27 Afgang Zuid, op het strand naar links (Zuiden).
Bekijk hier het infobord bij de strandslag.Strandpviljoen "Offshore" dichtbij de strandslag 27.De botenclub voorbij.Net voorbij de boten vindt ook op beperkte schaal naaktrecreatie plaats.Per fiets of te voet is het strand ook bereikbar via strandslag 28: Burgemeesterspad.
Wel is deze strandslag alleen toegangelijk via het Noordhollands Duinreservaat hiervoor moet een toegangskaart worden gekocht bij de automaat. Nog ongeveer 400 meter naar het naaktstrand.De strandslag vanaf de zijde van het Noordhollands Duinreservaat.
Bekijk hier het infobord.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend