Laatst bezocht: 02-01-2017

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Friesland   Nederland   English   Deutsch   France
 

Naaktstrandje De Potten Sneek
Foto's

Oudere foto's staan ook nog online: klik hier.
Het parkeerterrein. Bekijk de toegangsweg ook via Street View.Dagrecreatie De Potten. Op de achtergrond het naaktstrandje. Bekijk hier het infobord bij de plas. (Hierop staat geen info over het naaktstrandje, dat aan de overkant ligt).Het voetpad naar het naaktstrandje is voorzien van een nieuwe toplaag en moet nog worden ingelopen, waardoor het nu nog wat moeilijk beloopbaar is; naast het pad heeft zich inmiddels een "olifantenpaadje" gevormd.Voor de doorstroming van het water in de zwemplas, is er in 2008 aan de westzijde een nieuwe duiker gemaakt.Het begin van het naaktstrandje, bekijk hier de huisregels op het bord.De grote zonneweide, is begin 2016 opgehoogd en van een nieuwe grasmat voorzien.
De grote bomen, hebben het hoogwater aan het begin van het jaar niet overleefd en zullen in het najaar worden gekapt.De grote zonneweide.

Een klein stukje over het voetpad naar de smalle ligweide aan het water.Ook dicht aan het water is er plaats om te zonnen.Het naaktstrandje.Bankjes aan de waterkant.Zonneweide (in het voorjaar) aan het water, met een zwemsteiger.Via een aantal steigers is het zwemwater te bereiken. Het zwemwater, dieper dan 2,00  meter, is alleen geschikt voor geoefende zwemmers.Het naaktstrandje.Het begin van naaktstrandje aan de oostzijde.

Het pad achter het naaktstrandje.De Potten heeft een open verbinding met het Sneekermeer.De uitkijkpost aan het Sneekermeer.Het uizicht van uit de uitkijkpost, richting de Potten.Het uizicht van uit de uitkijkpost op de jachthaven het Paviljoen Sneekermeer.

En van de twee toiletgebouwen op het textielstrand.Speeltoestellen op het textielstrand.Frietkraam op het textielstrand.RCN de Potten,  Kamperen en bungalows aan het water van het Sneekermeer


Enkele foto's van de Sneekweek (2013).Tijdens de Sneekweek wordt een deel van het textielstrand als camping gebruikt.Het pontje naar het Starteiland.Bootje worden zeilklaar gemaakt.Drukte op het water tijdens de Hardzeildag (woensdags).
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend